Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
antikondor
Kreisi kasutaja

|
14.09.2005 19:59:48
|
|
|
Varjupriist hoiab silmad lahti ja olukorral silma peal ja ei saa ambush backstab laksu sisse ning asub tegutsema. Stealthitud rogue pole 100% nähtamatu teatud kaugusest, tuleb lihtsalt väga tähelepanelik olla. Ma ei väida et see lihtne on, aga ambuh nackstab on välditav.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
14.09.2005 22:26:47
|
|
|
kellelgi midagi tarka PvP:RP serverite kohta on 6elda?
PS: shadow priist = face melting
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
25.09.2005 01:48:24
|
|
|
paar küsimust tarkadele
kas wowi accountide müümine on legaalne?
kui nt võin osta kellegi accoundi, siis kas kuidagi oma 10 day guest passi kontot sinna külge saab pookida (char jne)?
pmst kui selline ais lubatud on , siis oleks huvitatud küll kellegi accoundi ostmisest.. kuumaksu maksaks just siis KUi vaba ega tekib..
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
25.09.2005 02:03:15
|
|
|
accountide müümine ei ole legaalne.
Kuid seda on tehtud korduvalt ja ega selles midagi halba ka pole, teisi mänge ju võib müüa.
Ei oska küll öelda kas seda quest passi sinna saab pookida.
P.S. Kui kellelgi isu proovida siis mul vedeleb ka üks selline pass siin ülearu.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
25.09.2005 17:52:15
|
|
|
väike seik:
täna üritasin siis Deadmines instanssiga hakkama saada.
charriks lvl 19 ne hunter.oli vaja teha 2 questi
okei - tegin 11 pealise raid grupi, marssisime sisse, algul oli päris kerge. komöödia hakkas pihta siis kui instansi esimestes kurvides juba meie vendi hakkas ära pudenema - kes teles ära, kes lahkus niisama, kes sai surma ja hakkas whinema ( madalaim lvl oli lvl 12 pala, ülejäänud olid 15-28). instansi keskel oli meid alles 7-8. ja sealgi hakkasid osad vennad ära telema. nonii - jõudsime edasi, juba goblinite juurde - alles oli vist 5 venda. lõpuks kui jõudsime defias laevani, siis oli alles 4 venda, 28 lock, 23 lock, 25 warrior ja mina. ahjah, üks oli veel - lvl 12 pala kes meil kõik untsu keeras.okei jõudsime siis laeva peale ilusti, viimased 3 guardi maha võtta et van cleefi ja tema personal bodyguarde peksma hakata. aga ei - oma lõpmatuses tarkuses see lvl 12 pala sattus paanikasse ja pullis van cleefi koos oma guardidega meile kaela tema oli hetkega surnud - järgnes minu pet ning siis hüpati mulle kraesse. lockid laksisid cleefi ära, said itemeidki natuke - aga kuna olin teadmatusest teinud raidi (raidiga ei saa quest itemeid) siis oli kööga. tavai - spirit healeri juures ress ja seekord partyt otsima.
stormwindis leidsime pika kisamise peale teise lvl 23 locki, kes küsis kas ta lvl 31 priest võib ka kaasa tulla - väga hea! priest ka kambas! aga siis me veel tema iseloomu ei teadnud . leidsime ka lvl 24 või sinnakanti NE druidi. seadsime sammud moonbrooki poole. jõudsime kenasti instanssi - paljud mobid olid meie viimasest käigust surnud. peksime ja peksime ja omasime. niikaua kuni druid suutis vahepeal lahkud (no appi on fääg. kui sa tuled instanssi grupiga siis ei quitita!) aga noh, kuna meid oli 4 veel alles siis lasime edasi. mõne hetke pärast karjusin ma preestrit. no lihtsalt seisab. vahepeal korraks healib. ja ei buffi! ütleb lihtsalt et ei buffi. ja korraks lausus "respect me then i will ress u" ... omg jälle mingi tauniku otsa sattunud. muidugi polnud tal priesti ametist haisugi aimu. peksab kaikaga lvl 19 elite ja karjub "omg omg i cant heal when mobs are on me" , kõige iroonilisem - ta ise läks neid peksma... jeeijeei rambomeedik ^^
tuli siis aeg kus jõudsime laeva peale, ja meie 23 locki näitas üles oskamatust oma Voidwalkerit kasutada, saatis selle kuhugi tankima, kuhugi kaugele. tuues meile 4 lisa mobi kaela :S (2x 19elite +2x 14 papagoid) . kukkus seesama loki, kukkusin mina, kukkus teine loki; preester jäi ellu. pika idlemise peale ressis ta mind ja mu sõpra lokit ( see kes oskas voidi kasutada) . hetke pärast tuli välja et see dumbass-lock oli end ära tappinud . niisiis oli meid 3. ja kohe oli 2, sest meie uber-1337 preester otsustas ka lahkuda. nojah - telesime end ka siis ära (nii fucking close olime!!). parandasime asjad ja läksime uuesti sentinel hilli spämmima.
