Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  HV live bookmark'id e. rdf feed firefoxi! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas soovid näha Hinnavaatluse keskkonnas firefoxi live bookmarke ehk rdf feed'i?
Jah
53%
 53%  [ 38 ]
Ei
5%
 5%  [ 4 ]
Jätab külmaks
40%
 40%  [ 29 ]
hääli kokku : 71

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
nevermind
HV Guru
nevermind

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.07.2005 14:40:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:

üldiselt kaugel asjaga ollakse ?

ei ole veel alustatudki

ilmselt enne ei alusta ka, kui asja tegelikust väärtusest kõik selge on.
rss-i eeliseks pean ma seda, et aitab ära hoida pidevat kammimist saitides, kus tegelik muutus toimub harva.
IMHO HV-s on seevastu liiklus liiga tihe.
tiheda liiklusega näen ma kahte valikut, kas teha tihedalt feedi tõmbamist või riskida, et osad samas tähtsad teemad jäävad lugemata.
esimest ei luba mina, sest see tähendaks koormuse kasvu - esimes postis viidatud teemas pidi ka ühe tegelase lausa ära bannima.
teist ei soovi ilmselt kasutaja.

põhimõtteliselt sooviks teha asja, millest ka praktiliselt kasu on, mitte et järjekordne linnuke kirjas ning kärab küll

statistikaks juunis tehti vähemalt (läbu on kustutatud):
3335 uut teemat
ning
45864 uut postitust

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 29.10.2005 21:13:22 vasta tsitaadiga

nevermind kirjutas:
rss-i eeliseks pean ma seda, et aitab ära hoida pidevat kammimist saitides, kus tegelik muutus toimub harva.
IMHO HV-s on seevastu liiklus liiga tihe.
tiheda liiklusega näen ma kahte valikut, kas teha tihedalt feedi tõmbamist või riskida, et osad samas tähtsad teemad jäävad lugemata.
esimest ei luba mina, sest see tähendaks koormuse kasvu - esimes postis viidatud teemas pidi ka ühe tegelase lausa ära bannima.
teist ei soovi ilmselt kasutaja.
ok minu poolt idee selline on mingi HV klient programm standalone mis loeb rss feedi
nimelt kõik kasutajad ei loe tõesti pidevalt kõiki HV teemasi ja neid huvitavad ainult need teemad kus nad ise on sõna võtnud

nimelt programm siis loeks iga tegelase oma postituste (=vaata enda postitusi) feedi näiteks regulaarselt 10 minuti tagant või kuidas keegi selle määranud on
ja nii kui programm leiab et uus post on, siis juhatab soovi korral sinna teemasse

sama võiks olla müügifoorumiga sellega veel parem tegelikult, kuna usun et suur osa koormusest langeb just müügifoorumi nimele
programm loeks müügifoorumi teemadest koostatud rssfeedi ja siis sama programmiga inimene kontrolliks uusi teemasi, lisaks veel oleks programmis filter, et teavitab inimest siis, kui vastava märksõnaga teema on tekkinud

pakun et see vähendaks HV koormust ka tuntavalt
kuna rss feed peaks olema mahult väiksem ja suht kergelt genereeritav
ja ühtlasi hoiaks ära selle koormuse mis tekib siis kui kasutaja sisse logib ja talle igas alamfoorumis ja mujal teavitatakse antud teemas lugemata postidest

kui mu jutt väga sogane siis võid nevermind vabalt privas küsida, võin tuua konkreetsema näite, mida siin ei ole avalikult sünnis teha icon_redface.gif

kusjuures programmis saaks selle rss feed xml'ist otsida ka vanade teemade seest toodet, ilma serverit koormamata icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
borru
HV veteran
borru

sõnum 04.11.2005 19:51:07 vasta tsitaadiga

libe, mis siin ikka punnida.
nagunii üle pooltel kodanikel pole õrnematki ettekujutust mis asi võiks "live feed" olla, kuna IE ei toeta sellist võimalust.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.11.2005 19:53:28 vasta tsitaadiga

