Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  EVE online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 73, 74, 75  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wilts
HV veteran

sõnum 08.07.2005 14:18:57 vasta tsitaadiga

jama ainult see, et uued tech II blueprindid on saadaval selle nõmeda loteriiga, ja Freightereid(mida ma ootasin nagu segane) vist saab alles kuskil poole aasta pärast ehitama hakata, sest blueprint megakallis ja koopiaid näinud siiani pole... või tuleb mõnele nati rohkem plekkida, et see koopia teeks mulle icon_rolleyes.gif

pole pärast patchi eriti mängind... kas keegi teab kus on järgmine kaubandus süsteem? yulai keerati peeti ju

muidugi oleks Dreadnought hea kola vedamiseks- vead mingi alt karakteri sihtpunkti ja muudkui hüppad icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
>-Shifty-
Kreisi kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 11.07.2005 09:11:53 vasta tsitaadiga

missioonid kipuvad igavaks ja PVP's pole mõtet tanki kasutada ... eile võtsin navy raveni maha millel oli mega shield tänk ... shieldid kadusid 24 sekundiga ja armor+hull 8 ga icon_wink.gif seega 32 sekundit raveni peale ta jõudis 3 lasku teha ja ma olin 10% shieldi peal icon_wink.gif

Blood Raider Covenant 4tw
BoB 4tw
Blood Inquisition Pwnage

icon_smile.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vutt
HV kasutaja

sõnum 12.07.2005 13:35:47 vasta tsitaadiga

Kas korporatsioonidega liitumisel on mingeid rusikareegleid ka a la suurus, webilehe olemasolu, täpselt kirjapandud ruulid jne., mille alusel nende headuse üle otsustada või tuleb ikkagi oma "tagumiku tunde" järgi intervjuu baasil see samm astuda?

Olen kohe istumas oma esimesse Battlecruiserisse. Teeks veel mingi portsu PvE missioone, et lahingut paremini tundma õppida, aga siis peaks ikka miski corp-iga liituma, sest kõik raiuvad nagu rauda, et EVE tõeline sära selles peitubki.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
>-Shifty-
Kreisi kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 12.07.2005 14:12:49 vasta tsitaadiga

yeh ma teen oma korbo ... 1vs 2 corporatsiooni :p võid minuga ühineda kui soovi on ... võitlus hakkab toimuma yulai oursulaerti ja haine systeemides vast enamuses icon_smile.gif
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 13.07.2005 17:56:51 vasta tsitaadiga

vutt kirjutas:
Kas korporatsioonidega liitumisel on mingeid rusikareegleid ka a la suurus, webilehe olemasolu, täpselt kirjapandud ruulid jne., mille alusel nende headuse üle otsustada või tuleb ikkagi oma "tagumiku tunde" järgi intervjuu baasil see samm astuda?

Olen kohe istumas oma esimesse Battlecruiserisse. Teeks veel mingi portsu PvE missioone, et lahingut paremini tundma õppida, aga siis peaks ikka miski corp-iga liituma, sest kõik raiuvad nagu rauda, et EVE tõeline sära selles peitubki.

Põhiliselt ikka kui oled kellegagi tuttavaks saanud... kellega hea suhelda ja taluvad ka seda kui midagi tegemata jätad icon_smile.gif

Meil muidu üsna loge korp... /edit:mida enam ei eksisteeri icon_lol.gif

viimati muutis Wilts 10.10.2005 10:41:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
>-Shifty-
Kreisi kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 13.07.2005 21:48:40 vasta tsitaadiga

meh igavad inimesed hängivad 0.5 ülevalpool ... ma käin aint asju ostmas
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 13.07.2005 21:56:16 vasta tsitaadiga

See viimane kom. oli hea... icon_lol.gif Ise olen hetkel Soomes räiget raha teenimas ja ilmselt septembri alguses tulen tagasi mängima... Ja ostan kohe mingi poole aasta mänguaega vähemalt ette endale. Wilts, anna siis Reccole ja teistele ka teada, et kusagil augusti l6pp/septembri alguses olen tagasi...kui ma ikka veel corpis sees olen icon_rolleyes.gif

