Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Dr.Peep märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 58, 59, 60  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Rain01
HV kasutaja
Rain01

sõnum 07.10.2005 19:32:16 vasta tsitaadiga

Muidu hindadel pole seal viga midagi aga kui teenindamisest rääkida siis see on BIG NO NO
Tellisin eelmine neljap. Sapphire x800gt videokaardi ja kohe järgmine päev sai makstud ka ja jäin ootama.
Lehel oli kirjas, et on võimalik täpsustada saabumisaega. Helistasin siis eile hommikul kella kümne ajal ja lubati tunni jooksul tagasi helistada kuupäevaga. Helistati pool päeva hiljem ja öeldi midagi sellist umbes, et meil pole seda laos praegu ja ei tea millal tuleb ka. Teisel pool toru "Kas tahate tellimuse tühistada või jääte ootama". ma ei osanud muud öelda kui, et eks ma jää siis ootama... Hiljem saatsin meili, et küsida kui kaua peaks ootama või kas seda mõne teise samaväärse vastu vahetada ei saa. Vastuseks tuli, et nende tootmine on lõpetatud ja neid ei tule ka enam. Kas tahan vahetada selle teise vastu. Ainult natuke peate juurde maksma.... No ma ei tea kas tahan sellise teeninduse eest midagi juurde maksta ja saatsin vastuse täna, et kas sama raha eest seda natuke kallimat ja peaaegu sama kaarti(teise firma oma) ei saaks sama raha eest. Eks esmaspäev saab siis vastuse. Ega on ennemgi olnud, et hetkel pole ja ei tea millal tuleb juhtumisi teistes firmades aga siis ikka helistatakse niipea kui võimalik mitte nädal hiljem kui klient hakkab ise helistama ja küsima kaugel siis kaup on. See ajas jube vihale kui nii vastatakse nagu nad alles siis oleks tellimuse saanud.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Raits754
HV vaatleja

sõnum 07.10.2005 19:49:09 vasta tsitaadiga

Endal soov varsti endale enamus arvuti osi sealt tellida... (emaplaat , graafikakaart , prose , RAM ja kõvaketas .. muu ostan ordist icon_wink.gif ... aga muidu soovitate sealt osta ? ... et arvuti hind kipub eelarvet ületama ja sealt saaks jupid odavamalt ja rahakott kannatab ka vähem... aga mis lugu on närvidega?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mtv23
Kreisi kasutaja

sõnum 07.10.2005 19:53:40 vasta tsitaadiga

Ise olen sealt ostnud mõningad arvuti juppe ja kõik olen kätte saanud ca.2päevaga icon_exclaim.gif
Enne kui osta NB! Laoseisu tasuks jälgida

upper
HV kasutaja

sõnum 07.10.2005 19:59:15 vasta tsitaadiga

olen ostnud ja vahetanud asju,siiamaani olen rahul.ainult üks kord asi venis,siis oli kuller süüdi
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 08.10.2005 10:39:58 vasta tsitaadiga

Rain01, ega see garantii pole kus tuksiläind kaarti sel juhul kui seda enam ei toodeta peaks asendama vähemalt samaväärse või paremaga.Peebus see tavaline asi, et mingit spetsimat juppi saad tellida ja nö.saad siis kui kunagi see saadakse millekohta enamjaolt täpselt ei teata.Endal tõsteti üle kuu aja kunagi videokaardi saabumiskuupäeva edasi ja lõpuks tühistasin tellimuse.Sama soovitus, et vaata mis laoseis näitab.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Rain01
HV kasutaja
Rain01

sõnum 08.10.2005 11:02:53 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Rain01, ega see garantii pole kus tuksiläind kaarti sel juhul kui seda enam ei toodeta peaks asendama vähemalt samaväärse või paremaga.Peebus see tavaline asi, et mingit spetsimat juppi saad tellida ja nö.saad siis kui kunagi see saadakse millekohta enamjaolt täpselt ei teata.Endal tõsteti üle kuu aja kunagi videokaardi saabumiskuupäeva edasi ja lõpuks tühistasin tellimuse.Sama soovitus, et vaata mis laoseis näitab.
Lao seis oli seal siis mingi üle 20 Soomes kui tellisin ja tavaliselt teatatakse kliendile kohe sellest kui enam pole mitte siis kui klient tuleb ise uurima kaugel kaup on. No siis on üsna sitt pood kui see asi tavaline on.
tagasi üles
Raits754
HV vaatleja

sõnum 09.10.2005 15:15:21 vasta tsitaadiga

No kui asi olemas on siis kaua nad umbes elvasse tooksid? ...
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 09.10.2005 15:18:41 vasta tsitaadiga

