Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Alandril
HV vaatleja

|
29.11.2005 21:02:51
|
|
|
[/quote]STFU noob...[/quote]
[/quote]
maarjuzz on tüüpiline näide sealsetes foorumites valitsevast vaimsusest. Sisukamaid sõnavõtte kohtab seal arva.[/quote]
STFU NOOB..kui ei tea pista mokk kinni rsk
oih piix sõna tli kah
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarjuzz
HV vaatleja
|
30.11.2005 12:52:38
|
|
|
Bastardo kirjutas: |
tsitaat: |
ülejäänud asjad on samad, vähemalt niipalju kui ma foorumist lugenud olen
|
Selles on sul õigus Djomka. Kui võrrelda Deviant Realmsi foorumit ja L2W foorumit, siis viimane on ikka masendav läbu. Varateismelised Ameerika tainapead räuskavad üksteise pihta mingeid mõtetusi, adminnid vastuseid ei anna.....
maarjuzz on tüüpiline näide sealsetes foorumites valitsevast vaimsusest. Sisukamaid sõnavõtte kohtab seal arva. |
Mnjah.... 8) Kui ei saa aru siis hoia mokk maas..ja üldse, mis ajast kanad kusele on hakanud??
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
capa
HV vaatleja

|
30.11.2005 13:56:33
|
|
|
maarjuzz ja miki u rox  ....
mida te siin foorumites mölisete kaduge m2ngima noobid
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
30.11.2005 22:45:53
|
|
|
Mnjah.... icon_cool.gif Kui ei saa aru siis hoia mokk maas..ja üldse, mis ajast kanad kusele on hakanud??
|
Ema on sul kana
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
01.12.2005 01:35:53
|
|
|
Mnjah.... icon_cool.gif Kui ei saa aru siis hoia mokk maas..ja üldse, mis ajast kanad kusele on hakanud??
|
Ema on sul kana
 |
this is gonna be bad... mj.. go easy on him
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarjuzz
HV vaatleja
|
01.12.2005 10:31:47
|
|
|
|
Ema on sul kana
 |
...selles mõttes et sina räägid siis kui kana kuseb... ema on sul kana xaxaxaxxa
Jube kahju et seal Pärnus eelmine aasta ikka niimoodi uputas! Vaata mis selle tulemusena juhtunud on..
Kes jäi keldrisse kartulite vahele veevangi, kes seisis lihtsalt liiga kaua jalgupidi kylmas vees nii et aju
pärasoolikat kylastama hakkas..
Ühesõnaga, kui ei tea mis teema on, siis nagu yks me tipp-poliitikutest ütles " Ei kommentaari"
To capa: piixu piix piix putsi piixu piixu perse !! Ei kipu nagu mängima eriti enam.. clientid uninstallitud juba pikka aega (eilsest)
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
capa
HV vaatleja

|
01.12.2005 11:44:55
|
|
|
maarjuzz kirjutas: |
To capa: <b>piixu</b> <b>piix</b> <b>piix</b> <b>piixu</b> <b>piixu</b> <b>piixu</b> <b>piix</b> !! Ei kipu nagu mängima eriti enam.. clientid uninstallitud juba pikka aega (eilsest)  |
hea kvitter sa ikka
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Negative
Kreisi kasutaja

