Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
No_Limit
HV veteran

|
29.09.2005 20:18:41
|
|
|
Tehke Gladiaatoreid FFS. Ok saan aru et gladid muutuvad alles tugevaks level 55 peal, kuid selest edasi on nad tõelised tapamasinad. HSC ma mäletan kuidas ma THsi maha niitsin.
Gladil on 2 stun skilli ka, ning Triple Sonic Slash teeb ikka mega palju damaget. Level 3 Triple Sonic Slash tegi mul juba 1k damage kanti ja ta saab selle skilli level 21 peale, siis on muidugi veel Double Sonic Slash level 31.
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
29.09.2005 20:46:47
|
|
|
Tehke ikka need klassid, mis endale meeldivad ja kõik. Ma tean jah, et archereid on meil väga palju (teen siis snaxile heameelt ja soovitan non-archereid).
Spellhowler - Kõige tugevama damagega mage. Täielik leveldamis ja farmimis character. Tahad kiirest leveldada ja kiirelt rikkaks saada, tee spellhowler.
Spellsinger - Väga tugev PvP klass. Teed palju damaget ja kiiresti. Nõrkuseks on madal hp, nagu kõigil nukeritel (SH, Sorc ja SpS).
Gladiaator - Heavy armor = palju p. def, Dual-Swords = palju damaget. Lisaks sellele palju skille, mis teevad mängimise huvitavamaks. Üks tugevamaid arena PvP klasse C3'es.
Shillen Knight - dark elfide tank klass. Jällegi palju kasulikke skille ja lisaks sellele veel cubic'ud, mis aitavad sind. See drain skill mis neil on pidi c3 nii tugev olema, et kui empower (tõstab m.atk) peale panna ja mp recharger käepärast (SE), siis pidi lausa sellega leveldada saama. Jällegi väga tugev PvP klass.
Dark Avenger - Inimeste tank klass. Vana hea DA koos oma panteriga. Jällegi tugev PvP klass ja tänu panterile, kelle saad oma kõrvale summonida, siis teed lisaks tankimisele ka suht palju damaget.
Destroyer - Üks tugevamaid klasse C3's. Tänu kõrgele strenghtile ja Rage skillile teevad nad suht palju damaget (two-hand sword'iga). Neil on rohkem HP'd, kui ühelgi teisel klassil, mille tõttu on neid raske maha võtta.
Tyrant - Ainuke klass, mis kasutab Fist relvi. C3 kõige kiirem klass, kui kasutada rabbit totemit. nagu kõigl orcidel, on tal palju HP'd. Tänu kiirusele ja vastupidavusele on ta ideaalne archerite tapja. Teeb ka väga palju damaget.
Swordsinger - Arvatavasit kõige vajalikum klass meile klannile hetkel. Temaga on lihtne party't leida, kui oled lv. 48+. Samas ei ole ta üksi eriti tugev ei PvP's ega ka mobide vastu.
Rohkem ei viitsi jahuda praegu. Soovitan lugeda http://www.l2orphus.com/forum/index.php siit Skills and Classes alateemat ja ka PvP teemat. Ei tasu uskuda kõike mis kirjas, kuid infot on seal küllaga, kui otsida osata ja tahta.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
29.09.2005 21:10:51
|
|
|
ma ei jaga matsu välja, mis relvi on kõige mõttekam kanda gladiaatoriga?
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Demonium
HV vaatleja

|
29.09.2005 21:26:33
|
|
|
Dual sword ja mingi vibu võiks ka olla.....
Noh ennem tuleks endale korralikud dualid saada, ning siis tuleks mingi vibu ka hankida(algul Emi, hiljem ehk BoP)
Gladidel suht hea attack ja pvps nad ikka jagavad dmg-d kuhjaga ja ei sure eriti kiiresti....
EDIT : See vibu tuleb kasuks sellistel clan waridel eriti, et noh kaugemalt paned migi paar laksu algul, mõõkadega ei maksa kohale joosta kohe, siis lihtsalt lüüakse kambaga maha...
_________________ The future will be a vast black memory on your grave!
viimati muutis Demonium 29.09.2005 21:28:26, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
lordscorp
HV vaatleja

|
29.09.2005 21:27:13
|
|
|
Ok! hakkan Gladiaatorit tegema või mis võitlejat tee soovitate
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
29.09.2005 21:31:31
|
|
|
aga kust kohast neid dual sworde saab
pole kordagi neid poes näinud
Edit: marks, LightsabeR just soovitas ja siis teeme mõlemad gladiaatorid
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Demonium
HV vaatleja

|
29.09.2005 21:31:36
|
|
|
Gladdy on hea, destroyer(kõrge leveli peal vibuga) rage + frenzyga omab KÕIKI(mingi 10 p.atk-i)
Siis, noh TH see on ka norm, endal elve 54 TH, päris korralikult jagab dmg-d, + tal on veel terve hunnik spelle mis päästavad su elu(Fake Death, Trick, Veil, Switch, Dash, Ultimate evasion) Deadly blow ja backstabil on level 54 peal umbes 2300 powerit.....nii et suht korralik..........tasub proovida
_________________ The future will be a vast black memory on your grave! |
|
tagasi üles |
|
 |
lordscorp
HV vaatleja

