Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eestlane
HV Guru

|
21.10.2004 00:35:44
|
|
|
Kõik herouse osad on ülikõvad, nii herouse 2, 3 kui ka 4. olen kõiki kõvasti mänginud ja vahepeal ka suht hasatris, vist on herouse 4 ikka veel pealgi, peab vaatama ...
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
21.10.2004 08:52:38
|
|
|
Heh, Heroes3'e nahka on mul vist kõige rohkem playtime kulunud kõigist mängudest kokku ja täitsa hea oli logeleda arvuti taga, näiteks vennaga hotseati mängida ja õlut libistada
nii võis terve õhtu nahka minna.
Samas ei olnud see Heroes4 nii hull kui siin enamus ütlevad. Mäng ei saa paigal tammuda, ta peab arenema ja Heroes4 arenes õiges suunas IMHO. Probleem lihtsalt selles et sel ajal kui ta välja tuli oli tugev turueelistus juba actionshooteritel ja rulamängudel.
Aeg ei ole enam see kus noored viitsiksid sellist mängu mängida ja nemad on arvutimängude suurimad tarbijad üle maailma. Mitte vanad mängupeerud kellele heroese värk hirmsasti meeldib aga kes moodustab turuosast ainult 10%
Sestap muutuvadki mängud aastatega üha lihtsamateks ja lühemateks... mõningate eranditega muidugi.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
21.10.2004 10:57:18
|
|
|
mnjaa... selles jutus on point
tahetakse rohkem elulist lähedust
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbuser
HV vaatleja
|
08.11.2004 17:34:16
|
|
|
Mul on installid HOMM3 tavaline ja nüüd installisin Shadow of Deathi, kui ma ei saa confluxi linnaga mängida. Kuigi map editoris nende unitid on olemas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tek1
Kreisi kasutaja

|
29.05.2005 00:45:19
|
|
|
Minumeelest on siiski kolmas osa kõige parem SIIANI, varsti muidugi V osa tulek,
see võib vast muuta mu arvamust, eks näis. Ehk muudabki
_________________ Programmeerimine ja kujundus vastavalt kliendi vajadustele: siim7 at icloud.com või PS. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
30.05.2005 08:06:04
|
|
|
Jah 3s the best kui panna veel peale WoG ja siis multiplayer (sama arvutitaga või siis üle võrgu) just hiljuti sai miskine 10h maraton tehtud sõpradega
See kuidas mõned vennad on viitsinud seda lisa teha on ikka hämmastav. Kõige rohkem meeldib see et asi genereerib random mapi
Müts maha nende ees, juhul kui keegi veel ei tea võiks öelda, võiksin kirjutada miskise lühikese review selle kohta lisa ise asub: siin
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
zzzzz
HV kasutaja

|
30.05.2005 14:50:38
|
|
|
HoMM 3 WOG parim mu arust
Sellist autocombat bug-i mul ei ole esinenud, saan seal koobastes täitsa ise võidelda.
_________________ -puudub- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
30.05.2005 15:59:26
|
|
|
eem.. autocombat bugi ??
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Weel
HV vaatleja
|
30.05.2005 17:19:17
|
|
|
limp kirjutas: |
eem.. autocombat bugi ?? |
Loe teema läbi.
zzzzz kirjutas: |
HoMM 3 WOG parim mu arust thumbs_up.gif
Sellist autocombat bug-i mul ei ole esinenud, saan seal koobastes täitsa ise võidelda. |
Ma saan ka ise umbes 10st koopast üheksas vabalt käia, kuid vahel juhtub nii, et paneb crashi ja pakub selle dumpi saatmist mingi .ru mailiadrele. Ma sain pihta ka, miks ta nii vahel seal koopastes autocombatiga ka kokku jookseb- see on siis, kui ta genereerib sinna sellise ala, kus näiteks viite tonti ümbritsevad kivid ja nad ei saa kuskile liikuda ja mina neid ka killida ei saa, kui mul just ühtegi laskjat tonti pole. Midagi muud teha ei saa kui load, ja autocombatiga on see kindel crash.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
30.05.2005 23:23:08
|
|
|
selge, ise seda sp-na ei mängi
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
zzzzz
HV kasutaja

|
31.05.2005 09:26:31
|
|
|
jään siis lootma, et mul sellist koobast ei genereeri. Küll on mul olnud vigaseid kaarte vms. Mäng jookseb vaenlase käigu pealt kokku ja siis kui laadid autosave-i on sama jama. Mõnikord õnnestub nii, et ei pea otsast algama aga mõnikord...... uus kaart
_________________ -puudub- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
23.08.2005 13:04:35
|
|
|
Kas keegi leiab mulle ühe megahea osa üles...??? Aastal 2000 vist mängisin seda viimati ja siis läks kaduma nimi oli "Happy Time Dragons!!!" ja osa oli selline XL, et igaüks alustas saarelt mis olid vist eraldatud väravatega milles olid tohutud väed ees... maa keskel oli suur saar kust sai neid 1000 eluseid draakoneid osta mitu ja ka teisi ning sealsamas oli maa alune värav, mis oli täesti TÄIS igasugu elukaid ja artifakte... eriti hea oli Necromanceriga pelada.. 10k luukeresi ja siis eludepudelid +2 life to all creatures ning +1 life ple nagu midagi aga pange 3 elu juurde luukeredele, mida on 10 000
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
23.08.2005 13:32:10
|
|
|
tundub, et sel suvel algas mingi herose mania. 8)
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laifstaile
Kreisi kasutaja
|
23.08.2005 20:59:39
|
|
|
seda kindalsti sest kõik herose friigid tulevad oma muljetega pc tagant välja ja ootavad uut viiendat osa
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
26.08.2005 16:06:21
|
|
|
Nu ei oska keegi mind aidata?
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
26.08.2005 18:50:03
|
|
|
link :: kae siit
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Nu ei oska keegi mind aidata? |
tuleb veits otsida tirisin alla ja lasin üles kuhugi
edit: üldiselt mapid siin (ka antud happy dragon)
google on väga suur abimees. proovi otsida teinekord ise jutumärkide sees pane otsima seda sama happy stuffi
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.08.2005 00:49:06
|
|
|
Huh thx aega sai aga lõpuks ometi sain selle osa läbi tehtud väga viimase peal osa soovitan kõigile. Mitmekesi on kah väga hea pelada. Igatahes Elementar või Necropol on võidu nimeks Mina eelistan Necropoli 8)
Lõpp on raske kui pole expert Earth Magicut... nimelt sellega saad ükskõik, mis linna teleportida aga seekord ei saanud ma Earth Magicut ja sain vaid lähimasse linna teleportida... jama oli selles, et üks kõige karmim mees lendas nii ringi ja jube oli teda taga ajada.. lõpuks kolme normi väega sain jagu
http://www.zone.ee/wrc2006/1/Homm3_1.JPG
http://www.zone.ee/wrc2006/1/Homm3_2.JPG
http://www.zone.ee/wrc2006/1/Homm3_3.JPG
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Weel
HV vaatleja
|
28.08.2005 12:26:20
|
|
|
Ma mängisin ka eile sama kaarti(impossible raskusaste), aga selle behemothide lossiga, ning ma kasutasin selle mängimiseks Wake of Godsi - st WOGifyisin kaardi ära, et heroe ka võitluses osaleks. Aega kulus läbi mängimiseks kuus tundi, aga kui Platooni pilte vaadata, nähes 163 Ghost Dragonit , tundub sul venis mäng ikka väga pikaks . Mul oli lõpetades ~30 upgradetud behemothi. Seda kaarti on jah kõige lõdvam mängida Elementalite lossiga, sest kohe alguses on kõik spellid olemas ja ei pea üldse neid väravavõitlusi tegema, vaid saab juba teisel nädalal esimese vastase ära kustutada - aga nii pole asi fun.
viimati muutis Weel 28.08.2005 12:41:55, muudetud 1 kord |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaivo
HV kasutaja
|
28.08.2005 12:29:57
|
|
|
Mis kuradi Draakon see nunnu lilla on.
Pole sellist näinud :/
_________________ Tracker------------------->-Dra[EST]coN-<------------------- |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
28.08.2005 12:38:10
|
|
|
Weel kirjutas: |
Ma mängisin ka eile sama kaarti, aga selle behemothide lossiga, ning ma kasutasin selle mängimiseks Wake of Godsi - st WOGifyisin kaardi ära, et heroe ka võitluses osaleks. Aega kulus läbi mängimiseks kuus tundi, aga kui Platooni pilte vaadata, nähes 163 Ghost Dragonit , tundub sul venis mäng ikka väga pikaks . Mul oli lõpetades ~30 upgradetud behemothi. Seda kaarti on jah kõige lõdvam mängida Elementalite lossiga, sest kohe alguses on kõik spellid olemas ja ei pea üldse neid väravavõitlusi tegema, vaid saab juba teisel nädalal esimese vastase ära kustutada - aga nii pole asi fun. |
mäletan et tegime sõbraga kehekesi ühe masina taga wog-i ning sõbral oli ingleid ja teisi samal levelil olevad djuude sadades ning tuli see altar kus kõik su mehed muundati mingi tese tiimi kollideks ning kutt sai kuskil 1000 ghost dragonit ning tal oli veel see diplomacy ka expert nii et päris mitu draakonit ühines temaga
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
28.08.2005 12:41:27
|
|
|
Fairy Dragon (või oli see Fairie Dragon) . Draakon keda saab outpostidest osta (nagu ka Crystal Dragon ja Azure Dragon (võimsaim creature mängus) ning see pronksi meenutav draakon kelle nime ma ei tea )
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Weel
HV vaatleja
|
28.08.2005 13:17:34
|
|
|
Platoon, kas sa cheatisid? Vaadates su viimast screenshoti on näha, et sa oled ainult oma kõrbe alal võtnud ära ressursside kaevandusi , sul on ainult 2 heroet , sul on puitu ainult 502 . Sellest võib järeldada, et sa oma vallutustega kaugele ei jõudnud, kui praktiliselt rohelise käes on olnud pool kaardist + veel kollase käes on su naaberala. Nii vähene puidu hulk näitab, et merd ei sõitnud sa peaaegu üldse, seal oleks mingi nädalaga juba üle tuhande puidu tulnud. Esimse hooga tundub, et sa jobutasid liiga kaua oma alas, kuni vastased hakkasid üle jõu käima, siis kasutasid lõpmatu käikude koodi vms ja vallutasid nende lossid ära. Sest mis moodai saab olla ainult kaks heroet, sest esimestel nädalatel on vaja juba maksimum heroesi, et ressursse korjata ja veskites käia ja merd sõita jne. Sry kui puusse panen, aga siin on midagi vääga kahtlane, eriti kui mainisid veel, et sul polnud expert earth magicut.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
reitz90
HV kasutaja
|
28.08.2005 14:26:06
|
|
|
lasin ka homm 3 peale ja mängisime sõbraga paar tundi. hakkas täitsa meeldima. kahjuks sai map selline, et ei olnud eriti resursse kuskilt saada (just seal saarel, kus mina olin)
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzz
HV kasutaja

