Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Magic
HV Guru

|
03.11.2005 13:44:24
|
|
|
azza... 500MB rammi sööb mälu ikka väga kergelt ära ja max mängijatega on käigud ikka suht pikad
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
03.11.2005 14:39:23
|
|
|
Magic kirjutas: |
azza... 500MB rammi sööb mälu ikka väga kergelt ära ja max mängijatega on käigud ikka suht pikad  |
ise küll seda ei täheldanud...
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.11.2005 15:10:46
|
|
|
kiirem prose annab mõnusalt juurde
peaks 2,4 peale tagasi panema...
civ 3-ga oli võimalik aeglasem arvuti 15-20min full loadis hoida
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
03.11.2005 15:36:36
|
|
|
mul söi 555k rammi ära, maakera scrollides vötab aeglaseks küll
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.11.2005 23:58:45
|
|
|
Mul näitas täna kõik detailid põhjas, HUGE maailm (Terra) - 1,06GB RAMi kasutust.
Võrdluseks, Quake 4 Ultra High detailis võttis 1,16GB
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
04.11.2005 02:16:24
|
|
|
muidu täitsa hea mäng aga see viskab küll vaikselt üle, et väga tihti pildi tasku viskab. Minimum ram peaks vist 2gb olema, et pilti tasku ei viskaks
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.11.2005 08:37:19
|
|
|
erick kirjutas: |
Mul näitas täna kõik detailid põhjas, HUGE maailm (Terra) - 1,06GB RAMi kasutust.
Võrdluseks, Quake 4 Ultra High detailis võttis 1,16GB  |
irw päris mõnus... samas mul ka kasvab see... vaatasin, et 1GB ajab asja ilusti ära, kuid kui ~700 peale kasvab, siis võib swappima hakata, aga eks näis... paras õgard on küll...
Samas mäng meeldib järjest rohkem... kuid raskustasemed tunduvat olevat raskemaks tehtud... mul pole vist veel keskminegi raskustase, aga juba tundub kole kirves... 17 mängijat ja mina punktidelt viimane... muidugi reaalselt asun kusagil keskmike hulgas, aga see eriti ei lohuta, kui pead odaga minema kahuri vastu
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_789
HV kasutaja
|
04.11.2005 16:27:40
|
|
|
Rammi sööb küll, kuid 512 ajab ära kuidagi. Vastased on tõesti veidi nutikamad ja esimesed paar mängu kulus süsteemi tundma õppimisele. Nüüd juba olen "sisse elanud" ja warlord tasemega teen 10 vastasele ikka ära ja punktisummad jäävad praegu 5000-6000 vahele. Kuid warlord on kõigest keskmine tase kah.
Minu taktika on lihtne, kõigepealt kasutan vana nõksu, seivin alguses kohe mängu ära, scoudiga käin rahulikult ringi ja otsin parima linnakoha üles. Seejärel loadin ja teen linna valitud kohta ära. Alguses on mõttekas kogu aur lasta usuga seotud teadmistele, see kui avastad esimesena mingi usundi annab hiljem kõvasti juurde + veel stonehenge või oracle tuleks ära teha. Kaasa aitab ka see kui on õnne ja kohtud üsna kiiresti teistega, kauplemisel on kõva roll. Kui jääd ikka üksi, siis riiki on lihtne üles ehitada, kuid teised võivad olla paremini arenenud. Palju on ka õnnes kinni, missugusele alale satud ja kui palju maavarasid seal leidub. Seni olen vastaseid võitnud üllatuslikult peamiselt kultuuriga, kui sul on 3 linnas kultuuritase üle 75000 oled võidumees. Samas pole ma kordagi võitnud suurima punktisummaga aastaks 2050, sest warlord taseme juures juba jõuab tavaliselt mõni vastane raketi ära ehitada. Diplomaatilisel teel on raske võitu saavutada, selleks peab olema väga suur ülekaal vastaste ees, et nad sind valiksid.
_________________ "Audaces fortuna juvat!" (Julgeid kroonib edu!) |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.11.2005 16:59:40
|
|
|
mnjaa... olen punktisummaga võitnud, aga ei võitnud kosmose rallit... vastane ehitas täpselt aastaks 2050 asja valmis mis muud kui hämming oli
Samas hetkel 17 vastasega jantides... on ikka tõesti kirves... sõda väldin alati kui võimalik, lihtsalt vastastel on suur tehnoloogiline ülekaal... seega enne kui kõik tehnoloogia mul uuritud pole ei taha küll kellegagi jõudu katsuda(suht nutuselt on asi läinud)... pigem üritan kõiki linnu hoida ja mingi lahenduse leida, sest võiduks on vaja kõik vastased maha lüüa... muu võit on keelatud
aga jah... seni kuni HoMM V pole veel väljas on CIV 4 ikka üle prahi pela
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
billtuk007
HV kasutaja

