Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas HV foorumisse tuleks lisada inglisekeelne alamfoorum? |
jah, kindlasti! |
|
14% |
[ 9 ] |
võib kah, asi pole nii oluline |
|
26% |
[ 17 ] |
ei ole vaja, eestimaal räägime(kirjutame) ainult eesti keeles! |
|
58% |
[ 37 ] |
|
hääli kokku : 63 |
|
autor |
|
dvd vader
HV Guru
|
21.08.2005 17:06:24
|
|
|
aga ütleme et näiteks katseliselt ju ometi võiks sellise foorumi teha paariks kuuks kasvõi? kellele rahvuslikul või muul pinnal väga vastu hakkab, võib niikaua kasutada alamfoorumi ignoreerimise funktsiooni.
tont, võib-olla võõrkeelne alamfoorum tõesti ei töötaks sellisel kujul, ma ainult argumenteerin oma mätta otsast praegu, aga eksperiment on siiski teadmiste alus ja ma tahaks näha kasutajat, kes raudselt julgeb enne foorumi olemasolu väita, et selline alamfoorum tuleb HV foorumile ainult kahjuks
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
21.08.2005 17:12:02
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
aga ütleme et näiteks katseliselt ju ometi võiks sellise foorumi teha paariks kuuks kasvõi? kellele rahvuslikul või muul pinnal väga vastu hakkab, võib niikaua kasutada alamfoorumi ignoreerimise funktsiooni.
tont, võib-olla võõrkeelne alamfoorum tõesti ei töötaks sellisel kujul, ma ainult argumenteerin oma mätta otsast praegu, aga eksperiment on siiski teadmiste alus ja ma tahaks näha kasutajat, kes raudselt julgeb enne foorumi olemasolu väita, et selline alamfoorum tuleb HV foorumile ainult kahjuks |
Ignoreerima ei hakkaks ja isegi puhastaks totaalsest läbust, mis seniste kogemuste järgi seal kergelt võib tekkida, aga kahtlane kas ühtegi abistavat vastust hooliksin kokku vusserdada oma vigases inglise keeles.
Tänaval olen veel aidanud aga foorumis jääb vist ära.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
21.08.2005 17:13:38
|
|
|
tsitaat: |
Ignoreerima ei hakkaks ja isegi puhastaks totaalsest läbust, mis seniste kogemuste järgi seal kergelt võib tekkida, aga kahtlane kas ühtegi abistavat vastust hooliksin kokku vusserdada oma vigases inglise keeles.
Tänaval olen veel aidanud aga foorumis jääb vist ära.
|
selle jaoks on ju oskajamad inglise keele kasutajad-itimehed
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
0 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
AMD
HV veteran

|
21.08.2005 17:16:13
|
|
|
Prooviks võib ju teha kah.
Vajadusel võib ju keegi selle eestikeelse vastuse võõrkeelde tõlkida.
_________________ From now on, the forum is owned by AMD.That means that you are NO LONGER allowed to talk about, or even mention *ntel. |
|
Kommentaarid: 335 loe/lisa |
   |
145 :: |
3 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
21.08.2005 18:43:30
|
|
|
Paaiks kuuks võiks tõesti proovida asja, aga nõustun XYZ-ga, vaevalt, et seal väga palju muud peale läbu leiduma hakkab.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
22.08.2005 08:31:27
|
|
|
Öelge üks hea põhjus, miks peaksid inglise keelsed (need kellele see emakeel on) inimesed just siia foorumisse tulema?
Kui keegi leiab sellele täiesti OK põhjenduse, siis oleks asi arusaadav.
Seni arvan, et sellist foorumit pole vaja - küll aga suhtuda tolerantsemalt neisse, kes postitavad näiteks inglise keelse müügikuulutuse.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|