praegune kellaaeg 21.06.2025 01:59:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
spanjel
HV vaatleja
|
12.11.2005 15:15:55
diagnoos arvutile |
|
|
Aasta tagasi ostetud laptop hakkas kohe alguses igasugu trikke tegema. Lisaks raua probleemidele esines ka windowsi jooksmises anomaaliaid. kuna windows oli ise intsalleeritud (st mitte siis isiklikult vaid keegi, kes seda ikka varem korduvalt teinud, tarkvara win XP legaalne jne), siis ei hakanud kära tõstma, sest eeldasin et viga võis olla intsallis või siis tooli ja ekraani vahel. viimasel ajal on mind siiski kahtlus hakanud närima, arvestades, et arvutil pidevalt mingid muud jamadki, mis selgelt pole minu süü. viiruseid ei ole.
u kuu peale ostmist tekkis selline asi - minu kasutaja settingud kadusid kõik ära. doc ja settingute alt saab küll asjad kätte, aga kui alguses on valida 2 kasutaja vahel, siis seal on 3.
teine asi see, et kui arvuti jääb ööseks lahti nii, et shut downi ei tee, siis hommikuks on mingi imeliku reiimi peal, kui lahti tehes kiirest F8 ei vajuta, siis jookseb arvuti kinni. (kõlab suht diletantlikult, aga ei oska täpsemalt kirjeldada, arvutit pole käepärast)
lisaks jooksevad prog lihtsalt kinni , no päevas korra paar ikka.
kuigi ma eriti hästi probleeme kirjeldada ei osanud, äkki oskate soovitada, kas viga tark- või riistvaras, või minus.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
v6sa
HV Guru

|
12.11.2005 18:10:50
|
|
|
* teema on vales kohas
* sa ei ole kirjutanud kust mis l2ppari ostsid
* kui garantii alles, vii tagasi
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|