Raits754 kirjutas:
No kui asi olemas on siis kaua nad umbes elvasse tooksid? ...

põhimõtteliselt kui kõik jupid on soome laos olemas, siis toovad jupid sinu ukse taha ~3 päeva pärast.

ise olen peebust ikka mitmeid kordi tellinud ning alati on kohale jõudnud varem kui ootad icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 09.10.2005 15:22:57 vasta tsitaadiga

tellisin Canon PIXMA MP110 - ilmselt läheb suht kaua aega... nädala juba oodanud. Soome laos ka vist pole icon_lol.gif
tagasi üles
Känksterrr
HV kasutaja
Känksterrr

sõnum 09.10.2005 15:25:17 vasta tsitaadiga

Tellisin sealt uue prose järgmine päev toodi kohale
Minu arust eriti soodne koht
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Rain01
HV kasutaja
Rain01

sõnum 09.10.2005 16:30:48 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
tellisin Canon PIXMA MP110 - ilmselt läheb suht kaua aega... nädala juba oodanud. Soome laos ka vist pole icon_lol.gif
maksid juba ära ka ikka? Helist ja küsi järgi, et mis värk on ja kaua võtab siis : )
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.10.2005 14:51:20 vasta tsitaadiga

nii, tellisin täna endale Peebust NEC ND-3540 DVD+-RW DL 16X WHITE BULK kirjutaja ...ex näis kui kiirelt asi kohale toimetataxe...

kuna see on mu esmakordne ostmine neti teel, siis tekkis paar küsimust, et kas kuller helistab mulle, kui ta on pakiga ukse taga ? Elan 3'dal korrusel ja pean ta sisse laskma ja asi veel selles, et kui ta tuleb sellel kella ajal kui olen koolis, et kas siis saab paki vastu võtta keegi, kes on kodus ?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
Zoig
HV veteran
Zoig

sõnum 12.10.2005 15:19:22 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
nii, tellisin täna endale Peebust NEC ND-3540 DVD+-RW DL 16X WHITE BULK kirjutaja ...ex näis kui kiirelt asi kohale toimetataxe...

kuna see on mu esmakordne ostmine neti teel, siis tekkis paar küsimust, et kas kuller helistab mulle, kui ta on pakiga ukse taga ? Elan 3'dal korrusel ja pean ta sisse laskma ja asi veel selles, et kui ta tuleb sellel kella ajal kui olen koolis, et kas siis saab paki vastu võtta keegi, kes on kodus ?
sa võid ju kulleril lasta tulla pakiga kooli juurde siis.
ise olen küll lasknud paki paaril korral tööjuurde tuua, korra kooli ja ühekorra sai isegi parklasse toodud auto juurde. õnneks on need bizpaki kullerid nii mõistvad olenud, et ei hakka blokkima sellise palve peale.

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 12.10.2005 15:44:08 vasta tsitaadiga

see mujale toomine (muu aadress, mis tellimuses kirjas) toimub jah kulleri enda heatahtlikkuse põhjal.
endal ELS'i ja pitspakiga positiivsed kogemused thumbs_up.gif
muidu suurlinnas (a'la Tallinn jne.) vast ei taheta niimoodi ühest linnaotsast teise kihutada: hiljem ülemus kiljub bensiinikulu pärast ja kulleri enda tööpäev venib pikemaks icon_smile.gif

heikis
HV Guru

sõnum 12.10.2005 15:59:46 vasta tsitaadiga

kas keegi teeks mulle selgeks kulleri ja postkontori vahelise suhte.
olen otse kullerilt küsinud, et kas nad postkontorisse ei saaks pakki jätta juhul kui ma pakile vastu ei saa minna. nemad vastanud, et ei, nemad ei tee postkontoriga mingit koostööd selles mõttes. ning on nii juhtunud, et postkontorist mulle varahommikul helistatakse ja öeldakse, et teile on ELS pakk ja tulge postkontorisse järele.
icon_neutral.gif
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 12.10.2005 16:45:48 vasta tsitaadiga