PS. Mul on yks kyssa selle maksmise kohta, et millist viisi ise kasutate ja milline tasumise viis oleks parim, kusagilt kuulsin, et Eesti sai ka PayPal'i listi sisse icon_rolleyes.gif icon_question.gif

>-Shifty-
Kreisi kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 14.07.2005 07:36:26 vasta tsitaadiga

mastercard

ja mis korbis te olete?
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 14.07.2005 16:23:28 vasta tsitaadiga

>-Shifty- kirjutas:
meh igavad inimesed hängivad 0.5 ülevalpool ... ma käin aint asju ostmas

oleneb kes mida mängult ootab... töölt tulles pole erilist huvi silm hall peas localit jõllitada, et kui keegi sinna ilmub... hakka kola pakkima ja tõmba uttu... olen 0.0'is kaevandanud... pidi olema ühe aliansi jaam ja puha tahe icon_lol.gif

Selle kahe tunni jooksul üritas mingi 3 korpi seda üle võtta... tra meid muudkui ähvartati nagu me millegis süüdi oleks olnud.
Ok vahi seda localit mis seal toimud ja kes peksa saab, et õigel ajal nahui tõmmata... vähe viskas kopa ette... nagu juba nende BS rottidega oleks tore madistada kui sul ainult üks torp ja 6 drone'i on, terve kuradi hull on cargo expandereid täis topitud ja mining laserid on prosest viimse välja pigistanud. OK oli ka veel raven ja mingi pisem laev+ lisa sinna nüüd 4 accounti kelle shielde, ja cargot sa pead pidevalt jälgima. Kurat seal võib stressi saada mitte seda maandada icon_lol.gif

kõige odavam on selle ühispanga U kaart mis kehtib ainult 1kuu.. tegemine maksab 10eek ja toimib nagu VISA
kõik käib elektrooniliselt nii, et arvutitagant lahkuma ei pea kui vaja maksta icon_razz.gif

me oleme Mithril inc's

viimati muutis Wilts 14.07.2005 17:39:33, muudetud 1 kord
tagasi üles
>-Shifty-
Kreisi kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 14.07.2005 16:44:11 vasta tsitaadiga

ma ei öelnud et ma 0.0 hängin ... ma ikka mingi 01 ja 04 vahel piraadin veitsa :p
tagasi üles
vutt
HV kasutaja

sõnum 14.07.2005 21:05:36 vasta tsitaadiga

Irv. selle 0.4- areates kaevanamisega on nii ja naa. Ma ikka sigaroheline veel. Otsustasin Anub1s-e soovitusel Kerniiti kaevandada. Kahuks alles 0.4 systeemist leidsin. Noh vedasin oma Ferox-i kolme trelli ja rakettiheitjaga(igaks juhuks) sinna ja teise (trial) accoundi alt Badgeri (transport). Suht närvesööv sedasi tööd teha teadmises, et mõni mats tuleb ja muudab su 3 nädalase töö tähtedevaheliseks tolmuks. Iroonia oli muidugi selles, et peale esialgse NPC piraadipund elimineerimist ei tundud pea tunni jooksul keegi minu vastu huvi.
Kahjuks selgus, et mu reprocessimis skill ikka nii nõrk, et secure space-is scordiidi kaevandamine per ajaühik on mulle hetkel kasulikum. Võin rahulikult jätta vennad puurima ja ise samal ajal Peeter Võsa TV-st vaadata icon_wink.gif ja raha muudkui tuleb...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Cancer
HV kasutaja

sõnum 20.08.2005 23:04:52 vasta tsitaadiga

Servust raffas. Sai siis minust ka EVE ori. icon_razz.gif Olen siis seda siin vaikselt aretanud pea kuu aega. Ausalt tunnistades, et peale kaevanduse ja oskuste treenimise pole ma muud suurt teinud. Kuna ma alles üsna roheline olen, siis ka siiani ennast rohkem ohutumas ilmaruumis hoidnud. Eks näis mida aeg toob ning kuidas tulevikus selle ajaga mängimiseks on. Täna ma juhtusin ühe tartu kandi vennaga jutustama. Rohkem eestlasi ei ole süsteemis veel kohanud.
Kasutaja nimi mängus on siis Vend Vahk.

