Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
insekt
HV vaatleja

sõnum 03.12.2005 20:22:09 vasta tsitaadiga

MSN kipub mind iga natukese aja tagant (aeg sõltub kasutamise vajalikkusest ja sellest kui kiire mul on, üldjuhul kõigub paari minuti kuni veerandtunni vahel) välja logima, samas sisse tagasi laseb ilusti - mõneks ajaks. Häirib tohutult - endale käib pinda et tekstid jäävad pooleli või vastused saamata ning teistel virvendan ka pidevalt silme ees. Login sisse, login välja.. samas ei pruugi ma üldse arvutiga samas toaski viibida.

Sama jama esineb ka üksikutes teistes masinates. Okei, Teeviidal ajasin ma selle viletsa WiFi süüks, lennujaamas ka, aga kodus on adsl ju...
Reinstallid ei ole aidanud.
Versiooninimeks 7.5.0311, jookseb xp pro /SP2 all.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 03.12.2005 23:33:54 vasta tsitaadiga

insekt kirjutas:
MSN kipub mind iga natukese aja tagant (aeg sõltub kasutamise vajalikkusest ja sellest kui kiire mul on, üldjuhul kõigub paari minuti kuni veerandtunni vahel) välja logima, samas sisse tagasi laseb ilusti - mõneks ajaks. Häirib tohutult - endale käib pinda et tekstid jäävad pooleli või vastused saamata ning teistel virvendan ka pidevalt silme ees. Login sisse, login välja.. samas ei pruugi ma üldse arvutiga samas toaski viibida.

Sama jama esineb ka üksikutes teistes masinates. Okei, Teeviidal ajasin ma selle viletsa WiFi süüks, lennujaamas ka, aga kodus on adsl ju...
Reinstallid ei ole aidanud.

Tuttaval täpselt sama jama!
tagasi üles
ikkamina
HV kasutaja
ikkamina

sõnum 04.12.2005 00:54:21 vasta tsitaadiga

Selle 7.5-ga oli alati igavene jama.Pange aga 7 tagasi peale ja töötab küll!
Endal aga ikkagi üks väike küsimus,ehk keegi teab?
Saatsin ühele 5 megast mp3 faili.Ühele sai saadetud 2-3 mindiga.Teisele saatsin sama faili ja läks vist oma 2 tundi.
Mõlemad said ilusti kätte ja mängivad ka,aga ikkagi,mis kamm oli?

Terminator III
HV veteran

sõnum 04.12.2005 01:16:04 vasta tsitaadiga

Ühel olid vajalikud pordid lahti ja teisel kinni?!?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.12.2005 01:43:49 vasta tsitaadiga

insekt kirjutas:

Kui "kunagi ammu" 7.0 välja tuli, oli pidevalt sama jama. Connection lost ja reconnecting in 20 seconds. Ja seda erinevate ühenduste taga. Peale paari update'i pole selliseid jamasid enam olnud. Arvatavasti mingi Messengeri kala.
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 04.12.2005 06:25:16 vasta tsitaadiga

Hõljuk kirjutas:
mightythor kirjutas:
mure selles, et kui ma kasutan msn'is kirjutades ö, ä, ü jne tähti või tahan kirjutada küsimärgi või sulu, siis ta teeb tavaliselt kas mingi teistsuguse sulu või sidekriipsu jne. Ühesõnaga on mingi põhjusel teatud tähtedele ja tähemärkidele omistunud teised tähemärgid. Samas niisama kirjutades või ka Skype messengeris kirjutades sellist asja ei ole. Uurisin MSN'i optsionsites, kuid ei leidnud midagi sellekohast. Milles asi võib olla?

Mul on ka mõned korrad nii juhtunud, abiks on MSNi reinstall, muud lahendust pole leidnud ja ei näe ka vajadust.

sain ka asja reinstalliga lahendatud icon_smile.gif siiski veider, et ta üldse nii jamab...
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 04.12.2005 17:00:04 vasta tsitaadiga

liivakas kirjutas:
ps. ma ei leia msn´i mailikonto alt passwordi muutmise kohta (vastikult kirju ja segane on seal). äkki saaks täpsemaid juhiseid palun?

Passwordi saab muuta .net passport seadetest: link

viimati muutis 2 trini 04.12.2005 19:02:35, muudetud 1 kord
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 04.12.2005 18:47:37 vasta tsitaadiga

Kui Hotmaili ailikontosse sisenenud oled, siis üleval paremal nurgas on Options ja sellel klikkides annab sulle kenasti passwordi vahetamise valiku.
tagasi üles
insekt
HV vaatleja

sõnum 04.12.2005 22:23:47 vasta tsitaadiga

indre329 kirjutas:
insekt kirjutas:

Kui "kunagi ammu" 7.0 välja tuli, oli pidevalt sama jama. Connection lost ja reconnecting in 20 seconds. Ja seda erinevate ühenduste taga. Peale paari update'i pole selliseid jamasid enam olnud. Arvatavasti mingi Messengeri kala.

