Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 265, 266, 267  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vombat
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.09.2005 16:12:34 vasta tsitaadiga

Tervist,

Väike mure siis. Nimelt mul ei näita mängis Spray'sid - teeb hääle küll ära, aga seina peale ei jää mitte midagi. Oskab keegi äkki aidata?

Lugupidamisega,
Vombat
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
zaG
HV kasutaja

sõnum 06.09.2005 16:29:49 vasta tsitaadiga

piq kirjutas:
serveri viga on esiteks se hunnik troppe kes seal pidevalt mängivad (igasugu lapsed kellel mölapidamatus ja veel hunnik puudeid)
teiseks on se servu imo väga kahtlaselt konfitud kohati tundub et miski on väga mööda võrreldes teiste norm. servudega
+ adminnide tegevus jätab kohati soovida...
...õigus jah
see asi käib kah närvidele et ainult 1 awp per team
ja seepärast ma mängingi enamus ajast servudes kus awp kenasti lubatud ja ilma piiranguta.

Esiteks see mäng ongi mõeldud noorematele seal hulgas ka lastele ja kui möla ei meeldi saad ju ekraanile tuleva teksti ära keelata. Mina neid selle pärast bannima ega kickima ei hakka kui keegi kelllegagi räägib, teine asi on muidugi kui keegi teist sõimab ilma põhjuseta. Teiseks kui sa arvad, et servu on kahtlaselt konfitud siis ehk ütled täpsemalt, mis see miski on, mis väga mööda on? Peaksid seda mängimisest vähemasti järeldama icon_rolleyes.gif kui aus olla, siis ise midagi küll tähele pannud ei ole, et miski väga mööda on. Adminnide tegevus jätab kohati soovida? Ehk räägid jällegi lähemalt, tahaks siiski teada mida siis meie tegemata/valesti teinud oleme. 1 awp per team on väga hea põhjusega nii pandud, kuna on see avalik mänguserver, tahab enamik inimesi lihtsalt mängida ja saada mängust seda, mida nad ootasid, ehk siis seda, et neil lõbus oleks. Minu meelest, ning ka paljude teiste meelest, ei ole see kuigi lõbus kui 1 tiim istub ühes mapi nurgas ja teine tiim teises mapi nurgas ja pommitavad üksteist nende kahuritega ja kõik teised, kes awp osta ei suuda, maha kõmmutatakse. See 1 awp per team on serveris mängijate poolt otsustatud ja ei ole plaanis seda muuta, kes enne osta suudab, see saab omale awp. Kokkuvõtteks võib ütelda, et teie poolt toodud argumendid on väga pealiskaudsed.
madedog kirjutas:
...Ent ma ei saa aru, miks nad neid kuradi ewp p*desid ära juba ei bänni, nad kogu rahva juba surmani ära tüüdanud.

Ütle üks põhjus miks ma peaks neid bannima, minu meelest ei ole nad midagi valesti teinud, vähemasti mitte siis kui mina seal olnud olen. See, et nad teid ära omavad ei ole piisav põhjus, et ma neid bannida tahaks.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 06.09.2005 17:32:50 vasta tsitaadiga

Kas CSSis saab teha nii nagu näiteks Q3s, et demo, screen jms tehakse automaatselt? Q3s on käsk cg_autoaction koos sobiva väärtusega. Näiteks kui panna see "31, siis: kui hakkad mängima siis pannakse automaatselt demo lindistama, pela lõppedes tehakse siis dump statsist, screenshot + demo tegemine pannakse seisma. Väga mugav.

Ning eks AWP lubamine/keelamine ole iga admini südametunnistuse asi, isiklikult meeldib kui kõik püssid on lubatud. Olgugi, et AWPd suurt ei pruugi. Aga kui Aug ära keelataks, siis oleks küll rahulolematu icon_wink.gif.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 06.09.2005 18:02:20 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Kas CSSis saab teha nii nagu näiteks Q3s, et demo, screen jms tehakse automaatselt? Q3s on käsk cg_autoaction koos sobiva väärtusega. Näiteks kui panna see "31, siis: kui hakkad mängima siis pannakse automaatselt demo lindistama, pela lõppedes tehakse siis dump statsist, screenshot + demo tegemine pannakse seisma. Väga mugav.

Ning eks AWP lubamine/keelamine ole iga admini südametunnistuse asi, isiklikult meeldib kui kõik püssid on lubatud. Olgugi, et AWPd suurt ei pruugi. Aga kui Aug ära keelataks, siis oleks küll rahulolematu icon_wink.gif.

demo saab lindistada küll...record [demonimi] on käsuks.