Eri firmad. ELS Ekspress on Eesti Posti oma. Bizpak mitte. Dr. Peep saadab oma pakke Bizpakiga ja seetõttu ei jäta nad seda mitte kuhugi postkontorisse.
Rain01
HV kasutaja
Rain01

sõnum 12.10.2005 17:10:09 vasta tsitaadiga

No nii palju kui ma seal Dr.Peebu lehel lugesin oli seal kirjas, et nad viivad postkontorisse kui kedagi pole pakki vastu võtmas.
"Juhul kui näidatud aadressil ei ole tellijat kullerilt pakki vastu võtmas, siis viiakse see piirkonnajärgsesse postkontorisse, kust on võimalik see isikuttõendava dokumendi alusel kätte saada."
tagasi üles
Ra*
HV Guru
Ra*

sõnum 12.10.2005 17:11:36 vasta tsitaadiga

Rain01 kirjutas:
No nii palju kui ma seal Dr.Peebu lehel lugesin oli seal kirjas, et nad viivad postkontorisse kui kedagi pole pakki vastu võtmas.
"Juhul kui näidatud aadressil ei ole tellijat kullerilt pakki vastu võtmas, siis viiakse see piirkonnajärgsesse postkontorisse, kust on võimalik see isikuttõendava dokumendi alusel kätte saada."

ma ei tea mulle on helistatud ja teinepäev toodud, ja osad pakid saanud kätte kus mingi oi ma ei tea mitu (2-3) kirja peal,et mis kell aegadel ta käindu ja ma polnud siin jne...
kuhugi ise järgi ma küll ei ole läinud
Kommentaarid: 135 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 123
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.10.2005 17:10:48 vasta tsitaadiga

nii, sain oma pakikese ka siis kätte...tellitud sai see 12.10 kl 14:42 ja kätte sain 13.10 14:30 ...kuller helistas kenasti ja perekonna liige võttis paki vastu...minu poolt 5+ neile beer_yum.gif teinekordki icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 13.10.2005 18:37:10 vasta tsitaadiga

huvitav, et teile helistatakse, mulle tuuakse ära nii, et ei tea isegi icon_lol.gif siiani kõik pakid ilma helistamiseta (7-8 pakki)
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 13.10.2005 19:23:09 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
huvitav, et teile helistatakse, mulle tuuakse ära nii, et ei tea isegi icon_lol.gif siiani kõik pakid ilma helistamiseta (7-8 pakki)

helistatakse enamasti siis, kui ei saa kohe pakki üle anda (vastuvõtjat pole antud hetkel antud aadressil).
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 13.10.2005 19:27:10 vasta tsitaadiga

Rain01 kirjutas:
Skeptik kirjutas:
maksid juba ära ka ikka? Helist ja küsi järgi, et mis värk on ja kaua võtab siis : )

jah, plekkisin kohe ära, saan vist järgmine nädal kätte :p

tagasi üles
Undead10
HV vaatleja

sõnum 17.10.2005 15:43:39 vasta tsitaadiga

Tellisin sealt epox'i mobo ja tuli 7 päevaga kohale. Soovitan Dr. Peep on parim neti pood. Tellimust on ka väga lihtne esitada.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 6
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 17.10.2005 17:48:54 vasta tsitaadiga

endiselt ei saa oma profiili muuta, näiteks väga olulist tarne aadressi icon_mad.gif
alati peab lootma selle peale, et kuller helistab ette ja siis talle ütlema kuhu kaup tuleks tegelikult tuua
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
Zoig
HV veteran
Zoig

sõnum 17.10.2005 17:54:33 vasta tsitaadiga

beestingusse helistada pole võimalik, et lasta neil ära muuta?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Dr.Peep mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 58, 59, 60  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.