Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HDTanel
Overclocker

|
17.11.2005 13:58:57
AM30 neile, kes piraatlusest lobisevad |
|
|
Kopp ees juba... ma arvan, et pooltele NFS MW teemas võiks AM30 saada kuuks ajaks. Ja üleüldse võiks selline reegel olla, et kui pira juttu ajad saad AM30 kuuks ajaks... siis nii lihtsalt meelest ei lähe
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
17.11.2005 14:03:30
Re: AM30 neile, kes piraatlusest lobisevad |
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Kopp ees juba... ma arvan, et pooltele NFS MW teemas võiks AM30 saada kuuks ajaks. Ja üleüldse võiks selline reegel olla, et kui pira juttu ajad saad AM30 kuuks ajaks... siis nii lihtsalt meelest ei lähe  |
Pooldan, juhul, kui moded loevad läbi postitused, mis nad kustutavad.
Eile tõmmati julmalt prükkarisse postitused, kus oli juttu originaalmängust.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
1 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
17.11.2005 15:45:42
|
|
|
Noo mõtlen seda, et kui vend ikka räägib sellist teksti umbes, et "Ooo klge ma just sain torrentist kätte" "Kuskohas seda saate? Torrentis pole aga ma tirin vist torust" ja ala muidugi " oo mu nunnu vanaema saatis"
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
17.11.2005 16:08:18
|
|
|
... AM omistatakse reeglina siis, kui tegemist HV kodukorra korduva või eriti räige rikkumisega, kuid on ka erandeid st. iga juhtumit vaadeldakse eraldi ja midagi ei määrata nö. lambist. Kõike seda peaks herr Platoon suht hästi teadma, kuna on ka ise korduvalt AM vääriline olnud ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
17.11.2005 16:14:22
|
|
|
Korduvalt? paar aastat ple olnud... nüüd jälle laksas aoe teemast kaasa. Noo aga rääkigu vähemalt normaalselt mitte sedasi, et tiris või mingi vanaema saatis... haige jutt
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
17.11.2005 16:27:51
|
|
|
... reeglina on prügikast alati pungil, kui mõne mängu väljalaske kuupäev lähenemas ja neile, kes kahtlase jutuga korduvalt silma torkavad, omistatakse ka vajalik staatus. Moderaatorid ei taha olla põhjendamatult karmid, seega võib mõni tegelane ka esialgu karistusest pääseda, kuid järgmise eksimuse korral, pole mõtet halastusele loota, saab ka eelmise korra eest ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
17.11.2005 18:06:20
|
|
Ardo kirjutas: |
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Kopp ees juba... ma arvan, et pooltele NFS MW teemas võiks AM30 saada kuuks ajaks. Ja üleüldse võiks selline reegel olla, et kui pira juttu ajad saad AM30 kuuks ajaks... siis nii lihtsalt meelest ei lähe  |
Pooldan, juhul, kui moded loevad läbi postitused, mis nad kustutavad.
Eile tõmmati julmalt prükkarisse postitused, kus oli juttu originaalmängust. |
Ei vasta tõele, selliseid postitusi mängufoorumist ei lenda kunagi prügikasti. Ja pealegi eile oli 16.november, nii et võimatu, et kellelgi originaal mäng käes
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
ups
HV kasutaja
|
17.11.2005 18:51:59
|
|
Terminator III kirjutas: |
Ei vasta tõele, selliseid postitusi mängufoorumist ei lenda kunagi prügikasti. Ja pealegi eile oli 16.november, nii et võimatu, et kellelgi originaal mäng käes  |
mis pärast see võimatu on? siin foorumis on päris mitmeid kasutajaid, kes elavad USA's. kas nemad on kohe piraatluses süüdi? ning kuidas te tõestate, et pole tegemist originaalmänguga? et kui eestis veel pole, siis on see võimatu? ärge olge nii lühinägelikud, maailm on suur ja võimalused veelgi suuremad.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
17.11.2005 19:08:16
|
|
ups kirjutas: |
Ei vasta tõele, selliseid postitusi mängufoorumist ei lenda kunagi prügikasti. Ja pealegi eile oli 16.november, nii et võimatu, et kellelgi originaal mäng käes  |
mis pärast see võimatu on? siin foorumis on päris mitmeid kasutajaid, kes elavad USA's. kas nemad on kohe piraatluses süüdi? ning kuidas te tõestate, et pole tegemist originaalmänguga? et kui eestis veel pole, siis on see võimatu? ärge olge nii lühinägelikud, maailm on suur ja võimalused veelgi suuremad. |
Vahe on selles, et mäng tuleb ametlikult üldse välja 17ndal (ehk täna)
Ja kui IP on ikka starmani või elioni oma siis miskipärast võib sügavalt kahelda USA faktis.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
ups
HV kasutaja
|
17.11.2005 19:10:45
|
|
madedog kirjutas: |
Ja kui IP on ikka starmani või elioni oma siis miskipärast võib sügavalt kahelda USA faktis. |
no aga kas need, kes ostsid selle juba 2 päeva tagasi poeletilt on siis ka piraatlejad, kuna _ametlikult_ tuleb 17 välja?
