Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas WWW-foorumit on vaja? |
Poolt! |
|
47% |
[ 41 ] |
Vastu! |
|
24% |
[ 21 ] |
Erapooletu. |
|
27% |
[ 24 ] |
|
hääli kokku : 86 |
|
autor |
|
naaskel
jooda
|
02.01.2003 20:03:09
Kas WWW-foorumit on vaja? |
|
|
link :: Siit sai asi alguse
XYZ kirjutas: |
Siis jäägu reegliks nende kodukateemade suhtes - nagu mõnel adminnil/model villand saab vastavast teemas, nii tõstab prügikasti...
WWW-foorum on isepaika jutt, selle jaoks tuleks asjahuvilistel tegelikult oma teemake teha, et seda ettepanekut läbi suruda. |
Olen juba mitu korda teinud vihjeid selle kohta, et asi võiks olemas olla. Nüüd näen, et mul oleks ikka toetajaid kah! Ja kuna XYZ juba ettepaneku tegi, võtsin sõnasabast kinni
Vaatame, mis arvamus inimestel/HV kasutajatel on
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
02.01.2003 20:26:17
|
|
|
Kui peamine mõte on selline nagu ma viidatud teemas ka mainisin, siis igal juhul poolt!
Kuid siis tuleb tõesti jälgida, et kõik taolised teemad a la Kuidas teile meeldib jne leiaks oma õige ja ainukese koha prükkaris
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
02.01.2003 21:00:50
|
|
|
link :: WEBi Foorum
Vaadake ise ja otsustage, kas taolist teemastikku on eraldi foorumina vaja , või mitte ?!
Kuna ise kodulehte ei ole veel tegema hakanud, olen erapooletu.
Iseasi, kas tegelikult antud subjekt on ikka põhjendatud?
Erinevaid arvutitega seonduvaid märksõnu on sadu, siit ka moraal.....
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
02.01.2003 21:10:19
|
|
|
Võib-olla tasuks teha küsitlus, et kui palju on HVF-s tegelikult WWW-programmeerijaid, kes suudavad teisi aidata. Ja paluda seejures pelgalt mõne koduka nikerdajatel end sellesse kilda mitte arvata, sest WWW-programmeerimine on tegelikult kõvasti laiem valdkond. Võrdluseks võib tõesti eelnevalt toru (ja zone) foorumi vastavaid teemasid külastada ja vaadata mis probleeme seal lahatakse.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
03.01.2003 02:07:25
|
|
|
Nagu XYZ juba mainis, tuleb foorumis ka mingid reeglid paika panna. Taoline praht, nagu praegu siit läbi on käinud (vaadake, ma tegin koduka!) läheb siiski prügikasti. Trainspottingu poolt öeldu
Trainspotting kirjutas: |
Ainuke mis võiks olla, siis Web-i foorum, kus siis küsimused/vastused erinevate probleemidega a la: kuidas php-s see käib, kuidas seadistada www serverit jne! Vähemalt mina näeks seda foorumit sellisena ette! |
olekski foorumi mõttekuse üheks argumendiks. Algul uuritakse html, siis php ja sql kohta jne. Ennast huvitaks asjad küll, lisaks veel CMS. Ja DVD Vader ning Keevitaja kindlasti modedeks.
Kui praeguseid hääletustulemusi vaadata, ei ole ideel vastaseid üldse.
|
|
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
03.01.2003 02:17:20
|
|
|
naaskel kirjutas: |
Ja DVD Vader ning Keevitaja kindlasti modedeks. |
ja millega mina selle naasklipoolse au olla ära mainitud olen ära teeninud?
ma tahaks seda tõesti teada... hetkel tunnen end küll kõrvust tõstetuna lausa
(praegu olen ma niikuinii supermoderaator (keelemoderaatorina), nii et "keelan, käsen, poon ja lasen" ükskõik kus nii või teisiti)
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
03.01.2003 20:01:30
|
|
|
Ok sry valesse kohta läks see. Mina olen üks vastane aga see pidi minema erapooletu lahtri.