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 06.09.2005 18:15:22 vasta tsitaadiga

Mhmh, seda ma tean. Aga kas saaks seda protsessi automaatseks teha? Et ainult mängid ning pärast on demo, SS jms olemas ilma, et ise mdiagi tegema peaks?
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 06.09.2005 21:38:48 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Mhmh, seda ma tean. Aga kas saaks seda protsessi automaatseks teha? Et ainult mängid ning pärast on demo, SS jms olemas ilma, et ise mdiagi tegema peaks?

ei tea, mby on mingi mod olemas selleks...

tagasi üles
RooZu
HV kasutaja

sõnum 06.09.2005 22:55:06 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
hmm... sa võid nii teha, et bindid confis ära, et nt.
bind "f6" "record demo"
ja kinni panekuks nt.
bind "f7" "stop"

St. siis seda, et sinu css kausta tuleb demo nimega demo.
Aga noh, kui sa demo nime pärast ei muuda, siis ta kirjutab vana demo faili üle....
et siis mängu ajal f6'te ja pärast f7ja pärast lähed muudad demo nime ära, siis teinekord saad jälle f6'est lindistada icon_arrow.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
TanelJ
Kreisi kasutaja
TanelJ

sõnum 07.09.2005 01:10:18 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:
Ent ma ei saa aru, miks nad neid kuradi ewp p*desid ära juba ei bänni, nad kogu rahva juba surmani ära tüüdanud.

LOL... ma ei hakka siin igaks juhuks fleimima, erinevalt sinust. Arvata on, et sa ei tee vahet skillil ja koodil kuna sa oled ju ikkagi veel suht algaja eks.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 07.09.2005 03:03:19 vasta tsitaadiga

lol @ TanelJ, ma ei ole öelnud et nad koodivad icon_lol.gif ma lihtsalt olen öelnud, et nad on kõik juba surmani ära tüüdanud icon_lol.gif kui nad niiväga soovivad koffris mängida, arvestagu ka teistega kes ei-ole-veel-nii-hea-skilliga.

Ning TanelJ... ma olen sortsu juba eelmise aasta septembrist pelanud icon_wink.gif Ka minu tänaste skooride põhjal võib oletada, et ma _ei_ ole suht algaja icon_wink.gif Ja usu mind - oskan küll vahet teha skillil ja koodil icon_lol.gif

tagasi üles
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 07.09.2005 16:57:43 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:
lol @ TanelJ, ma ei ole öelnud et nad koodivad icon_lol.gif ma lihtsalt olen öelnud, et nad on kõik juba surmani ära tüüdanud icon_lol.gif kui nad niiväga soovivad koffris mängida, arvestagu ka teistega kes ei-ole-veel-nii-hea-skilliga.

Ning TanelJ... ma olen sortsu juba eelmise aasta septembrist pelanud icon_wink.gif Ka minu tänaste skooride põhjal võib oletada, et ma _ei_ ole suht algaja icon_wink.gif Ja usu mind - oskan küll vahet teha skillil ja koodil icon_lol.gif

hmm mina liigitaks su siiski algajaks
ja samuti ka crv(esialgu kuna eitea mis nimeda poisike pelab)
ja mis puutub adminnidesse siis valesti hmm pole miskit näinud teised kurdavad et kohati miski abuse käib ise näinud just puudulikku tegevust xiiterite ja kõige muu suhtes samuti kisakõride suhtes ometi on olemas ju nagu 1.6's gagimis võimalus antud juhul siis mute
mis puutub koffri awp hooradesse (peale mu enda) siis ega neid pole raske ka pystoliga maha võtta rääkimata AK'st vai coldist
ja mis puutub parimasse kooslusesse siis awp ja 5.7 paar flashi ja granu kui raha on ja ainuke tyyp kelle vastu awp'ga (temal kah mutugi kui on) pelada on reaalselt ka mõnus on dracs , sest siis pakub asi ka mingit pinget raunz kah vahest a rohkem pole nagu silma hakanud yhtki inimest kes awp'ga korralikult pelaks( pelada oskaks) selles servus , ei pea silmas tavalist mõttetut campi raundide alguses keskpaigani vaid raundi alguses jah d2's näiteks keskelt ustevahelt ja kui sealt mehed lännu siis minema kobimist baasist (va. juhtudel kui yle poole oma tiimist surnud on ja vastaseid 1 vai 2 , siis saan aru campimisest aga mitte eisaa aru plantimise mitteyritamisest põhjusel et relva säästa)
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
crv
HV kasutaja

sõnum 07.09.2005 17:08:51 vasta tsitaadiga

eesti vaates ma olen middle ,algajast võid sa kellelegi teisele rääkida icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 07.09.2005 18:13:36 vasta tsitaadiga

piq, teeme 1on1, kas siis ka algajaks liigitad? icon_lol.gif
tagasi üles
crv
HV kasutaja

sõnum 07.09.2005 18:37:08 vasta tsitaadiga

No ffs milleks vaja cs:s teemas mingi 1on1 värki ajada :/ ja üldse piq'il on õigus ,et seal mängivad noobid ja awm võiks kah lubatud olla.
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 07.09.2005 19:07:28 vasta tsitaadiga