pealegi on täiesti alusetu inimest nõnda süüdi mõista, isegi IP alusel, mis ei tõenda mitte kuidagi tema füüsilist asukohta!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
17.11.2005 19:17:07
|
|
|
tsitaat: |
pealegi on täiesti alusetu inimest nõnda süüdi mõista, isegi IP alusel, mis ei tõenda mitte kuidagi tema füüsilist asukohta!
|
Riiki näitab see küll ja Eestis see mäng küll 2 päeva tagasi poelettidel ei olnud
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
ups
HV kasutaja
|
17.11.2005 19:26:30
|
|
|
Riiki näitab see küll ja Eestis see mäng küll 2 päeva tagasi poelettidel ei olnud  |
aga mille järgi sa ütled, et ta tõepoolest selles riigis viibib?
lihtne näide: olen ühte saiti külastanud kaks aastat, mille jooksul olen seal käinud vaid USA IP'ga, ning mitte kellelgi pole õrna aimugi, et ma tegelikult USA's ei ela.
ja ärge öelge, et see on äärmiselt ebatõenäoline kui keegi USA'st külastaks HV'd eesti IP'ga. põhjuseid _võib_ alati olla, aga siiski minu arvates on täiesti alusetu mõista teisi nõnda süüdi kuigi...nad nad võivad seda muidugi olla, aga alati võib ja on erandeid ja päris mitmeid.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
17.11.2005 19:33:12
|
|
|
Aga see siis ei loe kui kasutajal oli märgitud asukohaks Viljandi?
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
17.11.2005 19:57:26
|
|
|
Aga see siis ei loe kui kasutajal oli märgitud asukohaks Viljandi? :D |
Võib aga ei pruugi.
Üldiselt on tõenäoliselt jah tegu piraadistamisega aga samas mitte alati. Ise sain näiteks Quake4 orika endale 3 päeva peale väljatulekut, Eestis tuli müüki alles nädalaid hiljem.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
17.11.2005 20:04:48
|
|
Ja kui IP on ikka starmani või elioni oma siis miskipärast võib sügavalt kahelda USA faktis. |
no aga kas need, kes ostsid selle juba 2 päeva tagasi poeletilt on siis ka piraatlejad, kuna _ametlikult_ tuleb 17 välja?
pealegi on täiesti alusetu inimest nõnda süüdi mõista, isegi IP alusel, mis ei tõenda mitte kuidagi tema füüsilist asukohta! |
No aga 2 päeva tagasi ei saanud teda kuidagi poeletilt mitte kusaiglt osta kuna 2 päeva tagasi teda ei müüdudki
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
17.11.2005 21:35:55
|
|
pealegi on täiesti alusetu inimest nõnda süüdi mõista, isegi IP alusel, mis ei tõenda mitte kuidagi tema füüsilist asukohta! |
No aga 2 päeva tagasi ei saanud teda kuidagi poeletilt mitte kusaiglt osta kuna 2 päeva tagasi teda ei müüdudki  |
Mängu tellida oli võimalik väga kaua ette. Pole üldse välistatud, et mäng postiga kohale jõudis eile.
Tean ise ka inimest, kes sai originaali eile lõuna ajal postist kätte.
Ja see, et ametlikult väljas pole - ladudesse toimetatakse mäng tükkmaad varem.
|
|
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
17.11.2005 22:26:16
|
|
|
... püüdke mitte unustada, et HV foorum pole kohustatud kellegi kommentaare kajastama ja foorumil on oma kodukord, mida tuleb järgida. Järgimist on kontrollima pandud moderaatorid ja neile on antud voli kustutada kõik postid, mis kohalikku kodukorda rikuvad. Moderaatorid teevad tööd omast vabast ajasta ja tahtest ega saa selle eest mingit otsest tasu, seega pole mahti iga posti põhjalikult analüüsida. Üldise heakorra huvides, tuleb tihti juhinduda varasemate kogemuste ja parema äranägemise järgi ja seda isegi siis, kui see võib teha mõnele kasutajale ülekohut, lihtsalt ei saa olla kõigi jaoks ühtemoodi hea ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
17.11.2005 22:32:33
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... püüdke mitte unustada, et HV foorum pole kohustatud kellegi kommentaare kajastama ja foorumil on oma kodukord, mida tuleb järgida. Järgimist on kontrollima pandud moderaatorid ja neile on antud voli kustutada kõik postid, mis kohalikku kodukorda rikuvad. Moderaatorid teevad tööd omast vabast ajasta ja tahtest ega saa selle eest mingit otsest tasu, seega pole mahti iga posti põhjalikult analüüsida. Üldise heakorra huvides, tuleb tihti juhinduda varasemate kogemuste ja parema äranägemise järgi ja seda isegi siis, kui see võib teha mõnele kasutajale ülekohut, lihtsalt ei saa olla kõigi jaoks ühtemoodi hea ... |
Ma mõistan...
pahaseks teeb paralleelide tõmbamine: mäng käes-piraat.
|
|
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
17.11.2005 22:38:30
|
|
|
... selliseid pseudoprobleeme tekitava kasutajad ise, mängust taktitundeline rääkimine pole kunagi keelatud olnud. Igasugused repressioonid on kasutusele võetud ainult tänu rumalatele või hoolimatutele kasutajatele, kes ei tunne, kustmaalt oleks tark piiri pidada ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
18.11.2005 09:06:58
|
|
|
Yldiselt on DigeBenil 6igus. Isegi kui keegi hypoteetiline kodanik N saab m2ngu _legaalselt_ k2tte 2 p2eva enne poelettidele j6udmist - no mida kuradit on vaja sellega foorums "k6vatada". MIDA see post teistele foorumikasutajatele annab? Puhas lasteaialik eneseupitamine: "mul on sul ei ole, n22-n2nn-n2nn-n22-n22!". Sihukeste koht ongi prygikastis! DB - keep up the good job!
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
ossa
HV kasutaja

|
18.11.2005 09:17:12
|
|
|
OFFF, ühinen arvamusega Ja kui tuledki oma mängukesega hooplema siis
kirjuta juurde kust ja millisel teel saadud, saavad teised ka mingit tolku
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
18.11.2005 09:42:22
|
|
|
ossa kirjutas: |
OFFF, ühinen arvamusega Ja kui tuledki oma mängukesega hooplema siis
kirjuta juurde kust ja millisel teel saadud, saavad teised ka mingit tolku  |
Asjast tõesti kahekordne kasu:
- usutav seletus välistab piraatluskahtluse
- teised saavad tulevikus soovi korral samamoodi endale midagi tellida (ja konkurentsi vast pole kellegi põhjust karta sellise värgi puhul - tootjale just meelepärane, kui rohkem ostjaid ja seda meelsamini tellimusi täidab, samasse suunda suurem patakas teele...)
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
19.11.2005 18:07:21
|
|
|
Praegu on küll vastupidine seis MW teemas, kõik hõiskavad, et maru lahe ja kui keegi küsis et kust mäng pärit, ega te ometi pira ei kasuta, siis läks hoopis see post kasti.
Kuna keegi ei räägi sellest kuidas võrgus mäng töötab, võib eeldada et sinna ei saa ligi ehk pole legaalsed koopiad.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
19.11.2005 18:10:37
|
|
|
elukaz kirjutas: |
Praegu on küll vastupidine seis MW teemas, kõik hõiskavad, et maru lahe ja kui keegi küsis et kust mäng pärit, ega te ometi pira ei kasuta, siis läks hoopis see post kasti.
Kuna keegi ei räägi sellest kuidas võrgus mäng töötab, võib eeldada et sinna ei saa ligi ehk pole legaalsed koopiad. |
... no shit sherlock ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|