|
01.12.2005 20:28:57
|
|
|
Kui nüüd neid "kõvasid mehi" vaadata, siis tuleb muie suule küll 8) . Meenutate väikeseid lapsi mõnes L2 serveri foorumis, kus üks ütleb midagi "head", näiteks "Mnjah....8) Kui ei saa aru siis hoia mokk maas..ja üldse, mis ajast kanad kusele on hakanud??" ja siis teised sõbrad kohe järgi, et "oh man u roxxor, that wus wicked". See noobideks kutsumine on ka suht...
No offence, mulle tundus see lihtsalt naljakas 8)
Jõudu
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
01.12.2005 20:37:28
|
|
|
MJ lihtsalt püüdis oma vanadele klannikaaslastele näidata, et ta on täitsa elus veel...pole ta mitte kellelegi haiget teinud oma ütlemistega, aga Bastardole läks see millegi pärast hinge...viimase kohta pole isegi midagi öeldud, aga näed, kes esimesena nokkima hakkas...
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
01.12.2005 20:45:09
|
|
|
...selles mõttes et sina räägid siis kui kana kuseb... icon_lol.gif icon_lol.gif
|
Sa oled ikka teravmeelne poiss küll, eks. Laus humorist. Ei tegelikult, ma olen nõus, see on üks vihasemaid solvanguid mida annab öelda. Esimest korda kuulsin seda väljendit kakskümmend aastat tagasi oma vanaema suust. Poleks arvanud, et selline jõhker kõnepruuk siiani kasutusel on ja nõnda palju elevust tekitab.
Samas, on arusaadav, et piiratud sõnavaraga isikute sõnavarasse on settinud mingid arhailised väljendid, mille asendamine värskematega käib limiteeritud ajumahu tõttu üle jõu ja mõistuse.
Ühesõnaga, siinkohal oleks paslik tsiteerida üht meie tippmuusikut: "Oh Jumal kaua võtab aega, et kasvaks aju, kus mõte sees?"
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
01.12.2005 20:46:57
|
|
|
Ah olge kõik vait. Ärge ajage oma offtopic teksti siin.
Pealegi, kedagi ei tohiks huvitada mida MJ räägib, sest nagu Capa ütles, ta on kvitter .
omgwtfpwned! ktnxbb! Britney ftw .
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alandril
HV vaatleja