AIQ88
HV vaatleja

sõnum 26.08.2005 12:55:02 vasta tsitaadiga

Olen u nädala mänginud 14 päevast trialit olen minmatar (sest neil on kõige lahedam bäkkstoori) ja lendan ringi Rifteriga ja kogun raha Rupture jaoks. 2 mil 8millist on koos. Olen NBSI akadeemia liige. Seal tahetakse kasvatada uus PvP põlvkond, et need kes akadeemia läbi teevad saavad NBSI (not blue shoot it) liikmeteks.

Tegelase nimi on Aivar88
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 29.08.2005 13:02:34 vasta tsitaadiga

AIQ88 kirjutas:
Olen u nädala mänginud 14 päevast trialit olen minmatar (sest neil on kõige lahedam bäkkstoori) ja lendan ringi Rifteriga ja kogun raha Rupture jaoks. 2 mil 8millist on koos. Olen NBSI akadeemia liige. Seal tahetakse kasvatada uus PvP põlvkond, et need kes akadeemia läbi teevad saavad NBSI (not blue shoot it) liikmeteks.

Tegelase nimi on Aivar88

On sul plaanis ikka tasuliseks mängijaks hakata?

BTW, mul tekkis küsimus, et kas keegi on kunagi üritanud oma corpi teha, et nagu eestlaste oma, võiks midagi nagu valmis teha, aarvan, et oleks üsna hea asi siis...

ronley
HV kasutaja
ronley

sõnum 04.09.2005 18:04:21 vasta tsitaadiga

Üritanud ei ole, aga võib.
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 06.09.2005 00:58:35 vasta tsitaadiga

Njah...aastaid tagasi, testisin ka seda betat. 3kuud ei saanud toast välja...selline mängukene siis. faking ajaröövel icon_evil.gif ...ning parim mäng mida mängind thumbs_up.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 06.09.2005 14:42:58 vasta tsitaadiga

g-nome kirjutas:
Njah...aastaid tagasi, testisin ka seda betat. 3kuud ei saanud toast välja...selline mängukene siis. faking ajaröövel icon_evil.gif ...ning parim mäng mida mängind thumbs_up.gif

täpselt , selle pärast mai julgegi teda mängima hakata raha eest. vahel harva aktiveerin mone 2nadalase key jalle
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
Yorick
HV kasutaja
Yorick

sõnum 06.09.2005 14:46:50 vasta tsitaadiga

Erksxx kirjutas:
g-nome kirjutas:

täpselt , selle pärast mai julgegi teda mängima hakata raha eest. vahel harva aktiveerin mone 2nadalase key jalle

umm,jälle 2nädalase key?ja kas eelmine key mingeid imeandmeid siis kõvakettale ei jäta?või tuleb format teha?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 06.09.2005 15:32:21 vasta tsitaadiga

ei mis, erinevaid key-si ikka kasutan, mul neid kogutud natuke

Moned esimesed videod, mis ma eve-st tegin kunagi.
link [väikesed klipid]
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 07.09.2005 15:36:21 vasta tsitaadiga

kuidas teada saada, millist tyypi maaki asteroidid sisaldavad?
kas pean iga asteroid belt'i l2bi s6itma, et teada saada?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
>-Shifty-
Kreisi kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 07.09.2005 17:59:25 vasta tsitaadiga

ikka ikka ... või kasuta scannerit ja marketit

kõige parem evet tutvustav video oleks vast Vanguard

http://www.eve-files.com/media/06/CH1-Vanguard.WMV

Mirrorid:
http://eve.klaki.net/CH1-Vanguard.WMV

http://www.resonantdynamics.com/downloads/CH1-Vanguard.WMV

http://evehomeworld.com/vids/turix/CH1-Vanguard.WMV

http://tolax.agsy.us/files/CH1-Vanguard.WMV
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 08.09.2005 12:54:12 vasta tsitaadiga

