Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  50 Cent: Bulletproof märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.11.2005 12:39:32 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
räpime kõik pooleks :lol:
ja tuligi saast nagu arvati (y)

Ei ole! Kõik on kadedad lihtsalt ja teevad maha. Ostke originaal, saate kaasa tüki PÄRIS 50 KOPKAST! See peab ju vähemalt midagi väärt olema mees!
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 29.11.2005 12:41:50 vasta tsitaadiga

irw, mida see siis väärt on? mine vanglasse saad kah tüki 50 kopkast icon_lol.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.11.2005 12:43:11 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

Ei ole! Kõik on kadedad lihtsalt ja teevad maha. Ostke originaal, saate kaasa tüki PÄRIS 50 KOPKAST! See peab ju vähemalt midagi väärt olema mees!

juhul kui sa aretad irooniat, soovitan veel mõned tunnid võtta enne järgmist katsetust
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 29.11.2005 13:12:18 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
juhul kui sa aretad irooniat, soovitan veel mõned tunnid võtta enne järgmist katsetust

Nüüd on häbi, aga mis siis ikka, fleimime nagu scart soovib. Ole pai ja õpeta lihtsurelike - kuidas need suurte inimeste asjad siis käivad?
edit: ei.. tegelikult mul ei ole isu sinuga vaidlema hakata. on ju selgelt näha, et otsid kust kinni hakata & elada vastavalt oma HV guru staatusele - halades. otsi vigu mujalt, sinu luuletused on hea algus, edasi võid liikuda oma rapeee kontole.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.11.2005 13:47:14 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

Nüüd on häbi, aga mis siis ikka, fleimime nagu scart soovib. Ole pai ja õpeta lihtsurelike - kuidas need suurte inimeste asjad siis käivad?

hmm, fleimimist ei oska sa üldse peaks mainima, soovitaks mind ja winterwindi eeskujuks võtta, meie oleme vanad kalad.

igatahes, võid oma wannabe valge-neegri jutuga tead küll kuhu käia, 50 sendi taolisi "artiste" fännavad ainult need, kelle jaoks on ka see mäng tehtud.... odav, nõrk ja sisutyhi saast, mida ilma "Mina"'ta väikesed inimesed kummardavad, sest muud ei osata olla, kui "homie" mingile neegrile teisel pool ookeani... soovitaks endae elu osta ja võimalikult ruttu, veel jõuab ehk ka sinust inimene saada.
tagasi üles
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 29.11.2005 17:38:31 vasta tsitaadiga

Pole viicind vaadata, et kas PC versioon kah on sellel neegrijurar? Pullipärast tiriks korraks selle ja vaataks millega tegu on ja siis kohe maha kah icon_biggrin.gif . Ma loodan, et keegi nii loll ikka ei ole, et julgeb öelda, et ostab selle ja maksab sellise kaka eest raha icon_lol.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 5
tagasi üles
HV veteran
HV vaatleja

sõnum 29.11.2005 18:23:45 vasta tsitaadiga

Mulle tundub, et siin kirutakse rohkem musta rassi ja mustade muusikat, kui et mängu ennast.. Räägime MÄNGUST, mitte MUUSIKAMAITSEST.. Keegi pole siin sõnagi storyst, võimalustest ja muust millestki rääkind, vaid teind miskeid lampe eelarvamusi oma muusikamaitse järgi.. Pole veel korralikke ingame scriinegi ja juba tehakse graafikat maha.. Ostke elu endale.. Ja suur korvitäis objektiivsust.. Ja sina Scart esimesena.. Oled küll vana kala jah.. Nii vana, et võiksid pensionile jääda..
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 29.11.2005 18:32:52 vasta tsitaadiga

skriine pole? imho on rewview olemas koos piltide ja muu saastaga, hinne isegi icon_lol.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HV veteran
HV vaatleja

sõnum 29.11.2005 18:43:02 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
skriine pole? imho on rewview olemas koos piltide ja muu saastaga, hinne isegi icon_lol.gif

kui pointi närida ei suuda, siis palun väga, näri tähti..
skriinide koha pealt - my bad
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.11.2005 19:13:06 vasta tsitaadiga

HV veteran kirjutas:
Mulle tundub, et siin kirutakse rohkem musta rassi ja mustade muusikat, kui et mängu ennast.. Räägime MÄNGUST, mitte MUUSIKAMAITSEST.. Keegi pole siin sõnagi storyst, võimalustest ja muust millestki rääkind, vaid teind miskeid lampe eelarvamusi oma muusikamaitse järgi.. Pole veel korralikke ingame scriinegi ja juba tehakse graafikat maha.

"By the end of the game, you'll have a slightly better idea of what's going on, but the story is so bad and poorly told that you still won't know exactly what the deal is. Of course, you probably won't care, either."

