Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-vodafone-
HV Guru

|
30.08.2005 21:23:43
|
|
|
isegi sai kunagi mängitud seda mängu.Algul tundus vaadates teiste mängu et jama ja igav aga kui mängima hkkad ja pointile pihta saad siis saad nakkuse ja satud hasarti. igati hea mäng
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
30.08.2005 22:29:38
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Eh kle Soodent sa mängi enne kui hooplema tuled. Ma ikka väga kaua mänginud mängu ja üsna expert. Armageddon ja SoD kampaaniad ammu läbi... rasket plnud seal midagi. Väga meeldis Necromanceritega teha kuna seal sai luukerede asemel Power Liche
Tõsiselt Soodent... mängu Sisters Of Pendrag läbi või poole peale tahaks näha, mis siis ütled... ega ainult sulle see suur raha tule!! |
Kõigepealt pole see expert kui malenuppe liigutad ja raha lisatiksumist sa ka ei maininud.Sisuliselt on asi normal.Eks teen ta läbi ära karda.Su enda jutt küll kõike muud kui objektiivne.Kui oleksid hirm Heroese tegija siis sellist maailma küll ei tooks teistele eeskujuks.
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
30.08.2005 22:58:53
|
|
|
Eh kle ma olen igasugu osasi mänginud ja igasugu vägesi mingi pisikese armeega ära võitnud. Tahaks tõesti näha kuda selle osa läbi teed mulle meeldivad osad kus saab korralikult suured armeed kokku. Alati mängi mingi keskmiste vägedega ja see on ära tüüdanud mind igatahes... sa pole vist niipalju mänginud asja lihtsalt Aga see Sisters Of Pendrag vajab lahingu ajal mõnusat mõtlemist täpselt nagu males. Male ennast üldse ei huvita muidu ja ei saa asjast aru ka aga 3D-s umbkaudne asi on märgatavalt atraktiivsem, mis meelitab ka kenamaid nõrgema soo esindajaid ligi
Happy Time Dragons on kerge osa aga seal jälle see naudingu moment kuda sa sinna keskmisele saarele jõuad ja kas lähed allmaailma jne.
Tore oleks kunagi sinuga koos ühe osa läbi mängida
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
30.08.2005 23:43:33
|
|
|
link :: Heroes maps
Siit võtad või?
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
31.08.2005 07:20:27
|
|
|
Platuun Sa ajasid mulle nüüd H3 tuhina peale..
Aga ma ei suuda mõista, mis ime nipiga Sa selle lahingu viimasel pildil ära võitsid?
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
omnibook
HV kasutaja

|
31.08.2005 10:14:53
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Platuun Sa ajasid mulle nüüd H3 tuhina peale..
Aga ma ei suuda mõista, mis ime nipiga Sa selle lahingu viimasel pildil ära võitsid?  |
magic?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
31.08.2005 11:27:36
|
|
|
Platuun otsi mõni korralike campaignide saamise koht ,mis oleksid enam- vähem testitud.Ise ei leia.
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
omnibook
HV kasutaja

|
03.09.2005 15:31:41
|
|
|
küss:
kas HoMM-s saab kudagi liitlasi ka sebida? ei viitsi koguaeg 1 vs 10 sõdida : p
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
04.09.2005 02:43:03
|
|
|
omnibook kirjutas: |
küss:
kas HoMM-s saab kudagi liitlasi ka sebida? ei viitsi koguaeg 1 vs 10 sõdida : p |
sebida ei saa, aga mängu alustades saad sa paika panna mitu vaenlast, mitu liitlast etc
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
fatality
HV vaatleja

|
04.09.2005 10:25:49
|
|
|
nii, nüüd pelan isegi Homm III-me, minu arvates parim homm üleüldse, see 4-jas näeb kuidagi "lapsik" välja...
Heroes of Might and MAgic 3 All the Way
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
omnibook
HV kasutaja

|
04.09.2005 10:57:30
|
|
|
limp kirjutas: |
küss:
kas HoMM-s saab kudagi liitlasi ka sebida? ei viitsi koguaeg 1 vs 10 sõdida : p |
sebida ei saa, aga mängu alustades saad sa paika panna mitu vaenlast, mitu liitlast etc |
ma ei jaga matsu nüüd, proovisin aga kuidagi ei saanud.
äkki seletad täpsemalt kust seda saab, sest advanced menüüst seda vist ei saa
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
04.09.2005 11:10:30
|
|
|
küss:
sebida ei saa, aga mängu alustades saad sa paika panna mitu vaenlast, mitu liitlast etc |
äkki seletad täpsemalt kust seda saab, sest advanced menüüst seda vist ei saa  |
sul on tavaline homm? ei oma kahjuks tavalist hommi, aga shadow of deathis sai random mapi tehes vaenlaseid panna ka liitu jne
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
omnibook
HV kasutaja

|
04.09.2005 18:45:34
|
|
|
küss:
äkki seletad täpsemalt kust seda saab, sest advanced menüüst seda vist ei saa  |
sul on tavaline homm? ei oma kahjuks tavalist hommi, aga shadow of deathis sai random mapi tehes vaenlaseid panna ka liitu jne |
mul on jah tavaline :`(
aga tänx et vaevaks võtsid...
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lorien
HV kasutaja

|
20.09.2005 15:15:19
|
|
|
Ostsin ka endale suure õhinaga HOMM3-e täislaksu. Plaanis on kõik kampaaniad järjest läbi teha
_________________ Live and let die.
\,,/ |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
20.09.2005 22:15:34
|
|
|
Teeks ka aga ma juba kõik läbi teinud mitu korda igav juba.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lorien
HV kasutaja

|
20.09.2005 23:43:09
|
|
|
no jah mul endal kogu aeg siuke taktika, et teen ühe ülivõimsa hero ja siis max 2 teda toetama...kogu aeg töötanud:)
_________________ Live and let die.
\,,/ |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
21.09.2005 07:43:41
|
|
|
Lorien kirjutas: |
no jah mul endal kogu aeg siuke taktika, et teen ühe ülivõimsa hero ja siis max 2 teda toetama...kogu aeg töötanud:) |
mina teen samuti 1 geroi kellele panen kõik viimase leveli kollid (niipalju kui neid ka mahub) ja mõnega korjan lihtsalt raha ja resursse et päris nälga ei jääks igatahes pea igapäev lammutan random xl mappe maaaluse eluga
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
21.09.2005 10:51:17
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Eh kle Soodent sa mängi enne kui hooplema tuled. Ma ikka väga kaua mänginud mängu ja üsna expert. Armageddon ja SoD kampaaniad ammu läbi... rasket plnud seal midagi. Väga meeldis Necromanceritega teha kuna seal sai luukerede asemel Power Liche
Tõsiselt Soodent... mängu Sisters Of Pendrag läbi või poole peale tahaks näha, mis siis ütled... ega ainult sulle see suur raha tule!! |
Hmh, mina olen kõik tavalised HoMM3e kampaaniad läbi teinud ja SoD "Elixir of Life" ning "Birth of a Barbarian". AB kampaaniatest ei ole suutnud midagi läbi teha, pole neid kõiki proovinud ka..
Aga räägi, kuidas imemoodi sa küll Dragon Slayeri kampaania läbi tegid? See exp. kampaania. Mul õnnestus seal see esimene missioon ära teha, st. et tapsin Crystal Dragonid ära ning peale seda... tuli see osa, kus sadasid sulle väga kähku lihtsalt Strongholdi hordid kaela ja selle vastu lihtsalt ei osanud ma midagi teha, sest neid tuli herode kaupa ja nende armeed olid minu omadest alati oma 3 korda suuremad ja nii ei olnud neid võimalik võita ka parima maagia abil, aga mul polnud veel level 4ja isegi... niiet jah...
Platoon, ehk valgustad seda teemat natuke.. ja mitte lihtsalt mõne sõnaga.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
21.09.2005 12:42:53
|
|
|
Noo mai tea... ma nii täpselt ka ei mäleta kõiki osasi... erm igatahes kui armeed suuremad siis pead kaitsma laskja üksuseid... hea oleks kui on taktika. Siis vaenlasele mass slow ja blind panna koguaeg... nii umbes nottida neid.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
21.09.2005 21:20:15
|
|
|
hmm... nojah, nii on neid päris hea ükshaaval nottida, asjale lisab vürtsi ka kindlasti omadus "no enemy retaliation", mis on just Nagadel olemas, kuna Dragon Slayeris pelad ju Toweriga.. , iseasi on muidugi see, kas sa saad just Earth Magicu experdiks, siis kui vaja, aga nojah, vastane võib ka muidugi spelle castida ju, ja teha mass cure või mass dispel.. teinekord piisab ka lihtsalt curest või dispelist ja mõni võimas koll vabaneb slowst või blindist ja tuleb lööb sul ikkagi hunniku tüüpe mättasse, aga jah... eks igale asjale on olemas mingi vastus.. tark oleks vist laskjatega põhiliselt rünnata ja teistega neid kaitsta.. see annab nagu lootust.
