Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hiid
HV Guru

|
04.01.2003 12:42:05
|
|
|
E-maili testist:
Kõige pullim on see, et hotmaili postkast rõkkab rõõmsalt, et kaasapandud fail on kontrollitud McAfeega ja viirust pole!
Kui aga faili ära downloadin, siis NAV 2003 arvutis registreerib kohe viirusepoisi!
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
deejay
HV kasutaja

|
04.01.2003 13:09:02
|
|
|
Eh - seda märkasin mina ka - muide - mu kaasal õnnestus niimoodi mu massin ää nakatada - tõmmas aga turvalisest M@Nist faili alla, NAV siis veel Yaha/M-i ää ei tundnud, ja kohe hakkas teisi ka nakatama. Tuleks pomm sinna saata.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
martink01
HV vaatleja

|
04.01.2003 14:34:13
|
|
|
hmmm, panin siis ka tänu sellele suurele reklaamile oma masinale AVG peale ja oh üllatus trooja hobune - MusicSearch. Netis pole sellest kusikil peale mingi primitiimse foorumi juttu, niiet loodan et asi pole õige. AVG kustutas selle jama nüüd ära, kuid restoreist seda kustutada lihtsalt ei saa (polegi tegelt vaja). Masin Xp
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
04.01.2003 15:47:36
|
|
|
Mnjah... varsti võib hakata tabelit tegema, milline AV läbis testid (loodetavasti tuleb mõni test veel) ja milline mitte.
Siis võib lausa turvauudise teha: HV testis viirusetõrje programme
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
04.01.2003 18:19:20
|
|
|
See NAV CE töö juures ei teinud ka midagi enda ASM-koodiga,
aga selle EICAR testi suutis küll läbida, kuigi jah ainult seda notepad'i copy-paste-save meetodit ainult proovisin ...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
meesmetsast
HV veteran

|
04.01.2003 20:43:09
|
|
|
Bad Sector kirjutas: |
Nav CE teeb selle igal juhul eeskujulikult läbi...
Ka siin on midagi (ei oska kahjuks öelda kui pädev see on)
PS! Kui rea X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H* notepadi copy paste'isin, siis save'imisel hakkas NAV kisama (ja loomulikult save'ida ei lasknud)... nii et mingi uba peab siin olema  |
Calc exploit ja paar muud asja tulid läbi AV on McAfee VirusScan Prof
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
05.01.2003 22:06:58
|
|
|
Eicari testi läbis AntiVir edukalt!
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
s.p.o.c.k
HV kasutaja

