Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dimmu B
HV kasutaja

|
10.11.2005 17:05:39
|
|
|
kas keegi oskab mingit õpetust anda kuidas serverit teha ? oleks soov ise vanast arvutist teha
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
10.11.2005 17:40:17
|
|
|
Dimmu B kirjutas: |
kas keegi oskab mingit õpetust anda kuidas serverit teha ? oleks soov ise vanast arvutist teha |
No siin on nii palju sellest räägitud, kasuta otsingut ja otsi nt. "server tegemine".
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
10.11.2005 19:16:25
|
|
|
ok, aitäh.
nüüd jääb üle välja mõelda, kas registreerida *.fie.ee või *.ee aadress. st kas võtta end äriregistris arvele või pole selle aadressi pärast mõtet.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
10.11.2005 19:40:23
|
|
|
Võta aga hoopis nt .com, äriregistris FIEna arvele võtmise eest küsitakse 500 krooni ringis.
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amdfan
HV Guru
|
10.11.2005 22:53:32
|
|
|
kopirait kirjutas: |
Soovitan ka  |
Mõttetult kallis ju
|
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
309 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
10.11.2005 23:58:33
|
|
|
Amdfan kirjutas: |
kopirait kirjutas: |
Soovitan ka  |
Mõttetult kallis ju  |
Oled olnud nende klient? Ma millegipärast kahtlen selles... Ja mis on mõttetult kallis? Ise olen Virtuaal.com klient ja ei ütleks küll, et see teenus on kallis. Selle raha eest küll suurepärane.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
11.11.2005 01:32:20
|
|
|
Ühinen kopirait'i arvamusega... enne virtuaali tulekut kasutasin serverimaailma teenust ja nüüd olen varsti kaks kuud virtuaali klient... tõesti, tõesti... ütleme siis nii, et nad suudavad oma teenust müüa mulle piisavalt hästi, et olen nõus igakuiselt 75 krooni selle eest neile tasuma... serverimaailm igatahes oma 35 kroonist kuumakset tegelikult mu silmis välja ei teeninud... aga nagu ka ühes teises sarnases teemas võtsin oma mõtte kokku - eks igaüks valib teenusepakkuja ikka oma vajaduste ja võimaluste alusel = kui ei taha palju maksta ja peamine eesmärk on saada selle vähese raha eest üpris palju kettapinda, siis kärab serverimaailm ka... kui on aga tähtsad ka kvaliteetne ja kiire klienditeenindus ning suurte võimalustega admin.liides, siis tasub natuke rohkem investeerida ja valida mõni teine teenusepakkuja, nagu näiteks virtuaal.com
_________________ marmer - minu pere tagasihoidlik kodukas ja
lingikogu ... |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alcapar
HV vaatleja

|
12.11.2005 02:31:26
|
|
|
Pakun oma saidi välja mis tegeleb veebi hostinguga.
See on odav ja serverid pole kordagi maas käinud.
Ma pakuks ka 15-le esimesele 2 päeva tasuta teenust (Pakett 2). 160MB kettaruumi ja 1200MB andmeedastusmaht. (postitaks ka nende lahkel loal nende nimed siia et ei tekiks vaidlust kas nüüd sai keegi või mitte...)
Lihtsalt saatke meil ja lisage meili et HV-s lubasin 2 päeva tasuta teenust.
Kui ei meeldi siis võite rahulikult jätta teenuse kasutamata ja kui sobib siis hinnad on saidil väljas.
http://www.alcapar.com
|
|
tagasi üles |
|
 |
AMD
HV veteran

