Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aanz
HV kasutaja
|
22.09.2005 21:10:59
Probleem Häckeriga! |
|
|
selline asi et siis jagatud nett, neti osaline andis oma tehtud serveri IP-d(cs 1,6 STEAM)aga too jorss kellele andis kohe msn-ist välja...parasjagu olin msn-is ja vaatasin et kes ka Online on ja siis järsku aken lahti ja minu nime alt kirjutatud olen oss olen oss(kirjutas sõbrale nr. 2)...siis kirjutasin et kas sa aff oled...ütles et häkker...teen siis näite mis ta kirjutas
mina nimega aanz, häcker nimega aanz, sõber nr.2 nimega sapa
aanz(häcker) says: olen oss, olen oss
aanz(mina) says: kes sa aff oled
aanz(häcker) says: yks tyyp andis mulle IP ja mina häckisin sinu kompusse sisse
sapa says: segi oled läinud we? et oma ette sõimad ennast:P
aanz(mina) says: see on mingi AHV kes on mulle kompusse häckinud
jne.
küsimus siis et mis tarkvara soovitate, et seda ei korduks ja tahaks ka teada, kuidas saaks teada kes ta oli(on vaja kindlalt teada kes ta on)
ja kas oma tehtud serveri IP-st on võimalik yldse teada saada kompu IP-d...
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
22.09.2005 22:01:45
|
|
|
Esmaks: see et too kirjutaja end "häkkeriks" nimetab ei tähenda et sina samasugune ignorant pead olema (selliste tegelaste kohta on termin "kräkker").
Teiseks: see et keegi MSNis sinu nime all kirjutab ei täheda, et ta tingimata sinu masinas sees on.
Kolmandaks: too serveri jutt jääb segaseks... semu tegi serveri ja andis tollele kräkkerihakatisele tolle IP? kui ta serveriga ühendust võttis siis peaks tüübi IP ju logis kirjas olema. Kellele too IP täpselt kuulub (s.t. konkreetse inimese nime/aadressi) pead ta teenusepakkuja käest küsida (nemad, vähemalt niipalju kui mina tean, lihtsalt niisama seda infot sulle välja käia EI TOHI (see peaks isegi kriminaalkorras karistatav olema)).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
22.09.2005 22:06:54
|
|
|
Mulle on sama nalja tehtud.
Üks tuttav, keda ma nüüd nii hästi ei tea, kirjutas mulle minu nime all.
Ta vihjas, et selleks kasutas ta mingit spetsiaalset programmi, mis nii teha lubab.
Ise ma selle programmi kohta midagi ei tea ja tema ka mind ei valgustanud.
Ma lihtsalt lubasin talle tappa anda, kui ta ära ei lõpeta ja ta siis lõpetas.
Suht häiriv oli ikkagi.
_________________ 'sup? |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.09.2005 22:07:04
|
|
|
Neljandaks: kus tulemüür ja turvaseaded on? Kui neid pole, siis tasub süüdistada ainult iseenda lollust
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
22.09.2005 22:12:59
|
|
|
Tulemyyrid:
ZoneAlarm
SpyGate
Windows Update..
ot: |
Ykskord oli LANil selline pull.. Venkud l2ksid n2rvi, et CSis neid omasime ja siis h2kkis natukene.. Kuna servu oli meie poolt tehtud, siis ta teadis minu IPd LANil..
Alguses oli WTF, aga paari sekku p2rast jagasin matuse lahti ja 10 sekundi p2rast t2nasid nad 6nne, et neid v2lja ei visatud..  |
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
aanz
HV kasutaja
|
22.09.2005 23:31:00
|
|
|
selline asi siis et windows update koos tulemyyriga olemas ja täiesti aktiivsed..ahahhh...seega sain aru et võimatu teada saada?...kui nii siis teema lukku...aga kui keegi teab midagi lisada siis PM...TEEMA LUKKU
EDIT! kirjutasin häkker sest nii ta end nimetas
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
summer
HV veteran
|
26.09.2005 23:49:24
|
|
|
endal oli hetk tagasi sama jama. Keegi kirjutab minuga samal ajal minu nime all. Kodus Wifi ühendus, arvutil polnud Firewalli peal. MIllega võiks tegu olla?
|
|
Kommentaarid: 193 loe/lisa |
   |
162 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
summer
HV veteran
|
27.09.2005 00:17:13
|
|
|
lugeda oskan, eriti aru ei saanud nagu küll. Mis asi see 31337 skriptitatikas on ? Uptaatid olid peal.
on kellelgi kogemust, kas elion antud asja kohta liigutab ka, et uurida kes mismoodi kräkkis?
|
|
   |
162 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
27.09.2005 00:21:53
|
|
|
summer kirjutas: |
lugeda oskan, eriti aru ei saanud nagu küll. Mis asi see 31337 skriptitatikas on ? Uptaatid olid peal. |
See t2hendab seda, et MSN protokolli (JA platvormi, mille peal too jookseb) turvalisus on niiv6rd vilets, et iga 14-aastane tattnina, kes arvab, et ta on k6va (elite, ehk 31337) h2kker v6ib vastava progrmmiga 2randada (hijack) Sinu MSN sessiooni ja seal lollitada. Lahenduseks oleks MSNi mitte kasutada v6i kasutada m6nda viisakamat programmi, mis oskab MSNi protokolli v6i kasutada MSN'i kryptitud toru sees. Lisaks oleks abiks kas Windowsist loobumine v. v2hemalt tulemyyri kasutamine. Mis minu point on - minu pont on selles, et sind ei rynnanud mingi "t6sine tegija" vaid 13-aastane "naabripoiss" - senikaua kuni Sa ei viitsi vaeva n2ha oma arvuti turvamisega ja kasutad auklikke operatsioonisysteeme v6ivad sellised asjad ka tulevikus juhtuda. Yldse pole selles intsidendis suurt midagi erilist ja ma soovitaksin moderaatoril antud teema lukku panna.
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
summer
HV veteran
|
27.09.2005 12:15:42
|
|
|
minu puhul oli siis tegu aprillinaljaga
Põhimõte selles et mingi programmijupike vahetab nii kiirelt nime ja fonti ja ytleb lauseid, et jääb mulje nagu rägiks mina ise
|
|
   |
162 |
|
tagasi üles |
|
 |
FurioN
HV kasutaja

|
09.03.2006 15:29:04
|
|
|
Heh... pole mõtet uskuda seda.. See on ju Messenger Discovery!! Sellega saab teiste nimede alt kirjutada ja igast värki Isegi minul olemas
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|