Muide, aga äkki sa oskad mulle head nõu anda.. Drag. Slay. algul saab esimeseks boonuseks valida kas 3 Titaani, 6 nagat, või Tome of Earth. Sealt ikka valida Tome of Earth jah.. , selle abil saad ju kohe implosiooni ja town portali, ning samuti resurrectioni ja slow spellid, mis on kõik vägagi tegijad.
_________________ Tõukan mõnuga |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
21.09.2005 22:07:53
|
|
|
Endal AB kõik kampaaniad juba väga ammu läbi tehtud, aga mäletan, et Dragon Slayer'i esimeses osas sai võlurimütsi, mis andis Dimension Door'i. Sellega hüppad kohe kristallidraakonite juurde. Enne võiks muidugi kõik +primary skilli kohad läbi käia, kuna hero skillid kantakse edasi järgmisesse ossa ju
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
22.09.2005 10:03:10
|
|
|
oi jube. eile sai kell 7-8 alustatud sõbraga Heroes3 Shadow of Death hotseat mängu koos mingi 4-5 vastasega. Märkamatult oli kell pool viis öösel ja mul oli kogunenud ca 100 titaani ja 500 enchanterit (hero oli miski lvl 26 wizard - lossiks tower ja heroks see Chain Light. vend) + jubedalt teisi vendi, kusjuures enamus unitid tulid viimase paari nädalaga - võitlustes mobidega pidin tihti alla vanduma ja retreati panema . artifactid olid ka magusad - nagu nt mingisugune angelic redemption (erinevate losside unitite kokkupanekul ei ole moraalipenalti ja võitluses castitakse kõigile minu unititele automaatselt Prayer, + oli see relv nn liitrelv, mis koosnes jubinatest mis omakorda andsid megalt statse jne), siis sharpshooter bow (no shooting penalties ja saad isegi siis ranged rünnakut teha kui oled blokitud). mäng midagi erilist nüüd ei olnud - aga suht võitmatu olin koguaeg (sõber oli oma inglite lossiga nii jubedalt kimpus )
aga närvi käivad need lollid botid, kes teevad mitu herot, ja siis siiberdavad ja võtavad su baase üle kui sa eemale neist lähed ja siis kui sa üritad vastat taga ajama minna, suudab ta alati kas laevaga põgeneda vms... vaid paar korda julgeti mulle kallale tulla.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
22.09.2005 10:05:41
|
|
|
imo toweri mehed kõige mõtetumad kallid lõpukad jne.
Necromancerid omavad kõik pooleks
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
22.09.2005 11:57:17
|
|
|
erm.. Toweri mehed ei ole kohe kindlasti kõige mõtetumad, no mõtle väheke nüüd ikka.. ok, nad on kõige kallimad jah, aga nad on ka kõige vastupidavamad ja üldjuhul, Toweril ei ole ühtki sitta unitit peale Master Gremlini, aga viimaseid saab suht palju, niiet see mingil määral kompenseerib.
Sa ei saa öelda, et üks linn on lihtsalt hästi mõttetu, või et mingi teine linn ei ole jälle.. igal asjal omad head-vead. Muide, hästi meenub üks kunagine large map, mida hakkasin nekroga pelama, ei jõudnud eriti kaugele. Hiljem valisin Toweeri ja tegin nagu nätsti läbi selle. Igaüks pelab sellega hästi, millega ta on harjunud pelama.
Vahemärkuseks veel niipalju, et Toweri tüüpidel on kokku liidetuna suurim health linnade peale, väikseim health on näiteks Infernol. Muide, Necropolise linna trumbid baseeruvad suuresti ka lihtsalt juhustel.. nagu näiteks Gho. Dragoni aging või siis Dread Knighti Death Blow attack või curse ability. Luukeresid saab muidugi alati koguda jah, selle vastu nagu on vähe raskem saada..
Aga selles suhtes on sul õigus, et T linna tüübid on ogaralt kallid, alustada on seetõttu selle linnaga tõesti raske. Ja Painkillah, Castle on üks tugevamaid linnu üldse.
Ok, midaiganes, igaljuhul kahju, et HoMM lanidel nii ebapopulaarne on. Aga kui siinne rahvas käib ka mingitel suurematel lanidel, võiksite märku anda, kui keegi viitsib niisama madistada lanis medium mape vms.
_________________ Tõukan mõnuga |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|