Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Micron
HV kasutaja

|
06.12.2005 16:32:06
|
|
|
No, HV foorum on seni olnud äritsemise kohaks just hinnatundlikule inimesele. Kui keegi toob kuskilt väljamaalt näiteks läpakaid sisse ja müüb siin neid, kasvõi kümnes teemas, siis sellest ei ole ju probleemi - pakkumine on suur ja hind läheb alla. Küll, aga kujuneb probleemiks see, kui siit ostetakse kõik pakutav kokku ja müüma minnakse mujale - hinnad aetakse kunstlikult ülesse Praegune teemade piirang seda, aga just soosib
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
06.12.2005 16:32:18
|
|
|
DigeBeni, siis saab mõnele koonu keerata kui tahad.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
1 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
06.12.2005 16:33:51
|
|
|
wapper
DigeBeni kirjutas: |
... ma loodan, et lähiajal saab teoks plaan, et teema aegub peale staatuse muutmist, kuid hetkel peab jah, ootama 2 nädalat (arvestust peetakse viimase posti järgi teemas) enne, kui saab uue tasuta teema teha ... |
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
allar4
Kreisi kasutaja

|
06.12.2005 16:33:53
|
|
|
wapper kirjutas: |
Veel tekkis selline mõte, et selline "uuendus" tekitab võimalusi kuritarvitamiseks. Mulle ei meeldi kasutaja A ja ma tõstan kõik tema müügiteemad aeg-ajalt üles. Seega istub A oma ammu müüdud kraami otsas ja uuesti müüa ei saa. Kui just ei pöördu adminni poole palvega mõttetud teemad kustutada.
Wapper |
Õige tähelepanek
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
06.12.2005 16:34:17
|
|
|
Paljud kasutajad on aru saanud, et nad saavadki teha kaks teemat ja ülejäänude eest maksavad. Lp kasutajad, nii ei ole!!! Nii nagu DigeBeni juba ütles, tuleb teil maksta iga järgmise aktiivse teema eest
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
06.12.2005 16:35:39
|
|
|
allar4 kirjutas: |
wapper kirjutas: |
Veel tekkis selline mõte, et selline "uuendus" tekitab võimalusi kuritarvitamiseks. Mulle ei meeldi kasutaja A ja ma tõstan kõik tema müügiteemad aeg-ajalt üles. Seega istub A oma ammu müüdud kraami otsas ja uuesti müüa ei saa. Kui just ei pöördu adminni poole palvega mõttetud teemad kustutada.
Wapper |
Õige tähelepanek  |
kui tekib selline kahtlus, siis märkus moderaatorile. Upitajale AM ja teemad lukku.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
06.12.2005 16:43:39
|
|
|
Micron kirjutas: |
No, HV foorum on seni olnud äritsemise kohaks just hinnatundlikule inimesele. Kui keegi toob kuskilt väljamaalt näiteks läpakaid sisse ja müüb siin neid, kasvõi kümnes teemas, siis sellest ei ole ju probleemi - pakkumine on suur ja hind läheb alla. Küll, aga kujuneb probleemiks see, kui siit ostetakse kõik pakutav kokku ja müüma minnakse mujale - hinnad aetakse kunstlikult ülesse Praegune teemade piirang seda, aga just soosib  |
... hinnatundlik kasutaja ei osta, müü ega vaheta 10-neid sülearvuteid, seega ei puuduta konkreetne muutus teda kuidagi. Mujale minemise osas pole ma üldse sinuga nõus, kas sa tõesti arvad, et sülearvuteid müüvad ärikad teevad seda ainuld HV Ärifoorumis ?
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
06.12.2005 16:44:57
|
|
|
hm, aktiivse teema ja kuritarvituste ohuga seoses võiks ja peaks teemaalgatajal olema täiesti subjektiivne õigus nõuda teema lukustamist vms
ning foorumi prerahva poolt peaks sellele õigusele vastama püha kohustus see asi kindla aja jooksul jonksu ajada.
hetkel, mil sellise asja eest hakatakse raha võtma on tegemist ju teenuse osutamisega ning sellise teenuse osutamise tingimused tuleks hoolega läbi mõelda ja kirja panna.
hoia jumal selle eest, et HV ja tema kasutaja tarbijakaitse vahendusel omi asju klattima hakkavad:)
igatahes jõudu tööle pererahvas
blas
p.s ahjaa, kas mobiili ja muu tehnika foorum eristab ise ostu ja müügi teemasid ehk kas ka osta soovijatele laieneb postituse piirarv. meenus lihtsalt postitus, kus kodanik soovis osta korraga 10-t odavat telefoni:)
_________________ The truth is out there
viimati muutis blas 06.12.2005 16:49:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micron
HV kasutaja