|
29.09.2005 21:47:24
|
|
|
No jah siis jään ikka Gladi juurde
Tahaks juba ära ka regada aga see tüüp pole veel seda avanud
Jään ootama..
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.09.2005 00:16:29
|
|
|
lordscorp kirjutas: |
No jah siis jään ikka Gladi juurde
Tahaks juba ära ka regada aga see tüüp pole veel seda avanud
Jään ootama..  |
Selle serveriga läheb kaua aega veel (nädal kindlasti.. arvatavasti rohkem). Ma soovitaks proovida mõnda high rate serverit (100x või rohkem). Saad klasse testida jne.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
30.09.2005 09:57:06
|
|
|
Mõned serverid on muide vigased. Mängisin ühes 2000x rate serveris, seal oli Gladi nii vigane, et jube, Triple Slash tegi rohkem damaget kui Triple Sonic Slash :/
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.09.2005 14:26:31
|
|
|
No_Limit kirjutas: |
Mõned serverid on muide vigased. Mängisin ühes 2000x rate serveris, seal oli Gladi nii vigane, et jube, Triple Slash tegi rohkem damaget kui Triple Sonic Slash :/ |
Seda küll. Ega õiget C3'e ei saa ühesgi privaat serveris kogeda. Samas sa saad natuke aimu, milline klass on, kui oled temaga natuke ringi jooksnud.
Peaaegu kõik privaat serverid, mis põhinevad modifitseeritud C1'l on üksteisega võrreldes rohkemal või vähemal määral erinevad. Mõnes töötab rohkem skille, teises vähem, kolmadas on skillid üldse modifitseeritud jne.
Selle peale ei saa lootma jääda, et kui mõnes L2J serveris või isegi teises C1 baasiga serveris omad mõne klassiga kõik ära, et siis ka L2ER'is sama tugev oled.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matzz
HV kasutaja
|
30.09.2005 14:57:14
|
|
|
Kui keegi leiab töötava 100x + serveri siis võiks ka siin jagada...
Ma ka vahepeal otsisin neid, aga maas olid paljud/enamus
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
30.09.2005 15:12:26
|
|
|
kui mina teen endale kunagi mingi teise chari, siis ma teen kas SK või tyranti...mõlemad väga head klassid (SK drain on ikka jube ja kohe väga kiirelt saab leveldada, kui kasvõi SE juures on)...tyrantit pole kunagi teinud, aga endale hakkavad suht koht orcid juba meeldima (ainuke miinus on siis speed, aga kuna tyrant saab endale rabbit tokeni, siis see pole probleemiks)
aga jah, ise olen leveldanud DA'ga koos gladiga ja see oli ikka väga hea, sest mõlemad suudavad tankida ja DA'l on ka hate skill, millega saab raskeid situatsioone ära hoida (kui gladiga oleks partymine, siis teeksin SK, kuna tal on hea p.atk, suht hea p.def ja kuubikud, mis on ülikõvad)
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
30.09.2005 18:49:34
|
|
|
Djomka kirjutas: |
kui mina teen endale kunagi mingi teise chari, siis ma teen kas SK või tyranti...mõlemad väga head klassid (SK drain on ikka jube ja kohe väga kiirelt saab leveldada, kui kasvõi SE juures on)...tyrantit pole kunagi teinud, aga endale hakkavad suht koht orcid juba meeldima (ainuke miinus on siis speed, aga kuna tyrant saab endale rabbit tokeni, siis see pole probleemiks)
aga jah, ise olen leveldanud DA'ga koos gladiga ja see oli ikka väga hea, sest mõlemad suudavad tankida ja DA'l on ka hate skill, millega saab raskeid situatsioone ära hoida (kui gladiga oleks partymine, siis teeksin SK, kuna tal on hea p.atk, suht hea p.def ja kuubikud, mis on ülikõvad) |
Enrages ma lähen kas BD või SK-ks ....ei teagi tegelt kumba võtta....SK on jah kuubikud head asjad
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
1 :: |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
lordscorp
HV vaatleja

|
30.09.2005 19:26:03
|
|
|
Kas Gladiaator on ka nende kõrval hea ja ütle ka mis neil head on BD-l ja SK-l ??
Ja kas saaksid öelda mis need kuubikud teevad ??
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
30.09.2005 19:33:39
|
|
|
tal on siis poltergeist cubic (decreases the enemy's defense, attack power and speed. Summoning Crystal - 2 Grade Ds), Vampiric cube (drains the enemy's HP and recovers its summoner. Summoning Crystal - 6 Grade Ds.) ja veel Viper cubic (poisons enemies. Summoning Crystal - 3 Grade Ds.)
nii palju kuubikutest...
BD'l on tantsud, mis annavad erinevaid statse juurde (väga tahetud partydes)
SK'l on defence, tänu millele on ta hea tank ja ka hea PvP'er (DA on ka tank, aga SK'l on suurem attack ja kuubikud, tänu millele on solomine lihtsam)
gladiaator on hea, aga ta ei sobi minu mängimise stiiliga eriti kokku (muidugi asi on ka selles, et kui otsast ise alustada, siis sul pole raha, et dualeid kasutada)
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
30.09.2005 19:43:55
|
|
|
(muidugi asi on ka selles, et kui otsast ise alustada, siis sul pole raha, et dualeid kasutada) |
vot see on küll paha uudis
aga kas siis teie poolt toetust ei saa?
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
30.09.2005 20:36:22
|
|
|
Lordlesta kirjutas: |
(muidugi asi on ka selles, et kui otsast ise alustada, siis sul pole raha, et dualeid kasutada) |
vot see on küll paha uudis
aga kas siis teie poolt toetust ei saa? |
isiklikult olen ainult mafka käest tetust saanud (olen vägagi tänulik selle üle)
aga jah, ins ja snax on ainukesena sellised high levelid, enamustel tuleb veel LVL 40 class change asjad ära osta jne
aga noh, ütleme nii, et mina selle peale lootma ei jääks, et sulle kõik asjad peale ostetakse (võibolla kui natuke puudu jääb vms siis annaks ehk veel midagi orgunnida)
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
30.09.2005 20:55:00
|
|
|
ega ma ei loodagi, et te nüüd kõik ära ostate, aga lihtsalt, et kui vaja läheb nati...
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
30.09.2005 21:05:51
|
|
|
ega ma ei loodagi, et te nüüd kõik ära ostate, aga lihtsalt, et kui vaja läheb nati... |
ära põe, kõigil on esimene kord olnud ...küll mängus selgub ja vaatad ja mõistad mis toimub ...tõenäoliselt saad sa dropiga juba omale asju selga ja raha vaiskelt koguda ...aina arened ja õpid vaikselt
|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
30.09.2005 21:09:31
|
|
|
biomehanik kirjutas: |
ega ma ei loodagi, et te nüüd kõik ära ostate, aga lihtsalt, et kui vaja läheb nati... |
ära põe, kõigil on esimene kord olnud ...küll mängus selgub ja vaatad ja mõistad mis toimub ...tõenäoliselt saad sa dropiga juba omale asju selga ja raha vaiskelt koguda ...aina arened ja õpid vaikselt  |
küll me aitame sind selles suhtes, et ütleme kus kohas on soovitatav leveldada (osade droppide locationid on muudetud) ja kui jääb nati raha puudu, siis küll sulle laenu ka tehakse (mul on näiteks top NG bow ja sword täitsa üle, mida ma saaksin kellelegi laenata kui vaja oleks kiirelt leveldada)
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
lordscorp
HV vaatleja

|
30.09.2005 21:58:19
|
|
|
ära põe, kõigil on esimene kord olnud ...küll mängus selgub ja vaatad ja mõistad mis toimub ...tõenäoliselt saad sa dropiga juba omale asju selga ja raha vaiskelt koguda ...aina arened ja õpid vaikselt  |
küll me aitame sind selles suhtes, et ütleme kus kohas on soovitatav leveldada (osade droppide locationid on muudetud) ja kui jääb nati raha puudu, siis küll sulle laenu ka tehakse (mul on näiteks top NG bow ja sword täitsa üle, mida ma saaksin kellelegi laenata kui vaja oleks kiirelt leveldada) |
Minuga arvestage ka et väheke ikka mind ka aitate
Ja kas ma saan kohe klanni kui mängu alustan või pean mini lvlini tegema ?? Tore oleks kui saaks kohe
ja mis teie meeste nimed olidki muidu ?? ja kes need klann masterid on ??
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
30.09.2005 22:06:04
|
|
|
lordscorp kirjutas: |
küll me aitame sind selles suhtes, et ütleme kus kohas on soovitatav leveldada (osade droppide locationid on muudetud) ja kui jääb nati raha puudu, siis küll sulle laenu ka tehakse (mul on näiteks top NG bow ja sword täitsa üle, mida ma saaksin kellelegi laenata kui vaja oleks kiirelt leveldada) |
Minuga arvestage ka et väheke ikka mind ka aitate
Ja kas ma saan kohe klanni kui mängu alustan või pean mini lvlini tegema ?? Tore oleks kui saaks kohe
ja mis teie meeste nimed olidki muidu ?? ja kes need klann masterid on ??  |
clanni liider : Snaxez , mängus: Snax
|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
30.09.2005 22:47:19
|
|
|
no viimati kui ma snaxiga rääkisin, siis oli jutt, et saab mingist kindlast levelist sisse...et varasemad Abyssuse liikmed saavad kohe
aga noh, ruumi meil on ja ei saanud vendis täpselt aru ka, mida ta seal ajas, aga kui sa natuke moosid, siis ma arvan, et suht kohe saad sisse
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|