Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Dr.Peep märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 58, 59, 60  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anti

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.11.2005 18:12:53 vasta tsitaadiga

jällegi kiidusõnad. Tellisin esmaspäeva hommikul kl 11 (kandsin raha), kohal oli kolmapäeval kl 14:00. Helistati ette ikka tunnike, nagu tavaliselt jne. Igaljuhul kiidusõnad peebule jällegi. Pole ühtegi probleemi veel selle netipoega olnud. thumbs_up.gif 8)
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 24.11.2005 18:19:35 vasta tsitaadiga

Laupäeva õhtul tellisin (soome laos ainult oli), teisipäeval oli kohal.
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 24.11.2005 23:41:48 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Laupäeva õhtul tellisin (soome laos ainult oli), teisipäeval oli kohal.

siis võid arvestada nagu oleks esmaspäeval tellind kuna nad nädalavahetusel vist tellimusi üleei vaata:P

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 25.11.2005 14:02:09 vasta tsitaadiga

Pii jeei sain just praegu paar päeva tagasi peebust tellitud X-Fi helikaardi kätte.Kui ikka laos olemas siis tuleb kiiresti kohale.Väga bro thumbs_up.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
bad_monkey
HV vaatleja
bad_monkey

sõnum 25.11.2005 14:49:02 vasta tsitaadiga

Peaaegu aasta tagasi sai tellitud Peebust Club3D R9600XT 128MB. Paar nädalat tagasi andis kaart otsad ja saatsin 11.11.05 Peepu garantiisse kaardi. Saatsin maili, aga sellele ei vastatud. Esmaspäeval (21.11.05)helistasin garantii numbril 651 5550, sealt suunati edasi mind, küsisin miks pole uut kaarti saanud, vastati et: "Kõik on korras, garantii kehtib, kaart saadeti Soome. Kui Soome laos on kaart olemas siis saadetakse sama tüüpi kaart, kuid kuna enam ei toodeta seda videokaarti siis ehk leitakse asendus." Kuidas asendus kaart valitakse või millal ma enda kaardi kätte saan seda ei osanud meesterahvas öelda, ütles vaid et sellega tegeleb maaletooja. Maaletooja on Beesting?
Nii ma siis ootan juba teist nädalat videokaarti, ei ole aimugi millal kätte saan. :-?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 25.11.2005 17:03:03 vasta tsitaadiga

bad_monkey kirjutas:
Maaletooja on Beesting?
Ei ole. GNT.
themm
HV kasutaja
themm

sõnum 25.11.2005 22:13:11 vasta tsitaadiga

sõber ostis sealt 6600gt agp kaardi kuid kaableid ei saanud kaasa, s-video üleminekut:(
karbi versioon ta polnud küll oli bulk, kuid pole kuulnud veel et kaardil ei tule seepärast kaablid kaasa et pole karbiversioon
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.11.2005 22:17:41 vasta tsitaadiga

themm kirjutas:
sõber ostis sealt 6600gt agp kaardi kuid kaableid ei saanud kaasa, s-video üleminekut:(
karbi versioon ta polnud küll oli bulk, kuid pole kuulnud veel et kaardil ei tule seepärast kaablid kaasa et pole karbiversioon

ei ole seal midagi imelikku icon_smile.gif
kui ta retail polnud, siis võib igast kohitsetud asju saada

tagasi üles
themm
HV kasutaja
themm

sõnum 25.11.2005 22:27:29 vasta tsitaadiga

samas võiksid nad seljuhul ette hoiatada et pole juhtmeid kaasas, et ainult draiverid ja kaart, see on nagu letialt müümine. Retail ehk siis karbiversioon maksab poodides sama palju. See ei ole ju erit mõnus tunne kui näiteks tellid arvuti koos monitoriga kuid pole monitori.
Tootja on need kaardile kaasa pannud ja need peavad ka kaasa tulema, bulk tähendab lihtsalt et pole karpi kuid kõik mis kaardiga kaasas peab seal olema
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
8
HV Guru

sõnum 26.11.2005 01:23:21 vasta tsitaadiga

themm kirjutas:
Tootja on need kaardile kaasa pannud ja need peavad ka kaasa tulema, bulk tähendab lihtsalt et pole karpi kuid kõik mis kaardiga kaasas peab seal olema