Kaheksas messenger saatis mu sama kiiresti samasse kohta...
7.0, mida ikkamina soovitas, logis mu aga kiireminigi välja.
Ma oleb kuradikuri pisipehme peale.
tagasi üles
Mr_Coder
HV vaatleja

sõnum 06.12.2005 22:38:03 Yahoo messangeriga rääkimine läbi MSNi vasta tsitaadiga

Kas on kuidagi võimalik, et mina olen MSN messengeris ja räägin inimesega kes kasutab Yahoo messengeri?

proovisin lisada MSN kontakt, aga sain vastuse et isikul pole Passport accounti.
samas endale Yahoo messeneri teha ei taha - piisab kui Microsofti messenger juba on. korra proovisin ja see Yahoo install, installis mulle igasugu hessu arvutisse alates Yahoo toolbarsidest lõpetades krt teab millega.
tagasi üles
anonymic
Kreisi kasutaja
anonymic

sõnum 06.12.2005 22:41:19 vasta tsitaadiga

mul 7.5 ja mitte mingeid probleeme ei ole veel esinenud
tagasi üles
pistong
Kreisi kasutaja
pistong

sõnum 06.12.2005 22:43:22 Re: Yahoo messangeriga rääkimine läbi MSNi vasta tsitaadiga

Mr_Coder kirjutas:
Kas on kuidagi võimalik, et mina olen MSN messengeris ja räägin inimesega kes kasutab Yahoo messengeri?

proovisin lisada MSN kontakt, aga sain vastuse et isikul pole Passport accounti.
samas endale Yahoo messeneri teha ei taha - piisab kui Microsofti messenger juba on. korra proovisin ja see Yahoo install, installis mulle igasugu hessu arvutisse alates Yahoo toolbarsidest lõpetades krt teab millega.

trilianiga saab näiteks ühe sama programmi alla lisada kõik msni, yahoo, aim'i ja vist veel millegi kasutajad.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 06.12.2005 23:33:25 Re: Yahoo messangeriga rääkimine läbi MSNi vasta tsitaadiga

Mr_Coder kirjutas:

Veel ei saa, aga hoia silma peal sellel lehel siin, see võimalus on kavas neil lisada: http://imtiger.com/
Praegu võimalik lisada AIM ja ICQ kontakte.
tagasi üles
anonymic
Kreisi kasutaja
anonymic

sõnum 06.12.2005 23:34:28 vasta tsitaadiga

kas on mingi programm mis näitab kui keegi mu akna niisamagi lahti tegi?sõber ütles et ta näeb mingi asjaga
tagasi üles
tiith
maxnorm
tiith

sõnum 07.12.2005 00:19:27 vasta tsitaadiga

Kunagi oli msni jaoks mingi eriproge, kus oli sitaks linnukesi: sai nudge pausi aja maha võtta, reklaamid maha võtta, 2 kasutajaga login ja palju muud sellist. Aga nime ei mäleta, seega, ehk keegi tuletaks mulle meelde selle ? beer_yum.gif
tagasi üles
Leg3nd
HV vaatleja

sõnum 07.12.2005 00:35:15 ... vasta tsitaadiga

sellest proges võib kasu olla
http://www.stuffplug.com/
tagasi üles
Ra*
HV Guru
Ra*

sõnum 07.12.2005 00:42:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:
.NET Messenger Service goes ballistic
dwergs says:

As reported by many Messers on the forum and via e-mail, the .NET Messenger Service is being a pain in the dérrière the last few days. Some of you received messages from contacts who appeared offline, while others were unable to send messages to specific contacts. Presently, the service is even temporarily unavailable ("You may be unable to sign in. Please try again later. Last Update: 12/6/2005 10:28:00 AM Pacific Time"). Please be patient while Microsoft tries to glue the pieces together again.

http://mess.be/

See siis viimaste päevade jama põhjus..
tagasi üles
jaanx
HV veteran
jaanx

sõnum 07.12.2005 02:31:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Täna on msniga mingi eriline kamm icon_smile.gif

Pidevalt ei lase kohati teksti läbi, nii mul kui paaril tuttaval vähemalt.
Siis juhtub seda vana nalja,et kõikidele paistan offline kuid ometi saan inimestega rääkida, nemad ,aga vestlsut ei saa alsutada. Eile õhtul paistis järsku mingi hetk vestlus kaaslane offline ja kirjtuada talle i saanud kui webcamist sain ikka näha icon_razz.gif
Aga tipp oli see, et ma suutsin kahes arvutis korraga msnis olla- mis ei ole loogiline. Laptop oli arvuti kõrval, ja sain mõlemast rääkida.. icon_lol.gif
Vastus tuli sinna arvutisse kust ma viimati kirjutasin...
Kuidas see koguselle meeletu süsteemi juures võimalik on icon_razz.gif

