Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
v6sa
HV Guru

|
25.09.2005 16:38:41
mount ja kill |
|
|
keegi teadjam mees oskab öelda kas kuidagi saab lahti monteerida nii et saadetakse kukele kõik mis cachetud? näiteks on monteeritud smb jagatis (\\l2bumasin\muss -> /mnt/smb/musa@l2bu), võrgujuhe on võetud vahepeal kyljest ära ja on vaja nüüd umountida, aga kuidas? teine asi on see kui cd on veidi peetis ja masin ei loe välja, samas parajasti on cd monteeritud /mnt/cdrom kataloogi ja cp püüab kopeerida midagi sealt. killall cp, killall -s9 cp ei mõika ju, kuidas saab täiesti killida seda?
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
25.09.2005 19:36:47
|
|
|
smbmounte pole proovinud killida? iga moundi kohta tekkis smbd protsess.
kopimisel - ps ax | grep cp saad pidi teada, siis killid pidi järgi.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
25.09.2005 20:17:51
|
|
|
ma teeks sedasi
kill -9 `lsof | grep -i /dev/sinuseade/mountpoint vms. identifikaator | awk '{print $2}'`
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
25.09.2005 21:05:03
|
|
|
sarnastel juhtudel on nfs'iga aeg-ajalt toiminud
fuser -9 -vmk /mnt/evil
umount -f /mnt/evil
many ways to skin a cat..
minul on sarnased mured läpakaga ja kuna sellel juhtub tavaliselt uptime kuskil 4 ja 10 päeva vahele jääma, siis ma pole eriti rippuma jäänud monteeringute üle pead vaevanud - tavaliselt satub sinna samasse võrku päeva-paari pärast tagasi ja asi jätkub sealt, kus pooleli jäi. või siis lõpetatakse viisakalt. df, mount(ilma parameetriteta) jms asjad kipuvad küll hanguma...
viimati jäi peale juhtme välja tõmbamist openoffice ühe cifs share külge ja see juba üksjagu segas. lahmakas mälu poolzombistunud ooo all ei meeldinud mitte ja teise ilma ei olnud seda võimalik saata (seisuks oli D Uninterruptible sleep (usually IO)). viimases hädas sai cifsi moodul jõuga välja sikutatud. ei olnud hea mõte.
_________________ 0xDEAD
0xBEEF |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
02.04.2008 14:40:42
|
|
|
mul tekkis mälupulga umount'imisel olukord, kus näitas, et seade on kasutuses. fuser -u /mnt/malupulk näitas kenasti selle protsessi ära, mis mälupulka kasutas. Selleks oli 5411c (root). Ma proovisin siis teha kill 5411 ja killall -9 5411, kuid sedasi ma seda protsessi tappa ei saanud(samas ta ei andnud mingit veateadet, et protsessi ei saa tappa või ei leitud vms). Vaatasin ps aux käsuga ja see 5411 oli ikka olemas. Sain küll fuser -k käsuga selle protsessi kinni, kuid miks need kaks esimest varianti ei toiminud?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
02.04.2008 15:13:49
|
|
|
Ma ei näe praegu man'i, aga see killall -9 5411 on ilmselt vigane süntaks, st mitte päris see, mis sul mõttes oli (eeldusel, et sul ei vedele kettal 5411-nimelised käivitatavad failid).
Vali emb-kumb, kas kill -s 9 5411 või killall -s 9 JonnakaProgrammiNimiMittePid
_________________ 0xDEAD
0xBEEF |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
02.04.2008 16:13:53
|
|
|
marqs kirjutas: |
Ma ei näe praegu man'i, aga see killall -9 5411 on ilmselt vigane süntaks, st mitte päris see, mis sul mõttes oli (eeldusel, et sul ei vedele kettal 5411-nimelised käivitatavad failid).
Vali emb-kumb, kas kill -s 9 5411 või killall -s 9 JonnakaProgrammiNimiMittePid |
proovisin järgi ja sedasi töötab. Aitäh!
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|