praegune kellaaeg 23.06.2025 00:14:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Putux
HV vaatleja

|
02.11.2005 14:24:43
NF7-S2G hädas kordajatega |
|
|
Emaplaat mul siis Abit NF7-S2G ja omandasin protsessori 2800+ Barton, millel kordajad lahti tehtud.
Oluliselt rikkus rõõmu asjaolu, et BIOSi sisenedes jäi sealt leidmata kordaja muutmise võimalus - muuta
võimalik vaid siini kiirust. Emaplaadi manualis seisid BIOSi ekraanipildid NF7-S-del ja NF7-S2-del eraldi,
kusjuures esimesel mainitutest kordajate koht ilusasti olemas. Kas polegi mu plaadiga võimalik soovitud
toimingut sooritada? BIOS mul peal uusim võimalikest. Ehk leidub võimalusi, väärt abi eest tänulik.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
04.11.2005 17:12:30
|
|
|
Vastus: Tollel emaplaadil ei olegi võimalik kordajat muuta (ka Win-i programmide abil mitte)!
Küsimus: Kas ma kuulen maailma esimesest ise-avatud Bartonist või mida tähendab "Lahti Tehtud"?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zooter
Kreisi kasutaja

|
18.11.2005 11:53:49
|
|
|
Aga pinget saab muuta?
Ega ei oska keegi arvata, mida teeb NF7-S2G siis, kui talle külge panna mobilemodiga ja väheke muudetud mobile kordajatega barton, VIA platedel siis booditakse selle mobile kordajaga, nVidia omad seda ei toeta, kuid mis on tulemus? Kas läheb selle originaalkordajaga(see mida muuta võimalik pole) käima või jääb pilt lihtsalt mustaks?
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
2 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|