ja hakkas pihta - LFG ja LFM . saime pmst kohe lvl 25 priestiga sina peale, pani juba meeting stone poole ajama. järgmisena seibisime lvl 19 paladini. nii õhetas soovist kaasa tulla. nojah - sellega kõik piirduski . jooksime ka meie kolmekesi DM i poole. ja olles DM i meeting stonest oma 200 m kaugusel - lahkus meie preester - no omg, tra sa lammas tuled üldse siis. peale pikka kisamist suutis sõber mind veenda, et proovime kolmekesi ( ). saime majja sisse kui 1 lvl 23 maag ütles, et käbe invaidiks teda ja tema sõpra. woohoo! lvl 22 pala saime ka kauba peale! oi kus me tapsime. nii kergelt läks KUNI goblinite suure ahjuni (forge vms). mu loll hunt suutis kaela tõmmata peale 2e goblin engineeri VEEL 2 tükki. kokku oli meil kallal siis 7-8 matsi (goblin engineeril on nõme bodyguard kah veel varuks..) .oisakurat mis sõda oli. tagusime. ja tagusime. ja ära tagusime. ainult et VIIMANE goblin bodyguard robot lõi meie loki maha... nii napilt..
aga mis sellest eks . meil on ju paladinid. paladinid kes ei oska/saa ressurectida tuleb välja et ei lvl 19 ega 22 pala pole oma class questi teinud. sel hetkel tahtsin ma neile mõlemale mõõgaga mööda molli anda - no on debiilikud. okei, elu läheb edasi - loki tuli laibale järgi ja me läksime talle instassi algusesse vastu. teepeal nottisime 4 defias eliti ilma probleemideta. ainult et lvl 22 pala oli otsustanud ära teleda. facestab kuradi pussy! kätte saan teen hakklihaks!
nojah - panime neljakesi edasi. olime juba jõudnud forge alla, mina snaipisin ükshaaval goblineid, kõik tundus enam vähem normis olevat.
niikaua kuni paladin otsustas jälle ise "lure"ma minna (tüüp juba terve instansi algusest peale jooksis rahvasse ja kukkus peksma, ise lvl 19 )
nojah - tulid kallale igasugused sellid, ka see kuradima suur goblin kes vist lvl 21 või 22 elite. kukkus pala, kukkus loki, kukkusin ka mina. spirit healeri juures elustamist ja stormwindi ühte DM questi lõpetama (tapa goblin shredder ära) . sain lvl 20, läksin ironforgesse- võtsin postkastist oksjonil müüdud asjade raha ja läksin skille õppima.ja siis oksjonile.
(kogu aktsioon toimus Arathor realmis)
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
25.09.2005 18:10:27
|
|
|
irw pain sa ikka oskad lahe seiklus peaks mainima nendele alt ära hüppavatele nolkidele taoks ise kah molli 8)
btw,kas need meeting stoned üldse aitavad kah? olen kuulnud et keegi nagu eriti neid ei kasuta
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
25.09.2005 18:11:36
|
|
|
ojaa. eile nt käisime selle lvl 23 lokiga hordi maal barrensise ja mulgoris.. läksime Bloodhoof villagesse nuube toksima lvl 7 taurenitega lollitasime seal ja siis jooksime lvl 60 guardide eest ära
krdi hea pela ikka. kui raha rohkem oleks siis ostaks endale täismängu ka
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
25.09.2005 18:48:16
|
|
|
nojah, kes viib lvl12 tüübi DMi on muidugi.... natuke
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ohohh
Kreisi kasutaja

|
25.09.2005 19:21:37
|
|
|
painkillah kirjutas: |
meie 23 locki näitas üles oskamatust oma Voidwalkerit kasutada, saatis selle kuhugi tankima, kuhugi kaugele. tuues meile 4 lisa mobi kaela :S (2x 19elite +2x 14 papagoid)
|
painkillah kirjutas: |
mu loll hunt suutis kaela tõmmata peale 2e goblin engineeri VEEL 2 tükki. kokku oli meil kallal siis 7-8 matsi (goblin engineeril on nõme bodyguard kah veel varuks..)
|
Et kui sinu pet midagi korda saadab, siis on su pet loll, aga kui kellelgi teisel veidi nässu läheb, siis ta ei oska mängida?