"You can get your hands on a bunch of different pistols, rifles, submachine guns, and shotguns, but ultimately, the game's main action--shooting people--isn't any fun at all."

"But when it comes time to navigate tight hallways, for instance, the AI falls apart. We ran into a situation where Lloyd Banks--the lock-picker of the crew--was attempting to run into a room to pick open a safe while we were attempting to get out, which blocked us into a corner. The only answer? A couple of shots to the face got Banks to move out of the way."

"Once you've finished Bulletproof's short and ridiculous campaign..."

rohkem ei viitsi kopeerida GSi revüüst. isiklikud solvangud jäta vast PSi jaoks icon_rolleyes.gif
tagasi üles
HV veteran
HV vaatleja

sõnum 29.11.2005 19:25:47 vasta tsitaadiga

GSi revüü?? GS andis GTA SA-le 9.0 !!! 9.0 saad sa aru.. Kust otsast see 9-t väärt on 10-st? Mis see GS on mingi jumal? Seal on samasugused tropid taga nagu siin HV-s.. Liiga palju vaadatakse neid revüüsid.. Mängi mängu ja otsusta ise, ära lase teistel enda eest otsustada..
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 29.11.2005 19:26:32 vasta tsitaadiga

Siin on hea näide sellest, milline on üldine suhtumine 50 Centi ja tema "loomingusse" - http://www.imdb.com/title/tt0430308/. Sellist hinnet näen ausalt öeldes esimest korda. Jube...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.11.2005 19:39:14 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

HV veteran kirjutas:
GSi revüü?? GS andis GTA SA-le 9.0 !!! 9.0 saad sa aru.. Kust otsast see 9-t väärt on 10-st? Mis see GS on mingi jumal? Seal on samasugused tropid taga nagu siin HV-s.. Liiga palju vaadatakse neid revüüsid.. Mängi mängu ja otsusta ise, ära lase teistel enda eest otsustada..

ma arvan, et sinu kolkaküla apostlielu on vist natuke mööda pandud karjääriotsus icon_rolleyes.gif

lingil on 50 kopika väärtus väga hästi ära seletatud, rohkem pole enam kellelgi midagi lisada vaja.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 29.11.2005 19:39:14 vasta tsitaadiga

HV veteran kirjutas:

Arvesta ka seda, et mõni kehv asi võib keskmist alla tirida ja PC kohta oli GTA SA grafa vähe nõrk ning kuna sound ka paljude süsteemide peal kalas sisi see tõmbaski nats hinnet alla.PS2'he peal kus oli asjast viimane võtud sai Sa 9.6.Pealegi review'sid teevad üldiselt inimesed kes mängivad mängu ennem läbi mitte lihtsalt nats ei proovi ja siis üsna suurtest kogemustest antud zhanris kirjutavade üldise arvamuse konkreetse mängu kohta.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
HV veteran
HV vaatleja

sõnum 29.11.2005 19:45:03 vasta tsitaadiga

Ma ei ütle, et see mäng hea on.. Aga ma ei saa öelda, et see halb on, kuna pole ise mänginud.. Mulle ei mahu hinge lihtsalt need esimesed postid, mis siin teemas on.. Postid, kus tehakse mängu maha, ilma, et kusagil oleks üleval revüüd.. A te ju siin ei saa mu poindist aru, kuna otsite igast mu mu lausest sõna, mille kallal närida..
(lugege nüüd see siin veel korra läbi pln ja ärge närige enam)

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.11.2005 19:55:40 vasta tsitaadiga

HV veteran kirjutas:
A te ju siin ei saa mu poindist aru, kuna otsite igast mu mu lausest sõna, mille kallal närida..

ei, me ei otsi sõnu, mille kallal närida. arvesta lihtsalt sellega, et siinsetes laantes on 50 kopika taoliste naljanumbrite fännajate hordid üsna õblukesed, kuna vabandage nüüd väljendust- "normaalsed" inimesed sellist muusikat ei fänna ja ei käitu nagu 5 minutit puu otsast alla roninud AHV, kes tõmbleb kätega ja karjub kaamerasse nii, et pean kodus oma prillidelt tatti pühkima...

