Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mar6
HV veteran
|
24.10.2005 12:40:23
|
|
|
tsitaat: |
endal on ka seda teksti päris tihti visanud maksmisel, siis olen ka selle paypali listist eemaldanud ja uuesti pannud ja siis ei ütle enam seda. Ühe korra ei aidanud see ka, siis unetist uuendasin kaarti panin uue piirsumma peale, siis peale seda töötas, aga selle eest võtab seb 10.- teenustasu, et sama hea on uus kaart osta. Seega järgmine kord kui ta mulle seda teksti viskas tegin kohe uue kaardi ja läks ilusti. Et see paypal ja seb vahepeal ei saa teineteisest eriti hästi aru. |
Sain ma millegist valesti aru või on seda 10 kroonist u-kaarti võimalik ka pikendada? Ise olen tavaliselt lasknud ühel kaardil lõppeda ja siis uue teinud. Pole sellist kohta leidnud kust seda pikendada saaks.
Ja tehtud u- kaardile saab hiljem raha juurde kanda??
Edit: Uurisin pangast järgi ja sain teada et u-kaarti ei saa uuendada vaid peab uue tegema.
viimati muutis mar6 26.10.2005 12:02:24, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmg
Kreisi kasutaja

|
24.10.2005 18:18:21
|
|
|
Case j2rgmine:
V6itsin eBays yhe oksjoni, aga myya ei vasta enam yhelegi minu kirjale. Nimelt kysisin l6pparvet, aga ple 5 p2eva jooksul yhelegi minu kirjale vastanud. Arvan, et ta hiilib myymisest k6rvale, kuna oksjoni l6pphind oli ypris madal, samas piirhinda asjal ei olnud.
Siit ka kysimus: Kas on (m6tet) kellegi muu (eBay) poole p88rduda selle probleemiga v6i tuleb vennale negatiivne komm sisse k2ristada?
_________________ |V|355 VV17|-| 7}{3 |3357, [)13 (_1|<3 7]-[3 R357 |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
1 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
24.10.2005 19:58:33
|
|
|
rmg kirjutas: |
Case j2rgmine:
V6itsin eBays yhe oksjoni, aga myya ei vasta enam yhelegi minu kirjale. Nimelt kysisin l6pparvet, aga ple 5 p2eva jooksul yhelegi minu kirjale vastanud. Arvan, et ta hiilib myymisest k6rvale, kuna oksjoni l6pphind oli ypris madal, samas piirhinda asjal ei olnud.
Siit ka kysimus: Kas on (m6tet) kellegi muu (eBay) poole p88rduda selle probleemiga v6i tuleb vennale negatiivne komm sisse k2ristada? |
Tahad omale negatiivset vastu saada ? Anna minna
Kommentaari on aega panna 90 päeva oksjoni lõpust. Kui aga müüja oksjoni tingimustes on kirjutanud, et üle piiri ei saada, pole midagi teha. Paned 88 päeval negatiivse ja elad edasi. (Muide, kommentaar ei tohi olla solvav ega sisaldada linki) Muidu saab saaja selle lasta ebayl ära kustutada.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmg
Kreisi kasutaja

|
24.10.2005 21:23:32
|
|
|
Ilusasti kirjas et Worldwide ning enne oskjoni l6ppu andis ka saatekulud teada, niiet piiri taga asi ei seisa.
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
24.10.2005 21:52:37
|
|
|
rmg kirjutas: |
Case j2rgmine:
V6itsin eBays yhe oksjoni, aga myya ei vasta enam yhelegi minu kirjale. Nimelt kysisin l6pparvet, aga ple 5 p2eva jooksul yhelegi minu kirjale vastanud. |
Mida mõtled üldse lõpparve all ?
On ju olemas ilus moodus makse tegemiseks - alljaotus Payment
Sealt tuleb ju ostu-müügi leping.
Tavaliselt saad sealt ka müüja andmed ja saatekulu ning hinna. Samas saad sinna ka teksti juurde kirjutada.
Kasuta jaotusi Payment instructions: ja Payment method:
Seega kasuta ebay võimalusi. Kui võimalik, maksa üle PayPal konto. Lihtsam tagasi saada, kui asja ei saadeta.
Kui oled aga üle kandnud ja saadetist pole-siis kasuta
To report that this item hasn't been received, you can report the item as not received.
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?InrCreateDispute&LineId=
Lihtsam oleks, kui paneksid siia ka müüja kasutajanime.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmg
Kreisi kasutaja

|
26.10.2005 09:51:28
|
|
|
L6pparve all m6tlesingi seda, et tema kinnitaks saatekulud, kuna Tal oli m2rgitud ainult UK sisene saatekulu. Siis oleks l6plik summa teada ning ma saaksin paypaliga asja eest makstud. Ei tahaks nüüd n8 "lambist" ka maksta, m22rates ise saatekulu.