EDIT:
ot: |
Mis on ühist lammastel ja goblinitel? test: g.o.b.l.i.n =goblin |
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
25.09.2005 22:00:19
|
|
|
Tore jutt Painkillah, aga minu arust oleks v6inud need vahepealsed adrenaliinipursked v2lja j2tta. (n2iteks"tra sa lammas tuled üldse siis")
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
26.09.2005 00:09:49
|
|
|
Ohohh, vahe on sees, kas mu hunti lastakse ja see jookseb kuhugi ise ründama, või kui lock saadab oma minioni meelega mitut eliiti taguma... jutuna tundub asi kindlasti veidi imelik - aga kui sa oleksid ise kohal olnud oleksid aru saanud.
ma olen wowi suht palju juba mänginud - nii et ikka noobi tunneb suht kähku ära. eriti kui sellest sõltub terve grupi heaolu. ma kohati ei saa üldse aru miks mõned mängivad - kas teiste pela sittumine on siis fun või mis...
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
26.09.2005 04:45:56
|
|
|
Mida kuradit üldse tehakse deadminesis raid groupiga? No tõesti, mida kuradit?
Raid groupiga ei saa neid queste seal ju tehtud, see ei ole raid instance.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
26.09.2005 13:43:05
|
|
|
kui täna ostsin wow'i ja ühtegi patchi veel pole. kas on kuskilt võimalik tirida patch mis teeb kõige uuemaks asja? või on vaja miskeid patche eraldi peale hakata laskma?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
razor
HV Guru
|
26.09.2005 13:49:54
|
|
|
kui mängu käivitad siis ta automaatselt tirib kõige viimase patchi ära
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
26.09.2005 13:57:49
|
|
|
razor kirjutas: |
kui mängu käivitad siis ta automaatselt tirib kõige viimase patchi ära |
idee oli enne õhtut ära tirida, et ei peaks õhtul sellepeale aega kulutama
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeWbIe
HV vaatleja
|
27.09.2005 15:53:39
|
|
|
Kui kellelgi on müüa siis ostaks 10-päevase guest passi. PM mulle...
_________________ ???? |
|
tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
27.09.2005 16:40:09
|
|
|
NeWbIe kirjutas: |
Kui kellelgi on müüa siis ostaks 10-päevase guest passi. PM mulle... |
sama siin
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
29.09.2005 10:24:14
|
|
|
Peaks olema lausa 2tk neid 10day passe, tehke pakkumised!
EDIT: Müüa on ka 1 täiesti kasutamata WOW karp, milles siis manual, guest pass, plaadid ja cd key loomulikult kah....vist oli asi veel kiles isegi
Pakkumisi võib ps panna!
viimati muutis Cyberlord 29.09.2005 13:58:34, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ohohh
Kreisi kasutaja

|
29.09.2005 10:47:52
|
|
|
pots4t4j4, kuidas sanüüd äkki meelt muutsid? Sa ju vahepeal väitsid, et WoWi pole mõtet enam mängida, aga nüüd oled selle pildi endale lausa avatariks pannud...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
29.09.2005 11:20:14
|
|
|
Ohohh kirjutas: |
pots4t4j4, kuidas sanüüd äkki meelt muutsid? Sa ju vahepeal väitsid, et WoWi pole mõtet enam mängida, aga nüüd oled selle pildi endale lausa avatariks pannud... |
kunagi j6udis kätte
Your [Runecloth bag] resists [Conjured crystal water].
You gain 1 [Conjured crystal water] (3 resisted)
You gain 25 mana from [Conjured crystal water](325 resisted)
You resist Velaro's Arcane intellect.
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
12.10.2005 11:43:24
|
|
|
Eile öösel tehti siis lõpuks valmis Kalevlaste poolt Al'akir serveri esimene legendary relv:
Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker
Saajaks Romeo 60 UD warrior guild leader.
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|