Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Overkilla
HV veteran
|
21.10.2005 15:12:59
Error 1611: NTFS Bad System file name |
|
|
PartitionMagic siis teatab, et NTFS partitsioonil "Error 1611 Bad System File Name, File 9 & File 11"
Siin on toodud "Sytem file" numbrid: http://www.ntfs.com/ntfs-system-files.htm
Juhtus asi nii, et sai "unallocated space"i vähendatud ja partitsiooni suurendatud, nüüd aga kõikidel järgnevatel toimingutel keeld peal, kuna 2 "error"it. Mitu korda sai lastud chkdsk ja ka chkdsk /r, mis kestis tunni jagu. "Format" ei saa teha, kuna partitsiooni on andmeid täis ja pole kuhugi panna. Infoks veel: NTFS 3.1; WinXP-SP1; PartitionMagic 8.05.
Nagu aru saan, siis 9 ja 11 fail pole küll tähtsad (kusjuures Winhexiga vaadates on kõik nagu korras), ent partitsioonidega on töö pooleli ja ei saa jätkata. Kuidas parandada?
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
21.10.2005 16:31:48
Re: Error 1611: NTFS Bad System file name |
|
|
Kui Googles veidi ringi vaadata, siis selgub, et PartitionMagic tekitab pidevalt sellist probleemi ja ega Symantec peale CHKDSK /F midagi soovitada ei oska.
Ega lahendust eriti keegi välja ei paku. Kedagi aitas partitisiooni väiksemaks tegemine, teine sai abi sellest asjast http://www.acronis.com/homecomputing/products/diskdirector/ , kolmas tegi format c:.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Overkilla
HV veteran
|
21.10.2005 18:50:44
Error 1611: NTFS Bad System file name |
|
|
A.S. kirjutas: |
Kui Googles veidi ringi vaadata, siis selgub, et PartitionMagic tekitab pidevalt sellist probleemi ja ega Symantec peale CHKDSK /F midagi soovitada ei oska.
Ega lahendust eriti keegi välja ei paku. Kedagi aitas partitisiooni väiksemaks tegemine, teine sai abi sellest asjast http://www.acronis.com/homecomputing/products/diskdirector/ , kolmas tegi format c:. |
Googles vaatasin ringi päris mitu tundi, üle mitme päeva. DiskDirector tegi asja korda! Panin partitsioonid sinna, kus tahtsin ja muutsin suurust. Programm väga lihtne kasutada ja kena. Soovitan! Samas PartitionMagic enam ei käivitu, sulgub "error"iga.
Tänan A.S.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
6 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
kerc1
HV vaatleja
|
23.10.2005 23:27:03
|
|
|
proovisin nüüd Run-i alt teha aga ytleb sellise texti:
Format Cannot run because the volume is in by another process. Format may run if this is dismount first. ALL HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THE BE INVALED. Would you like force a dismount on this volume? (Y/N).
ma alguses panin Y siis vickas välla ja pärast panin N ja vickas jälle välla...kuigi kõik programmid on kinni pandud...ma just panin uue windowsi ja nüüd vaja uuesti maha lasta....
milles jama on et ta ei lase Formatit teha...ja siis kui teen plaadi pealt formatti siis jääb ju installi kaust alles ...
ja kui ma prooin C: ketta peal siis ta ka ei lase kirjutab:
Windows cannot format this drive. Quit any disk utilities or other programs that using this drive and make sure that no window is displaying the contets of the drive. then tray formatting later...
selline pikk jutt siis....aga milles jama võib olla?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.10.2005 01:37:09
|
|
|
kerc1: Võta parem HDD tootja enda formaatimisprogramm ja tee sellega kettale uus formaat Kui Sul on formaatimisel tekkinud errorid, siis tihti ongi HDD tootja enda programm õige töövahend uue formaadi tekitamiseks
Ja kas Windosi formaadi korral kasutasid ikka Full Format-it või lootsid, et piisab Quick Format-ist 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
kerc1
HV vaatleja
|
24.10.2005 08:40:38
|
|
|
ja ma panin full format...
aga kuidas ma seda formaatimisprogre yldse teen....?
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
24.10.2005 22:25:57
|
|
|
Oleneb sellest mis firma ketas sul täpselt on. Kuna sa ei võtnud vaevaks seda infot jagada siis ei saa ka otse ette öelda, erinevate kettatootjate formaatijad on erinevad.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
kerc1
HV vaatleja
|
24.10.2005 23:01:37
|
|
|
aga millise progrega või millegagi ma saaks täpsemalt teada mis firma ketas mul on?
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
25.10.2005 09:47:36
|
|
|
Võta kast lahti ja vaata ketta pealt. Kui proge siis Everest või Aida32 nt.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|