|
12.11.2005 02:37:15
|
|
|
Alcapar kirjutas: |
Ma pakuks ka 15-le esimesele 2 päeva tasuta teenust (Pakett 2). 160MB kettaruumi ja 1200MB andmeedastusmaht. (postitaks ka nende lahkel loal nende nimed siia et ei tekiks vaidlust kas nüüd sai keegi või mitte...)
Kui ei meeldi siis võite rahulikult jätta teenuse kasutamata ja kui sobib siis hinnad on saidil väljas.
http://www.alcapar.com |
Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'alcapar_logi@localhost' (Using password: YES) in /home/alcapar/public_html/eripakkumised.php on line 3
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/alcapar/public_html/eripakkumised.php on line 6
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alcapar/public_html/eripakkumised.php:3) in /home/alcapar/public_html/eripakkumised.php on line 162
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alcapar/public_html/eripakkumised.php:3) in /home/alcapar/public_html/eripakkumised.php on line 163
kui soovid registreeruda, siis klikka siin! |
_________________ From now on, the forum is owned by AMD.That means that you are NO LONGER allowed to talk about, or even mention *ntel. |
|
Kommentaarid: 335 loe/lisa |
   |
145 :: |
3 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
12.11.2005 02:49:04
|
|
|
http://www.alcapar.com |
Üks soovitus. Ära avalikusta oma lehekülge enne kui kõik toimib nii nagu vaja. Jube... katastroofiline õigekiri, kahtlane välimus, oeh... sry, masendav.
tsitaat: |
Me vastame meilidele ja telefonile kella 16:00 kuni 00:00
Palun helistada ainult erakorraliste probleemide korral. |
tsitaat: |
Täielik makse on vajalik enne kui me teile selle paketi jaoks juurdepääsu anname mida te soovite. Kõik käib läbi interneti. Me ei saada teile mitte mingisuguseid arveid. Me ei saada mitte mingeid dokumente teile läbi faksi, posti või mingi muul viisil. Serverite jaoks on miinimum ettemaks üheks kuuks. Kui teile ei meeldi meie teenus peale makset siis on teil võimalus tagasi nõuda kogu summa 2 tööpäeva jooksul, peale seda me raha enam ei tagasta. |
jnejne...
http://foorumid.alcapar.com/ - ei toimi.
"Viimasepeal" leht ja tõenäoliselt ka teenus
Vabandan otsekohesuse eest, kuid leian, et taolisi "teenusepakkujaid" pole tarvis. Mida arvate?
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alcapar
HV vaatleja

|
12.11.2005 02:55:41
|
|
|
Ma olen teadlik mõlemast asjast mida te siia postitasite.
November, 2005
Sait on praegu uuendamisel! , Mõned asjad ei tööta veel.
vasakut kätt uudiste all.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
12.11.2005 03:04:16
|
|
|
Ma olen teadlik mõlemast asjast mida te siia postitasite.
November, 2005
Sait on praegu uuendamisel! , Mõned asjad ei tööta veel.
vasakut kätt uudiste all. |
Jah, hetkel on tõesti käsil novembrikuu, aasta on meil 2005 8)
Uus ja äsja avalikustatud sait on uuendamisel? Ok, edu...
Edit: Ok, tegelikult olen veidi väsinud (vt postitamise kellaaega). Igatahes, tõesti, edu sulle, Alcapar
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alcapar
HV vaatleja

