Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
riaak
HV Guru

|
14.09.2005 21:29:14
|
|
|
ründa kedagi head
ma sain estofarmalt 19k
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
IAN
HV vaatleja
|
15.09.2005 15:20:07
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
krt see advokaat ei tasu ära, heal juhul toob ta kohtust ära 3-4 k kui sedagi  |
Kohtusüsteem on küll ebaõiglane, kuid neile, kes on nõus selle eest raha väljakäima on see oluline tuluallikas. Tegin proovi ja tellisin sms-ga 30-kohtukäiku, ühe käiguga teenisin 11000-50000 euri + ebaõnnestunud käigud.
Üks asi veel mängu autorile; et piiraks varikontode levikut. Ise mängin Solarioni- seal asi päris käest äraläinud, loodetavasti on "vabrikus" asi parem
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
22.09.2005 12:19:36
|
|
|
IRW
Esimese firma lasin põhja kogemata, teisega(YLBE FOORUM II) olen juba edukam ja röövisin just härra Wanuri ettevõtet
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
22.09.2005 18:06:33
|
|
|
Mul läks ka esimene DVD-Tooriku fima pankrotti. Nüüd läheb uue jäätise firmaga juht hästi. Viimane statistika:
Firma: Raud-Ants Teeb Jäätist! Raha: 404 Äripinda: 0 m² [447 m²] Firma väärtus: 62,474 # 593 [ 2]
http://www.vabrik.com/firmainfo.php?id=2123
Võite mu aktsiaid osta. Üritan firmaga top 500 sisse saada selle nädalaga Järgmisega siis juba top 400 sisse jne..
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
22.09.2005 18:21:20
|
|
|
Getomees, ostsin kõik aksajd ära, vaata et siis korralikku kasumit teenid 8)
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaivo
HV kasutaja
|
22.09.2005 18:23:56
|
|
|
Krõll ma vist ründasin sind (Bordell), sorry
Krt minu aktsiaid osteti vaid 15 tykki .
_________________ Tracker------------------->-Dra[EST]coN-<------------------- |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
22.09.2005 18:26:55
|
|
|
minu firma on YLBE FOORUM II, mitte bordell
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaivo
HV kasutaja
|
22.09.2005 18:29:16
|
|
|
Irw see minu oma.
_________________ Tracker------------------->-Dra[EST]coN-<------------------- |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
22.09.2005 18:54:24
|
|
|
selline firma meid rynnanud pole
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
22.09.2005 21:05:47
|
|
|
mul siis hangitud 5000 aktsiat(noored tõusvad firmad) väärtuses 800 000 eeki. arvel kah paarsada tuhhi 8)
Getomehe aktsiad toovad head pappi, hind tõuseb megalt iga tund
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
23.09.2005 09:03:56
|
|
|
mul siis hangitud 5000 aktsiat(noored tõusvad firmad) väärtuses 800 000 eeki. arvel kah paarsada tuhhi 8)
Getomehe aktsiad toovad head pappi, hind tõuseb megalt iga tund  |
No ma üritan enda firmat korras hoida. Tegelikult pool päeva olin miinustes (üritasin kohtunikule altkäe maksu anda ) aga nüüd tulin miinustest välja ja kavatsen tabelis uuesti tõusma hakata (enne langesin päris palju)
Firma: Raud-Ants Teeb Jäätist! Raha: 1 Äripinda: 0 m² [498 m²] Firma väärtus: 62,799 # 603
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
26.09.2005 01:33:29
|
|
|
Schlob and Sons minu virma ja Getomees hoia oma firma korras, ka minu käes on sinu aktsiaid kogunisti 300tk rohkemaks pold raha
aga kas keegi teab, on olemas mõni rahvusvaheline analoogne mäng?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
26.09.2005 07:21:22
|
|
|
etc_Shelob, eks ma ikka üritan korras hoida. Hetkel seis selline:
Firma: Raud-Ants Teeb Jäätist! Raha: 35 Äripinda: 0 m² [480 m²] Firma väärtus: 92,086 # 442
Ostsin mõned sinu aktsiad ka ära. (17tk ainult )
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
RMasta
HV kasutaja
|
26.09.2005 09:15:04
|
|
|
Kellegi aktsiaid pikemat aega hoida ei ole ju mõtet: kõige õigem oleks osta iga tund erinevaid aktsiaid, mis just sel tunnil tõusevad.. minu arust on aga aktsia väärtus seotud firma väärtusega, ja seega kui kellelgi topis firma väärtus tõuseb ropult - ehk siis kui mõne vähetuntuma firma väärtus suureneb näiteks 75 000-lt 90 000-le, aga jääb topis samale kohale (kuna topisüsteem on selline) .. siis tuleks minu arvates kiiremas korras seda aktsiat osta. Tuhat tükki, ja kui aktsia väärtus tõuseb 10 võrra, siis teenibki iga sellise firma pealt 10 000 - mis on kõvasti rohkem kui see, palju sa alguses kasumit teenid.
Ja veel: raha soovitan pangas mitte hoida, laenata soovitan nii palju kui vähegi võimalik - ja selleks, et uutel alustajatel oleks mingitki võimalust top 10'sse jõuda, peavad nad käima ööpäevas ligi 10 korda sees, kuu aega
Mul läks alguses päris hästi, rabelesin enda 12. kohale (alustasin tunduvalt hiljem kui teised), ent tüdinesin nii ära sellest jamast.. esimene hetk tundub, nagu oleks hästi üles ehitatud, aga tegelikult on ikka ILGEM P**K
Soovitan parem väljas ilusaid ilmu nautida ja jooma
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
26.09.2005 12:11:50
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
aga kas keegi teab, on olemas mõni rahvusvaheline analoogne mäng? |
antud mängu pole proovinud, kuid teie jutu järgi tundub, et http://www.tycoononline.nu/ võiks teile rahvusvahelisel tasemel huvi pakkuda..
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
27.09.2005 12:06:38
|
|
|
no jah. Kuna vabriku tegija morgoth ei kannata kriitikat siis sain juba nats aega tagasi banni sealsest foorumist 8)
mida ytlesin seal ja nüüd siin on see, et see mäng on sama mõttetu nagu businesia. esimese nädala veel viitsid plõksida aga siis pole seal enam midagi teha. Vaatad kuda numbrid muutuvad pangaarvel aga teha pole sellega midagi. Mitte midagi 100X
võid ju jah osta äripinda aga see ei anna kah midagi kuna pointi ikka asjal pole
tabeli juhivad tyybid kes ostavad SMS -ga pinda ... võimalikult eesotsas olla ongi vist ainuke mõte aga milleks nimetada seda vabrikut mänguks mis imiteerib majandust kui majandusel pole seal mingit rolli. Juhib see kes ostab raha eest(mitte mängus teenitud raha eest) pinda. Nimetagu siis mängu kuidagi teisiti. Majandusmäng see igastahes pole
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
27.09.2005 15:51:15
|
|
|
no jah. Kuna vabriku tegija morgoth ei kannata kriitikat siis sain juba nats aega tagasi banni sealsest foorumist 8)
mida ytlesin seal ja nüüd siin on see, et see mäng on sama mõttetu nagu businesia. esimese nädala veel viitsid plõksida aga siis pole seal enam midagi teha. Vaatad kuda numbrid muutuvad pangaarvel aga teha pole sellega midagi. Mitte midagi 100X
võid ju jah osta äripinda aga see ei anna kah midagi kuna pointi ikka asjal pole
tabeli juhivad tyybid kes ostavad SMS -ga pinda ... võimalikult eesotsas olla ongi vist ainuke mõte aga milleks nimetada seda vabrikut mänguks mis imiteerib majandust kui majandusel pole seal mingit rolli. Juhib see kes ostab raha eest(mitte mängus teenitud raha eest) pinda. Nimetagu siis mängu kuidagi teisiti. Majandusmäng see igastahes pole  |
No ma olen seal tähelepannud, et teatud ajapärast liigutakse uude linna. Võibolla annab see midagi juurde?
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
27.09.2005 16:46:08
|
|
|
no jah. Kuna vabriku tegija morgoth ei kannata kriitikat siis sain juba nats aega tagasi banni sealsest foorumist 8) |
Kr6ll, mina kannatan kriitikat väga hästi, kuid edasise äri huvides kustutasin su postid, kuna need kahjustasid vabriku mainet. (halb maine = vähem kasutajaid = vähem ...), aga see selleks.
Kui neid sms-teenuseid mängus ei oleks, siis ma arvan, et ma ei viitsiks ka seda niisama ka arendada. Kuid kui on ettepanekuid, kuidas SMS-teenuste mõju mänguseisule vähendada, on need igati teretulnud
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
27.09.2005 22:49:38
|
|
|
morgoth kirjutas: |
no jah. Kuna vabriku tegija morgoth ei kannata kriitikat siis sain juba nats aega tagasi banni sealsest foorumist 8) |
Kr6ll, mina kannatan kriitikat väga hästi, kuid edasise äri huvides kustutasin su postid, kuna need kahjustasid vabriku mainet. (halb maine = vähem kasutajaid = vähem ...), aga see selleks.
Kui neid sms-teenuseid mängus ei oleks, siis ma arvan, et ma ei viitsiks ka seda niisama ka arendada. Kuid kui on ettepanekuid, kuidas SMS-teenuste mõju mänguseisule vähendada, on need igati teretulnud  |
Oleksid võinud vähemalt kujunduse ise teha. Praegune on räigelt varastatud.
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
29.09.2005 00:00:45
|
|
|
morgoth kirjutas: |
Kui neid sms-teenuseid mängus ei oleks, siis ma arvan, et ma ei viitsiks ka seda niisama ka arendada. Kuid kui on ettepanekuid, kuidas SMS-teenuste mõju mänguseisule vähendada, on need igati teretulnud  |
tegelikult ju välismaistes mängudes, kasvõi seesama minupoolt mainitud TycoonOnline, on enamasti nii, et tasulised teenused ei anna sulle mängulist edu, vaid vbl mingeid pisiasju juurde, mis on rohkem niisama tilulilu.. TycoonOnline's näiteks saavad kuldliikmed endale avatari ise disainida, näevad mingites kohtades graafikuid näiteks aktsiahinna muutuse kohta jne siuksed pisiasjad..
paraku sellega on vist see probleem, et Eesti turg ei ole selliseks loogikaks valmis, et toetame mängu tegijat niisama vabast tahtest, vaid maksame ainult selle eest, et naabripoisile ära teha..
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
29.09.2005 02:42:06
|
|
|
tabeli juhivad tyybid kes ostavad SMS -ga pinda ... võimalikult eesotsas olla ongi vist ainuke mõte aga milleks nimetada seda vabrikut mänguks mis imiteerib majandust kui majandusel pole seal mingit rolli. Juhib see kes ostab raha eest(mitte mängus teenitud raha eest) pinda. Nimetagu siis mängu kuidagi teisiti. Majandusmäng see igastahes pole  |
kannan mängus nime TrainingCamp, pinda sms'i eest vms. tasulist teenust pole ma kordagi kasutanud
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
missomaa
Kreisi kasutaja

|
29.09.2005 21:19:10
|
|
|
Keegi firmat A & K tahab?
_________________ Reisid väikebussiga. |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaivo
HV kasutaja
|
02.10.2005 10:07:01
|
|
|
Ma siin saan iga tunnd ühe firma käest 135 kilo Päris hea.Tahaks venna nägu näha kui Uudiseid vaatab
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
04.10.2005 18:21:41
|
|
|
Kaivo kirjutas: |
Ma siin saan iga tunnd ühe firma käest 135 kilo Päris hea.Tahaks venna nägu näha kui Uudiseid vaatab  |
Ise teen ka praegu nii aga see on rohkem kättemaksu eesmärgil, sest tema alustas. Aga noh kui ta täna seda märkas siis sain ühe ropu kirja enda postkasti.
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|