Kui te juba nii üksik asjalikult tahate teha aga kuhu jääb sii disain. Kes seda valdab meil. Kas parem ei oleks juba programeerimise ala teha. Kus on VS, delphi, c, jne olemas.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
03.01.2003 21:07:07
|
|
|
Andium kirjutas: |
Kui te juba nii üksik asjalikult tahate teha aga kuhu jääb siis disain. Kes seda valdab meil. Kas parem ei oleks juba programeerimise ala teha. Kus on VS, delphi, c, jne olemas. |
Disain moodustaks selles foorumis oma väikese ala ja seda mitte arvustamise mõttega. Ilus välimus jne kuulub rohkem kunsti valda ja nendega ei suuda keegi võistelda. Mina küll niipalju juua ei suuda, et mõnda kunstitaiest endale arusaadavaks teha . Mina näeks seda foorumit rohkem nagu ette taolistele probleemidele:
*erinevate www lehtede koostamis/valmistamis programmidega seotud probleemid
* ise html-i, php-d jne kirjutades tekkivad probleemid
* flash-ide koostamisega tekkivad probleemid
* soovitused/tähelepanekud www lehtede mahu vähendamiseks ja muidu nende laadimise kiirendamiseks (tegelikult tihti päris suur probleem)
* www serverite paigalduse ja nendele erinevate tugede paigaldamisega tekkivad probleemid
* mõningate universaalsete lahenduste leidmine, et leht ikka kõigil ühesugune oleks (mitte ei sõltuks brauserist)
* Java oskuslik kasutamine
* turvaprobleemid (samuti tuleb vahest ette)
jne jne!
Kuna ise antud alal mingi tegija pole, siis tõin ainult need punktid välja, mis minule nagu huvi pakuks. Kuna on plaan proovida kunagi ise www serverit paigaldada, siis need oleks nagu mõned probleemid, millega võib kokku puutuda.
Leian, et antud foorum oleks sama kasulik, kui Linuxi ja Turvafoorum, mis kindlalt siia kuuluvad. Kuigi postituste arv seal ei ole nii suur, kui mõnes muus on tegu ikkagi vajalikke foorumitega. Kuid muidugi on arvamused erinevad.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
03.01.2003 22:38:48
|
|
|
Seda rohkem ma siin loen ja mõtlen selle üle seda rohkem ma seda tahtma hakkan. Ok mehed ja naised tehke asi ära. Mina olen poolt täitsa.
Aga kui teete siis tehke hästi ja kui liiga hulluks hakkab minema mida ma ei usu siis võib selle ära kõrvaldada.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
lednE
HV kasutaja
|
03.01.2003 23:53:39
|
|
|
Nii... MIna panin .
...sest tekkis küsimus, kas lugupeetud HVF community on ennast muust ühiskonnast ära isoleerinud, et kuskil mujal enam lahtiste silmadega ringi vaadata ei suuda? Ma pole uurinud, aga ma arvan, et veebis on kõige enam foorumeid just veebitegemisefoorumid. Kui zone ja muu säärane ei rahulda, siis tuleks piiluda näiteks php.center.ee või www.php.ee ja neid kohti leiab veelgi...
HinnaVaatlus võiks jääda ikka oma liistude juurde, ehk selle temaatika juurde, milles ta on ennast tugevana näidanud...
...vot selline tagasihoidlik arvamus
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
04.01.2003 01:42:55
|
|
|
eh, küsimus leidis lahenduse
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
04.01.2003 02:33:45
|
|
|
lednE kirjutas: |
...kas lugupeetud HVF community on ennast muust ühiskonnast ära isoleerinud, et kuskil mujal enam lahtiste silmadega ringi vaadata ei suuda? Ma pole uurinud, aga ma arvan, et veebis on kõige enam foorumeid just veebitegemisefoorumid. Kui zone ja muu säärane ei rahulda, siis tuleks piiluda näiteks php.center.ee või www.php.ee ja neid kohti leiab veelgi...
HinnaVaatlus võiks jääda ikka oma liistude juurde, ehk selle temaatika juurde, milles ta on ennast tugevana näidanud... |
1. HVF community ei ole end päris kindlasti muust ühiskonnast ära lõiganud. Selle ilmekaks näiteks on ka paljud postitustes esinevad viited erinevatele infoallikatele väljaspoolt HV -d.
2. Veebitegemisfoorumeid võib internetis küll palju olla aga kui tekitada veel üks kohta, kus väga palju arvutihuvilisi niigi koos käib, saab sest kindlasti konkurentsivõimeline place. Plussiks on kindlasti ka see, et meil on kasutajad siiski enam-vähem täisealised või vähemalt ei läbustata nii palju nagu näiteks zone -s ( Erandid kinnitavad reeglit ). Tegemist oleks eesti keelse foorumiga, mis võrreldes tsitaadis toodud PHP teemaliste foorumitega, kajastaks ikka pisu rohkem veebiga seonduvat. Kodulehekülg ei ole ainult PHP! Trainspottingu poolt on juba palju muud erinevat väljatoodud.
3. Kui liistudest rääkida, võiks www.hinnavaatlus.ee tegeleda vaid arvutifirmade poolt pakutavate kaupade hindade võrdluse ja sellega seonduvaga. Ometi on siin turva-, multimeedia-, müügi/vahetuse foorumid jpm. Ei näe põhjust, miks ei võiks HVF ennast ka veebinduse teemadel tugevana näidata. Iga algus on raske ja virisejaid leiab kah alati.
dvd vader kirjutas: |
ja millega mina selle naasklipoolse au olla ära mainitud olen ära teeninud?