Ei pea olema kaasas ja isegi seda ei pea olema ette hoiatatud, kuna selline toode pole põhimõtteliselt mõeldud lõpptarbija jaoks.
See, et hinnad on samad, võib olla lihtsalt juhus. Mõnel asjal on olnud ka retail hoopis odavam, lihtsalt eri aegadel lattu saabunud, dollarikursi kõikumised ja erinev logistika
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
xda
HV kasutaja

sõnum 26.11.2005 05:53:33 vasta tsitaadiga

bad_monkey kirjutas:
Peaaegu aasta tagasi sai tellitud Peebust Club3D R9600XT 128MB. Paar nädalat tagasi andis kaart otsad ja saatsin 11.11.05 Peepu garantiisse kaardi. Saatsin maili, aga sellele ei vastatud. Esmaspäeval (21.11.05)helistasin garantii numbril 651 5550, sealt suunati edasi mind, küsisin miks pole uut kaarti saanud, vastati et: "Kõik on korras, garantii kehtib, kaart saadeti Soome

Garantiiga on mul endal kogemused sit*d. Comoon ootan üle 3-e kuu mingit seadet. Mis kuradi garantii see selline on? icon_evil.gif Ostsin lisaks sama uue seadme, sest võimatu on tööd edasi teha. Müüma on küll kiired aga kui miski jama tekib siis on käpuli ja ütlevad et sorry, oota edasi... Nii mulle öeldi. Asi oli 3Com switch. Oleks et miski odav juust switch. Tra ikka närvi ajab selline suhtumine küll. icon_mad.gif Vabanduseks oli et 3Com seadmed lähevad üliharva rikki... jeah mul ju savi kes kuna rikki läheb... Tähendab, et nende garantii on üks paras sõnakõlks. Mingit reaalst tuge sellest ei ole igatahes. Samas kahjuks ma ei tea kuidas teistel garantiijuhtumitega on asi lahenenud. Ei usu et zebra.ee-ski paremad garantiitingimused on. Pakun, et kellele on oluline garantii, tellida asjad mujalt ja rääkida enne tellimist garantiitingimused läbi.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 26.11.2005 11:31:18 vasta tsitaadiga

Kiidaks ka natuke Peepu. Kodukal oli tellimise hetkel kauba saabumise tähtaeg 3. detsember, kuid kuller on kohe-kohe minu ukse taha jõudmas! icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Ja et nad üldse siia maakolkasse viitsivad ta mulle kätte tuua, on juba positiivne.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 26.11.2005 12:12:53 vasta tsitaadiga

huvitav kas ma julgen oma 6600gt garantiisse saata (vent on kaheksas, pläriseb kui arvuti esmakordselt tööle paned jne...kui korra välja lülitad ja sisse ja nii vahest 4 korda, siis saab õige tuuri sisse:D) või mitte ja ostan kohe miski uue korraliku jahutuse...

keegi nvidia kräppi on sinna enne saatnud?

tagasi üles
rait021
HV kasutaja
rait021

sõnum 26.11.2005 12:28:34 vasta tsitaadiga

tsitaat:

huvitav kas ma julgen oma 6600gt garantiisse saata (vent on kaheksas, pläriseb kui arvuti esmakordselt tööle paned jne...kui korra välja lülitad ja sisse ja nii vahest 4 korda, siis saab õige tuuri sisse:D) või mitte ja ostan kohe miski uue korraliku jahutuse...

keegi nvidia kräppi on sinna enne saatnud?

Garantiisse saatmisel peab ikka originaaljahutus peal olema. Kui sa ise pole sellele jahutusele nähtavaid kahjustusi tekitanud, siis nad peaksid jahutuse kah garantii korras välja vahetama/remontima.
Mul eelmisel videokaardil (9800PRO) hakkas ka pärast ca 7 kuud kasutamist ventikas plärisema. See nüüd ei ole sellest et sul vent füüsiliselt julmalt kaheksas, no eks ideaalselt pole tasakaalus ükski ventikas:). Näiteks Abiti emaplaatidel hakkavad põhjasilla vendid kah nii häält tegema (mul hakkas pärast pooleaastat kasutamist)
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 26.11.2005 13:52:31 vasta tsitaadiga

einoh seda ma tean jah et orig vent peab siis peal olema (loogesh ju). Aga mõtlen seda et ei hakkagi garantiisse viima, ostan niikuinii varsti miski parema jahutuse asjale...Kui kaardiga midagi tõsisemat juhtub siis orig jahutus peale ja garantiisse:P
tagasi üles
spekti
Kreisi kasutaja

sõnum 27.11.2005 13:38:29 vasta tsitaadiga

Küsimus, et ma tartu inimene ja kui ma midagi peebust näiteks tellin ja garantiikorras midagi juhtub. Siis kas ma saan selle garantiisse ka pakiga saata või pean ise Tallinna ronima.
Vabandused, kui siin sellest juba juttu on olnud.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
raull
HV kasutaja

sõnum 27.11.2005 16:30:41 vasta tsitaadiga

Ikka pakiga võid ka.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 27.11.2005 16:47:20 vasta tsitaadiga

