praegune kellaaeg 25.06.2025 01:55:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
matux
HV kasutaja

|
07.09.2005 19:06:08
Kõvakettalt ei saa faile ära kopeerida |
|
|
Probleem on siis selline, et mul on ühel 40GB-sel kõvakettal palju pilte ja ka filme (umbes 2GB jagu). Kõik oli korras kuni üks päev ühendasin ketta arvutisse slavena (windowsit seal pole peal), et andmed uuele kõvakettale peale lasta. Läksin slave kettale Ctrl+A (select all) ja Cut. Master kettale parem klõps ja Paste. Natuke aega liigutab faile ja siis äkki error:
"The File failinimi.laiend cannot be copied baceuse of an I/O Device Error"
Siis hakkasin juba muretsema. Cuttisin need failid mis jõudsid uuele kettale, tagasi vana ketta peale ja hakkasin asja uurima. Panin tähele, et kõikidest sadadest piltidest mis mul seal asusid thumbnailidena, tuli pilt nähtavale ainult osadel.
Need millel ei tulnud pilti, neid hakkasin kohe avama ja sain järgneva teate image wieveris "No prewiev available". Neid pilte ei saanud ka teiste programmidega avada. Sama jama on ka enamus teiste failidega mis mul seal oli. Filmid, Flashid jne. Kas need failid on nüüd nii vigased, et nendega ei saa enam midagi peale hakata? Ja Device Error? Osasid faile saab vanalt kettalt uuele ("f*cked up või mitte" faile) ja osasid jälle ei saa. Milles viga võiks olla. Kas seda probleemi annab lahendada?
Ma teen lühikokkuvõtte:
1.) Device Error ei lase enamus faile sellelt kettalt teisele panna
2.) Osad failid on vigased (nn. koomas, ma loodan).Kas neid saab taastada?
EDIT: Probleem lahendatud.
GetDataBack For NTFS või GetDataBack For FAT32
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|