Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
PC_man
HV kasutaja

|
12.09.2005 17:32:42
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
Renka kirjutas: |
Paljud seda funktsiooni kasutaks reaalselt? 0.1% kasutajatest üks kord kuus (heal juhul) ... |
funktsioon võiks olla sisse-väljalülitatav.... kes tahab, see lükkab profiili alt sisse... jäävad need kümned megabaidid olemata... üldse võiks rohkem asju siin foorumis olla nii, et kui ei kasuta kunagi mingit funktsiooni, siis saab need ise välja lülitada (või siis vastupidi - default väljas ja kes tahab, paneb tööle), foorumi ressursse raisatakse vähem. kui see on tehniliselt võimalik muidugi |
ja millise funktsiooni sa kinni keeraksid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
12.09.2005 17:53:00
|
|
|
tsitaat: |
|
kõik funktsioonid, välja arvatud need paar tükki, mida ma koguaeg kasutan. kasvõi näiteks see "vaata enda postitusi" - tundub, et sinna vajutades genereeritakse nimekiri kõikidest teemadest, alates liitumisest. mulle näiteks piisaks, kui see oleks näiteks mingi 1 nädal või umbes nii, näiteks et seda saaks ise määrata, kui vanu teemasid näidatakse
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
PC_man
HV kasutaja

|
12.09.2005 20:07:52
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
|
kõik funktsioonid, välja arvatud need paar tükki, mida ma koguaeg kasutan. kasvõi näiteks see "vaata enda postitusi" - tundub, et sinna vajutades genereeritakse nimekiri kõikidest teemadest, alates liitumisest. mulle näiteks piisaks, kui see oleks näiteks mingi 1 nädal või umbes nii, näiteks et seda saaks ise määrata, kui vanu teemasid näidatakse |
alates liitumisest see nüüd pole, sest kõiki poste seal i näe ka ;(
|
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
12.09.2005 22:11:54
|
|
|
alates liitumisest see nüüd pole, sest kõiki poste seal i näe ka ;(
|
no kui mina klõpsin "vaata enda postitusi" näen 33 lehekülje jagu teemasid alates detsembrist 2002, täiesti mittevajalik 99% juhtudest, kui seda linki klikin (mõnikord väga harva on vaja läinud sealt nimekirjast tagapoolt midagi)
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kustav
HV veteran

|
12.09.2005 22:14:55
|
|
|
ma arvan et brauseri histori on mulle piisav.
_________________ Kogun protsessoreid  |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
09.08.2006 16:48:24
|
|
|
tegelt võiks ju teha ümber vaata enda postitusi.
Ümberthea järgnevalt.
Hoitakse vaid ühe aasta postitused.
Võimalus kustutada sealt teemasid.
Teemade järjekord oleks seal aga selline, mis näitab mida sina vaatasid, mitte see, kuhu on viimati postitatud.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
09.08.2006 17:24:48
|
|
|
seal "vaata enda postitusi" värgis võiks küll olla mingi kustusvõimalus, kuna näiteks mammuteemad koguaeg jälle leiavad tee sinna ülesotsa ja kuna ma olen mr. monk (vt TV3) sis ma ei salli kui seal on see uue postituse märk  (nõme põhjus ma tean )
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
09.08.2006 17:27:27
|
|
|
ignore nupp abiks
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|