borru kirjutas:
libe, mis siin ikka punnida.
nagunii üle pooltel kodanikel pole õrnematki ettekujutust mis asi võiks "live feed" olla, kuna IE ei toeta sellist võimalust.
nevermindil on icon_biggrin.gif
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 04.11.2005 20:43:05 vasta tsitaadiga

borru, paljudel uutel kasutajatel pole ka aimu mis liinusk on. Nüüd kummardame siin HVFis ainult Billi või? icon_lol.gif
j6ukur
Kreisi kasutaja
j6ukur

sõnum 21.11.2005 19:38:44 vasta tsitaadiga

kunagi sai tanelile kirjutatud ka sarnase ettepaneku teemadel, ei tea mis sellest sai aga siia siis jutt uuesti:

Idee teha RSS feed foorumi kaupa. Nt ärifoorumi jaoks feed.php?forumId=3 jne. Selle lugemiseks pole vaja mingit eraldi programmi kirjutada, piisab mailikliendist, mis rss-voogu näidata oskaks (thunderbird nt)

Kui eelpool oli mureks see, et tähtsad teemad võivad jääda tähelepanuta, siis minu otsene mure oli just vastupidine - ärifoorumites ei jaksa nii palju edasi tagasi kruttida, kui seal liiklust toimub. RSS feedi tuleks iga uue teema lisamisel esimeen postitus ning link threadile endale. Ehk kui pealkiri huvi pakub, saad lingile klikates õigesse kohta icon_wink.gif Nt postimeestest epl-dest ja muudest loomadest olen mugavuse tõttu just loobunud ning hetkel saan enamuse vajalikest uudistest ETV RSS kaudu: http://www.etv.ee/rss/uudised.php

Samuti on rss eelis see, et kuna tgemist on standardiseritud XML formaadiga, ei pea just geenius olema, et kirjutada väike skript, mis XMLi läbi xslt parseri suvalisse tekstiformaati laseb.

Minu idee oli nt. kasutada win active desktopi hüvesid ning kirjutada lihtne php5 skript, mis iga 5 minuti tagant enanst reloadides feedist uusimad vastava foorumi postitused otse desktopile kuvaks icon_wink.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 21.11.2005 20:26:18 vasta tsitaadiga

j6ukur, kas sa ei arva, et HV oleks huvitatud ikka sellest, et rahvas külastaks otse HV-d ja näeks bannereid (õigemini ostaks ka firmade pakutavaid kaupu ja teenuseid icon_razz1.gif ), sest sellest HV ju elab icon_wink.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 21.11.2005 20:34:56 vasta tsitaadiga

samas teemat ju ilma bannerit vaatamata nagunii lugeda ei saa ja võib ka väita, et rss kasutuselevõtt toob reklaami vaatajaid siia foorumisse juurde. kuid tahaks soovitada et feed tehtaks rohkem egosearch põhine. sest vähemalt mind huvitavad küll kõige enam need teemad, kus ma varem sõna olen võtnud
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 21.11.2005 20:35:33 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
j6ukur, kas sa ei arva, et HV oleks huvitatud ikka sellest, et rahvas külastaks otse HV-d ja näeks bannereid (õigemini ostaks ka firmade pakutavaid kaupu ja teenuseid icon_razz1.gif ), sest sellest HV ju elab icon_wink.gif
siis võiks vastava featuuri valmis kribada ja mulle privaatsõnumiga saata icon_lol.gif
tagasi üles
j6ukur
Kreisi kasutaja
j6ukur

sõnum 21.11.2005 23:42:07 vasta tsitaadiga

äärmisel juhul võiks forumitesse lisada võimaluse sorteerimiseks esomese postituse aja järgi. Paljud teemad jäävad lihtsalt tiheda liikluse tõttu lugemata. Kuna meilbox on niiehknaa kogu aeg sees, oleks RSS ses suhtes ideaalne, et saaks listingu kõikidest viimati loodud teemadest ajalises järjekoras, mitte teemate populaarsuse top 100-t icon_wink.gif Ja minu poolest toppige kasvõi RSSi oma reklaam lõppu icon_biggrin.gif ei häiri üldse, pigem poolt icon_wink.gif Kusjuures RSS toetab minuteada html elementidega vormindatud teadete edastamist ka, ehk siis pilt-reklaamid saaks ka sisse surada. Iseasi, kes neid meilikliendiga vaatab, kes mitte icon_wink.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
nene
Kreisi kasutaja
nene