|
06.01.2003 10:22:52
|
|
|
Pidage. Miks see Eicari testviiruse teema üldse aktuaalseks muutus? Nii palju kui mina mäletan, on ta meiega olnud enam-vähem eelmisest elust saadik
Kui antiviiruseid hinnata, siis ise kiidan selliseid tegureid:
1. Definitsioonide uuendused võimalikult sagedased.
2. Mootori uuendused vajadusel.
3. Uuendused püsika puhul automaatsed ega nõua buuti (täiesti uue mootori puhul, hea küll, aga iga definitsiooniga - no ma ei tea...).
4. Toe olemasolu Eestis (krediitkaart - ei).
5. Säästlik ressursitarbimine, aktiivse kaitse ajutise väljalülitamise võimalus (kui ikka ei taha, et miski I/O-d kägistaks).
6. Soodsad litsentsitingimused.
Kui puhuti tasuta jagatavad av-d välja arvata, täidavad minu jaoks loetletud tingimused enam-vähem F-Secure ja Norton AV. Kasperskyga puuduvad kogemused ja McAfee pole Eestis hea esindatusega silma hakanud. NAV ei löö samuti oma litsentsipoliitikaga, aga muud küljed on üsna OK, F-Secure on hästi esindatud (BCS), aga ressursitarbimine on kohati kritiseeritav.
Minu viis senti siis.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lex
HV kasutaja
|
06.01.2003 10:46:13
|
|
|
Teste pole aega olnud teha, aga AntiVir-i kohta niipalju, et panin just hiljaaegu ta tagasi vahepeal u. 1/2 aastat olnud Nortoni asemele, ja leidis kohe mingi asja, mille Norton oli kahe silma vahele jätnud. Tasuta proge kohta on ta ikkagi väga hea, ma olen teda juba paar aastat kasutanud ilma igasuguste probleemideta. Ilmselt on lihtsalt igaühel vahel mõni definitsioon puudu vms.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
lex
HV kasutaja
|
06.01.2003 10:49:59
|
|
|
praegu tööl Kaspersky igatahes läbis testi edukalt ...
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
06.01.2003 14:33:01
|
|
|
lex kirjutas: |
Teste pole aega olnud teha, aga AntiVir-i kohta niipalju, et panin just hiljaaegu ta tagasi vahepeal u. 1/2 aastat olnud Nortoni asemele, ja leidis kohe mingi asja, mille Norton oli kahe silma vahele jätnud. Tasuta proge kohta on ta ikkagi väga hea, ma olen teda juba paar aastat kasutanud ilma igasuguste probleemideta. Ilmselt on lihtsalt igaühel vahel mõni definitsioon puudu vms. |
Ise kasutan ka juba ligi aasta AntiVir-i ja olen rahul. Arvutit ei koorma ja pealegi on tasuta. Samuti suhtun kõigisse vähegi kahtlastesse programmidesse/failidesse väga ettevaatlikult. Samuti olen kõigile oma tuttavatele juba ammu selgeks teinud, et kui nende saadetud meilil puudub päis või on see kahtlane või on kirjal lisand, mida kirjas mainitud pole (millega tegu, miks saadeti jne) siis lendab kiri kohe prügikasti! Samuti jälgin tulemüüri, et mis programmid läbi pääsevad. 100% kaitset see muidugi ei paku, kuid probleeme pole ka olnud.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
erx
Kreisi kasutaja

|
06.01.2003 19:27:34
|
|
|
praegu tööl Kaspersky igatahes läbis testi edukalt ... |
mul sõbral oli ka kaspersky peal.. arvuti pregu täiega pees.. proovisin siis seda antivir'i peale panna.. avasin installika ja 5sec. ja see installikas oli kadunud nagu tina tuhka.. sama juhtus ka kaspersky antiviirusega,mis oli kõvakettale installitud.. nüüd ta aegapisi sööb windowsi... alustuseks ükski shortcut ei tööta... siis ei saa enam ühtegi asja peale installida(v.a. mingid tavalised proged) ja nüüd windows juba loobib mingit errorit ette,et tal tõsiselt midagi viga.. arvuti on tal ostetud poest ja ma talle formatit teha ei saa,et pärast äkki on poest nondel tüüpidel midagi öelda..
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
06.01.2003 20:25:35
|
|
|
erx kirjutas: |
praegu tööl Kaspersky igatahes läbis testi edukalt ... |
mul sõbral oli ka kaspersky peal.. arvuti pregu täiega pees.. proovisin siis seda antivir'i peale panna.. avasin installika ja 5sec. ja see installikas oli kadunud nagu tina tuhka.. sama juhtus ka kaspersky antiviirusega,mis oli kõvakettale installitud.. nüüd ta aegapisi sööb windowsi... alustuseks ükski shortcut ei tööta... siis ei saa enam ühtegi asja peale installida(v.a. mingid tavalised proged) ja nüüd windows juba loobib mingit errorit ette,et tal tõsiselt midagi viga.. arvuti on tal ostetud poest ja ma talle formatit teha ei saa,et pärast äkki on poest nondel tüüpidel midagi öelda.. |
No ja nüüd siis ootate kuni üldse enam ei tööta, et "nondel seal poes" midagi öelda poleks? Reeglina tarkvarale ju nii või teisiti mingit olulist garantiid kaasa ei anta, nii et tont sellega. Aga enne võiks ikka teiste vahenditega veel proovida. Mõnd veebipõhist viiruseskänneeit äkki? Saab vähemalt teada mis viirusega tegu ja selle vastu rohtu otsida.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
erx
Kreisi kasutaja