(praegu olen ma niikuinii supermoderaator (keelemoderaatorina), nii et "keelan, käsen, poon ja lasen" ükskõik kus nii või teisiti) |
Mulle on alati sümpatiseerinud julgete otsuste ja väljaütlemiste autorid. See, mida mainisid
(jumala eest, ärge mind peaministriks või presidendiks valige, ma viiks kohe sisse totaalkontolli, vangilaagrid ja diktatuuri ) |
istuks mulle küll. Ainult foorumis ma mõtlen Päris elus istuks ma ilmselt snaipriga põõsas, et sind rajalt maha võtta
|
|
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
04.01.2003 03:38:21
|
|
|
(jumala eest, ärge mind peaministriks või presidendiks valige, ma viiks kohe sisse totaalkontolli, vangilaagrid ja diktatuuri ) |
[/url]istuks mulle küll. Ainult foorumis ma mõtlen Päris elus istuks ma ilmselt snaipriga põõsas, et sind rajalt maha võtta  |
mitte ainult sina,kogu HV rahvas aitab kaasa
paari tuhande lasuga peaks ikka pihta saama
_________________ he came,he got banned,he logged out - R.I.P |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.01.2003 13:24:28
|
|
|
on ka ju veel www.pixel.ee foorum
ja see, et need on php.center ja php.ee foorumid, ei t2henda et sealne rahvas ei oska html'i v6i ei ole n6us sel teemal vestlema
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lednE
HV kasutaja
|
04.01.2003 20:17:33
|
|
|
2. Veebitegemisfoorumeid võib internetis küll palju olla aga kui tekitada veel üks kohta, kus väga palju arvutihuvilisi niigi koos käib, saab sest kindlasti konkurentsivõimeline place. Plussiks on kindlasti ka see, et meil on kasutajad siiski enam-vähem täisealised või vähemalt ei läbustata nii palju nagu näiteks zone -s ( Erandid kinnitavad reeglit ). Tegemist oleks eesti keelse foorumiga, mis võrreldes tsitaadis toodud PHP teemaliste foorumitega, kajastaks ikka pisu rohkem veebiga seonduvat. Kodulehekülg ei ole ainult PHP! Trainspottingu poolt on juba palju muud erinevat väljatoodud. |
Teen väikese copiy'n-paste php.center.ee foorumite nimekirjast (ei kopinud foorumeid, mis käsitlevad saidi ülalhoidmist)
Programmeerimine
PHP & MySQL - Foorum keskendub programmeerimisele PHP-s
PHP & MySQL Ülesanded - Siia tulevad lahendamiseks meelega tekitatud probleemid.
Teised WWW programmeerimiskeeled - ASP, CGI, Java, JavaScript jms keskenduv foorum
Värsked skriptid - Kui said valmis uue skriptiga, siis näita seda ka teistele!
Süsteemi programmeerimine - Pascal, C, C++, Delphi jt teised programmeerimiskeeled
Veeb
Värsked lehed - Said maha uue veebilehega? Näita seda ka teistele!
Flash - Kõik, mis seondub Flashiga.
Varia
Graafika / Disain - Photoshopi ja muud graafikaalased teemad.
Mitmesugust - Siia võid kirjutada kõigest, mis teiste foorumite alla ei sobi.
Niiet mitte üksnes PHP, vaid üsna kattuv Trainspotting-u poolt välja käidud listiga.
3. Kui liistudest rääkida, võiks www.hinnavaatlus.ee tegeleda vaid arvutifirmade poolt pakutavate kaupade hindade võrdluse ja sellega seonduvaga. Ometi on siin turva-, multimeedia-, müügi/vahetuse foorumid jpm. Ei näe põhjust, miks ei võiks HVF ennast ka veebinduse teemadel tugevana näidata. Iga algus on raske ja virisejaid leiab kah alati.
Palun ära võta minu isiklikku arvamust virisemisena! Üritan vaid põhjendada, miks (jällegi minu isikliku arvamuse kohaselt) ei oleks otstarbekas tekitada "veel ühte". Kui väga vaja, tehke ära ja mis te siis küsite "avalikku arvamust", et kas on vaja? Kas kõik peavad koguaeg hurraa hüüdma...?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.01.2003 23:18:24
|
|
|
... pole just vastu, aga see võtaks mõnel konkurendil ilmselt selle
viimasegi leiva käest ja tekitab kindlasti teatavat hõõrumist ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
05.01.2003 01:01:00
|
|
|
Teen väikese copiy'n-paste php.center.ee foorumite nimekirjast (ei kopinud foorumeid, mis käsitlevad saidi ülalhoidmist) |
Minu viga. Ise olen veel PHP Center regatud kasutaja
Palun ära võta minu isiklikku arvamust virisemisena! Üritan vaid põhjendada, miks (jällegi minu isikliku arvamuse kohaselt) ei oleks otstarbekas tekitada "veel ühte". Kui väga vaja, tehke ära ja mis te siis küsite "avalikku arvamust", et kas on vaja? Kas kõik peavad koguaeg hurraa hüüdma...? |
Ei võtagi virisemisena ja arvamuste teada saamiseks teema algatatud sai. Virisemise all pidasi neid silmas, kes põhimõtteliselt vinguvad alati, kui mingite uuendustega kokku tuleb puutuda. Neid leiab igal elualal. Kui muudatused tehtud, on ka nemad rahul. Hakates mingil põhjusel vana olukorda taastama, on nad jälle virisemas.[/url]
|
|
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
05.01.2003 01:27:22
|
|
|
WWW foorumit küll vaja ei ole.
