Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zaG
HV kasutaja
|
06.10.2005 19:55:42
|
|
|
huntermagic kirjutas: |
...Sind jah, sest sa oled odav lammas. Teisi mitte. Pumpclubiga on asi lahendatud. (hiljaks jäid n00b)...
...Olid üsna veendunud ja läksid madedogile ja pumbale pugema kohe, et pange bänn pange bänn... |
Te tegite just seda, mida ma oma posti, esimese osaga öelda tahtsin Suhtute üleolevalt teistesse kaasmängijatesse.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
crv
HV kasutaja
|
06.10.2005 19:56:16
|
|
|
Nooffence,aga unholy on nendes banides ise süüdi,see ,et ta lambist kõiki sõimab,see need bannid ongi toonud...
Ja n00b oled sina,mitte mina,kui sa ei tea mu tausta siis unusta ära selline asi. 8)
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
pumpclub
HV vaatleja

|
06.10.2005 19:57:38
|
|
|
siLc kirjutas: |
pumpclub kirjutas: |
Seerveris on mingi laager, kellel " imelikud " rated, kuidas sellisest vennast vabaneda kui admine ei ole? |
Huvitav kas Source`s saab mingitmoodi force`da mängija kliendile (mängule) peale servus nõutavad netsetingud. Kui CS:CZ-i esimest korda proovisin default konfiga siis sain ekraanile kirja, et muuda ise netsetingud vastavaks või teeme seda sinu eest.  |
CS : CZ jooksis vanal mootoril, mis oli metamodil - > amx modil
mõlemale modile on spets plugin olemas mis seda kontrollis ja vastavalt kickis
aga CSS metamod on suht puudulik hetkel, viimane Steami update keeras selle sootuks peese...
peab uurima kas on kuskil sellist pluginat mainitud CSS jaoks : )
CS 1.6 serveritel oli mul samasugune plugin olemas : )
_________________ Tasuta pildi hosting/upload - http://images.koffer.ee
217.159.236.34:27050 - CSS Server - Clean | koffer.ee
http://itmaakler.ee <- Odavhosting (USA serveris)
viimati muutis pumpclub 06.10.2005 19:58:26, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
06.10.2005 19:58:03
|
|
|
[quote="zaG"]
...Sind jah, sest sa oled odav lammas. Teisi mitte. Pumpclubiga on asi lahendatud. (hiljaks jäid n00b)...
...Olid üsna veendunud ja läksid madedogile ja pumbale pugema kohe, et pange bänn pange bänn... |
Te tegite just seda, mida ma oma posti, esimese osaga öelda tahtsin Suhtute üleolevalt teistesse kaasmängijatesse.[/quote
Ah jäta vaene 14-aastane rahule....
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
06.10.2005 20:08:46
|
|
|
madedog kirjutas: |
zaG kirjutas: |
Te tegite just seda, mida ma oma posti, esimese osaga öelda tahtsin Suhtute üleolevalt teistesse kaasmängijatesse. |
Ah jäta vaene 14-aastane rahule.... |
Jajah oled lahe ...
sinusse su mõttetu aimboti jutu pärast jah zag. Crv sa oled lihtsalt lammas ma ei suhtu susse üle olevalt vaid ma lihtsalt ei salli sind su mõttetu jutt käib pinda. Kui zagmind aimbotis süüdistas rääkis crv, et ta süüdistas mind üldse wallhackis vms. Siis rääkis omapoolt, et kuidagi imelikult sihik tõmbleb. Crv ise ei jaga matsu välja ja tuleb seletama. Sellised vennad käivad jah pinda ja selle pärast oled paar korda nähvata kah saanud. Aja vähem mõttetut teksti siis. Ja cleanis saan ma suht 90% rahvaga täiesti hästi läbi...