|
06.12.2005 16:45:56
|
|
|
... hinnatundlik kasutaja ei osta, müü ega vaheta 10-neid sülearvuteid, seega ei puuduta konkreetne muutus teda kuidagi ... |
Aga puudutab ikka küll Tõin ju näite probleemist, mis seni ei olnudki nagu probleem, aga võib uute reeglite valguses kujuneda veel suuremaks probleemiks - hinnad hakkavad üles liikuma. Ja see puudutab ikka vägagi hinnatundlikku inimest Idee on selles, et kui on otsustatud müügiteemade arvu piirama hakata ja nii see jääb, siis peaks vastukaaluks kuidagi ka piirama kokkuostjate tegevust Kas seda kuidagi keelata saab, on iseasi, aga taunitavaks võiks sellise tegevuse küll kuulutada Aga ega üldiselt need piirangud ja tasulised asjad meeldivad küll ei ole Enne oli parem
viimati muutis Micron 06.12.2005 16:59:17, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
06.12.2005 16:49:30
|
|
|
äkki väike... "Donations" nurgake oleks mõttekam teha?
aga noh, see pole minu otsustada.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
06.12.2005 16:50:19
|
|
|
[sarkasm]Aga jagame igaühele siis juba raha eest modekohti ka? Või teeme linkide allkirja lisamise tasuliseks? [/sarkasm] Ma saan aru küll, et HVF ei elata ainult reklaami pealt end ära, aga kas tõesti on vajalik selline samm? Pigem siis juba teha liitumine tasuliseks ja jätta nendele, kes maksta ei soovi lihtsalt mingi abinurgake üksteisega rääkimiseks. Selles mõttes, et ma kahtlen sügavalt, kas see süsteem ka midagi sisse toob? Tasuta alternatiive on piisavalt.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
06.12.2005 16:54:14
|
|
|
Micron kirjutas: |
... hinnatundlik kasutaja ei osta, müü ega vaheta 10-neid sülearvuteid, seega ei puuduta konkreetne muutus teda kuidagi ... |
Aga puudutab ikka küll Tõin ju näite probleemist, mis seni ei olnudki nagu probleem, aga võib uute reeglite valguses kujuneda veel suuremaks probleemiks - hinnad hakkavad üles liikuma. Ja see puudutab ikka vägagi hinnatundlikku inimest Idee on selles, et kui on otsustatud teemade arvu piirama hakata ja nii see jääb, siis peaks vastukaaluks kuidagi ka piirama kokkuostjate tegevust Kas seda kuidagi keelata saab, on iseasi, aga taunitavaks võiks sellise tegevuse küll kuulutada  |
... ole mureta, ükski kokkuostja ei suuda kõike HV Ärifoorumis pakutavat kokku osta niivõrd intensiivselt, et see kuidagi HV hindu mõjutaks ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
06.12.2005 16:54:59
|
|
|
Probleem pole ilmselt arvuti müümisel vaid mingite lisavidinate mis maksavad 50~100.- eek siis muutub see 25.- oluliseks.
|
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
06.12.2005 16:57:02
|
|
|
puna kirjutas: |
Probleem pole ilmselt arvuti müümisel vaid mingite lisavidinate mis maksavad 50~100.- eek siis muutub see 25.- oluliseks. |
No aga sa pead müüma kolm 50.- asja, eenne kui tasuma hakkad ju Siis pole ju vahet enam...
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
rait
Kreisi kasutaja