|
05.11.2005 18:09:20
|
|
|
mismoodi sinna linnadesse rahvast juurde saab
_________________ PSN: el_kapitanz |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mygger
HV vaatleja
|
05.11.2005 21:40:58
|
|
|
mul paneb great wonderi videoga pange aga ma ei leia võimalust, kuidas seda videot maha saab keerata
|
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
06.11.2005 15:20:32
|
|
|
vöimalik, et probleem su helikaardis, proovi muuta optionsitest heli settinguid
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eints
Kreisi kasutaja

|
06.11.2005 15:39:57
|
|
|
pigem videokaardis, endal gf2-ga pani kah mäng pange great wonderi video kohal.Vahetasin kaardi ära ning enam pange ei pane
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
mygger
HV vaatleja
|
06.11.2005 19:53:31
|
|
|
Leidsin INI failist koha, kust sai videod kinni panna
|
|
tagasi üles |
|
 |
Eints
Kreisi kasutaja

|
06.11.2005 20:21:53
|
|
|
tsitaat: |
Leidsin INI failist koha, kust sai videod kinni panna
|
äkki jagad,kuna neist nagunii targemaks ei saa
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
07.11.2005 02:04:48
|
|
|
võtad ini faili lahti ja otsi selline koht ja muuda 0 üheks.
; Set to 1 for no in-game movies
NoMovies = 0
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
07.11.2005 02:14:41
|
|
|
nih.. olen nüüd ka mõned korrad civi mänginud ja pean ütlema, et väga tegija mäng on. Mingisuguseid graafikaprobleeme vms ise kohanud ei ole. ATI X600 mobility radeon, 1GB rami, 1,7ghz pentium M prose ja mäng lippab nigu kulda. Täielikult välja zoomituna natukene lagib, aga muidu on kõik viimase peal. Esimese mängu ajal ei suutnud kuidagi alguse tempoga kohaneda ja võrdlusmoment tekkis civ 3'ga, mida kõvasti paremaks pidasin, kuid nüüd, peale paari mängu single playeris ja lani koos 2 sõbraga, kus üsna tuline andmine oli olen asjast vaimustuses. TÄnagi sai 6h jutti mängides veedetud ja ei saanud arugi, et nii palju aega oleks läinud Arendajad on head tööd teinud
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
mallow
HV kasutaja
|
07.11.2005 13:12:22
|
|
|
billtuk007 kirjutas: |
mismoodi sinna linnadesse rahvast juurde saab  |
Linnades kasvab rahvus vastavalt toidule, mis Sinu linna 9 või 21 ruudu sees leidub. Alati aitab rahvaarvu suurendada, kui ehitada tööline ja sellega hakata farme ehitama. Samuti aitab kiiremini kasvada "Granary" nimeline ehitis. Merekaldal olevas linnas on abiks "Lighthouse", see annab iga mereruudu peal +1 toidu.
Zonerman kirjutas: |
Keegi oskab seletada lühidalt lahti kuda linnu täpselt majandada? Mul tihti nii, et linn saavutab 7-8 suuruse ja siis on mäss ning õnnetud, et liiga ülerahvastatud. Mismoodi käib linnas söögi jaotamine ja linna kasvatamine? |
Kurbuse vastu rahva hulgas aitab a) vastav looduslik ressurss b) erinevad hooned ning c) religioon. Mängu alguses on valikud suht nigelad, kuid seegi poolest tasub rõhku panna sellistele asjadele nagu teadus "Meditation", mis võimaldab ehitada templit (+1 happiness). Samuti on abiks sisse lülitada ressursside "lipuke" (paremas all nurgas on terve rida pisikesi nupukesi ning ühel peaks olema nimi recourse toggle. Nüüd otsi nähtaval alal selliseid ressursse nagu Fur, Gems, Dye, Silver, Gold, Incense, Ivory, Sheep, Silk, Sugar, Spices, Whale ning Wine. Kõik need annavad inimestele rahulolu, mida rohkem seda parem. Kuid pea iga ressurssi jaoks on ka vaja vastavat ehitist - kas siis farm, kaevandus või muu. Seda saad teada, kui hoiad hiire noolt ressrussi kohal.
Religiooniga on nii, et soovitav on alguses avastada esimesena üks religioon, kas siis budism või hinduism. Seejärel selline asi nagu Organized Religion. Vajalikud teadused on Polytheism ja Monotheism. Nii.. nüüd levita seda näiteks missionäride abil teistesse linnadesse ning rahvas on jälle pisut õnnelikum
limp kirjutas: |
no mul oli taim viktori ära ja hetk hiljem sain satelliidi valma. maeitea kuidas teistel radeoni omanikel on aga minul videodega vahel hääl hakib... |
Esimene saavutatud võidutingimus nullib ära kõik teised.. sa oled ju võitnud Kosmoselaeva pead välja laskma enne 2050 aastat.
Taavi_789 kirjutas: |
Minu taktika on lihtne, kõigepealt kasutan vana nõksu, seivin alguses kohe mängu ära, scoudiga käin rahulikult ringi ja otsin parima linnakoha üles. Seejärel loadin ja teen linna valitud kohta ära. |
Comooon Kui soovid näiteks võrgus mängida või siis osaleda mõnes online turniiril pole sellest taktikast tolku. Civ3-ga alguses käitusin täpselt samamoodi, kuid õppisin mängima ilma igasuguste save/load skeemideta. See muutis minu jaoks mängu ka palju nauditavaks.
Taavi_789 kirjutas: |
Diplomaatilisel teel on raske võitu saavutada, selleks peab olema väga suur ülekaal vastaste ees, et nad sind valiksid. |
Vaidleks vastu esimene võit oligi mul diplomaatiline. Asi ei ole ülekaalus otseselt, vaid sa pead olema oma naabritega suur sõber nn. rahvalemmik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
07.11.2005 14:31:59
|
|
|
se diplomaatia üsna huvitav, kuid ise ei viitsi tavaliselt jännata... niipalju vaid, et kõik kallale ei tuleks
kuigi jah näiteks 17 vastase vastu mängides on seda päris palju vaja... Fakt on see, et mida rohkem vasataseid seda huvitavam
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
billtuk007
HV kasutaja

