Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 89, 90, 91  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 27.10.2005 21:33:52 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:

Kus te seda kohvi seal VP-l saite? Minu teada on kohvimasinaid kaasa vedada keelatud icon_neutral.gif või laksasite kuuma veega sõjakannatuse lahustuvat icon_razz1.gif

Kas VP-l on mingi "tsenraalkohvi"? V6i kuidas siis inimesed ell j22vad?

A.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.10.2005 21:37:44 vasta tsitaadiga

OFFF, ma mõtlesin suuremaid VP-sid. enda korraldatud VP-del on kõik olnud lubatud peale kõlarite, et teisi ei sega.
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 27.10.2005 22:57:32 vasta tsitaadiga

Suurematel võrgukatel ei ole lubatud endal lisaseadmeid kaasa võtta peale arvuti monitori ja selle hulka kuuluva.. (Kohvi EI KUULU sinna hulka)
Tavaliselt on kohvimasinad + kohvi kuskil laua peal olemas.. thumbs_up.gif

R A T
HV veteran
R A T

sõnum 27.10.2005 22:59:58 vasta tsitaadiga

ma olen alati võrgupeole boomblasteri kaasa võtnud, uudistes isegi mainiti et kui lauluväljaku ruumidesse siseneti oli eemalt madala bassi müksumist kosta icon_biggrin.gif dnb möllas täiega isegi saku suurhallis, ise ärkasin ka selle peale yles icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 27.10.2005 23:52:37 vasta tsitaadiga

huhh, lugesin sin igast juhtumeid ja ei jõudnud isegi aastasse 2005 veel mitte.

oli üks ilus maxtori 80gb kõvaketas välises karbis üle usb. liikus muga igal pool kaasas. ükskord oli vaja edasi liikuda aga kõik kotid kuskile kadund. mis seals ikka, jope põuetasku. asi oli küllalt suur ja mahtus vaid poolenisti. jopet selga pannes kukkus see muidugi 1.5m pealt paksule linoleumile nii et jala jõudsin ette panna hoogu pidurdama. otse loomulikult liikus se mu jalast otse vastu laua rauast jalga nii et plastist välisesse korpusse pragu sisse ja ketas orbiidile. päris orbiidile ta siiski ei lennanud vaid otse sõbra juurde backupi tegema. tglt oli tähtsad asjad koguaeg cd-romil aga katsu sa 30gb muusikat ja samapalju pudipadi kuskile niisama ära panna. tähtsate asjade uusimad versioonid saigi päästetud, peale mida mattub badide alla MBR ja ketas muutus loetamatuks isegi fdiskile, kuigi bios veel tuvastas. tipa-tapa garantiisse, "mina ei tea midagi" ja uus ketas asemele.

oli üks P90, mis nurgas seisis ja oli mõte NT4 peale panna 98 asemele failiserveri põhimõttega (linuxit ei jaga). aga vaata raibet, cdbooti ei toeta ja NT4 boot flopid kah 3 flopi puudumise kaugusel. 1 flopi siiski leiti ja sinna peale lasti uus bios. full scandiski söögi alla ja peale ning ketas masinasse. flash tehtud - restart ja... vaikus... noh at korpus ja vendid-kettad töös aga see arvuti ei piiksatand enam kunagi icon_cry.gif
südamlik lugu aga bios oli tõepoolest õige ja flopi korralik, müstika. enivei arvutist kadusid kõik jumperid ja kruvid(tõesti KÕIK) minu isiklikku KruviJaJumperiKarpi(tm)(r)(c), mille alustuseks see kast tglt oli. icon_biggrin.gif kaardid-kettad riiulisse paremaid aegu ootama ja AT korpus emmega prükkarisse.