sõnum 22.11.2005 00:10:56 vasta tsitaadiga

riivo21 kirjutas:
samas teemat ju ilma bannerit vaatamata nagunii lugeda ei saa

See bännerite väljalülitamine pole nüüd küll just eriti peen kunst icon_smile.gif Ning need kes Lynxi või mobiiliga käivad ei näe neid reklaame nii-ehk-naa.

Mina arust igaüks, kes on piisavalt tark, et RSS-i kasutada suudab ka reklaamide väljalülitamisega hakkama saada... kindlasti paljud ongi selle bänneri oma brauseris juba ammu-ammu välja lülitanud ning kratsivad kukalt, et "oot-oot, mis bänneri üle nad siin küll vaidlevad?"
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 22.11.2005 01:18:13 vasta tsitaadiga

nene, saame aru küll retoorikast või irooniast (või mõlemast icon_smile.gif ), aga point on see, et teist sõltub see, kui edukalt HV toimib icon_wink.gif
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 22.11.2005 15:07:28 vasta tsitaadiga

Pole midagi välja lülitanud aga kui ei mainita siis ei märka bännereid icon_razz.gif See HV keskkond on nii sisse harjunud juba et mingeid bännereid ei märka ning kui mingitel teistel foorumitel käin, siis näiteks privaatsõnumeid üldse ei märka kui uued on tulnud icon_biggrin.gif Sama on bänneritega. Muudes foorumites on ilusti bännerid lehe keskel jp ning siis märkab küll ning tõsiselt häirib. Aga tõsisematel AHVidel vist jäävad üldse bännerid märkamata. Niiet ses suhtes nagu ei tohiks midagi olla..
tagasi üles
capricorn
Kreisi kasutaja

sõnum 09.01.2006 01:29:55 vasta tsitaadiga

Tere ma mõtlesin sellist asja, et kas seda rss feed-i nii ei ole võimalik teostada, et kõik uued müügi teemad tulevad reader-isse, Või et saab kõikide alafoorumitele see teha, Et valin näiteks "Protsessorid", "Mängufoorum" jne, et igaleühele jääb võimalus valida mis teemade kohta ta infi tahab. ja kui keegi mingi uue teema teeb siis see kohe jookseb mulle desktopile feedreaderisse.

See oleks päris hea ja mugav, ma muidugi ei tea kuidas seda teha
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 06.09.2006 00:11:41 HV uudised RSSis vasta tsitaadiga

Selline mõte - HV uudiste osa võiks RSSis ka joosta... Mina küll kasutaks:)
Teine asi - väljaspool ärifoorumit võiks HV krediidi värk olla teema tegemise lehel tagapool.

esc
HV vaatleja
esc

sõnum 06.09.2006 11:44:19 vasta tsitaadiga

tahan ka rss'i
esc
HV vaatleja
esc

sõnum 07.09.2006 23:57:05 vasta tsitaadiga

kõik teised foorumid välja arvatud ärifoorumid võiksid kajastuda rss'i näol !? ja link rss'ile oleks lehe lõpus.. icon_smile.gif arvan mina et nii oleks väga meeldiv
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 08.09.2006 01:23:54 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=185146
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=124406
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=207848

gizmik
HV vaatleja
gizmik

sõnum 19.09.2006 12:52:23 vasta tsitaadiga

tahan ka rss-i uudistele
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
nevermind
HV Guru
nevermind

sõnum 23.01.2007 03:03:48 Tõlget vaja vasta tsitaadiga

link :: Tõlget vaja

Midagi on nüüd olemas!
Keegi võiks lingi all olevale lehele tõlke pakkuda!

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  HV live bookmark'id e. rdf feed firefoxi! mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.