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
3 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
pumpclub
HV vaatleja

|
06.10.2005 20:12:38
|
|
|
zaG kirjutas: |
Te tegite just seda, mida ma oma posti, esimese osaga öelda tahtsin Suhtute üleolevalt teistesse kaasmängijatesse. |
Ah jäta vaene 14-aastane rahule.... |
Jajah oled lahe ...
sinusse su mõttetu aimboti jutu pärast jah zag. Crv sa oled lihtsalt lammas ma ei suhtu susse üle olevalt vaid ma lihtsalt ei salli sind su mõttetu jutt käib pinda. Kui zagmind aimbotis süüdistas rääkis crv, et ta süüdistas mind üldse wallhackis vms. Siis rääkis omapoolt, et kuidagi imelikult sihik tõmbleb. Crv ise ei jaga matsu välja ja tuleb seletama. Sellised vennad käivad jah pinda ja selle pärast oled paar korda nähvata kah saanud. Aja vähem mõttetut teksti siis. Ja cleanis saan ma suht 90% rahvaga täiesti hästi läbi... |
Unholy, teeme nii, et sa rahuned maha, sest muidu lähen mina närvi, ja kui mina närvis olen siis saad sina banni, ja kui sina banni saad tuled mind siia fleimima jälle, lihtsalt LAS OLLA, see on mingi mäng, mille peale saa kulutad liialt närve/aega, võta rahulikult, tee üks õlle
Tegelikult ei ole ju probleemi, sa tahad lihtaslt, et sinu sõna jälle peale jääb, aga ükskord võiksid sina järgi anda ja olla see targem ?
tänan.
piiis.
_________________ Tasuta pildi hosting/upload - http://images.koffer.ee
217.159.236.34:27050 - CSS Server - Clean | koffer.ee
http://itmaakler.ee <- Odavhosting (USA serveris) |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
fungus
HV kasutaja
|
06.10.2005 20:23:01
|
|
|
Lahe teema arendus. BTW millal verd näha saab
Muidu on minu arust Clean| täiesti mängitav servu, põhi mängijad on ka normaalsed, mida veel vaja. Ja selle kick % liiga kõrgele ajamine ei ole ka minu arust hea siis kui mingi dumb ass tulebki sinna lollitama siis võib tekkida raskusi ta kickimisega.
EDIT: ja pump on ka muhe vana eriti kui ta oma kõhu õllest täis on joonud ja lollitama hakkab seal oma adminni võimetega
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
06.10.2005 20:23:41
|
|
|
ma lausa naeran siin teie jutu yle
pumpclub, sl on 6igus... asi on ikkagi m2ng ja seda ei tohiks 2ra unustada...
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
06.10.2005 21:12:22
|
|
|
Täna mingi pidev jama pingiga kohvris. Mitte koguaeg vaid pisteliselt. Nimelt vahepeal viskab nii 5-10 sekundiks räige läägi sisse, mees hüppab ja kargab ühest seinast teise, m*nnigi aru ei saa. Siis lõppeb ära, vaatan pingi, see üle 300 ja langeb jälle normaalseks. Kusjuures tirin bitcometist 50kb/s ja upin 15kb/s. 2mbps tähemehe ühendus on, kusjuures 1mbps tähemehega 15kb/s uppides ja 50kb/s dlides seda jama ei olnud. Ei tea, äkki mingi koffri jama, vb tähemehe kala, eks siis vaatab äkki paraneb homseks.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
06.10.2005 21:16:56
|
|
|
tõenäoliselt sinupoolne viga, kuna enda tunniajase mängu sees ei lääginud kordagi (ka starman)...
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
06.10.2005 21:21:58
|
|
|
tsitaat: |
Ei tea, äkki mingi koffri jama, vb tähemehe kala, eks siis vaatab äkki paraneb homseks.
|
see ikka tähemehe kala.. endal ka hakkab see täheke vaikselt yle viskama, ei saa korralikult võrgus midagi mängitud :/
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
crv
HV kasutaja
|
06.10.2005 21:22:20
|
|
|
Unholy,olen ma sind sõimanud? Ei.
Aga sina see-eest sõimad mind ja solvad.
Sellepärast pöördusingi Pumpclubi kui admini poole,et ta sind ära baniks teatud ajaks ja seda ka ta tegi,kuna nägi sind teisi ja eelkõige mind sõimamas.