MacAivar kirjutas:
kuidas teada saada, millist tyypi maaki asteroidid sisaldavad?
kas pean iga asteroid belt'i l2bi s6itma, et teada saada?

no ükskord oled kaevand, siis juba meeles mis sealt saab ja kus kandis seda kivi leidub...
järgmine kord tarvitseb süsteemi hüpata, üks belt läbi käia ja ongi selge mis sealt süsteemist saada on-

ja see videolõik näitab ainult 50% EVE võimalustest nn. pvp... ok olgu siis kasvõi arvuti vastu päris 100% pvp see seal polnud. Kuidas need laevad saadud on, miks naad üksteist lasevad ja ega seal selline nottimine ikka ei käi... tegelikult vist oleneb kelle vaatest see on.. mõni elabki sellest. aga eriti hästi ta eve't ei kirjelda

>-Shifty-
Kreisi kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 08.09.2005 14:07:30 vasta tsitaadiga

kamoon idud kes tahavad 15 euri kuus maksta et päev otsa asteoide vahtida ei saa olla normaalsed inimesed ... mina maksan selle eest 15 eur kuus et näha kuidas need kaevandajad õhku lendavad ... ja siis naeran ennast ribadeks icon_biggrin.gif
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 08.09.2005 14:28:42 vasta tsitaadiga

maitse asi...mulle meeldis küll vaikselt oma künaga asteroide urgitseda ja väikest ärikest ajada. tahad actionit. mine küti omasuguseid ja jäta rahulik rahavas rahule, beer_yum.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Wilts
HV veteran

sõnum 08.09.2005 17:20:15 vasta tsitaadiga

jamh... tegelikult ma tean, et jumala tahe on puruks lasta laevu kes isegi su armorit ei kriimusta... või ei saagi vastu lasta aga tegelt käib see zitax pinda kui sa ise oled õhkulendav pool+ loed nende BIO'd siis uhkeldavad seal oma damage numbritega.
Aga kui tekib väiksemgi võimalus oma laevast ilma jääda tõmbavad saba jalge vahel minema. Nagu kohutasime ühe venna ära kui vana üritas mu ühte apoc. õhku lasta- kaks vanti (mu teine account ja siis mingi sell korbist... apoc ja raven) hüppasid võõle sedasi, et vana jäi "kahe tule vahele"... koom oli selles, et ühtegi lasku ei toimunud sest meil polnud millegagi lasta ja vana tõmbas uttu icon_lol.gif

üks ütles hästi nende kohta:
GANKER is a terrorists,a psycopath they kill anything and everything that is below their skill their goal is to feed their bloodlust to hurt other players reguardless to how disruptive they are to the game or the enjoyment of others
GANKERS are a disease that need developers to eradicate or BAN this type of behavior.
____

Gankers are game killers and have always been the bane of online games. I'd agree that deliberate ganking of low skilled players is harrassment and should result in termination of their account...
These are the people who shoot at noobs often because they can't compete against someone with equal skills. They are the bullies who want to spoil the game for everyone else because they are bored and don't have the intelligence to find something else to do.

kuigi oma u aastase kaevandamise järel pole ükski veel mind õhku lasknud... nooh mingid 0.0 ringi uitamised lõppevad varem või hiljem klooniga.

mina siis tänasest sellest hullusest vaba.. ju paistab millal jälle sisse ronib... sai üsna pikad skillid õppima pandud... parajalt kopp ees ka, corp viskas ka mingi teisega leivad ühte kasti... siiski pole tegu enam selle corbiga kellega pool aastat tagasi liitusin icon_neutral.gif

viimati muutis Wilts 10.09.2005 12:02:39, muudetud 4 korda
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  EVE online mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 73, 74, 75  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.