hiljuti (kuu tagasi) sai rahahäda kiuste üks niivõrd-kuivõrd uus arvuti kokku ehitatud. nac raha säästetud, ostsin 60gb maxtori endale. väike aga saab hakkama. sain autoga küüti koju ja autost väljudes panin kõvaketta rattakiivri sisse. astun sis rõõmsalt mööda hooviteed ukse poole, haaran paelaga kaelas rippuvate võtmete järgi... aga vot tollel hetkel ma kummardasin ja kõvaketas libises meetri kõrguselt kiivri seest minu kohutava röögatuse saatel mööda betooni. sõbrad hüppasid vel autost välja, et mis juhtus icon_biggrin.gif kuigi oli juba selge, et asi on pilve peal, sai korra arvutile taha pistetud ilma kruvideta. vat seda et korpus mööda põrandat ringi sõidab, nägin ma küll esimest korda icon_biggrin.gif kuna korpusel olid ilmselged kukkumisjäljed, ei hakand garantiid tüütama.

omaaegsest arvuti algusaegadest pole mõtet isegi rääkida. windowsi kustutamised, io ja commandi liigutamised/kustutamised ja muud on nii tavaline jutt et pole mõtet rääkidagi.

midagi staatikaga maha polegi vist põletand, kõik on olnud mehhaanilist laadi või lihtsalt äkksurm(ptüi-ptüi-ptüi).
Kommentaarid: 188 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 166
tagasi üles
Celeron
Kreisi kasutaja

sõnum 28.10.2005 09:57:54 vasta tsitaadiga

Egas minulgi on paar õnnetusjuhtumit.

Hiljuti ostsin mälu juurde. Tulen poest, kõik läigib ja on ilus. Lisan mälu emaplaadile ja kohe katsetama. Vaatan, et arvuti ei tee piiksu ja pilti ka ei võta ette. Kiiresti toide välja ja korpus lahti. Mingi hullem kärsa hais on arvutis icon_biggrin.gif Olin veendunud, et mälu ja emaplaat on omadega pärakus. Eemaldasin siis mälud ja panin uuesti peale ja arvuti läks tööle! thumbs_up.gif thumbs_up.gif

Kunagi oli mul mingi Quantum Fireball. Läksin siis sõbra poole faile jagama. Teepeal kohtasin ühte tuttavat, kes kohe HDD enda kätte krabas ja uudistama hakkas. See toiming lõppes sellega, et HDD surigi maha, nimelt ta lõi selle kogemata vastu mingit käsipuud.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 33
tagasi üles
Death
HV Guru
Death

sõnum 02.11.2005 14:55:05 vasta tsitaadiga

Etsike kirjutas:
Nii, eila siis tegime pisikest võrgupidu ja oli vaja kettale ruumi juurde saada, ok 10gb linuxi partitsiooni, kustutasin selle ära ja resize-isin ntfs-i 10gb suuremaks, ok ja kui järgmine kod bootima hakkasin siis oli piiksus, kuna linuxil oli grub-i nimeline boot loader vms asi siis see vedas end mingi linuxi käsurea moodi asjaga käima ja kõik. Sinna ei osaud miskit kirjutada ja linuxi uuesti installile ka aega raisata ei tahtnud, siis mõnda aega istusin ja rahunesin...

Etsike, see on põhjus miks ma GRUBi ei seedi. Ta saadanas kasutab linuxi partitsioonil asuvat confi. Kui valida siis installin LILO. Omalgi oli sellega seoses väike äpardus. Sai installitud Win 98 kõrvale linux RH 7. Mõni aeg hiljem aga miskipärast muutus linux loetamatuks ja GRUB viskas ette käsurea. DOSi vetranina käsurida ei kartnud ja nii sai help käsu abil omandatud kiirkursus, kuidas manuaalselt grubist asju buutida. Vajalik kogemus oli. Tunni pärast sain wini üles aga linuxit ei saanudki sest image nime mida buutida ei teadnud, ega teadnud tollal sedasi milleks se vajalik oleks. Lihtsalt linux tahtis liiga palju parameetreid saada. Ja nii sai peale wini buutimist netis kolatud ning sealse info järgi fdiski salajase võtmega bootloader üle kirjutatud.
Muide, wini buutimiseks on vaja 3e käsku GRUBis icon_wink.gif

Etsike kirjutas:
(suht vihaseks ajas ja tuli linuxi suunas kurje sõnu pilduda), aga siin xp plaat sisse ja teine win masinale lisaks icon_razz.gif ja töötab, aint bootimisel tuleb valida kumb xp õles bootida, nüüd kodus tagasi ja aega selle jama kallal nokitseda, seal see oli lihtsalt kõige lihtsam lahendus.