Minumeelest on see mõttetu vaidlus,sest ka teised mängijad teavad,kuidas sa suhtled ja käitud clean'is.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
06.10.2005 22:02:46
|
|
|
mulle meeldib kah teisi s6imata, : n2ksi peeru ja n2pi mune jne
aga rohkem naljaga ikka
2rge mle b2nni pange ma olin aus :$
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
06.10.2005 22:12:36
|
|
|
crv kirjutas: |
Sellepärast pöördusingi Pumpclubi kui admini poole,et ta sind ära baniks teatud ajaks ja seda ka ta tegi,kuna nägi sind teisi ja eelkõige mind sõimamas.
Minumeelest on see mõttetu vaidlus,sest ka teised mängijad teavad,kuidas sa suhtled ja käitud clean'is. |
crv, rahune, kui vahele jääb asjaga ning ei kuuletu adminnide palvetele sõimlemine jätta, on kohe teada kuidas asja vaigistada - Mute. Aga see selleks.
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
06.10.2005 23:27:05
|
|
|
thebull kirjutas: |
mulle meeldib kah teisi s6imata, : n2ksi peeru ja n2pi mune jne
aga rohkem naljaga ikka
2rge mle b2nni pange ma olin aus :$ |
tean jah, aga sa parem jäta need naljad omale. lihtsam on nii eks, ei pea mingit sõna-sõda alustama kellegagi. ja servu on kah fleimist puhtam kohe. Unholy-le samad sõnad, parem ole tasa ja mängi, siis pole probleeme vast kellelgi.
siLc kirjutas: |
Huvitav kas Source`s saab mingitmoodi force`da mängija kliendile (mängule) peale servus nõutavad netsetingud. Kui CS:CZ-i esimest korda proovisin default konfiga siis sain ekraanile kirja, et muuda ise netsetingud vastavaks või teeme seda sinu eest.  |
ma mingi aeg tagasi mängisin serveris, kus oli selline võimalus olemas. kui mängu liitusid, tuli kiri, et me muudame su rated selliseks nagu meie servus nõutav. teeme seda sinu eest, või valid teise võimaluse ja lahkud ise
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
agent007
Piiratud kasutaja

|
07.10.2005 00:11:37
|
|
|
Kuidas pana uusi mappe mängu?
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
07.10.2005 01:52:49
|
|
|
kopeerid BSP failid cstrike/maps kataloogi (kui on ainult BSP ja TXT failid). Muul juhul tuleb lihtsalt kataloogipuu ekstraktida.
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
07.10.2005 10:36:24
|
|
|
thebull kirjutas: |
ah et huntermagic ongi Unholy...
okei see selleks...
mina ei meie m2ngijatest enam aru, mina pelan koffris source´i ja mida minule tehakse kui mul hea skoor on, hakatakse votekickima...
nii juba mingi 3-4 korda tehtud, m6nel vennal viskab yle et ma ta koguaeg 2ra killin ja ytleb et votege Salamander v2lja ...  |
asjal on ka nimelt põhjus
awp basecamp absoluutselt iga raund ja koguaeg , oleks siis et sa oleks ct ja kaitsed pommikat või oledmuul moel abiks aga terro tiimis basecamp 20roundi järjest on kurjast
ja pealegi ma vist ytlesin juba korra ka seda et sa salamander 7800gtx nimega alguses kah lamotsesid seal juba aga sul oli vaja vastu vaielda.
enivei oma baasitelgiga teed sa teiste mängu väga ebahuvitavaks ja seepärast ka votekick sinupihta pidevalt imo vääriks nii pysiv camper isegi bani
mis puutub karistustesse siis TK järgne raha ära võtmine on idiootsus enamusel on raundi ajal järgi healjuhul miski 2K 3K ja kui oma mehe maha lased kaob se kõik nikuini juba ära ja kui teine paneb et võtaks raha siis 0'ist 0% on 0 seega kasu ei mingisugust
ja ainuke hea karistus imo on slay kasutan ka päris ohtrasti, kuid mitte juhul kui ma ise kellelegi ette jooksnud olen ,aga kui keegi seljatagant yritab läbi minu lasta kedagi (näit. mõnes korridoris) ja mina suren siis sureb ka mu tapja
grannuga pihta saamisest saan aru kui grannu pole visatud päris näkku või tyhja kohta kus ainult mina passin
pumbal kicki protsenti muuta ei ole mõtet kuna votemise puhul on nikuini vähetõenäoline et 50% täis saadakse 75 oleks veel ulmelisem samahästi võiks yldse ära jätta selle
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
fixtix
HV vaatleja
|
07.10.2005 11:16:19
|
|
|
Mina soovitaks salamandril lasketiiru minna seal saab kohapeal istuda ja savitaldrikuid lasta!