|
02.12.2005 12:02:47
|
|
|
...selles mõttes et sina räägid siis kui kana kuseb... icon_lol.gif icon_lol.gif
|
Sa oled ikka teravmeelne poiss küll, eks. Laus humorist. Ei tegelikult, ma olen nõus, see on üks vihasemaid solvanguid mida annab öelda. Esimest korda kuulsin seda väljendit kakskümmend aastat tagasi oma vanaema suust. Poleks arvanud, et selline jõhker kõnepruuk siiani kasutusel on ja nõnda palju elevust tekitab.
Samas, on arusaadav, et piiratud sõnavaraga isikute sõnavarasse on settinud mingid arhailised väljendid, mille asendamine värskematega käib limiteeritud ajumahu tõttu üle jõu ja mõistuse.
Ühesõnaga, siinkohal oleks paslik tsiteerida üht meie tippmuusikut: "Oh Jumal kaua võtab aega, et kasvaks aju, kus mõte sees?" |
Kle mees
1. kui sa ei saa asjale pihta siis ei ole üldse mõtet sõna võtta ju!
2. kui sa akkad siin solvama inimesi piiratud sõnavara jne. mõtle natuke ennem kõik siin viibijad ei ole mitte 14-17 aastased!!
3. Kui sa asjale pihta said(tagantjärele) siis sa saaksid aru et sina olid see kes siis solvama akkas.
4. Negative kui sa asjast midagi ei tea siis võiksid kah mokka maas hoida ausaltöeldes. Kui su aju ei võta niipalju velja et aru saada mida sellega öelda taheti siis nojah.
AGA SEE SELLEX BRITNEY WTF PWNS<!!!!
Capa - ma panene kah pausi L2 est krt läksin velja ja näed nagu MJ ütles seal oligi ELU
ühesõnaga hoidke kõva siis ja eks kui viitsib siis tlen pelan nati ja teen teile kolli!!!!
TOPIC CLOSED U PEIPES!
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
2 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
02.12.2005 13:46:26
|
|
|
ma siin tegin formati mingi paar päeva tagasi ja 2 nädalat polnud netti ka, mis server on offline ? või suutsin ma midagi valesti installida kuna ma ei pääse rohkem edasi kui oma nick ja passi kirjutama... kodukal nagu kirjutas vist et peaks online olema tänasest ... umm
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
02.12.2005 16:16:38
|
|
|
Tõmbasin alles need 1. erl2_official_patch_04092005.rar , 2. erl2_official_noframe_01112005.rar, tegin update ka algul ära ja siis kustutasin system folderi ja asendasin nende patchi omadega...
...kurat, ongi uued seal, 4 tükki neid seal ...tõmbasin enne 2 ära ei funka , nüüd tõmbasin kõik 4 alla, ühed uuemad jah...
|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
02.12.2005 16:17:53
|
|
|
erl2_official_noframe_11252005
seda läheb sul vaja...
ongi noh...n00b! lol
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
02.12.2005 16:51:28
|
|
|
frame ftw
no_frame oli mul buggine
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
02.12.2005 19:10:17
|
|
|
Mafka kirjutas: |
erl2_official_noframe_11252005
seda läheb sul vaja...
ongi noh...n00b! lol |
hui ma pidin teadma et seal 2 vana ja 2 uut on ...ma arvasin et 4 eri mirrorit lihtsalt..ffs
|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
sapper
HV vaatleja
|
03.12.2005 12:05:59
|
|
|
see suur et lasin kah mängu peale jne, ning mängin kah selles L2Enraged C3 serveris kus siis see eestlaste klann pidi olema.
aga mis häirib on see et inimesi pole, eestlastest rääkimata (või ma lihtsalt ei suuda neid leida) ning oleks kah huvitatud mingist party variandist eestlastega.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
03.12.2005 12:42:14
|
|
|
vaata mis kell on, praegu veel ei ole nii palju inimesi online...proovi uuesti kuskil kell 13.00, küll siis juba rahvast on sees, ma ei tea kaua eile rahvas veel online oli, ise läksin 02.00 paiku magama, aga jutud käisid, et ollakse kauemgi
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
03.12.2005 17:01:40
|
|
|
Ok. L2W server oli tõesti nõme. (Juba seegi käis pinda, et trop ja adena rate oli ülikõrge : mingi 400 K teha polnud mingi probleem, nii ei ole ju pinget :S) Kolisin Lineage TOP 200 esimesel kohal olevasse L2eXtreme serverisse. Kas keegi teist kah seal mängib või oskab selle servu kohta midagi öelda?
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
03.12.2005 18:09:51
|
|
|
L2Extreme kohta on huvitavaid asju kirjutatud
http://www.hyip-norway.com/forums/
torufoorumis oli mingi teine link kah logide jms. suht lahe oli lugeda,põmst see omanik seal donation raha eest ostab teistele GM'idele kinke ning donatorid on puutumatud igaste reeglirikkumiste eest ja mida veel, saavad endale ultra head varustust/losse...
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
03.12.2005 18:36:06
|
|
|
jah, võiks öelda, et astusid ühest ämbrist teise...l2x kohe mitte parem server pole, täpselt sama jura on ka seal
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
03.12.2005 19:34:09
|
|
|
Djomka kirjutas: |
jah, võiks öelda, et astusid ühest ämbrist teise...l2x kohe mitte parem server pole, täpselt sama jura on ka seal |
Täpselt nii. Üldiselt ei tasu seda L2 Top 200 edetabelit uskuda. Suuremad serverid on korrupeerunud ja raha peale väljas. Näiteks on L2extreme server teisi servereid DDoS rünnakutega pommitanud ja üritanud neid n.ö oma teelt kõrvaldada. Lisaks sellele on see server suhteliselt bugine, arvestades seda, millised rahad seal taga liiguvad.
Ise muidu enraged serveriga väga rahul. Palju PvP'd, hea community ja informatiivne administratsioon. Hetkel on serveril küll lagiga probleeme, kui seda mitte koguaeg, ning tahaks loota, et asjad lähevad paremaks. *fingers crossed*
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|