PS loomulikult on see minu arvamus ja rassismis pole siin teisi süüdistada vaja icon_razz1.gif

edit: lisaks veel, et tänu "E" nimelisele kanalile võin ma öelda, et Marshall Mathers ja Snoop on tõsiselt lahedad poisid, aga Curtis Jacksoni kohta ma seda küll öelda ei saa.

viimati muutis Scart 29.11.2005 20:05:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
HV veteran
HV vaatleja

sõnum 29.11.2005 20:04:35 vasta tsitaadiga

Ma ei kuula räppi ja ma ei ole 50 kopika fänn.. Aga päris naljanumber ta ju ei ole.. Ta on maailmakuulus ja pururikas.. Kas keegi meist siin on? Kurat mul on kopp ees juba.. "Siinsetes laantes" - huvitav väljend.. Siinsetes laantes hinnatakse mängu selle järgi, mis tegija mängu taga on..
Toon ühe väga ulmelise näite: Kui Counter-Strike Source' i, HL2-e, COD2-e, FEARi ja teiste ülekeskmiste mängude taga oleks Tanel Padar ja The Sun (Esitaja ja bänd, mida ma kõrvaotsaski ei talu), kas peaksin siis kohe HV foorumisse tormama ja nimetatud mänge maatasa tegema hakkama?

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.11.2005 20:07:35 vasta tsitaadiga

HV veteran kirjutas:

Toon ühe väga ulmelise näite: Kui Counter-Strike Source' i, HL2-e, COD2-e, FEARi ja teiste ülekeskmiste mängude taga oleks Tanel Padar ja The Sun (Esitaja ja bänd, mida ma kõrvaotsaski ei talu), kas peaksin siis kohe HV foorumisse tormama ja nimetatud mänge maatasa tegema hakkama?

sa vist kipud unustama, et "licensed" mängud pole 99% juhtudest mdiagi väärt, mida Bulletproof ka vägagi edukalt tõestab. juba esimesed skriinid omavad sellist "suhtumist", et on üsna selge- midagi head siit ei tule ja nagu näha, ka ei tulnud.
tagasi üles
HV veteran
HV vaatleja

sõnum 29.11.2005 20:12:38 vasta tsitaadiga

sa vist kipud unustama, et ma ei räägi mängust, vaid mind häirivad need esimesed postid siin.. Avaldasin arvamust, mis neist arvan, ja nüüd ei anta mulle rahu.. Targem on vist üldse hoiduda oma nina siin kuhugi toppimast.. Kui, siis ainult ostu/müügi foorumisse.
Kaniyodrift
HV kasutaja
Kaniyodrift

sõnum 29.11.2005 20:55:54 vasta tsitaadiga

HV veteran kirjutas:
GSi revüü?? GS andis GTA SA-le 9.0 !!! 9.0 saad sa aru.. Kust otsast see 9-t väärt on 10-st? Mis see GS on mingi jumal? Seal on samasugused tropid taga nagu siin HV-s

San Andreas on platvormist sõltumata igati AAA-klassi mäng: PS2 - XB - PC ja seda ka ilma GS revjuuta - paistab et kõigil meediaväljaannetel maailmas on samasugused tropid taga nagu siin HV-s icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 29.11.2005 20:58:06 vasta tsitaadiga

Kle veteran, mulle tundub, et sa ei räägi üldse mitte millestki. Sa lugesid neid reieviewsid? Ilmselt mitte. Üldjuhul on need GS punktid ikka väga adekvaatsed, niipalju kui mina olen neid mänge mängid, siis need punktid on seal täiesti sobilikud. San Andreas on ikka suht kõva mäng, aga 1 punkt, miks mulle see ei meeldi, on see neegrite vastu rindu peksmine ja see "grrrr r3sp3c7 m3 0r 1ll kill y0" ja siis see pedetsemine mis seal neegrite vahel käib. Samas big rigs sai 0 punkti (või oli see 1 punkt) ja kas sa tahad nüüd öelda, et ka see mäng on üli kõva ja seda ei tohiks flameda?

SRY lihtsalt veidike närvi ajas see BS ja see, et inimesel pole kindlat seisukohta. icon_evil.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 5
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 30.11.2005 15:51:55 vasta tsitaadiga

Ega jah...siin pextaxe rohkem rassismi teemal, kui mängu kohta ...või siis lihtsalt ei meeldi kellelegi HH ja siis on hea maha teha...avaldage oma arvamus siis, kui olete järgi proovinud...niisama maapõhja tampida on mõttetu
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 30.11.2005 17:36:43 vasta tsitaadiga

Ma ei kujuta ette kui täis ma peaks ennast jooma, et sundida ennast seda mängu pelama. icon_rolleyes.gif
Midagi nii mannetud pole peale big rigsi ammu näinud.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
metal
HV vaatleja

sõnum 30.11.2005 17:52:51 vasta tsitaadiga

kusagile sinna surma piiri juurde icon_razz.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 30.11.2005 18:20:19 vasta tsitaadiga

Antikrist kirjutas:
Ma ei kujuta ette kui täis ma peaks ennast jooma, et sundida ennast seda mängu pelama. icon_rolleyes.gif
Midagi nii mannetud pole peale big rigsi ammu näinud.

ilmas pole vist nii kanget alkoholi, mis sunnix mind Antikrist kaunasid jalga tõmbama
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  50 Cent: Bulletproof mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.