|
06.01.2003 22:27:43
|
|
|
viiruse sain maha.. 2tk oli neid ja nimi oli klez... netist vaatsin,et mingi hull viirus...
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vana
HV vaatleja

|
07.01.2003 21:46:41
|
|
|
Gladiator Antivirus- ei leidnud ei kahtlast, ei vigast ega nakatatut.
_________________ Eesti suved on jahedad, kuid õnneks lühikesed |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ponx
HV kasutaja
|
21.02.2003 15:12:35
|
|
|
kõrvetan vana teema uuesti üles ...
Asi järgmine... olin NAV kasutaja ja probleeme polnud ajani kui sain lingi mille kaudu uurisn puht sporlikust huvist oma arvuti seisukorda.
Suureks üllatuseks tuli välja, et üks backdoor + veel 5 nakatunud file istusid arvutis ja Norton ei teinud väljagi (Trojan horse BackDoor.Netget)
Uurisin natuke ning nüüd olen AVG kasutaja teist päeva ja rahul sellega. (peale NAV uninstalli tegin uue scanni ja sain kõik nakatunud failid minema arvutist )
eks te ise vaata mida kasutate
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArC
HV vaatleja
|
22.02.2003 16:55:58
|
|
|
Kas keegi oskab soovitada AV'd, mis kasutaks minimaalselt arvuti resursse !?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.02.2003 17:02:20
|
|
|
ArC kirjutas: |
Kas keegi oskab soovitada AV'd, mis kasutaks minimaalselt arvuti resursse !? |
F-Prot DOS versioon. Vabavara pealekauba.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
25.02.2003 01:03:58
|
|
|
PC-Cillin2003 ei teinud ka midagi...aga ma nüüd ei saanud aru...kas see siis on mingi viirus või ei?
_________________ ____________________ |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
allakas
HV kasutaja

|
25.02.2003 10:59:09
|
|
|
AVG 6.0.449 leidis ilusti ülesse
_________________ ...ich weiss von nix! |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
25.02.2003 11:03:42
|
|
|
ponx kirjutas: |
Suureks üllatuseks tuli välja, et üks backdoor + veel 5 nakatunud file istusid arvutis ja Norton ei teinud väljagi (Trojan horse BackDoor.Netget)
|
Kuna tegemit ei ole viirusega selle mõiste klassikalises tähenduses (Trooja hobune EI OLE viirus!!!), siis ei ole vast põhjust liiga kriitiliselt on AV-sse suhtuda.
Troojade avastamiseks on teised vahendid, mis ongi spetsialiseerunud üksnes troojade otsimisele... mina soovitaksin igal juhul kasutada spets vahendeid troojade avastamiseks, mitte aga loota AV peale.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
muda
HV kasutaja

|
17.03.2003 21:52:10
|
|
|
Win XP Pro, Symateci Antiviirus 2002 ja ei tundnud viirust ära. Update just ennemast tehtud. Vakk ,sama küssa, mille eest ma maksan???
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanza
HV vaatleja

|
21.03.2003 10:21:37
|
|
|
Mingi ülevaade antiviiruse programmidest on siin. Kes viitsib otsida, leiab ka vanemaid teste erinevate platvormidega.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
guess
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
mar2ko
HV vaatleja
|
25.04.2003 16:40:33
|
|
|
tsitaat: |
Ka siin on midagi (ei oska kahjuks öelda kui pädev see on)
PS! Kui rea X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H* notepadi copy paste'isin, siis save'imisel hakkas NAV kisama (ja loomulikult save'ida ei lasknud)... nii et mingi uba peab siin olema
|
Proovisin sama asja F-Secure AV 5.4 hakkas karjuma kui salvestada üritasin.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|