|
07.11.2005 16:48:11
|
|
|
krt sain ka nüüd selle mängimise käppa ja nüüd täitsa sõltuvuses sellest mängust
_________________ PSN: el_kapitanz |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mallow
HV kasutaja
|
07.11.2005 21:07:15
|
|
|
se diplomaatia üsna huvitav, kuid ise ei viitsi tavaliselt jännata... niipalju vaid, et kõik kallale ei tuleks
kuigi jah näiteks 17 vastase vastu mängides on seda päris palju vaja... Fakt on see, et mida rohkem vasataseid seda huvitavam  |
Mida kõrgem raskusaste, seda olulisem on ka diplomaatia oskus. Civ3-e puhul kehtis reegel, et hea diplomaatia abil oli võimalik imesid teha Civ4-a pole veel niipalju torkida olnud aega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
07.11.2005 21:13:57
|
|
|
4 pakub ikka rohkem huvi eelmisest osast Soovitan
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
08.11.2005 08:35:26
|
|
|
mallow kirjutas: |
kuigi jah näiteks 17 vastase vastu mängides on seda päris palju vaja... Fakt on see, et mida rohkem vasataseid seda huvitavam  |
Mida kõrgem raskusaste, seda olulisem on ka diplomaatia oskus. Civ3-e puhul kehtis reegel, et hea diplomaatia abil oli võimalik imesid teha Civ4-a pole veel niipalju torkida olnud aega. |
seda küll... mängisin ise mingit fännide tehtud World War mappi... vastaseid oli metsikult palju ja sa pidid vaikselt diplomaatiaga enda kohta parandama ja olema ettevaatlik, et valel ajal valele vastasele kallale ei lähe...metsikult veniv oli too kaart, samas aga huvitav...
Samas hetkel civ 4 puhul on mul natuke suurem mõjuvõim ja nüüd tundub, et kõik vastased küll ärplevad, aga sõda kuulutada ei julge...
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
08.11.2005 08:52:33
|
|
|
mallow kirjutas: |
Mida kõrgem raskusaste, seda olulisem on ka diplomaatia oskus. Civ3-e puhul kehtis reegel, et hea diplomaatia abil oli võimalik imesid teha Civ4-a pole veel niipalju torkida olnud aega. |
seda küll... mängisin ise mingit fännide tehtud World War mappi... vastaseid oli metsikult palju ja sa pidid vaikselt diplomaatiaga enda kohta parandama ja olema ettevaatlik, et valel ajal valele vastasele kallale ei lähe...metsikult veniv oli too kaart, samas aga huvitav...
Samas hetkel civ 4 puhul on mul natuke suurem mõjuvõim ja nüüd tundub, et kõik vastased küll ärplevad, aga sõda kuulutada ei julge...  |
Võrreldes eelmiste osadega on ikka palju edasiminekuid ja see tõstab ainult mängu väärtust
Varuge endale 1 gb mälu ,siis saab mängida kah
   |
4 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
08.11.2005 10:32:03
|
|
|
Zonerman kirjutas: |
Keegi oskab seletada lühidalt lahti kuda linnu täpselt majandada? Mul tihti nii, et linn saavutab 7-8 suuruse ja siis on mäss ning õnnetud, et liiga ülerahvastatud. Mismoodi käib linnas söögi jaotamine ja linna kasvatamine? |
Soovitan siis tutorial läbi teha, see võrreldes civ3 omaga vägagi põhjalik ja seledab mängu basicu ära ning peaks väga hästi aru saama kuidas ja mis. Ka netis on palju strate mille järgi mängidakse igakord.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|