praegune kellaaeg 23.06.2025 15:33:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mangroove
HV vaatleja
|
05.12.2005 16:31:06
Probleem heliga |
|
|
Probleem on heli lindistamisel. Mikrofon nagu töötab, sest kõlaritest tuleb mikrofoni sisestatud heli välja, kuid sound recorder ega ka guitar FX box ei suuda tuvastada, et mingit heli oleks ehk ei suuda seda siis tuvastada. Milles probleem võib olla?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sf
Kreisi kasutaja

|
05.12.2005 17:50:49
|
|
|
Mikseri väärkasutuses, haigetes draiverites või kaardis. Viimased variandid võid esialgu tähelepanuta jätta.
_________________ pea kinni puu sees |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mangroove
HV vaatleja
|
05.12.2005 21:14:36
|
|
|
Mul on Abit Sound Eq asjandus kogu aeg töös, kas see ei või asja põhjus olla, mikserist. Muide ma just katsetasin, selline programm nagu Audacity rekordib küll ja saab aru, äkki on probleem hoopis selles.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sf
Kreisi kasutaja

|
06.12.2005 00:19:44
|
|
|
Ma tahaks jätkuvalt kahtlustada esimest varianti. Oled helikaardi seadetes ringi vaadanud ja mikseris salvestusaugu õigesti määranud? Ma täpselt ei mäleta, aga tundub , et Audacity võimaldas salvestatavat allikat valida. Kas see valik sõltus win'i üldisest mikserist, ei oska öelda.
_________________ pea kinni puu sees |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|