Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  lineage 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 209, 210, 211  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
No_Limit
HV veteran
No_Limit

sõnum 04.12.2005 01:02:07 vasta tsitaadiga

Kui kellelgi on L2ER DLM juppe anda, siis hmmm.....Aitäh ja andke mulle? Premeerin ka kui saan kuidagi.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 04.12.2005 02:19:42 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Djomka kirjutas:
jah, võiks öelda, et astusid ühest ämbrist teise...l2x kohe mitte parem server pole, täpselt sama jura on ka seal

...
Ise muidu enraged serveriga väga rahul. Palju PvP'd, hea community ja informatiivne administratsioon. Hetkel on serveril küll lagiga probleeme, kui seda mitte koguaeg, ning tahaks loota, et asjad lähevad paremaks. *fingers crossed* icon_smile.gif

kusjuures täna just kirjutati, et midagi tehti jälle selle lagiga seoses ja mulle vähemalt tundus, et vähemaks läks seda küll...loodetavasti on asi permanent ja muidugi püütakse veel paremaks teha icon_wink.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
sapper
HV vaatleja

sõnum 04.12.2005 15:56:43 vasta tsitaadiga

kuna tundub et seal enraged serveris mängib suht palju eestlasi, siis kuidas oleks võimalik koos mingi party orgunnida (nagu selles suhtes, et mis kella ajal ja kuidas yhendust võtta, olen suht uus selles mängus.)
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 04.12.2005 17:42:42 vasta tsitaadiga

sapper kirjutas:
kuna tundub et seal enraged serveris mängib suht palju eestlasi, siis kuidas oleks võimalik koos mingi party orgunnida (nagu selles suhtes, et mis kella ajal ja kuidas yhendust võtta, olen suht uus selles mängus.)

partyga on see asi, et meil on enamus clan membereid 50+ ja osad ka 60+
muidugi oleks hea, kui kirja paneksid mis level oled ja mis class ning kelleks plaanid edasi minna
kellaajaliselt võib asi suht raskeks minna, pigem ürita lihtsalt kellelegi PM'da ja äkki osatakse sind aidata
tagasi üles
Lordlesta
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.12.2005 20:43:05 vasta tsitaadiga

ee tere jälle icon_lol.gif
ma pole tükk aega mänginud kuna muud arvuti läks katki ja siis veel muud oli teha...
aga enam ei lähe mängu sisse, mida ma pean ära muutma? system faili lasin uue peale, aga ikka midagi ei funka..??
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 27
tagasi üles
HeLiX
HV vaatleja

sõnum 05.12.2005 16:37:14 vasta tsitaadiga

Aga kuidas pm'ida?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
capa
HV vaatleja
capa

sõnum 05.12.2005 17:53:30 vasta tsitaadiga

pm'ida saad nii: "Mängijanimi text
ehk siis jutumärgid nime ette...
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 06.12.2005 12:22:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

L2Extreme kohta on huvitavaid asju kirjutatud icon_biggrin.gif
http://www.hyip-norway.com/forums/
torufoorumis oli mingi teine link kah logide jms. icon_razz.gif suht lahe oli lugeda,põmst see omanik seal donation raha eest ostab teistele GM'idele kinke ning donatorid on puutumatud igaste reeglirikkumiste eest ja mida veel, saavad endale ultra head varustust/losse...

Noh. Ei tea. Võib-olla on see nii. Aga mängijad on sõbralikud, foorumis ei läbustata ja mis põhiline cheatimine ja L2walkeri kasutamine on keelatud. Cheaterite püüdmiseks on lausa mingi kuri progejupike treitud, mis cheteri külmutab, nii, et too enam liikuda ei saa. Sellised liikumatud charrid võetakse uurimise alla ja kui süü tuvastatakse, kustutatakse. Nii räägiti vähemalt foorumis.

Ka kümmekond eestlast mängib sealsetes serverites.

tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 06.12.2005 17:23:40 vasta tsitaadiga

tõsi on ta kohe päris kindlasti...samuti on ka tõsi, et just see server teeb DDoS attacke teistele serveritele, et olla "parim"
cheatimine on vist igas serveris keelatud ja paljudes on ka l2walker keelatud...
see progrejupp võib küll päris asjalik olla, aga siiski see server mind ei kutsu juba põhimõtte pärast - Live and let live
tagasi üles
Vops
HV kasutaja

sõnum 12.12.2005 01:31:14 vasta tsitaadiga

Orki rassil ka mõni taoline nagu Treasure hunter on?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
arvutisõber
HV veteran
arvutisõber

sõnum 12.12.2005 01:40:57 vasta tsitaadiga

Vops kirjutas:
Orki rassil ka mõni taoline nagu Treasure hunter on?

Minu teada ei olnud

Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 12.12.2005 14:22:33 vasta tsitaadiga

kui orcidest vaadata daggerit, siis kõigeparemini sobiks selleks tyrant oma fast attack speedi ja võimaliku kiirusega...muidugi tyrant suudab ka olla väga hea DD tänu oma focus force'le...edasi soovitan juba ise lugeda, sest tyrant on väga mitmekülgne class
tagasi üles
Vylx
HV kasutaja
Vylx

sõnum 13.12.2005 00:07:55 vasta tsitaadiga

btw uudiseid veidi ISO`st. Nüüdseks siis Antharas, Catacombs of Dark Omen / Blazing Swamp spawnitud, B/A grade dropid, mille peab ka craftima.. rated 25x (mid) + palju muud (sieged väga tihti jne). Homme peaks nende uus webi leht ka valmis saama http://www.isogames.com/isogames.htm
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Vops
HV kasutaja

sõnum 13.12.2005 20:25:56 vasta tsitaadiga

Teen shamanit praegu ja vist lähen warcryeriks, kuid mis relvi , armorit ja strateegiat peaksin kasutama?
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2005 20:42:45 vasta tsitaadiga

oleneb muidugi mis serveris mängid...kas on high rate või low rate, kas sul on keegi aitamas või mitte
shamaniga soovitan kohe alguses minna heavy armoriga ja dualitega (kui dualite jaoks raha pole, siis kasuta blunti)
muidugi ära unusta blessed spiritshotte ostmata, sul läheb neid vaja kui drainimiseks läheb
aga jah, strateegia on lihtne, sa oled tank, lähed ja tapad mobe head-on ning kasutad ka võimalikult palju soulcry'd (muidugi kui sa mobi ei tapa, siis toggle'i ta maha, muidu läheb mana liiga palju)
kui elusid hakkab väheks jääma, siis teed kiire draini või kaks ja elud uuesti täis
-------
ise läksin shamaniga maagi teed, ehk siis kasutasin draini ja DoT attacke, seda juba selle pärast, et mul pole raha olnud heavy armorit osta (sain alguses kohe light armori peale)....see viis on palju aeganõudvam ja selle pärast ei soovitaks ka maagi teed pidi minna
kui veel mingeid küsimusi, siis lase aga käia, mul veel shamani leveldamine enam vähem meeles
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 13.12.2005 20:54:35 vasta tsitaadiga

Vops kirjutas:
Teen shamanit praegu ja vist lähen warcryeriks, kuid mis relvi , armorit ja strateegiat peaksin kasutama?

üldiselt kui oled "casual player" (ehk siis ei mängi eriti palju), siis pole orc mage klassid sinu jaoks. Juhul, kui oled high rate serveris, siis pole muidugi vahet aga ma julgesin eeldada, et sa pole high rate serveris.

Nimelt hakkavad nii Overlord kui ka War Cryer oma täit potentsiaali näitama alles kusagil 60+ levelitest. Enne seda on nad suhteliselt nõrgad. Neid peetakse üheks raskemini leveldatavaks klassiks.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Vops
HV kasutaja

sõnum 13.12.2005 23:38:43 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
oleneb muidugi mis serveris mängid...kas on high rate või low rate, kas sul on keegi aitamas või mitte
shamaniga soovitan kohe alguses minna heavy armoriga ja dualitega (kui dualite jaoks raha pole, siis kasuta blunti)
muidugi ära unusta blessed spiritshotte ostmata, sul läheb neid vaja kui drainimiseks läheb
aga jah, strateegia on lihtne, sa oled tank, lähed ja tapad mobe head-on ning kasutad ka võimalikult palju soulcry'd (muidugi kui sa mobi ei tapa, siis toggle'i ta maha, muidu läheb mana liiga palju)
kui elusid hakkab väheks jääma, siis teed kiire draini või kaks ja elud uuesti täis
-------
ise läksin shamaniga maagi teed, ehk siis kasutasin draini ja DoT attacke, seda juba selle pärast, et mul pole raha olnud heavy armorit osta (sain alguses kohe light armori peale)....see viis on palju aeganõudvam ja selle pärast ei soovitaks ka maagi teed pidi minna
kui veel mingeid küsimusi, siis lase aga käia, mul veel shamani leveldamine enam vähem meeles

Küsin siis veel kui jõuan 40 juurde icon_wink.gif Tänud mõlemale

Btw mis vahe on Overlordil ja Warcryeril, selles mõttes et on neil väiksed erinevused või üks rohkem buffer ja teine ründav vms?
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2005 00:25:26 vasta tsitaadiga

