Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Piltide hoidmise kindlus www.pilt.ee's märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 07.09.2005 21:49:08 Piltide hoidmise kindlus www.pilt.ee's vasta tsitaadiga

Kui kindel on hoida oma pilte pilt.ee's. Tasuta teenus=on nagu on. Reeglitest ma selle kohta midagi ei leidnud. Võibolla ükspäev lõpetavad nad oma tegevuse ja olngi kõik pildid läinud?

Ma olen siiani pildid pilt.ee'sse üles laadinud ja arvutist kustutanud. Aga pole enam sugugi kindlust, et ükspäev kõik lännu ei ole.

Kui kindel see pilt.ee ikkagi on? Saatsin neile selle küsimuse, kuid nad ei vaevunud vastamagi. Võibolla keegi siinsetest oskab vatstata.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 07.09.2005 21:55:47 vasta tsitaadiga

arvutiasjanduses ei või kunagi kindel olla (eriti veel tasuta teenuse puhul). Parem pane Hurt lisaks ja backupi oma pildid cd või dvd peale. On süda rahulikum.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
radikas
HV vaatleja

sõnum 09.09.2005 16:05:49 vasta tsitaadiga

Netti üles laadida ja arvutist ära kustutada on küll rumal tegu icon_rolleyes.gif Kui võimalus selleks on, tee koopia CD'le näiteks icon_wink.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 09.09.2005 16:09:41 vasta tsitaadiga

Suht rumal küsimus kus peaks keegi teadma kui kindel seal hoida on. Alati on see võimalus, et kellegi vea tõttu satub sinna viirus vms ja ükspäev lihtsalt enam midagi ei ole. Samas milline inimene laadib oma tähtsad pildid netti ülesse ja kustutab arvutist ära. Selleks on juba pikad aastat CD-d ja DVD-d mõeldud...
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.09.2005 17:04:12 vasta tsitaadiga

Veel mõistlikum on oma pilte hoida mitmes kohas korraga. Endal on pildid kahel erineval plaadil mida hoian erinevates kohtades ning kahe erineva arvuti kõvakettal. Praegu on mul praktiliselt nelja aasta pildid ja koduvideod kõik digitaalsel kujul ja kui nendea midagi juhtub, siis taastamisvõimalust ei ole küll enam mingisugust. Seega ei maksa kunagi kindel olla, et keegi tasuta sinu piltide säilimise eest hoolt kannab.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ala
HV kasutaja

sõnum 10.09.2005 18:30:39 vasta tsitaadiga

Mina olen teistele näitamiseks hoidnud pilt.ee-s,, Miks? Tasuta ja pole veel piiri ületand- praegu üleval üle 1000 pildi. Jama selles, et pilt.ee on väga aeglane ja aegajalt üldse maas. Mina olen pilte selles servus hoidnud alates 2003 sügis. Originaalid on ikka kõvakettal icon_wink.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
tomson
HV veteran
tomson

sõnum 12.09.2005 22:45:06 vasta tsitaadiga

Ma soovitan hoida pildid alles ka enda masinas. Mul on oma domeen sõbra web serveris ning hiljuti oli juhus, et RAID Controller põles maha ja keeras kogu data ketastel peeti. Õnneks oli backup olemas, kuid kui poleks olnud? Mnjah... pole vaja kirjeldada. Sama võib juhtuda ka pilt.ee'ga. Kõige parem soovitus oleks ilmselt oma pildid arhiveerida, kas DVD või CD peal.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 28
tagasi üles
8
HV Guru

sõnum 05.10.2005 00:31:27 vasta tsitaadiga

Ega ka CD/DVD peale ei tasu kõiki lootusi panna. Salvestad sinna, unustad kappi seisma ja väga võimalik, et 10 aasta pärast enam ei loegi midagi välja.

Parim variant on ikka see kuldne kolmik:
- Esimene koopia oma arvuti kõvakettal
- Teine koopia kusagil veebiserveris (nt. pilt.ee)
- Kolmas koopia CD peal ning soovitavalt see CD nt. maale vanaema juurde ja iga paari aasta järel uuendada.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Piltide hoidmise kindlus www.pilt.ee's
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.