Mitte teistele ajudele käia oma ( awp)basecampimisega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
07.10.2005 12:23:35
|
|
|
piq, kas ka siis kui sina ja sul laskja olete viimased mängijad tiimis ning temast sõltub see, kas võidab sinu tiim või vastastiim? TK järgne raha ära võtmine võiks toimuda alles teise raundi alguses vahetult, ehk siis saaks umbes 4k või kusagile sinnakanti, eeldades, et vastane eelmine raund peale sind tappis ka vastaseid ning et sinu tiim võitis.
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
07.10.2005 15:08:51
|
|
|
crv kirjutas: |
Sellepärast pöördusingi Pumpclubi kui admini pooleet ta sind ära baniks teatud ajaks ja seda ka ta tegi,kuna nägi sind teisi ja eelkõige mind sõimamas.
Minumeelest on see mõttetu vaidlus,sest ka teised mängijad teavad,kuidas sa suhtled ja käitud clean'is. |
Teistesse = sinusse? Mhmh...Aga seda ta ju ei teinud? või oli teatud ajaks 3 min? Mõttetu vaidlus, kasva suureks! Mina siit enam osa ei võta. Mängima
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
crv
HV kasutaja
|
07.10.2005 15:11:32
|
|
|
Seda ta tegi.
Seda ka veel,et sina peaksid suureks kasvama,mina ei sõima kedagi lambist seal serveris nagu sina.
See oli ka minu viimane postitus selles vaidluses
Head päeva!
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
07.10.2005 17:09:04
|
|
|
tsitaat: |
asjal on ka nimelt põhjus
awp basecamp absoluutselt iga raund ja koguaeg , oleks siis et sa oleks ct ja kaitsed pommikat või oledmuul moel abiks aga terro tiimis basecamp 20roundi järjest on kurjast
ja pealegi ma vist ytlesin juba korra ka seda et sa salamander 7800gtx nimega alguses kah lamotsesid seal juba aga sul oli vaja vastu vaielda.
enivei oma baasitelgiga teed sa teiste mängu väga ebahuvitavaks ja seepärast ka votekick sinupihta pidevalt imo vääriks nii pysiv camper isegi bani |
see on see mida sina n2eb piq... kui sina joinid m2ngu ja n2ed et ma teen campi siis sa ei tea miks, c2mpi teen ma ainult siis kui mulle yritatakse mitmeid kordi seljatagant taha panna( rynnata), sellega teen ka meeskonnale teene, kui v6tan ryndajad maha...
ja teine asi on selle votekickiga, see ei ole AINULT siis kui teen campi, vaid ka siis kui olen ct ja rushin m4 v6i awp´ga peale.. siis vendadel saab mu rushimisest ja killimisest k6rini ja tahavad mind eemaldada...
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
07.10.2005 17:12:51
|
|
|
piq, kas ka siis kui sina ja sul laskja olete viimased mängijad tiimis ning temast sõltub see, kas võidab sinu tiim või vastastiim? TK järgne raha ära võtmine võiks toimuda alles teise raundi alguses vahetult, ehk siis saaks umbes 4k või kusagile sinnakanti, eeldades, et vastane eelmine raund peale sind tappis ka vastaseid ning et sinu tiim võitis. |
järgmise raundi alguses killimine pole kah paha paraku saab sealt nii vähe raha et se ei tasu ennast ära ise kedagi killides saaksin rohkem
mis puutub salamandrisse siis nu mina ajasin sind flashidega vahepeal baasis taga umbes 15 roundi järjest ja endiselt istusid sa seal edasi
ära parem õigusta selgatulemisest pole juttu kui paar vastast järgi omamehi 5 ja sina istud endiselt baasis awpga ja vaatad kahele poole kust kedagi yldse tulla saab
su camp on täiesti põhjendamatu seega ära yrita seda siin rohkem õigustada
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |