Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
raibs
HV vaatleja
raibs

sõnum 26.09.2005 14:58:53 vasta tsitaadiga

skulmars kirjutas:
miks reklaamib firma oma läpaka aku kestuseks "kuni 4 tundi" kui uus aku kestab ideaaltingimustel 3 tundi, ei rohkem.
Ja kui pärast ostu siis uurima hakata mis teema selle akuga on, ütleb müügimees, et tegelikult ei kesta jah 4 tundi, 3 kestab. Aga tootja on kirjutanud 4 tundi ja selle kirjelduse all me seda müümegi.

Arvutuslikust kestvusest oled midagi kuulnud?

Ühesõnaga üks müüginippidest, millega on võimalik näidata reaalsest tööajast paremat aega ilma, et konkreetselt "kägu ajada" .
Samaseid nippe kasutatakse näit LCD-de reageerimisaja puhul. Nt. 8ms ei pruugi alati võrduda 8ms-ga - kes mõõdab reaktsiooni mustast valgeni, kes halltoonist halltoonini.
Veel näiteid - CRT monitoride puhul punktitihedus. Mõni näitab kahe punkti vahelist kaugust diagonaalselt mõõdetuna, mõni horisontaalselt. Mõni punkti servast kõrvalasuva punkti servani. Mõni tsentrist tsentrini.

Ühelgi puhul kliendile ju valetatud pole - näidatakse lihtsalt tulemusi, mis kliendile atraktiivsem ja mis müüjale kasulikum.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
masterx
HV veteran
masterx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.09.2005 21:11:52 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
masterx kirjutas:
Lihtsalt celeronil koos radeon 9600xt oli sama scoor 3683.

irw oled? sa ajad 3dmark 2003-e ja 3dmark 2005-e segamini või mis? icon_lol.gif thumbs_up.gif

Oh jumal tänatud ,et segamini ajasin.Peab 2003 ka testima. icon_redface.gif

Selline tulemus tuli siis.

Ei tea kui ma tahaks veel suuremta jõudluse kasvu üleüldises arvuti töös , kumba peaks esimesena uuendama ,kas prose AMD Athlon 64 3500+ socket 939 venice või videokaardi 6800GT ?
No tegelt kui juba testi scoorid on siin vastuses siis mõtlesin seda küsida.Teemasse ja see küsimus ei lähe.Kui keegi tahab vastata siis võib privasse ka vastuse saata ju. icon_smile.gif Mis see ropendamine sulle ikka annab,mine jaluta vähe ja hinga värsket õhku. beer_yum.gif

Ma läksin ordi esinduses ka täna natuke närvi.Ma ei saanud sellest seletusest aru,kuidas saab komponente muuta ,samas kui olen raha maksnud just selle eest mida tellin, antud juhul siis MB VNF4 Ultra (nForce4) emaplaat ja DDRAM PC3200/400 mälu silenti komplektis mis on ordi enda kodukal kirjas ja ka lehel mille järgi tellid esinusest.Ei saa sellisest süsteemist aru icon_eek.gif Ordisse lähete siis ma ei kujutagi ette enam kuidas uut arvutit tellida.Peab kindlasti mingi lehe laskma printida mida ostad siis pärast endal kergem kui arvutile järgi lähed.

viimati muutis masterx 26.09.2005 22:22:46, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 164
tagasi üles
raibs
HV vaatleja
raibs

sõnum 26.09.2005 21:24:49 vasta tsitaadiga

masterx kirjutas:

Ei tea kui ma tahaks veel suuremta jõudluse kasvu üleüldises arvuti töös , kumba peaks esimesena uuendama ,kas prose AMD Athlon 64 3500+ socket 939 venice või videokaardi 6800GT ?

Esimese hooga tuli tahtmine sellise formuleeringuga küsimuse peale lihtsalt ropendama hakata... jätan vahele.

Tegelikult hakkas huvitama, et kuidas see sinu pseudoprobleem teemaga haakuda võiks?
tagasi üles
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 26.09.2005 21:30:31 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif Ordiga taas rahul thumbs_up.gif sai tellitud Apacer`i 1GB HT203 mälupulk ning oligi juba kahe päeva pärast kohal, samal ajal kui teised puterdasid "et me ei tia, pole vist hetkel üheski esinduses laos"
veelkord thumbs_up.gif

raibs, sellise küsimuse jaoks on jah juba teised alateemad .... ta vist mõtles, et kui kavatseb Ordist osta, siis küsix siit (oletus) icon_smile.gif

tagasi üles
Malefactor
HV vaatleja

sõnum 28.09.2005 17:30:09 vasta tsitaadiga

Stan kirjutas:
Ma ostsin ka sealt arvuti ja ainutlt probleemid mitte midagi head, ordi vennad suckivad täiega. thumbs_down.gif

Sama jutt..mu kast juba kolmas nädal "garantiis".. icon_mad.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Meow
HV vaatleja

sõnum 28.09.2005 17:44:01 vasta tsitaadiga

Kummast arvuti komp. osta, kas Jõe või Pärnu mnt omast?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 0
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 28.09.2005 17:47:57 vasta tsitaadiga

Meow kirjutas:
Kummast arvuti komp. osta, kas Jõe või Pärnu mnt omast?

Ma arvan Pärnu mnt omast...mul seal pidevalt + kogemused, pluss vajadusel on hulgiladu kohe kõrval icon_wink.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
ups
HV kasutaja

sõnum 28.09.2005 18:42:37 vasta tsitaadiga

olen siiani ainult pärnu mnt. ordit külastanud, kuna see asub kodu ligidal, ning minu arvamus on siiani negatiivne!
viimane kogemus oli alles hiljuti, nimelt eile. läksin poodi ja vaatan, et ees müügisaalis pole kedagi, tagaruumis nägin aga kolme isikut, kes rääkisid telefoniga ja ei teinud muust välja...
ok, ootan siis, et keegi teenindama tuleks ja sirvin seal neid monitore nõndakaua...sai juba saalis kõik kaubad korduvalt läbi vaadatud ning ikka veel polnud keegi teenindama tulnud, 4-5 minutit lihtsalt passisin seal niisama. ja alles siis vajus keegi tagant ruumist välja ja küsis mis vaja icon_confused.gif päris "kiire" teenindus peaks mainima
pealegi pole neil kunagi soovitud kaupu, kuigi hinnakirjas on ja kodulehel näitab ka, et on. täiesti lootusetu koht! K-saluuni kohta on sama halb arvamus.
muideks, minul on siiani AINULT Elioni kauplustes positiivsed kogemused thumbs_up.gif PS! plusspunktid Kristiine k. Elioni meesmüüjale, väga abivalmis! beer_yum.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
raibs
HV vaatleja
raibs

sõnum 28.09.2005 19:38:48 vasta tsitaadiga

Pole küll taustaga kursis, kuid tekkisid mõningad küsimused ja tähelepanekud:

* Mis siis, kui sinu poesviibimise hetkel oli kõigil kolmel "tagaruumis" oleval isikul klient teisel pool toru?
* Kui jah, siis mille poolest sina priviligeeritum klient oled, et müüja peaks telefonil oleva kliendi "pikalt saatma" ja sind teenindama hakkama? Iseasi, kui too müüja arutab telefonitsi kodusoleva naisega seda, mid õhtuks süüa teha.
* Näitena toodud Elionist - Elionil on klienditoe telefon. Ordil mitte. Seega loogiliselt järeldades ilmselt klientide kõnesid poodi oluliselt rohkem. Ja seda kõikvõimalikel arvutustehnikaga seotud teemadel. Siia lisanduvad veel müüjate endi poolt tehtavad kõned ( tarnijatele, klientidele).
* Elioni esindustega (va. klienditoega) ka endal senini ainult positiivsed kogemused, kuid kui kõrvaltvaatajana arvestada näiteks sellesama Tondi poe päevast kliendimahtu ja suvalise Elioni esinduse kliendimahtu, siis tundub mulle, et Elioni klienditeenindajad elavad hõlpelu küll (seda väidet ei maksa küll 100% tõesena võtta - võimalik, et olen suutnud oma külastused Elionisse ajastada lihtsalt selliselt, kui seal väga suurt tunglemist pole ja vastupidi)

Olgu öeldud, et jutu point on selles, et paljud asjad on suhtelised. Ja enne laitmist (samuti ka kõrvust tõstmist) tasuks alati mõelda end ka teise osapoole olukorda.
tagasi üles
ups
HV kasutaja

sõnum 28.09.2005 20:13:16 vasta tsitaadiga

tundub, et ma ei täpsustanud piisavalt.
nimelt teenindajaid üldse polnudki, kes peaksid seal ees istuma (2). kolm tüüpi istusid teises ruumis, ei tea mis nende ülesanne on, kuid sealt poolt tuldi lõpuks teenindama. hiljem kui kauba kätte sain vajusid 2 teenindajat (kes pidid ees istuma) uksest sisse. käisid suitsu tegemas vms. noh, üksi on igav minna siis võetakse teine ka kaasa ja klientidest on kama2. ffs!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 28.09.2005 21:44:28 vasta tsitaadiga

Oskab keegi öelda, kui ma läheks Ordisse ning annaksin neile paberi ette täpsete komponentide nimetuste ja hindadega ja ütleks, et vot täpselt selline masin pange mulle kokku, siis kui kaua neil sellega aega tavaliselt võiks minna (muidugi oleneb järjekorrast ka) ning kas mingi lisatasu on ka sellle eest?
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 28.09.2005 21:57:58 vasta tsitaadiga

Karr000 kirjutas:
Oskab keegi öelda, kui ma läheks Ordisse ning annaksin neile paberi ette täpsete komponentide nimetuste ja hindadega ja ütleks, et vot täpselt selline masin pange mulle kokku, siis kui kaua neil sellega aega tavaliselt võiks minna (muidugi oleneb järjekorrast ka) ning kas mingi lisatasu on ka sellle eest?

lisatasu pole. kui ilusti küsid, siis saad mõne soti allahindlust isegi. ning kõik oleneb sellest, kas neil need jupid olemas. ise panin paberi peal ühe komplekti kokku ning pidasin silmas nende lehel laoseise. ning komplekt pandi kiiresti kokku ning järgmine nädal sai juba kätte.
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.09.2005 21:59:42 vasta tsitaadiga

omast kogemusest räägin, et too laosesi ei näita alati täit tõde. alati soovitav ette helistada ja küsida.
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 28.09.2005 22:20:37 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
omast kogemusest räägin, et too laosesi ei näita alati täit tõde. alati soovitav ette helistada ja küsida.

eks ta ole jah. aga minu puhul vastas laoseis tõele icon_wink.gif
tagasi üles
muidumees
HV vaatleja

sõnum 01.10.2005 13:16:38 vasta tsitaadiga

õigesse teemasse ka siis:

et mitte töötava asja eest raha tagasi saada, peab alles hoidma ka vahtkummi, kilekotid ja muud pakke-materjalid :?:
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 01.10.2005 13:20:02 vasta tsitaadiga

muidumees kirjutas:

et mitte töötava asja eest raha tagasi saada, peab alles hoidma ka vahtkummi, kilekotid ja muud pakke-materjalid icon_question.gif

arvata on. kui oleksid nõus ümbervahetusega, isis ma arvan, et saab läbi ilma pakendite jms
tagasi üles
muidumees
HV vaatleja

sõnum 01.10.2005 13:25:57 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
muidumees kirjutas:

et mitte töötava asja eest raha tagasi saada, peab alles hoidma ka vahtkummi, kilekotid ja muud pakke-materjalid :?:

arvata on. kui oleksid nõus ümbervahetusega, isis ma arvan, et saab läbi ilma pakendite jms

suht ajuvaba ju. u. et kõikide asjadega mis ostad, pead arvestama, et läheb katki ja kõik alles hoidma. pakke-materjalide jaoks vaja eraldi tuba.
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 01.10.2005 13:29:01 vasta tsitaadiga

eks sõltub...ausalt öeldes ma ei usu, et igat kilekotikest nüüd taga aetakse
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
muidumees
HV vaatleja

sõnum 01.10.2005 13:34:21 vasta tsitaadiga

madmel kirjutas:

kahjuks tõsi, viisisin kõik muu tagasi (ka papp karp, mille sees oli) ning öeldi, et pakend ei ole terviklik. igatahes pöördun tarbijakaitsesse.
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 01.10.2005 13:47:25 vasta tsitaadiga

muidumees kirjutas:
madmel kirjutas:

kahjuks tõsi, viisisin kõik muu tagasi (ka papp karp, mille sees oli) ning öeldi, et pakend ei ole terviklik. igatahes pöördun tarbijakaitsesse.

aga ümbervahetusega peaksid nad nõus olema. muidu mis asjad puudu olid?
tagasi üles
muidumees
HV vaatleja

sõnum 01.10.2005 13:54:11 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
muidumees kirjutas:
madmel kirjutas:

aga ümbervahetusega peaksid nad nõus olema. muidu mis asjad puudu olid?

mis see ümbervahetus aitab, kui riist on korras aga minu arvutis ei tööta (st. ei ole lubatud plug-and-play). puudu oli siis järelikult vaht-kumm ja kilekotid millesse juhtmed pakitud olid.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 01.10.2005 14:31:48 vasta tsitaadiga

Mis kilekottidega tegu?Kas sellistega mis on need one time use ainult, et juhtme kättesaamiseks pead katki rebima ve?Sellisel juhul muidugi tarbjakaitsesse.See oleks muidu sama eba kui ostan teleka millel kast käib spets riba äratõmbamisega lahti ja siis kui midagi pekkis öeldaks, et "näe kast pole terve".
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
skulmars
HV Guru

sõnum 01.10.2005 14:34:19 vasta tsitaadiga

pane juhtmed grip kotti ja näri kuskilt mujalt tehnika karbist mingi poroloon sinna juurde...niiet kaubanduslik välimus on asjal.
icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 177
tagasi üles
muidumees
HV vaatleja

sõnum 01.10.2005 14:37:15 vasta tsitaadiga

skulmars kirjutas:
pane juhtmed grip kotti ja näri kuskilt mujalt tehnika karbist mingi poroloon sinna juurde...niiet kaubanduslik välimus on asjal.
:roll:

just saatsin maili ja küsisin kui palju nad seda vaht-kummi soovivad ja mitu kilekotti viima peab... aga vaadates selle tüübi ajutegevuse taset, kes leti taga oli...
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 01.10.2005 17:06:38 vasta tsitaadiga

äkki paned kirja ka mis teema on? kas tahtsid asja garantiisse viia, kas tahtsid asja tagastada, kuskohas jne icon_razz.gif sinu jutust ei saa praegu mitte kui midagi enam aru
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.