Jah, aga kõik on kunagi noobid olnud. Ja awm ON lubatud. Aga kui nagu kõikidel on AWP ja siis nad lithsalt nurgas kükkavad (nagu noobidel kombeks icon_biggrin.gif) siis pole mingit mõtet sellisel serveril. IMO võiks AWP üldse ära keelatud olla, aga ta on traditsiooniline osa CS-ist. Praegune 1per team on täiesti rahuldav ning hea. Kes jõuab esimesena niipalju teenida et AWP osta, see ka ostab ja pole mingit vingumist.
tagasi üles
Harald205
HV kasutaja

sõnum 07.09.2005 19:11:36 vasta tsitaadiga

Täeisti õige jutt madedog. Keegi meist ei sündinud AK käes, või ehk siiski...
Kellele ei meeldi seal mängida, see ei pea seda tegema, kohustuslik ju pole.
8)

crv
HV kasutaja

sõnum 07.09.2005 19:21:31 vasta tsitaadiga

no mulle küll need campivad noobid probleemiks pole,ma olen CT ,seega ma kaitsen bombplacei mitte ei ründa T'na kasvõi kui awp saan siis ma lähen peale ... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
hunter
HV vaatleja
hunter

sõnum 07.09.2005 21:22:02 vasta tsitaadiga

Steami foorumis nägin head linki.Toredad koomiksid.
http://enpwnment.com/comics/awp-whore/
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 07.09.2005 21:39:13 vasta tsitaadiga

Enam ei saa jagada steami acci. Cssis viskas kirja et logged in from another pc ja jokk. Pead uuesti sisse logima ja siis viskab teisel....sakib rsk nüüd pean endale ostma:(( ootan vist retaili ära, loodame et tuleb eestist või saab vähemalt peebust osta.
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 07.09.2005 22:18:21 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:

halamine ja siis vabandused:P
minul pole nendevendade vastu midagi, head nad minuarust ei ole...
aga sinuga teeks 1on1 küll...koffris pole ma endale veel väärilist vastast leidnud, kuigi olen sortsi pelanud 4 pääva, niiet see aeg ei n2ita muffigi

BrutaH
HV vaatleja

sõnum 07.09.2005 22:39:23 vasta tsitaadiga

Ega keegi järsku oma kasutult seisvat HL2 kontot müüa ei taha? Endal jube äda ja tahaks source pelada. Kontot aga pole ja poodi päris HL2 järgi ei taha ka minna.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 07.09.2005 23:22:32 vasta tsitaadiga

BrutaH, nagu juba mitu korda räägitud, Steami kontodega äritsemine on keelatud .
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 07.09.2005 23:29:09 vasta tsitaadiga

thebull kirjutas:

...koffris pole ma endale veel väärilist vastast leidnud, kuigi olen sortsi pelanud 4 pääva, niiet see aeg ei n2ita muffigi

valel ajal oled sinna sattunud siis icon_razz1.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.09.2005 23:30:04 vasta tsitaadiga

# Day of Defeat: Source to be released this month!
# Soon there will be an ability to pre-order and preload the game via Steam, so that when the game is released, you can play it the very second it is activated
# Day of Defeat: Source will be available as an individual purchase via Steam, as well as part of the Counter-Strike: Source retail package that will be available at stores around the same time. Half-Life 2: Silver and Gold package customers will automatically be able to play

http://www.steampowered.com/Steam/Marketing/September2.2005/?l=english

neros
HV Guru
neros

sõnum 07.09.2005 23:37:12 vasta tsitaadiga

Et siis saavad entusiastid hankida juba CSS-i üksinda, ilma HL2-ta icon_biggrin.gif

(aga selle jaoks on meil HL2-e teema icon_wink.gif)
Aga jah, thebull, ilmselt oled väga valel ajal servus icon_biggrin.gif Seal ikka piisavalt neid kellele ära ei tee icon_biggrin.gif

tagasi üles
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 08.09.2005 09:47:22 vasta tsitaadiga

kui thebull on pelanud seal nimeda salamander siis eile toimus asi järgnevalt poiss istus oma awp'ga T baasis ja kisas "hold ur position" jne. ja kykitaski peaaegu koguaeg seal
mingil hetkel siis visati ta yle CT tiimi ostis omale awp ja sai minukäest kohe uksevalet kuuli ja poiss kadus hea meelega oleks seda nobo veel killinud awp'ga icon_biggrin.gif
täpsustuseks : nimi oli Salamande @ 7800gtx
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 265, 266, 267  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.