Mõttekam oleks juba teha mingi "niisama" jutu foorum. Olen märganud, et küsimusi, mis ei ole IT-ga seotud ei saagi nagu HV-es kuskil küsida? Selle vea saaks ju tegelikult parandada silmapilk
Enamuste WWW lehtede sisu oleks, et: "sain valmis uue koduka" jne. Ausalt öeldes ei huvita see, sest enamus sellised saidid on alla igasuguse arvestuse. Lihtsalt üritatakse kiiresti midagi valmis teha, aga millele ei ole mitte mingisugust mõtet.
Kellel WWW-ga probleeme, siis palun- selleks Zone foorum (mis tegelt sakib täiega, imho.).
PHP kohast infi saab php center-ist.
-----
HV-es on Uudiste foorumiga üle pingutatud, IMHO, täiesti crap ju see uudiste värk.
OK nüüd läks küll jutt juba natuke teemast välja, aga seda ma ikka endale lubada võin
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
05.01.2003 02:05:51
|
|
|
Teemad, "Sain uue koduka valmis", läheksid koheselt kustutamisele. 8)
Samuti ei salliks ma siin "niisama jutu" foorumit. NEED jäägu zone või mis iganes muu foorumi pärusmaaks. Kuna siin arvutitega seonduv (ja veebindus seda vägagi on), siis nii see ka jäägu.
Teemad "Kellel on kallim Rolex?" või "Mitu kannu keegi korraga/kiiremini alla valab?", saadan esimesel võimalusel kus 60.
|
|
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
05.01.2003 02:13:11
|
|
|
acer kirjutas: |
HV-es on Uudiste foorumiga üle pingutatud, IMHO, täiesti crap ju see uudiste värk.
OK nüüd läks küll jutt juba natuke teemast välja, aga seda ma ikka endale lubada võin  |
uudistehunniku peaks lükkama üheainsa uudistefoorumi alla,siia foorumi pealehele on neid nagu liiga palju.
Pigem üks üldine uudistefoorum ja alateemad siis sinna sisse
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
07.01.2003 19:10:27
|
|
|
tuletan meelde, et foorumeid saab oma suva järgi oma ekraanipildist eemaldada:
uuri profiili lähemalt
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
07.01.2003 20:41:00
|
|
|
nevermind kirjutas: |
tuletan meelde, et foorumeid saab oma suva järgi oma ekraanipildist eemaldada:
uuri profiili lähemalt |
Oot-oot, üks asi on foorum ekraanipildilt eemaldada ja jätta täiesti tähelepanuta ja täiesti teine asi on foorumite valik üldse...
Seega minu arust räägid sa seekord teistest sutsu mööda.Isepaika lugu on, kas nende soov on täidetav üldse, sest HV esileht ja need foorumid peavad vist üksüheses vastavuses olema...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
07.01.2003 21:00:35
|
|
|
ega mul midagi uudiste vastu pole ka ju.
seega võiks koondada kõik uudiste alateemad üheainsa alla,
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
07.01.2003 22:48:35
|
|
|
tehniliselt oli selline lahendus kõige paremini foorumi olemusega kohandatav
kes filtreerib näiteks uudised välja, näeb neid HV esilehe kaudu alati.
seega jääb alles selline lahendus, nagu varem oli.
otse lingi kaudu saab vastavase foorumisse sisse ka, sest see on ikkagi filtreeriv, mitte blokeeriv tegevus.
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
22.04.2003 19:19:11
|
|
|
Nii, tõstan teema jälle aktiivseks. Põhjuseks väikesed tähelepanekud/võrdlused teiste foorumitega. Viimase tõuke andis sisuhaldusteema.
Töövahenduse ja nii mõneski teises foorumis on teemasid lõppkokkuvõttes vähem, kui foorumites olevaid veebiteemalisi postitusi kokku. See näitab, et kandepinda oleks asjal küll.
|
|
   |
103 |
|
tagasi üles |
|