Etiske, kuidas see kõige lihtsam siis oleks? Kui XP laat juba sees siis Recoveri konsool ja käsk fixmbr oleks su originaal wini hetkega buuditavaks teinud. Vut nii.

Edit: peaks oma kellelegi kirjutatud grubi kiirkursuse Vikisse paigutama...

Edit2: Mõeldud, tehud: http://wiki.hinnavaatlus.ee/index.php/GRUB_SOS_juhend_Windowsi_k%C3%A4ivitamiseks

R A T
HV veteran
R A T

sõnum 03.11.2005 11:23:45 vasta tsitaadiga

niih, lubasin pildid saata sellest mis juhtus umbes 2 nädalat vana 120 gigase kõvakaga mis oli arvuti taga et sealt kraami ymber lasta, aga juhtus jama lugu et vett lendas veits peale.
kes veel aru ei saanud, kõvaketas töötas, parasjagu copy käis just icon_smile.gif
http://www.hot.ee/ratsgames/pics/pilt(32).jpg
http://www.hot.ee/ratsgames/pics/pilt(33).jpg
http://www.hot.ee/ratsgames/pics/pilt(34).jpg

kõvaketas ise jäi terveks ja möllab venna arvutis siiamaani icon_smile.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 31
tagasi üles
tolm
HV kasutaja
tolm

sõnum 03.11.2005 16:39:24 vasta tsitaadiga

niipalju kui nendest udustest piltidest näeb, ei läinud vesi radade peale, millepärast ilmselt asi töötab. vedas mõnel! icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Anti

sõnum 03.11.2005 16:47:14 vasta tsitaadiga

Ükskord tõmbasin kogemata mäluradikat maha kangutades 9600xt-l ühe mälu pesast hästi natuke lahti ja enam pilti ette ei võtnud. Sõrmega pressides hakkas aga tööle tagasi. Ükspäev kogemata vajusid need usb pordid, mis käivad arvutile tahapaneelile kuidasgi raali peale (raal laual laiali) ja vist lühistas mälu pesade kõrval mingeid asju. Mõtlsein, et nüüd kannis. Panin arvuti tööle tagasi ja töötab siiamaani korralikult (juhtus ~1,5 kuud tagasi).
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
tolm
HV kasutaja
tolm

sõnum 03.11.2005 20:03:10 vasta tsitaadiga

endal msi emmega sama juhtunud, lühistasin usb bracketiga (vms selle nimi oli) biose juurest mingeid radu kogemata ja säedemaid pildus aga emme jäi terveks icon_smile.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 03.11.2005 20:15:26 vasta tsitaadiga

winterblows kirjutas:
niipalju kui nendest udustest piltidest näeb, ei läinud vesi radade peale, millepärast ilmselt asi töötab. vedas mõnel! icon_biggrin.gif

moblaga tehtud pildid icon_razz.gif
aga jah, täpselt sellepärast ei juhtnudki midagi, kuigi ajasin umbes pool klaasi vett maha icon_biggrin.gif im teh lucky man
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 31
tagasi üles
g2pard
HV vaatleja

sõnum 03.11.2005 21:14:43 vasta tsitaadiga

sõber oli sis minu pool ja katsetasime arvuteid võrku ajada, aga mingi kamm oli ja mõtlesime et äki viga minu PCI pesas, panime sis võrgukaardi sõbra arvutisse ja seda välja tõmmates sädemeid lendas selle kohapealt kust see võrgukas vastu korpust puutus, muidugi pilt kh eest läinud, proovisime kohe uuesti arvutit käima panna, ei läinud (mõtlesime et nüüd midagi piixus),a siis toiteploki lülitasime välja ja mingi 20 sek ootasime ja arvuti panime uuesti käima ja kõik töötas icon_smile.gif ei teagi kas asi võis selles olla selles et pikendusel mis oli tollel arvutil ei olnud maandust icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 03.11.2005 21:19:14 vasta tsitaadiga

g2pard, siit ennegi l2bi k2ind et siinid k.a. pci reeglina ei ole HotSwap.
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 03.11.2005 21:21:44 vasta tsitaadiga