Stakeknife kirjutas:
Küsimus, et ma tartu inimene ja kui ma midagi peebust näiteks tellin ja garantiikorras midagi juhtub. Siis kas ma saan selle garantiisse ka pakiga saata või pean ise Tallinna ronima.
Vabandused, kui siin sellest juba juttu on olnud.

saata saad ka ainult et see käib kõik omal kulul, saatmine siis
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
rait021
HV kasutaja
rait021

sõnum 27.11.2005 20:45:18 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
einoh seda ma tean jah et orig vent peab siis peal olema (loogesh ju). Aga mõtlen seda et ei hakkagi garantiisse viima, ostan niikuinii varsti miski parema jahutuse asjale...Kui kaardiga midagi tõsisemat juhtub siis orig jahutus peale ja garantiisse:P

siis pole muidugi mõtet
sain aru, et sul on miskit muud ka viga kaardiga...
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
Nganasan
HV kasutaja
Nganasan

sõnum 28.11.2005 16:51:49 vasta tsitaadiga

Tellisin videokaardi, soome laost tuli 1tp ära thumbs_up.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 28.11.2005 22:53:34 vasta tsitaadiga

Huvitav on see, et Peep pakub raudkindlalt graafikakaartidele 1 a. garantii, kuigi pea kõigil tootjatel on 2 a. ja asusel, abit sparkel j veel mõned annavad 3 a. See on siis hulgilao enda garantii.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
krr
Kreisi kasutaja
krr

sõnum 29.11.2005 00:15:56 vasta tsitaadiga

esialgne postitus kirjutas:
"nutulaul sellest, et peebust tellimine kaua aega võtab"

to piq: loomulikult olen ma sellest teadlik. Ja kahjuks ongi kurb tõde, et elame parajas pommiaugus, kus midagi normaalset (mõistliku ooteajaga) saada ei ole.

Yorick kirjutas:
... Küll olen tähele pannud,et nii mõnigi kaup,mis olla nagu laos olemas(nii on lehel kirjas)on tellides osutunud puuduvaks,ehk siis vist tuleb jälgida laoseisu küllaldase varuga...See on küll out.

sellele tahtsingi vihjata, endal oli sama lugu
ma tahaks juba opteroni peale üle minna icon_razz1.gif

viimati muutis krr 29.11.2005 16:42:29, muudetud 5 korda
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 29.11.2005 14:56:13 vasta tsitaadiga

levinud venitamine just tänu sellele et paljud asjad mida sa neist poodidest osta tahad tulevad läbi maaletooja ja kui maaletooja venitab siis on sellel ka põhjus tavaliselt sama ka edasilykkamise puhul
seega kui tellida kaup mille laoseis on 0 siis paraku tuleb arvestada v'ähemalt paarinädalase tarneajaga ja mitte sellepärast siin virisemas käia
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
Yorick
HV kasutaja
Yorick

sõnum 29.11.2005 16:26:52 vasta tsitaadiga

Olen kah Peebust nii mõndagi tellinud ja pole eriti halba öelda,enamasti on kõik kiiresti saabunud.Hmm,ehk ainult ajas kokkulepe võiks olla täpsem.....Küll olen tähele pannud,et nii mõnigi kaup,mis olla nagu laos olemas(nii on lehel kirjas)on tellides osutunud puuduvaks,ehk siis vist tuleb jälgida laoseisu küllaldase varuga...See on küll out.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 29.11.2005 16:36:45 vasta tsitaadiga

tellisin mingi aeg tagasi helikaardi, mida polnud eesti laos ja tarneaeg olevat kuni nädal. reaalselt jõudis asi soome laost minuni aga ülejärgmisel päeval. kõik töötab ja mina olen rahul + madalam hind kui ükskõik millises eesti arvutipoes. 10/10 thumbs_up.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Dr.Peep mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 58, 59, 60  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.