|
12.11.2005 03:18:44
|
|
|
Ok, teie meeleheaks parandasin praegu ära need kaks asja, iseasi kui hästi see login eripakkumistele ja foorum nüüd välja näevad
|
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
12.11.2005 10:04:57
|
|
|
KosMa kirjutas: |
Ühinen kopirait'i arvamusega... enne virtuaali tulekut kasutasin serverimaailma teenust ja nüüd olen varsti kaks kuud virtuaali klient... tõesti, tõesti... ütleme siis nii, et nad suudavad oma teenust müüa mulle piisavalt hästi, et olen nõus igakuiselt 75 krooni selle eest neile tasuma... serverimaailm igatahes oma 35 kroonist kuumakset tegelikult mu silmis välja ei teeninud... aga nagu ka ühes teises sarnases teemas võtsin oma mõtte kokku - eks igaüks valib teenusepakkuja ikka oma vajaduste ja võimaluste alusel = kui ei taha palju maksta ja peamine eesmärk on saada selle vähese raha eest üpris palju kettapinda, siis kärab serverimaailm ka... kui on aga tähtsad ka kvaliteetne ja kiire klienditeenindus ning suurte võimalustega admin.liides, siis tasub natuke rohkem investeerida ja valida mõni teine teenusepakkuja, nagu näiteks virtuaal.com |
Lisaksin seda, et virtuaal.com puhul minu suureks üllatuseks selgus, et nende partnerlusprogramm on ka täitsa töötav lahendus. Ehket kui oled klient ja sinu viite pealt keegi liitub, saad 200 raha eest teenust tasuta. Eelmisel nädala laekus mulle niimoodi 400 raha sinna nö krediidiarvele. Nii et kes iganes need liitujad polnud, suured tänud!
Ja teenus enda kvaliteedi kohta on siin vist kõik juba ära öeldud - tohutult võimalusi, kiire klienditugi ja stabiilne server.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcu13
HV vaatleja
|
12.11.2005 11:44:58
|
|
|
zerver.ee
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
12.11.2005 12:09:37
|
|
|
marcu13 kirjutas: |
zerver.ee  |
kuhu siis serverimaailma äge reklaam jäi?
ITmaakler kahekordistas kettaruumi ja pooleteistkordistas andmeedastusmahtu jättes hinnad samaks. Ka .com, .net, .org, .info domeeni saab nüüd kätte ainult 125.- aastas.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
mahfiaz
HV kasutaja
|
12.11.2005 21:37:20
|
|
|
Ise kasutan ~2 kuud beeserverit, odavaim pakett, eks madal hind meelitas. Pole kordagi klienditeenindust pidanud tülitama, ei tea.
Mis mulle aga ei meeldi, on see, et http serverile ip alusel ligi ei saa, kindlasti peab olema domeen registreeritud, kuidas teistel on, ma ei tea.
Admin paneeli (plesk2) pääseb vaid pordi 8443 kaudu, kui see kinni, siis jama.
Need pole küll ületamatud iseärasused, mind nt ei häiri, aga paljudele võivad osutuda saatuslikuks.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
drag0n
HV kasutaja

|
13.11.2005 02:10:18
|
|
|
Ise olen kasutanud üle kahe aasta InkBlue virtuaalserveri odavaimat paketti - 100 eeku/kuu. 1000 Mb ruumi + PHP + MySQL + piiramatult alamdomeene/emaili-kontosid/ftp-kontosid jne. InkBlue serverid peaksid USA-s asuma (ja see teemaalgatajale ei sobinud, aga kirjutan siiski oma väikese ülevaate lõpuni), kuid igatähes tunduvad need olevat ülimalt stabiilsed. Inkbluel on veel küllaltki mugav ja funktsionaalne kontrollpaneel (cPanel baasil), mis sisaldab erinevaid statistika-, backupimise-, administreerimise jne. süsteeme. Kontrollpaneeli näidist on võimalik näha siin. Üheks miinuseks (peale serverite USA-s asumist - kui see üldse miinus on) võib lugeda andmeside piirangut (odavaimal pakettil hetkel 15GB), aga endal mul pole sellest puudust tulnud ja ega selline limiit on vist paljudel teistelgi serveritel. Igatähes minu arvates täiesti virtuaalserver
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
13.11.2005 02:50:53
|
|
|
drag0n kirjutas: |
Kontrollpaneeli näidist on võimalik näha siin.
(peale serverite USA-s asumist - kui see üldse miinus on) |
Selle üle, kas USAs asuv server on miinus või pluss võib väga palju vaielda ilma et mingi reaalse vastuseni jõuaks.
Kontrollpaneelist niipalju, et tegu on kõige tavalisema cPaneliga, vahe on selles, et ülemine pilt on asendatud inkblue logoga. Samas 1000 megabaidi ruumi ja 15000MB andmeedastuse eest on 100.- kuus USAs asuva serveri kohta ilmselgelt liiga palju küsitud.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Cyber]
HV vaatleja
![[Cyber] [Cyber]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a012c8dbb0d12e67a31ccf5a09213338.png)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
14.11.2005 17:27:07
|
|
|
Taavi_R kirjutas: |
Otsin kust saab soodsamalt kui 115.- aasta. |
Soodsamalt kui 115.- aastas ei paku sulle eestis ilmselt keegi... ja kui sa leiad mõne muu koha, kus siiski saab soodsamalt või ka sama rahaga (ärme arvesta hetkel alcapar.com) siis anna siin ka teada
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
14.11.2005 17:30:17
|
|
|
Taavi_R kirjutas: |
Kust saab registreerida kõige odavamalt .com domeeni Eestis? |
osta ise otse godaddyst näiteks.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |