Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  pöördumine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Alpine
HV veteran

sõnum 09.09.2005 20:53:32 pöördumine vasta tsitaadiga

Pöörduks siis kõikide HV modede poole kellest ma siiani väga LUGU PIDASIN.
Nimelt pandi mulle JÄLLE! Aeg maha 20 kuna: TerminaatorIII pani mulle negatiivse ,et ma Rutzile võlgu. Ma panin vastu ,et sa ei tea midagi see meie Rutziga omavaheline asi. Ja selle eest väänatakse mulle aeg maha? Aga kui toivoku on mulle võlgu ja müüs xtrole katkise HDD millest ma teavitasin xtrot ja ta sai asja korda. See nagu ei loe eksju. Kui te aeg maha peale jätate venib minu müügiteemad seega ka rutzi võlg. Ma ei saa aru see ei old üldse termika asi mulle negatiivset panna ma lubasin võla klaarida kui saan raha toivolt aga temaeest maksti täna väike osa juba ära ja saab rutz ka selle kätte. Ise tete kas miskit sõnavabadust enam üldse ei ole? Kui asi nii jätkub pakin mina siit foorumist oma asjad kotti ja
hüvasti thumbs_up.gif EDIT: Hetkel juba ka rutz rikkam ja homme saab ka telefoni thumbs_up.gif

viimati muutis Alpine 09.09.2005 21:35:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 90
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yourfriend
HV veteran
yourfriend

sõnum 09.09.2005 21:08:53 vasta tsitaadiga

Ma ple asjaga eriti kursis, miks seda aeg maha 20 üldse pannakse?
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 09.09.2005 21:10:42 vasta tsitaadiga

KKK - Erijärgud ...
Terminator III
HV veteran

sõnum 09.09.2005 23:32:42 vasta tsitaadiga

Hoiatasin sinu profiilis lihtsalt inimesi. Ja kes veel ei tea siis Alpine'i vägitegu https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=199381

Edit: ja kui su kommentaar juba moderaatorite poolt ära kustutati, siis miks sa uuesti seda tegid? icon_neutral.gif
tsitaat:

Kui asi nii jätkub pakin mina siit foorumist oma asjad kotti ja hüvasti

Kes sind kinni hoiab? Usu mind, keegi ei pane tähelegi kui sind HV's enam ei ole icon_wink.gif
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.09.2005 23:43:07 vasta tsitaadiga

Terminator III, ma ei näe su teost õiget mõtet, kuna sina pole temaga äri ajanud ja kas nüüd peaks kõik Alpine`ile negatiivse panema?
No teil oli sama deel.. nagu reit.. "painin ühe siis pani vastu ja nüüd ma ta blockin ära.. näänäää"

:-/

edit: typo

Terminator III
HV veteran

sõnum 09.09.2005 23:45:25 vasta tsitaadiga

Kuna Rutz teisi ise ei hoiatanud Alpine'i profiilis, siis tegin seda mina. Milles probleem?
tsitaat:

No teil oli sama deel.. nagu reit.. "panin ühe siis pani vastu ja nüüd ma ta blockin ära.. näänäää"

Seda juttu räägi Alpine'ile icon_wink.gif
tagasi üles
386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 09.09.2005 23:54:08 vasta tsitaadiga

Aeg maha ma ei ole saanud(pole nagu põhjust olnud), aga negatiivseid hinnanguid olen üsna hästi kogunud(juu siis oli põhjusi). Tuleb arvestada, et HV on foorum. Ja suht anonüümne. Ning nii mõnigi kisab nii nagu jaksab, suutmata ennast adekvaatselt tõestada. Igalühel on asjast oma arusaam jne. Sellest tuleb üle olla. Minu soovitus - proovi asi ära unustada ja edasi minna. Mis oli, see olnud.

Aga ära iialgi unusta HV modesi! Demokraatia HV-s ei toimi. Foorumi moded kustutavad teemasi üsna lihtsalt ning põhjendama nad ei hakka. Kui asi läinud, siis probleemi pole (kes aru ei saanud siis nendele selgituseks, et see oli negatiivselt öeldud).

Aga naljakas on jah, et üleval sa mainisid aeg maha 20. Paistab, et moded on kohe väga maialt pannud selle numbri 60.

Rutz
HV Guru

sõnum 10.09.2005 02:12:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ja kes veel ei tea siis Alpine'i vägitegu...

Paistab, et hetkeseisuga on see vägitegu vaikselt lahenduse suunas liikuma hakanud, tänase seisuga on osa võlast makstud ja usun/loodan, et laekub ka ülejäänud osa.

OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 10.09.2005 10:56:42 vasta tsitaadiga

386 kirjutas:
Aga ära iialgi unusta HV modesi! Demokraatia HV-s ei toimi. Foorumi moded kustutavad teemasi üsna lihtsalt ning põhjendama nad ei hakka. Kui asi läinud, siis probleemi pole (kes aru ei saanud siis nendele selgituseks, et see oli negatiivselt öeldud).

Aga miks PEAKS meil demokraatia olema? Ma olen ikka pa"ris kaua IT alal to"o"tanud ja ma ei tea 6ieti yhtegi IT osakonda kus oleks demokraatia. Kuidas seda ette kujutadagi - tulevad kokku adminn, DBA, kusersupport, weebineeger, remonditehnik ja IT juht ja hakkavad demokraatlikult ha"a"letama, kas osta uus server ja kui osta siis milline. Naerukoht!

Ma olen pa"ris kaua netis suhelnud - pea Eestimaale Interneti saabumisest saati ja pole mina veel na"inud yhtegi neti suhtluskeskkonda kus oleks demokraatia. Milleks seda jama vajagi? HV keskkonnas ei hoiata kedagi va"gisi kinni. Kellele ei meeldi, v6ib alati a"ra minna ja endale sobivama keskkonna otsida. HVs valitseb teatav piiratud autokraatia (konstitutsiooniline monarhia) - moded pyyavad seda keskkonda hoida sellisena, et HV oleks v6imeline TOIMIMA. Inimesed saavad abi (kui keegi oskab aidata), inimesed saavad oma pisikest businessi ajada, praht yritatakse a"ra kustutada, verbaalse k6hulahtisusega kodanikud elimineerida. K6ik ei saa kunagi rahul olema. Never!

Tuletaks veel meele, et HV kasutamine EI MAKSA SENTIGI. Inimesed hoiavad seda foorumit pysti omast vabast ajast ja tahtest. Va"hemalt osalt v6ivad inimesed oma probleemide lahendamiseks abi oodata suurte kogemustega spetsialistidelt - inimestelt kelle "renditundi" nad ilmselt ei tahaks ja/v6i ei jaksaks kinni maksta. Seda TA"IESTI TASUTA.

Mis annab kellelgi aluse arvata, et neil on yldse 6igus midagi N6UDA??? Oletame, et nevermindil ja teistel p6hitegijatel saab homme k6rini. Enam ei viitsi. Ja foorum pannakse lihtsalt kinni. Plaksust. Igaveseks.

Moded on siiski kah inimesed ja yritavad asja korras hoida oma parema a"rana"gemise ja"rgi. Omast vabast tahtest ja vabast ajast. Kui kellelegi nende to"o" ei meeldi ja leitakse, et HVs tehakse inimestele liiga - no mida siin siis passida? Ega HVl ole okastraati ymber. HV ei kaota just palju, pigem v6idab, kui mingid m6ttetud virisejad v6i syydimatud la"bustajad lahkuvad.
Mitte, et ma kodagi konkreetselt silmas peaksin, aga enamasti on sedasi, et inimesed kes kogu aeg virisevad, kuidas neile liiga tehakse ja nende poste kustutatakse ja moded kiusavad on ise seesugused kes tahavad ainult SAADA. Ise midagi va"a"rtuslikku HVle tagasi andmata.

A.

[edit]
Ma vabandan, aga ma la"hen nüüd ta"iesti inetult isiklikuks. Vaatasin hr. 386e postid "diagonaalis" la"bi. Mingi virin, mingi a"ritsemine Hiina DVDdega. Mingi kiun teemal "moded kiusavad" ja natukene abipalveid. hr. 386 - enne kui Te hakkate n6udma HVlt midagi, a"kki istuks maha ja m6tleks sygavalt ja"rele kysimuse yle: "Mida mina saaksin HVle anda". Kirjutaks m6ned juhendid v6i vahendaks m6ned huvitavad uudised. Abistaks algajaid... prooviks yldse inimene olla! küll Te na"ete - elu ei tundugi enam nii kole, HVs moded enam ei "kiusa" ja ka enesetunne la"heb paremaks, kui oled saanud midagi teiste heaks a"ra teha.
P.S. Kui mul m6ni asjalik postitus kahe silma vahele ja"i, siis palun lahkesti viidata.
[/edit]

K6ik toodud seisukohad on puhtisiklikud.

Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 10.09.2005 11:20:53 vasta tsitaadiga

OFFF, thumbs_up.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 10.09.2005 17:20:55 vasta tsitaadiga

Tavakasutajal on kodus üks arvuti ja töö juures teine. Seega on tavakasutajal kogemusi nii 2-6 mainaga. Ja on neist arvamusi. Püüan postitada ainult oma kogemusi, mitte arvamusi asjadest, millega mul praktilist kogemust pole. Seepärast ongi mul nii vähe postitusi. Selliseid asju nagu põhendamata thumbs_up.gif ma postitanud ei ole...
Foorum on nagu raamat, mida on huvitav lugeda. Ning fraasid, "Mina arvan nii ka" või beer_yum.gif (või veel meeldivam "ära reosta oma jutuga seda tekst või ma ..."[eriti hästi mõjuvad ähvardused]) ei anna foorumile midagi juurde. Foorumi tuleks kirjuta nii, et teistel ka seda meeldiv lugeda oleks.

Aga hea oli tõdeda, et OFFF, kinnitas mu arvamust. Täpselt selline nagu ma kirjeldasin foorumi(kui tavakasutaja), samamoodi kirjeldas ka OFFF seda. Minu eelmise postituse eesmärk oli lihtsalt lohutada Alpine, et mitte ainult tema ei ole ainuke, kes siin nätakaid on saanud. Neid on siin üsna hulgi. Et eluga tuleb edasi minna, ebameeldiv unustada ja tulevikus keelt rohkem hammaste taga hoida.

OK. Lähen ka isiklikuks. Kahju, et mina sulle OFFF ei meeldi. Et ma ei sobi sinu maailmavaatega. Aga harju sellega. Vana kogenud kalana on sul sellega palju kogemusi. (Arvan, et viimast lõiku ei ole tegelikult pidanud postitama)
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 10.09.2005 17:45:57 vasta tsitaadiga

386 kirjutas:

OK. Lähen ka isiklikuks. Kahju, et mina sulle OFFF ei meeldi. Et ma ei sobi sinu maailmavaatega. Aga harju sellega. Vana kogenud kalana on sul sellega palju kogemusi. (Arvan, et viimast lõiku ei ole tegelikult pidanud postitama)

Asi pole meeldimises v6i mitte-meeldimises. Ma vaatasin lihtsalt, et kes see meil nii aktiivselt viriseb "demokraatia puudumise" yle. Ei na"e, et oleks nagu erilist p6hjust viriseda! Kas Alpine sai asja eest? Asja eest! IMHO ka"ituti temaga isegi leebelt, aga vist asjaga tegelab ka politsei, n6nda, et ega tegude tagaja"rjed tulemata ja"a". Ei ole m6tet v6tta mingit "lilleke pasameres" hoiakut. Life is not fair - get used to it!

kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 10.09.2005 17:54:38 vasta tsitaadiga

lisaks kah OT:
mulle on jäänud alati kripeldama see väljahõigatud modede vaba tahe ja -aeg...
nimelt on tekkinud arusaam, et neid modesid, kes tõesti oma kohustusi missioonitundest täidavad, on vähe. Enamjagu on energilisi noori postitajaid, kes on nahast välja pugenud, et antud staatust omada. ja eks siis mingil momendil muutub vana "lelu" igavaks ning proovitakse sellega "mängida" ülejala.
Ja nii tekivadki pretsedendid, kus näituseks moderaator, saamata aru teksti sisust, arvab selle saatanast olevat ning prügikasti viskab ning tüdruksõbra pikaleveninud ei tõttu postitajat ka raskemate pagunitega pärjab.

enamik "õnnetuse" läbi kannatajad saavad loomulikult sellistest näpukatest aru ja ei kuku kõva kisaga kurba elu laiale publikule kurtma, kuid..

edu organisaatoritele taolisele ülisuurele loomakarjale vastuvõetava keskkonna pakkumisel thumbs_up.gif

Alpine
ei peaks hädaldama kitsenduste üle ja neid tooma põhjuseks, miks kokkukeeratud kaka lahendamine venib- suhtlemiseks on ju olemas ka muud kanalid icon_rolleyes.gif
(isiklikult prooviks küll oma musta pesu võimalikult vaikselt pesta)
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.09.2005 18:01:13 vasta tsitaadiga

kännuämmelg, kui sa tähelepanelikult oled jälginud, siis esinenud on ka modestaatusest vabastamisi icon_wink.gif
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 10.09.2005 20:25:11 vasta tsitaadiga

Aga ütleme ausalt - praegune AegMaha takistab probleemi lahenemist. Tõesti on osapoolte vahel võimalik ka maili ja telefoni teel suhelda, kuid äkki ei soovi nad seda?
Ehk oleks parem, kui Alpine'ilt praegu A maha võtta ja probleemi lahenedes tagasi väänata?
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
Terminator III
HV veteran

sõnum 10.09.2005 20:30:15 vasta tsitaadiga

Alpine on kustutatud HV'st
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 10.09.2005 20:40:07 vasta tsitaadiga

Terminator III, mismoodi icon_question.gif

Profiil on nagu alles ent tõesti tühi...

