praegune kellaaeg 25.06.2025 17:58:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nugis
Kreisi kasutaja

|
02.10.2005 11:58:21
Probleem Samsung Spinpoint P80-ga |
|
|
Ostsin ketta, alguses paistis, jah ,päris korralik asi olema, kuid juba teisel päeval hakkasid ilmnevad imelikud asjad.Alguses suht vaikne ketas hakkas tegema teatud aja vaheldumisel imeliku värinat (vibratsiooni), ja veel nii kõvasti, et ma ajasin segamini selle oma telefoniga (ytlen, täpselt nagu keegi oleks mulle helistanud).Kõgie lõpuks, ehk siis tänaseks päevaks, jõudis arvuti mulle edastada sõnumi "Disk boot error, insert..." Äkki oskab keegi aidata sellise küsimuse puhul, et kas see on normaalne või kas peaksin juba poodi tagasi liikuma hakkama. Tegemist peaks olema selle https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/K%F5vakettad%20IDE/17716/
Ehk siis, et kas ketas peab vibreerima või mitte?
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
alecoqprem
Kreisi kasutaja

|
02.10.2005 12:07:49
|
|
|
Mina sinu asemel juba praegu läheksin poodi tagasi Ükski terve ketas ei tohiks selliseid asju teha
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
02.10.2005 12:08:38
|
|
|
Sedasi ei pea ta kohe mitte vibreerima!
Väike vibramine (et kui haarad kätte ja siis õrnalt kõdistab) on normaalne, samas Samsungid on tavaliselt just need kõige vaiksemad ja rahulikumad olnud.
Muide, mõnikord see vibratsioon on ka ketta sissetöötamise ilming, mis mõne päeva pärast väheneb. Kuid ei pruugi.
Aga kui ta lisaks ka juba erroreid ekraanile viskab, siis suhtkindel garantii käik ees. Võib ketta muidugi ka mõne diagnostikaga enne üle lasta, vaadata mis see veel ütleb (vt. siinsamas foorumis peaaegu samal hetkel ühe Samsungi probleemi kohta postitatud teemat!)
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|