Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
udupump
HV vaatleja
|
04.12.2005 14:52:09
probleem videoklippide vaatamisega läbi tv oudi |
|
|
probleem seisneb siis selles kui ma panen videoplayeri playlisti terve rea klippe, aga nende vahetumise käigus hakkab tv pilt hüppama, see kestab mingised u. 5 sek. sama moodi hakkab hüppama kui vajautada stoppi video mängimise ajal. arvuti ekraanil on kõik korras. olen provinud erinevaid pleyereid aga tulutult. oskab keegi äkki midagi soovitada kuidas ma saaxin sellest probleemist jagu? aa ja seda tahtsin ka veel küsida , kas nii saab ka kuidagi teha et video pilt mis tv-sse jõuab oleks tervel ekraanil mitte ainult see väike aken. videokaardix on gf2
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
05.12.2005 20:30:21
|
|
|
Kui teler mingi 5 aastat vana juba, siis mõnikord juhtuvad sellised asjad tolmu pärast. Lase mõnel spetsil üle vaadata, ise seest tolmu võtta ei soovita-võib Pingeliseks minna
või s-video ja scart pesad on nati tolmu täis, siis puhu nad puhtaks või tee tolmuimejaga.................kui see ei aita siis ei oska aidata vist
ja muidugi võib asi seadistuses olla
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
v6sa
HV Guru

|
05.12.2005 20:35:41
|
|
|
arvan et seda põhjustab videokaart reso svitsimisel või directx/opengl surfeisside tekitamisel/kaotamisel
amperloom: kust sa lugesid et telku 5 aastat vana??
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
4 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
05.12.2005 23:53:55
|
|
|
v6sa kirjutas: |
amperloom: kust sa lugesid et telku 5 aastat vana?? |
ei ma lihtsalt oletasin et kui oleks nii vana
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
pcworld
Bännitud
|
07.12.2005 09:23:47
|
|
|
tsitaat: |
video pilt mis tv-sse jõuab oleks tervel ekraanil
|
Draiveri settingutest valid "Full Screen Video", sealt siis "Secondary Display", eeldan et sul TV ikka teiseks ekraaniks.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|