Kahtlane on see, et inimene ei vasta yhelegi kirjale.
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
serz47
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
28.10.2005 17:15:40
|
|
|
võin oksjoni võita ja müüjaga asju ajada. selleks pean teadma, kui suur on sinu maksimumpakkumine. arvesta ka postikuluga - see võib minna kuskil 10 eurot. mina tahan asjaajamise ja vahendamise eest 50 kr.
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
red evil
HV kasutaja
|
30.10.2005 00:00:17
|
|
|
Kui müüja ei võta ühendust, siis võid ebay-le saata teatise NPS (non-performing seller vms), my ebay alt. Seda juhtub paraku et osa müüjatest "unustavad ära" oksjoni kui hind ei sobi.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
30.10.2005 00:20:13
|
|
|
väga raske oleks leida kedagi, kes selliselt myyjalt telliks
eriti veel eest(imaa)last, kes tyssamisega rohkem harjunud kui heaoluyhiskonna-inimesed
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
IntZ
HV kasutaja
|
30.10.2005 00:54:42
|
|
|
hää.. lamp, juba 'leiti' ju :). Pealegi, see on pigem ostja kui ebayvahendaja risk ;) Võinoh, oleneb kuidas kokku lepitakse
ja täiesti lambist, long live hallvatt, mul on nüüd marantz pm-80!
pierre chalain!
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Harmoonia
HV veteran

|
30.10.2005 01:30:04
|
|
|
Muidu, ei tohiks probleeme tekkida, kuid müüja saadab vaid UK.
lamp kirjutas: |
väga raske oleks leida kedagi, kes selliselt myyjalt telliks
eriti veel eest(imaa)last, kes tyssamisega rohkem harjunud kui heaoluyhiskonna-inimesed  |
Müüja küll 1 positiivse feedbackiga, kuid pakub paypaly kaudu kuni 500euri money back, kui ma ei eksi?
|
|
Kommentaarid: 193 loe/lisa |
   |
173 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
30.10.2005 02:17:21
|
|
|
müüja saadab ainult UK ja ta on mingi firma/pood pealegi - seetõttu ei õnnestu teda ilmselt veenda ka mujale saatma. ma olen paari inglise firmaga läbirääkimisi pidand, asi on kuidagi nende maksuvärgis. et kui saadab, siis saadab, kui ei siis ei, ümber veenda pole mõtet proovidagi.
otsi samad asjad parem kuskilt mujalt inglise/saksa ebayst.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Salupa
HV vaatleja
|
30.10.2005 14:20:06
|
|
|
Mul on järgmine probleem: võitsin USA Ebays oksjoni, tegin U-netis U-kaardi (virtuaalne krediitkaart), PayPal konto oli juba varasemast olemas ning maksin müüjale kauba eest PayPal kaudu otse Ebay lehelt. Müüja saatis raha tagasi ning ütles, et talle ei sobi krediitkaardiga maksmine, vaid tahab, et ma kannaks raha oma PayPal kontole ja maksaks sealt.
tsitaat: |
Hi, I had to deny your payment through paypal since your payment was backed by a credit card. The way you must pay me is to deposit money into your paypal account and then pay with that money. |
Huvitav, miks ta nii tegi? Mille poolest see variant talle kasulikum on ja mis vahe neil variantidel üldse on? PayPal ütleb "Add Funds" lehel, et "PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account". Kas üldse ja kuidas ma saaks talle raha saata nii nagu tema soovib ja kas see läheb mulle kulukamaks?
Teine küsimus on selles, et kuidas neil selle postikulu arvutamisega on? Kas Ebayl on kohe mingi kalkulaator või peavad nad ise postkontorist uurima ja arvele lisama? Nimelt on tema küsitav postikulu suurem, kui taoliste asjade puhul tavaliselt olnud ja erineb kõvasti ka http://ircalc.usps.gov näidatavast hinnast.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
30.10.2005 14:35:08
|
|
|
to bright: paypal tunnustab eestit juba mitu kuud. Aga üldiselt osta tasub ainult heal juhul euroopa ebayst, usa ebayst ostes ei taheta esiteks euroopasse shippida enamasti ja postikulud on üüratud, tavaliselt võetakse mingi 40$, pluss garantiiga oleks liiga palju sekeldamist kui midagi juhtub
Salupa: postikulud võtab müüja laest, tavaliselt USPS postikulu+autobensiin millega postkontorisse sõideti+oma jalavaev jne, tulebki umbes 40$. Ilmselt sinu müüja kartis mingit paypali pettust, et noh endine ida-euroopa jne:D Paypalis peaks olema võimalus tühistada tehing peale mingi aja möödumist, juhul kui konto omanik teatab et tema konto andmed on varastatud vmt, ilmselt ta kartis et saadab asjad ära sulle ja siis võetakse raha tagasi tema käest.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrekmartin
HV vaatleja
|
03.11.2005 11:12:46
|
|
|
On keegi viimasel ajal Ebayst tellinud? (USA-st) Kui pakile märgitakse 'gift item', siis kuidas maksudega on? Kuidas suhtub eesti toll ebay-st saadetud pakkidesse? Olen siin viimastel päevadel seda asja uurinud ja arvutanud, kui maksud otsa, siis ei tahaks eriti tellidagi.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
03.11.2005 13:14:43
|
|
|
indrekmartin kirjutas: |
On keegi viimasel ajal Ebayst tellinud? (USA-st) Kui pakile märgitakse 'gift item', siis kuidas maksudega on? Kuidas suhtub eesti toll ebay-st saadetud pakkidesse? Olen siin viimastel päevadel seda asja uurinud ja arvutanud, kui maksud otsa, siis ei tahaks eriti tellidagi. |
kui on gift, väike pakk ja väike väärtus, siis tuleb yldjuhul maksudeta.