Ma kunagi proovisin ühe 386-ga, et mis see 110/220 nupp arvuti taga teeb....
võite kolm korda arvata, mis sai.. icon_lol.gif

Mirkel
HV veteran
Mirkel

sõnum 03.11.2005 23:20:33 vasta tsitaadiga

nuclear winter?
meil tehti siukest nalja kunagi 2,4ghz celeroni komplektiga koolis. ma tulin kergeusklikult. tahtsin arvutisse minna. noh, vaatan et ei lähe... näen et asi pole vooluvõrgus, ahah, panen siis asja ilusti pistikupessa ning ignition.
hea kärakas käis. järgmine päev seda keissi enam klassis ei olnd. ja tubli kuu aega oli see kast oma kohalt läind. süüdlane oli kardetavasti mõni pisike tatikas kes leidis mingi nupu tagant. icon_smile.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 57
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 04.11.2005 03:26:11 vasta tsitaadiga

/me swears to god, 2ra sa sellise asja l2bi teinud tatikas mulle vahele j22 ega silma alla satu p2rast seda. ja abiks olgu sulle haigekassakaart.
Tbit
HV Guru

sõnum 05.11.2005 19:12:25 vasta tsitaadiga

pole otseslt midagi hullu, aga igaks juhuks, et tegelt need asjad kokku ei käi kui sul just drrmmelit pole, nagu mul juhuslikult oli icon_lol.gif
http://img368.imageshack.us/img368/3856/k7s76wo.jpg

tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 05.11.2005 19:20:49 vasta tsitaadiga

ja jälle format C icon_cry.gif lambist tuli mingi system error..
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
unine
HV kasutaja
unine

sõnum 05.11.2005 19:23:20 vasta tsitaadiga

ma jätsin uue läpaka ja uue kasti vooluvõrku tulin tagasi oli aint kärsahaisuline emakas ja pooleldi põlenud läpakas alles icon_sad.gif 30000 vastu pükse
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Luury
HV kasutaja

sõnum 05.11.2005 19:39:39 vasta tsitaadiga

unine kirjutas:
ma jätsin uue läpaka ja uue kasti vooluvõrku tulin tagasi oli aint kärsahaisuline emaplaat ja pooleldi põlenud läpakas alles icon_sad.gif 30000 vastu pükse

Mis siis juhtus? Midagi muud ei saanud kahju?

OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 05.11.2005 19:58:50 vasta tsitaadiga

Mnjahh... ma hakkasin siia yhest suht vanast trikist MSX arvutiga kirjutama ja otsisin illustreerivat pildimaterjali. Mingieid lehti m88da kolistades, kus hakati mingit ilget jaavajunni laadima sai nii agressivselt BACK nuppu litsutud, et browser pistis jala 2mbrisse... j2igi lugu kirjutamata ;(

A.

peab meeldima.
Kreisi kasutaja
peab meeldima.

sõnum 05.11.2005 23:13:13 vasta tsitaadiga

Üheksa aastaselt sai proovitud, kas tõesti läheb arvuti siis kah katki, kui "need rohelised joonekesed" emaplaadi pealt kruvikeerajaga puruks tõmmata beer_yum.gif

Aga ma papa käest sain icon_confused.gif

Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 05.11.2005 23:44:19 vasta tsitaadiga

kalevipoeg kirjutas:
Üheksa aastaselt sai proovitud, kas tõesti läheb arvuti siis kah katki, kui "need rohelised joonekesed" emaplaadi pealt kruvikeerajaga puruks tõmmata beer_yum.gif

Aga ma papa käest sain icon_confused.gif

Uue arvuti?
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
peab meeldima.
Kreisi kasutaja
peab meeldima.

sõnum 06.11.2005 11:06:26 vasta tsitaadiga

Seda kah, aga esiteks sain kere peale ja uut arvutit niipea näppida ei tohtinud icon_cry.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 89, 90, 91  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.