|
28.08.2005 17:38:22
|
|
|
painkillah kirjutas: |
ning see pronksi meenutav draakon kelle nime ma ei tea ) |
Kas ta mitte Rust dragon ei olnud?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.08.2005 17:47:00
|
|
|
Cheate ei kasuta ma ever ja alati Impossible level siis pakub pinget... lõpuks lihtsalt ma jooksin ringi ja ajasin ühte lolli taga, kes alati town portaliga põgeneda suutis. Aeg ajalt käisin keset mappi, et armeed suurendada Igasugu puitu jne tuleb lihtsalt aja möödudes. Vahetasin ka rämedalt algul kuna raha oli kõvasti aga ressursse plnud. Igas alguse linnas oli Holy Grail sees sellest ka raha jne asju palju. PS!! 230Ghost Dragonit oli lõpus ikka
Lõpus vaatasin palju income rahas on... päevas tuli sisse 120 000 raha umbkaudu
Ma nimetan ennast üheks õigeks Heroese fanatiks pole veel leidnud inimest, kes suudaks mulle ära teha Heroeses
Selle kaardi omapära veel üks ülihea... mine pea armeega maa alla ja noti iga mees maha... Holy Grail lisab 30% Necromanceri skilli... välja tulles võib sul ca 30 000 luukere olla mitte ükski vend ei löö maha seda... ühe laksuga virutab 160 Ghost Dragonit suvalt maha ülihea oleks kellegagi koos pelada seda mappi...
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|