kui on kindlustatud mingi väärtusega, siis laksab käibekas selle kindlustussumma peale.
kui on gift ja väärtust pole või niisama tekib tollitöötajatel kahtlus, siis vaadatakse pakki ja arve olemasolul arvutatakse summa ja laksatakse kbm otsa. samas võidakse ka lambist mingi väärtus panna, a la siuke läpakas maksab muidu niipalju, võtamegi siis selle arvesse.
yldiselt kannatab alati väljastpoolt EU saadetistega olla valmis kbm otsa maksma.
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrekmartin
HV vaatleja
|
03.11.2005 15:28:10
|
|
|
Tahaks tellida kahte kella. Kokku umbes 450 taala. Huvitav, kuidas nad selle väärtuse umbes panevad. Ma arvan, et pakendi suurus tuleb nagu 2 mobla karpi. Kuradima toll....
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
03.11.2005 15:32:25
|
|
|
parem juba arvesta kbmiga. mul on mitu pakki lahti kistud ja iga kord on väärtuse üle kaeblemist olnd. pull selles, et kui väärtus on lahtine, määrab selle mingi komisjon. ja see paneb juba selle järgi, mis asi eestis maksab. nii et kokkuvõttes võid palju rohkem kbmi maksta kui õige hinna pealt.
teine jama on see, et väärtuse ulka loetakse ka saatmiskulu. st sul võib paki väärtuseks olla märgitud mingi 1 dollar aga kui selle saatmiskulu on nt 100 taala, siis maksad ikka käibekat nigu mishka.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
03.11.2005 15:38:37
|
|
|
kui see on eraisikult eraisikule, siis ei pea transa pealt kbm plekkima.
aga loomuliklt pead sa seda tõestama
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
03.11.2005 15:43:44
|
|
|
lamp kirjutas: |
kui see on eraisikult eraisikule, siis ei pea transa pealt kbm plekkima.
aga loomuliklt pead sa seda tõestama  |
Pole see nii lihtne midagi. Saatmiskulu on selle tobeda seaduse järgi automaatselt juurde liidetud. Pole vahet isegi siis, kui saadetakse isalt lapsele
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
03.11.2005 15:51:26
|
|
|
et siis tahan autovõimu, koos saatmisega mingi 350$ ja lisandub siis kindlasti käibekas jah
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
03.11.2005 15:55:51
|
|
|
yldiselt on nii, et siuksed suuremad (ja korporatiivsemad) myyjad ei hakka pea yldse vassima, neil on kas täitsa või peaaegu automatiseeritud systeem.
ostad ära, maksad arve, neil printer prindib labeli välja ja läheb teele.
või kui pole automatiseeritud, siis nad siiski mõistavad asja illegaalsust ja ei ole nõus summat moonutama.
paljud myyjad ka kallite asjadega ei taha summat vähendada kuna kindlustussumma siis väiksem - kogemused räägivad neil,
et aegajalt läheb midagi ikka kaotsi, kes seda whinet siis jaksab ära kuulata.
aga kui siuke väike/keskmine müüja, siis annab alati rääkida.
ma mõnikord pean seda aja- ja närvikulu isegi suuremaks kaotuseks kui seda makstud käibekat.
kuigi viimane kord sai isegi nii hakkama, et sai kbm makstud kohalikus postkontoris, mitte seal pallastis.
ah ja kui võimalik, siis vältige siukest asja nagu air cargo
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
03.11.2005 16:18:21
|
|
|
nüüd ongi siuke süsteem, et saab kbm postis maksta, mitte ei pea minema kuskile eraldi kohta. väga broo.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|