Troll
HV Guru
Troll

sõnum 10.09.2005 20:55:09 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
lisaks kah OT:
mulle on jäänud alati kripeldama see väljahõigatud modede vaba tahe ja -aeg...
nimelt on tekkinud arusaam, et neid modesid, kes tõesti oma kohustusi missioonitundest täidavad, on vähe. Enamjagu on energilisi noori postitajaid, kes on nahast välja pugenud, et antud staatust omada. ja eks siis mingil momendil muutub vana "lelu" igavaks ning proovitakse sellega "mängida" ülejala.
Ja nii tekivadki pretsedendid, kus näituseks moderaator, saamata aru teksti sisust, arvab selle saatanast olevat ning prügikasti viskab ning tüdruksõbra pikaleveninud ei tõttu postitajat ka raskemate pagunitega pärjab.

kännuämmelg, sul on natuke valed teadmised moderaatorite töö kohta. Ei saada siin keegi kergekäeliselt poste prügikasti, segasemad juhtumid arutatakse enne Administratiivfoorumis läbi. Ja teema Prügikasti saatmine pole sugugi anonüümne tegevus, sellest jääb jälg maha ja kui vaja, tuleb model oma tegevust põhjendada. Ning "tüdruksõbra pikaleveninud ei tõttu postitajat ka raskemate pagunitega pärjamine" pole ühegi moderaatori võimuses, eriranki saab panna ainult administraator. Kui mõni postitaja moderaatori arvates väärib eriranki, teeb mode adminnifoorumis vastava ettepaneku koos vastavate postituste äratoomisega.

cbr
HV Guru
cbr

sõnum 10.09.2005 21:22:23 vasta tsitaadiga

Troll kirjutas:
eriranki saab panna ainult administraator.

ot:
Lihtsalt haigest uudishimust, kellel on selline õigus? Kas ainult nendel, kelle nimi kasutajate nimekirjas oranžilt ilmub? (aka nevermind ja Tanel)

taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 10.09.2005 21:24:48 vasta tsitaadiga

cbr kirjutas:
Troll kirjutas:
eriranki saab panna ainult administraator.

ot:
Lihtsalt haigest uudishimust, kellel on selline õigus? Kas ainult nendel, kelle nimi kasutajate nimekirjas oranžilt ilmub? (aka nevermind ja Tanel)

Rohkem administraatoreid meil ju ei ole. icon_eek.gif

MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 10.09.2005 21:26:03 vasta tsitaadiga

AM erijärku saavad määrata ka super-moderaatorid,
kes peaks hetkel olema XYZ ja Renka.

tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.09.2005 21:33:41 vasta tsitaadiga

erijärku saavad anda adminnid (mina + Nevermind) ja super-moderaatorid (XYZ + Renka)
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 10.09.2005 21:54:29 vasta tsitaadiga

tänud, Troll..
kuid mul on aja jooksul nii mõnegi teema kustumise pärast tekkinud omad assotsiatsioonid...
vabandan, kui kamba otsust üksiku moderaatori kaela ajada tahtsin
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Terminator III
HV veteran

sõnum 10.09.2005 22:39:05 vasta tsitaadiga

taifunk kirjutas:
Terminator III, mismoodi icon_question.gif

Profiil on nagu alles ent tõesti tühi...

Talle anti hoiatus, et kui ta kolmandat korda ka mind kommenteerib, siis saab bänni. Ja seda hoiatust ta ei kuulanud ja läinud ta ongi icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 10.09.2005 22:55:26 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Talle anti hoiatus, et kui ta kolmandat korda ka mind kommenteerib, siis saab bänni. Ja seda hoiatust ta ei kuulanud ja läinud ta ongi

kerge karuteene ka neile,kellele Alpine võlgu oli icon_wink.gif
Kommentaarid: 658 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 540
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  pöördumine mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.