Overlord on clan/alliance buffer...ehk siis tema buffid lähevad peale ka inimestele, kes on väljaspool partyt (muidugi peab olema clanis või alliance'is)
tal on siis heart of paagrio (heal over time kõikidele eelpool nimetatutele) ja midagi oli veel icon_rolleyes.gif , praegu ei meenu (soovitan järgi vaadata, kui OL huvitab)
warcryer on parim party buffer peale LVL 65...siis tal on kõik vajalikud buffid olemas ja ta saab need väga kiirelt peale panna kõikidele partys viibijatele
aga vahe on nendel kahel classil just see, et OL on ka mass debuffer, ehk siis saab mass rootida jne (suht palju debuffe, kui huvitab, siis uuri järgi)
LightsabeR räägib tõtt, OL ja WC (warcryer mitte watercloset) saavutavad on tüispotentsiaali alles peale 60't, kui warcryer saab oma parimad buffid max peale ja OL'il hakkavad debuffid isegi landima normaalselt
----------------------------
Light, mis huvitavat toimub/on toimunud siis?
pole nagu ammu sees käinud, praegu mängin DS2'te (dungeon siege) ja võtan veitsa time-off'i, aga varsti olen tagasi icon_wink.gif
tagasi üles
Vops
HV kasutaja

sõnum 14.12.2005 00:29:36 vasta tsitaadiga

l2orphus.com foorumis võrreldi paladini ja warcryerit. Paladin on fighter class ju, kas st et warcryer suudab välja panna nii palju damaget?
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2005 00:32:42 vasta tsitaadiga

OL ja WC on mõlemal väga tugevad drainid ning kuna WC toetub oma DoT spellidele, siis 1 vs 1 on ta tõesti väga hea class...arvestades ka seda, et mõlemal classil on palju elusid, mõlemal on palju defence'i ja mõlemad classid suudavad ennast ise healida
Paladin on jah fighter class, aga spetsiifilisemalt ikkagi tank
tagasi üles
Vops
HV kasutaja

sõnum 14.12.2005 01:10:51 vasta tsitaadiga

Ok tänan, üks vähestest miinustest ongi siis see, et suht aeglased on nad, kuidas endale looma saaks, kas selle jaoks peab tegema mõne raske questi? Päris paljusi olen juba näinud oma loomade(ei tea mis loom see on seega lihtsalt loom siis icon_razz.gif) seljas
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2005 14:40:20 vasta tsitaadiga

pet quest on vaja selle jaoks ära teha, et hatchlingut endale saada...selle peab leveldama siis 55'ni ja siis saab teha strideriks selle (pole kunagi seda questi teinud, ei oska kommenteerida), aga hatchilngu quest on pikk, kuid suht kerge
muide, tyrant on näiteks üks kiiremaid classe mängus, kui oma totemit kasutab
aga OL ja WC on suht aeglased jah, kuid mitte midagi hullu
tagasi üles
Vops
HV kasutaja

sõnum 14.12.2005 22:23:12 vasta tsitaadiga

Mis skille peaksin kasutama? Hetkel Life drain, Chant of shielding, Chant of battle ja soul cry põhilised. Lvl 28 btw, tavaliselt panen life draini, 70% tõmbab nendelt bugbearidelt ära ja siis tapan kätega suht kiiresti, kuid kõrgemaid mobe nii eriti maha ei võta, tõhusalt vähemalt

Välismaa foorumites loen, et peale 40 peaks minema robe peale üle, see on õige? Praegu kasutan heay armorit ja dual "käsi" vms. Peale 40 vms kui partysse peaks juba minema siis mis relva peaksin kasutusele võtma?
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2005 22:32:01 vasta tsitaadiga

ikka dualid, nendega teed sa kõige rohkem damage'it
jah, peale 40 soovitan endale muretseda karmian set casting speedi pärast ja kõrvale ka heavy armor, juhuks kui aggro peaks sinu peale tulema
kasuta neid skille, mis sul on...mina näteks tegin nii - oli siis seljas light armor ja käes oli blunt...mobi tappes panin talle flame'i peale kaugemalt (DoT damage) ja ootasin, et millal ta minu juurde jõudis ning siis tapsin ta lihtsalt maha...kui elusid hakkas väheks jääma, siis life drain ja tapsin tavaliselt maha...soul cry'd ma ei kasutanud, sest muidu oleks mul liiga palju mana läinud...
selle tehnikaga sain tappa non stop ilma mingite probleemideta
tagasi üles
Vops
HV kasutaja

sõnum 14.12.2005 22:43:30 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
ikka dualid, nendega teed sa kõige rohkem damage'it
jah, peale 40 soovitan endale muretseda karmian set casting speedi pärast ja kõrvale ka heavy armor, juhuks kui aggro peaks sinu peale tulema
kasuta neid skille, mis sul on...mina näteks tegin nii - oli siis seljas light armor ja käes oli blunt...mobi tappes panin talle flame'i peale kaugemalt (DoT damage) ja ootasin, et millal ta minu juurde jõudis ning siis tapsin ta lihtsalt maha...kui elusid hakkas väheks jääma, siis life drain ja tapsin tavaliselt maha...soul cry'd ma ei kasutanud, sest muidu oleks mul liiga palju mana läinud...
selle tehnikaga sain tappa non stop ilma mingite probleemideta

Peale 40 vahetan relva ka ära?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  lineage 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 209, 210, 211  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.