Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
K3891
HV veteran

|
24.08.2005 12:56:36
Ei saa oma kausta ligi kuna olen vahepeal arvutit vahetanud. |
|
|
Mure siis selline et oli arvuti ja tegin teisele kettale oma asjade hoidmiseks koha aga arvuti sai välja vahetatud ja nüüd tahaks teise arvuti taga ka sellele kaustale ligi pääseda... mis teha
vist olen pannud teise arvuti taga kaustale piirangud peale..kuidas maha saaksin
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
24.08.2005 13:41:21
|
|
|
link :: Link
Neid piiranguid saad muuta kui klikid kausta peal hiire parempoolse nupuga siis sealt edasi vajutad security ja määrad vastavalt õigused ära. Ma tean mul endal oli kunagi täpselt sama probleem, kuid natuke pusimist ja sain asja nii korda. Vaata seda linki ka seal seletab ka kasutajale õiguste andmisest. (Selle gruppidess paigutamise osa võid vahele jätta kuna seda sul vaja vist ei lähe).
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
25.08.2005 03:37:57
|
|
|
aga mul oli eelmine arvuti XP-ga ja nüüd on Win 2000 ...
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
25.08.2005 04:36:07
|
|
|
ka 2000-ega saab õigusi jagada
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
28.08.2005 19:15:46
|
|
|
ei aita!
see kaust kuhu ligi tahan saada on eelmise arvutipeal vist kaitsealla pandud
ja paregu olen administraatori kasutajaga sees aga ikka ei näe kausta sisu [Access is denied.]
Kuidas ma saaksin terve ketta kasutus õigustest puhtaks teha et kõik näeksid neid kaustu?
pilt http://www.kanuuretked.ee/hinnavaatlus/security.bmp
seal on mingi kahtlane kasutaja?
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcung13
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|