praegune kellaaeg 24.06.2025 18:33:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
CnZ
HV veteran

|
28.10.2005 01:44:40
PC ei viska enam pilti ette? |
|
|
niisiis, juhtus selline asi, et kui ma hakkasin kõlarite juhtmeid helikaardile taha panema, siis kogu OS kiilus äkitselt kinni. nooh, tegin siis restarti ja püha imet, mingeid piikse teeb :s aga pilti ette ei anna. võtsin siis mõneks ajaks arvuti voolujuhtmest ära ja ootasin, kuid ikka piiksutab. hakkasin siis mõtlema, et need kuidagi tuttavad piiksud mälule (kui ei sobi jne), siis hakkasin mälu erinevatesse slottidesse proovima, kuid nüüd siis lugu selline, et teistes slottides ei tee ka piikse ja pilti ette ei anna. lükkasin siis sinna alguse slotti tagasi ja piiksutab edasi, samas pilti ette ei anna 8)
ma olen täiesti segaduses, et mida teha..
kas siis tõesti see kõlari juhtmete tahapanek võis tekidada mingeid vooluvõnkumisi või muid elektrilaineid, et keeras mälu katki? (hetkel pole muud võtta ka asenduseks)
emaplaat: intel d845wn s478
mälu: sdr pc-133 512
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fiocchi
HV kasutaja

|
28.10.2005 01:58:41
|
|
|
Kuula, millised piiksud need on. Emme manualist saad selle järgi teada, milles viga on, et arvuti käivituda ei suuda.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
28.10.2005 02:32:24
|
|
|
Esiteks katseta ClearCMOS jumperiga või BIOSe patarei väljavõtmisega.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
28.10.2005 13:52:19
|
|
|
ta teeb ühe pika piiksu ja kaks piiksu ning siis on vahe ja tuleb kolm piiksu.
manuaalist lugesin, et 5 piiksule = Processor Failure (Reserved; Not Used)
samas on manuaalis kirjas sedasi: "The BIOS also issuses a beep code (one long tone followed by two short tones) during POST if the video configuration fails ( a faulty video card or no installed) or if an external ROM module does not properly checksum to zero.
see nagu vastaks samuti minu veale, et üks pikk piiks ja kaks kiiret, aga mul järgnevad siis veel 3 piiksu.
pataka võtsin välja, ikka ei aidanud.
edit: ma arvan, et tegu hoopis gfx veaga, kuna ma saan punase tulukese ja optilise hiire optika vilkumise järgi ära, et arvuti jõuab os'i "Log On" maale.. ilma pildita proovisin mitut monitori, kuid pilti ees ei ole ja nagu üleval pool seal boldi juures kirjas, et gfx ei ole korralikult pandud jne, kuigi proovisin kõik füüsikalised testid läbi ja ikka midagi.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
olx
HV vaatleja

|
28.10.2005 14:05:17
|
|
|
Nii mõni minut tagasi juhtus just mul sama probleem, siis kui panin oma uue mikkri arvutile taha. Esialgu ei võtnud see ennast järgi, pärast pikka pusimist ei saanud ma ikka mingit tulemust, siis ma hakkasin juhtme otsaga seal mikkri augus susserdama, pöörates ja keerutades seda ... kui järsku OS kinni kiilus. Nii tegin siis restardi ja samamoodi imelik piiksutamine. Ka võtsin kõik juhtmed mõneks ajaks tagant, kuid ikka piiksutas. Probleemile sain lahenduse kui pistsin mikkri juhtme tagasi auku ja kruttisin seda veel.
Nii imelik kui see ei ole, see toimis!
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
28.10.2005 14:15:45
|
|
|
sõna otseses mõttes "MIDA P E R S E T"?
samamoodi surkisin ja lõpuks ilma piiksudeta viskas pildi ette
krt, suured tänud mees!
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
olx
HV vaatleja

|
28.10.2005 14:21:45
|
|
|
Alguses ma mõtlesin, et videoka viga, et kõik võttis ilusti järgi aga lihtsalt pilti ei näidanud. Aga ega ma midagi targemat teha ei osanud kui kontrollida, kas kaart ikka korralikult pesas ja juhe korralikult oma augus igastahes tore et see sind aitas!
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|