Igatahes täna terve päeva mul selline jama olnud. Sõber saatis ka screenshoti sellest, kuidas ma offline olen ja temaga samal ajal rääkisin. thumbs_up.gif
tagasi üles
etc87
Piiratud kasutaja
etc87

sõnum 07.12.2005 02:31:54 vasta tsitaadiga

jaanx kirjutas:
tsitaat:

Täna on msniga mingi eriline kamm icon_smile.gif

Pidevalt ei lase kohati teksti läbi, nii mul kui paaril tuttaval vähemalt.
Siis juhtub seda vana nalja,et kõikidele paistan offline kuid ometi saan inimestega rääkida, nemad ,aga vestlsut ei saa alsutada. Eile õhtul paistis järsku mingi hetk vestlus kaaslane offline ja kirjtuada talle i saanud kui webcamist sain ikka näha icon_razz.gif
Aga tipp oli see, et ma suutsin kahes arvutis korraga msnis olla- mis ei ole loogiline. Laptop oli arvuti kõrval, ja sain mõlemast rääkida.. icon_lol.gif
Vastus tuli sinna arvutisse kust ma viimati kirjutasin...
Kuidas see koguselle meeletu süsteemi juures võimalik on icon_razz.gif

Igatahes täna terve päeva mul selline jama olnud. Sõber saatis ka screenshoti sellest, kuidas ma offline olen ja temaga samal ajal rääkisin. thumbs_up.gif

mul oli ka see jama vahepeal täna
tagasi üles
ikkamina
HV kasutaja
ikkamina

sõnum 07.12.2005 10:25:26 vasta tsitaadiga

link :: siin

anonymic kirjutas:
kas on mingi programm mis näitab kui keegi mu akna niisamagi lahti tegi?sõber ütles et ta näeb mingi asjaga

Selleks on messi lisa Discovery x2
See näitab iga liigutuse ära!

Nxp,sulle sama link.Vaata lisade alt:A-patch1.3.0 RC1

jaanx
HV veteran
jaanx

sõnum 07.12.2005 19:37:04 vasta tsitaadiga

Kas on võimalik kuidagi lasta msnni serverist ära kustutada msnni aadress, mis kunagi nö häkkiti ära ja nüüd kasutab seda mingi tropp türklane? Asi selle, et see aadress oli tuttava oma ja ega ei ole eriti huvitatud kui mingi suvaline sellega nõmetseb. Igatahes mul endal on see aadress blokkitud(miite päris kustutatud), aga täna märkasin, et see türklane oli sees. Jutt hetkel küll suht segane, aga loodan, et arusaadav. Ideid, ettepanekuid??
tagasi üles
Freeway
HV vaatleja

sõnum 07.12.2005 22:18:43 vasta tsitaadiga

kui parooli teada ei ole siis eriti võimalusi pole ka
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 07.12.2005 22:54:08 vasta tsitaadiga

Mis aadress on?
Kui näiteks hotmail, siis lähed otsid kontaktandmed üles, võib abi vms. ja kurda neile oma mure.
Ise sain nii enda unustatud parooli teada, vastust küsimusele ka ei teadnud. Kirjutasin lihtsalt paar asja neile ja said aru, et see minu oma ning tehti uus parool.
tagasi üles
Hõljuk
Kreisi kasutaja

sõnum 08.12.2005 01:26:10 vasta tsitaadiga

7.5-ga selline jama tekkis, et viskab vahepeal mingi akna, kus kiri, muud sõna ei jõua lugeda, kui runtime error, siis viskab kinni msni. Uuesti käivitades logib sisse, kuid see koht, kus saab panna useri ja parooli, on olematu, samuti selle kohal olev logo.Selle asemel ühtlane hall taust. Jutt võib segane olla, kellaaega arvestades. icon_biggrin.gif
tagasi üles
jaanx
HV veteran
jaanx

sõnum 08.12.2005 02:06:14 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mis aadress on?
Kui näiteks hotmail, siis lähed otsid kontaktandmed üles, võib abi vms. ja kurda neile oma mure.
Ise sain nii enda unustatud parooli teada, vastust küsimusele ka ei teadnud. Kirjutasin lihtsalt paar asja neile ja said aru, et see minu oma ning tehti uus parool.

Mõtled aadressi, mis lahti häkit, või selle troppi oma, kes selle nö kaperdas? Igatahes kolasin sipa seal hotmaili lehel ja leidsin "MSN and Windows Live Privacy Statementi", et kas see oleks õige koht , kuhu oma muret kurtma minna?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.