Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  probleem:S videoga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ngo
HV vaatleja

sõnum 23.11.2005 02:19:28 probleem:S videoga vasta tsitaadiga

mul selline jama et video kaart ei taha mitte kohe teiste asjadega koos töötada.
vahetasin vana välja uue GeForce 6600GT vastu...algul ei tahtnud mitte midagi ette võtta. pilt küll oli aga 4bit ja 800x600. ...lõpuks leidsin device manager´i alt sellise asja:

This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)

If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device.

..noh mis sial ikka võtsin tv-kaardi välja ja kõik ok.
aga ehk keegi oskaks aidata ja öelda mida teha et kõik koos toimiks. tahan tv-kaarti ka ju:(
mõtlesin et enne kui surkima midagi hakkan küsin siit järgi:P

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
svenman
Kreisi kasutaja

sõnum 23.11.2005 11:39:44 vasta tsitaadiga

Kui sul rohkem kui üks vaba pesa on, siis proovi seda tv kaarti mõnes teises pesas. Inglise keelset juttu selle kohta siis niipalju:
tsitaat:
Two devices have been assigned the same input/output (I/O) ports, the same interrupt, or the same Direct Memory Access channel (either by the BIOS, the operating system, or a combination of the two). This error message can also appear if the BIOS did not allocate enough resources to the device (for example, if a universal serial bus (USB) controller does not get an interrupt from the BIOS because of a corrupt Multiprocessor System (MPS) table).

You can use Device Manager to determine where the conflict is and disable the conflicting device.

On the General Properties tab of the device, click Troubleshoot to start the troubleshooting wizard.
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 23.11.2005 12:50:20 vasta tsitaadiga

See ei ole just eriline pildikastijutt.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
ngo
HV vaatleja

sõnum 29.11.2005 02:53:45 vasta tsitaadiga

ma arvan et teine pesa ei aita...aga tasub proovida.
device manager näitab aint video kaardil probleemi. ..ma pakun et kui ma helikaardi välja võtax siis aitax sellest kah.
väga segaseks jääb mulle see et enne vana kaardiga oli kõik ok. ..panin muidugi 2 ventikat ka juurde aga see nüüd küll ei tohiks seda mõjutada.
video kaart siis AGP. (ainus AGP arvutis).

ok no mida krdit :@
oln proovind kõike...mitte midagi ei aita. nii kui ma tv kaardi sisse panen on video kutu. :@ :@ krt küll.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  probleem:S videoga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.