praegune kellaaeg 20.06.2025 10:57:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vana Tola
HV vaatleja
|
24.08.2005 15:40:08
Isemuutuv kasutajanimi |
|
|
Kaks päeva toimub minu adsl-iga midagi mõistetamatut. Iseenesest muutub minu sisselogimise kasutajanime tunnus. Nime esimene pool on õige aga ülejäänu meenutab mingit IP numbrit. Selleks et netti logida, tuleb alati uuesti kasutajanimi õigeks muuta. Kohe kui olen netiühenduse katkestanud ja üritan uuesti siseneda on jälle nimi muutunud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
escucha
HV veteran

|
24.08.2005 15:46:10
|
|
|
mingid pahalased on masina kallal ilmselt.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
24.08.2005 16:31:55
|
|
|
Netikabla tagant ää, safe mode, antiviirus, anti-spyware, TEMP kataloog tühjaks, tavaline protseduur.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
25.08.2005 18:55:03
Re: Isemuutuv kasutajanimi |
|
|
Vana Tola kirjutas: |
Kaks päeva toimub minu adsl-iga midagi mõistetamatut. Iseenesest muutub minu sisselogimise kasutajanime tunnus. Nime esimene pool on õige aga ülejäänu meenutab mingit IP numbrit. Selleks et netti logida, tuleb alati uuesti kasutajanimi õigeks muuta. Kohe kui olen netiühenduse katkestanud ja üritan uuesti siseneda on jälle nimi muutunud. |
Ärge näkku lööge, aga äkki see on mingi dialer? Kõlab kuradi sarnaselt küll ja ADSL käib vist telefoniliine pidi ka?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vana Tola
HV vaatleja
|
25.08.2005 22:40:24
|
|
|
Tegin tavalist protseduuri nagu Madedog soovitas. Ega ei paranenud küll. Ühel mu tuttaval oli nädal tagasi sama lugu. Ta kirjutas samuti uuesti kasutajanime ja vajutas apply. Sai korda. Minul apply nupp ei tööta - pole aktiivne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|