|
06.12.2005 16:59:26
|
|
|
kas varsti saab skinne kah tellida? mulle ei meeldi see mis mul on
_________________ raidi suu ei valeta! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
06.12.2005 17:00:39
|
|
|
rait kirjutas: |
kas varsti saab skinne kah tellida? mulle ei meeldi see mis mul on  |
Vali profiilist.
seal on sul juba ammu lahedad nahad. Tõmba need omale pähe
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
rait
Kreisi kasutaja

|
06.12.2005 17:05:10
|
|
|
ongi nummi
_________________ raidi suu ei valeta! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
06.12.2005 17:08:15
|
|
|
Loen seda teemat ja mitut muud ka veel ja ei mõista miks mingi paarikümne krooni pärast on selline halisemine... Tasuta teemasid saab teha. Kui neid enam pole peab maksma - see summa pole ju üle mõistuse suur. Inimene hoiab suitsupaki või õllepudeli pealt kokku ja saab oma asjad aetud või ootab nii kaua praegu kuniks teema(d) aegub(vad)... Ja kui ei meeldi selline samm, siis ega keegi ei käsi ju paljusid asju korraga müüa või siin foorumis üldse äri teha. Soov, Kuldne Börs, Osta.ee on olemas...
Ja see raha ei lähe ju otse kellegi õllerahaks vaid ikka selle hüvanguks, et kõik HV kasutajad saaksid oma tegemisi ja/või tehinguid siin kiirel serveril kiirelt ja igal ajal teha...
Rahu inimesed - rahu - jõuluaeg on tulekul. Võtke vabamalt...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micron
HV kasutaja

|
06.12.2005 17:17:07
|
|
|
Probleem pole ilmselt arvuti müümisel vaid mingite lisavidinate mis maksavad 50~100.- eek siis muutub see 25.- oluliseks. |
Arvutite müümisel pole jah probleemi, aga ostmisel on küll Kui ma tahan endale soodsalt osta läpakat, aga igas läpaka müügiteemas on juba Puna pakkumised ees, siis kuda ma saan endale odavalt läpakat osta Ei saa ju
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
06.12.2005 17:18:11
|
|
|
mina olen piiramise poolt. iga pisikese jupi müümiseks ei ole vaja teha eraldi teemat. see on juba ammu reeglites kirjas, aga nüüd peetakse sellest vast kinni kah. ning keegi pole veel otsest näidet toonud, miks tal nii palju üheaegseid teemasi vaja on
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
06.12.2005 17:18:26
|
|
|
Päris karm ju ja keegi pole mulle müünud ka minu pakkumistega.
|
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
06.12.2005 17:22:56
|
|
|
kopirait, kõik on õige, aga õllepudeli pealt küll kokku ei tohi hoida
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micron
HV kasutaja

|
06.12.2005 17:27:45
|
|
|
Päris karm ju ja keegi pole mulle müünud ka minu pakkumistega. |
Ega ma seda nüüd väga tõsiselt ka ei mõelnud, aga üritan viidata sellele, et uued reeglid võivad sellise asja veel karmimaks ajada Müüdavat kraami võib vähemaks jääda
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
06.12.2005 17:29:07
Re: Miks piirata teemade arvu? |
|
|
Jõulupede kirjutas: |
Kui on mitu kaubaartiklit ühes teemas, siis see teema kustutatakse.
Kui seda ignoreerida, siis eksinud kasutaja kustutatakse.
|
Oot, mis... kas ma saan õigesti aru, et kui mul on müügiks kaks sdram pulka (128+64), siis ei või ma neid samas teemas müüa?
viimati muutis Ramones 06.12.2005 17:36:33, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.12.2005 17:32:05
|
|
|
Las süsteem tötöab sellisena paar kuud. Kui selle aja jooksul tekib ületamatuid probleeme siis tasuks asja edasi arutada. Hetkel on siin koos valdavalt ainult teoreetikud, oli vist ainult üks inimene kellel tõesti oli korraga kolm müügiteemat.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |