Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  helikaardi ja videokaardi konflikt märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
oswald
Kreisi kasutaja

sõnum 16.11.2005 22:10:00 helikaardi ja videokaardi konflikt vasta tsitaadiga

sai ostetud gf4 agp videokaart. enne oli tnt2M64 PCI. Koos helikaardiga pilti ei võta icon_confused.gif Helikaardiks SB 128. kui helikaart on alumises PCI pesas, siis ei tee midagi. Kui on keskmises, siis piiksub ja ei tee midagi. Kõige ülemise puhul võtab mingi pildi ette, kuid ei midagi sellist, millest aru on võimalik saada. Milles probleem? (emaplaat on Chaintech AIA5 or sth, sellel on integreeritud heli ka, aga see on keelatud.)

Enda katsetused/arvamused:
1. võtsin ära kõik lisakaardid - kettad arvamusega, et toide ei vea välja. eimidagi. kui tv-kaart on sees, siis läheb tööle, sama 2 videokaardiga.(seega videokaart on OK)
2. proovisin 2 videokaardiga(agplt pildiga) ja helikaardiga, sel juhul tuleb ette jube pilt, eimidagi.
3. Helikaart teise videoga töötab, järelikult viga ei ole selles - helikaart on OK
4. biosile olen reseti teinud, eimidagi.
5. Kui agp ja pci video koos on ja pilt pci-lt tuleb, siis 2. kaarti win ära ei tunne
6. hetkel loodan biosi updatele, kuid kuna eriti tihti Pärnusse ei satu, siis oleks oodatud ka teised arvamused/soovitused.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 16.11.2005 22:50:50 vasta tsitaadiga

'Lit$id,' mõtles Shtirlitz.
'Shtirlitz,' mõtlesid lit$id.

1. bios-is ikka määrasid ära 'init video: agp first'?
2. smth on umbes sama lai mõiste nagu ema kälimehe lehma lellepoeg, mis emaplaadile üritad seda videot selgeks teha (profiilist ka ei loe välja, vanainimese $itad silmad ilmselt)?
3. mis gf4 videoga tegemist? ti4600 sööb särtsu hoopis teises kaalukategoorias kui ti4200.
4. osade vanade emaplaatide rusikareegel ütleb, et kui video on agp, siis peab sellest järgmine pci slot olema tühi.
5. bios-ile on pci kaartide kohta üteldud mida? et ressursid jagab bios või maailma parim w95?
6, Pärnus alles käisin ja niipea ei tule, kole linn ja palju lolle tallinlasi..

tagasi üles
oswald
Kreisi kasutaja

sõnum 16.11.2005 23:14:19 vasta tsitaadiga

iroonia on muidugi alati teretulnud 8)

1. kui agp näitas koos PCI videoga pilti, siis järelikult määrasin(tegelikult võtab ka emaplaat automaatselt agp, kui mõlemad videod sees on)
2. 7AIA5 - täpsemalt
3. Geforce 4 tornado mx 440 se 64mb ddr
4. kui esimese osa läbi lugesid, siis proovisin helikaarti kõikides slottides - 1. oli asi pildile kõige lähemal
5. ressursid lähevad automaatselt. kuna masin üldse pilti ette ei võta, siis opsys-i (WinXP) jätaks mängust välja
6. Küllakutset ma oma postitusest välja ei lugenud.. (ise olen pärnakas, nii et selles punktis on point tegelikult olemas 8) )

tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 16.11.2005 23:32:34 vasta tsitaadiga

um, mis koht see biosis on, mis ütleb, et resetime nüüd kogu infi, mis räägib slottides olevatest kaartidest ja järgmise boot-i ajal detect-ime neid uuesti? proovi seda korra või kaks. ise olen sellest mõnel korral abi saanud. kas see kaart mõnes teises masinas on töötanud? like, ise nägid? kui pole näinud, siis näitaks näpuga selle kaardi pihta ja kilkaks, et see on süüdi.. mx ei ole eriti power hungry, niiet ilmselt ikkagi mingi konflikti/mitteäratundmisega tegemist.
tagasi üles
oswald
Kreisi kasutaja

sõnum 17.11.2005 11:35:48 vasta tsitaadiga

Ma ei toonud seda piisavalt eraldi välja - AGP videokaart üksi plaadil olles töötab ilusti(näiteks NFSU2 läks tööle, järalikult videokaardil ei tohiks mingeid (ka väiksemaid) defekte olla). Aga nii kui helikaardi sisse panen, siis pilti enam ei ole(muud lisakaardid probleeme ei tekita). See arvuti asub Pärnus, ma ise mitte, nii et ei saa kohe kõiki soovitusi proovida, sellest ka 1. postituse 6. punkt - ootan lihtsalt erinevaid soovitusi, nende toimet saan ~nädala pärast alles proovida icon_confused.gif ...

Aga sinu soovituse koha pealt - otseselt mulle selline koht biosis hetkel meelde ei tule(eks otsin üles), aga kas peale biosi reseti sama asi ei toimu? st vaadatakse läbi kõik siinid ja määratakse vastavad ressursid ning konflikte ei tohiks tekkida?

tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 17.11.2005 12:13:34 vasta tsitaadiga

Ma küll ei kujuta ette, kas sellest ka vähematki abi on, aga otsi BIOSist üles see koht, kus on täheühend ESCD ja vali seal "manual".
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
oswald
Kreisi kasutaja

sõnum 17.11.2005 12:40:02 vasta tsitaadiga

ihvike kirjutas:
Ma küll ei kujuta ette, kas sellest ka vähematki abi on, aga otsi BIOSist üles see koht, kus on täheühend ESCD ja vali seal "manual".

Seda ma juba proovisin, ei aidanud. Ei oska IRQ-d ise nii täpselt sättida ka, seda tean, et heli kasutab irq10 by default

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  helikaardi ja videokaardi konflikt
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.