Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hashi
Kreisi kasutaja
|
21.08.2005 11:43:46
|
|
|
taurix kirjutas: |
isver, mille jaoks siis kommentaarid on? kui tunned, m6ni veteran vms on mingi "puudega", kajasta seda tema prohviilis |
IRWWW @ "puude" kommentaar
Jube kift, ku mu profiili tuleks "kommentaar" -> Hashi on PEDE vms
Härrased, mõelgem ikka, millest räägime
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
21.08.2005 11:54:59
|
|
|
ja naljakate juhtumise foorumis võiks sellise asja teha, et seal postitatud postitused ei lähe üldse arvesse. seda on siin juba enne ka arutatud.
_________________ Ole tore ! |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
21.08.2005 13:16:42
|
|
|
profiilis võiks olla linnuke valikuga näidata oma ranki ja postituste arvu või ei. Täpselt nagu onlines oleku kohta.
Veel parem oleks, kui oleks võimalik valida, kas näidata enda oma ja lisaks, kas saab näha teiste omasid...
Siis oleks kõik nagu OK. Kes tahab vaatab ja näitab, kes ei taha, see ei näita ja ei näe kah. Süsteem toimib automaatselt ja neutraalselt edasi...
kas sellel asjal aga ka mõtet on, et progejate aega selleks raisata - krt seda teab...
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
21.08.2005 13:20:11
|
|
|
wazaa kirjutas: |
Esimene kandidaat läburipolitseiks oleks Dvd Vader
ta oleks ideaalne sellisele töökohale,karmi käega ja õige jutuga, või et tema võiks seda üldse juhtima hakata? kui ta muidugi pooldab minu ideid ja viitsib sellega tegeleda |
ei poolda sinu ideid
me ei loo siin mingit pooldiktatuurlikku riigikorda mingi salapolitseiga, tulge mõistusele
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
21.08.2005 17:07:50
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
ta oleks ideaalne sellisele töökohale,karmi käega ja õige jutuga, või et tema võiks seda üldse juhtima hakata? kui ta muidugi pooldab minu ideid ja viitsib sellega tegeleda |
ei poolda sinu ideid
me ei loo siin mingit pooldiktatuurlikku riigikorda mingi salapolitseiga, tulge mõistusele |
Ei seda salavärki ma eriti ei poolda, läburipolitsei isikud peaksid kindlalt teada olema, mingi 5 inimest kes lihtsalt tuimalt kustutavad mõttetud jama
Aga kui ei poolda siis ok
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
21.08.2005 17:15:19
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
ei poolda sinu ideid
me ei loo siin mingit pooldiktatuurlikku riigikorda mingi salapolitseiga, tulge mõistusele |
Ei seda salavärki ma eriti ei poolda, läburipolitsei isikud peaksid kindlalt teada olema, mingi 5 inimest kes lihtsalt tuimalt kustutavad mõttetud jama
Aga kui ei poolda siis ok |
Muuseas modede näol on läbu kustutajad täitsa olemas ja nad ei tee seda sugugi tuimalt.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
21.08.2005 17:20:20
|
|
|
ot ma ei saanud täpselt aru, kas juba on olemas sellised moderaatorid kes ainult läbu kustutamisega tegelevad? ja mitte millegi muuga?
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
21.08.2005 17:21:48
|
|
|
ot ma ei saanud täpselt aru, kas juba on olemas sellised moderaatorid kes ainult läbu kustutamisega tegelevad? ja mitte millegi muuga? |
1. Läbu pole sugugi nii lihtsalt defineeritav
2. Läbu kustutamine on iga mode ülesanne nagunii, tahtsin ma öelda
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
21.08.2005 17:31:51
|
|
|
jah, nendes kahes punktis on sul täielikult õigus, kuid ma mõtlesn seda et mingi 5 inimest, kes ainult just vot selle ülesandega tegeleksid, või äkki on mingid muud moodused? sellesmõttes et läbust lahti saada on põhimõtteliselt ikkagi võimatu, seda leidub alati, aga oleks vaja mingit viisi, et kui jama kuskil on, siis see võimalikult kiirelt hävitada, sest see mis hetkel tomub, noo kohati jätab ikka soovida
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
21.08.2005 17:34:53
|
|
|
Ega siis läbu kellelegi haiget ei tee, et selle vastu selliseid plaane tehakse.
Võtaks hoopis asja natuke vabamalt...ja siis kes ainult läbu eesmärgil postitab ja tarka juttu ei räägi, sellele võib Austusega Meistrilt panna.
_________________ Fotoblogi |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
2 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
21.08.2005 17:37:50
|
|
|
isver, mille jaoks siis kommentaarid on? kui tunned, m6ni veteran vms on mingi "puudega", kajasta seda tema prohviilis.
mingi paari juhtumi p2rast hakata koodi ymber kribama v6i nn. HV-kapo't looma hakata on paras bullshit. |
Olen jälginud seda teemat algusest peale, ja taurixi postitus toob täpselt minu mõtted välja
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
21.08.2005 17:41:06
|
|
|
_marek kirjutas: |
isver, mille jaoks siis kommentaarid on? kui tunned, m6ni veteran vms on mingi "puudega", kajasta seda tema prohviilis.
mingi paari juhtumi p2rast hakata koodi ymber kribama v6i nn. HV-kapo't looma hakata on paras bullshit. |
Olen jälginud seda teemat algusest peale, ja taurixi postitus toob täpselt minu mõtted välja  |
Jah, pean tunnistama et ei märganud seda posti, tundub tõesti mõistlik olevat, aga seda kommentaaride asja võik natukene tõsisemalt võtta? või kuidas nüüd öelda, et ostu-müügi kommentaarid ja kasutaja usalduse kommentaarid eraldi?
Kui mul on ütleme siit foorumist 20 sõpra, siis panevad kõik mulle positiivse või negatiivse kommentaari mitte mingi ostu-müügi puhul vaid et nad tunnevad mind ja usaldavad
eeh....jooksin üsna puusse?
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
21.08.2005 17:43:43
|
|
|
Oeh, on alles teema. L6ppeks on ju igal inimesel peas olemas isiklik filter mille abil eraldada täielikku jama totaalsest jamast ja neid mõlemaid asjalikust jutust. Palju annab ka postituse vorminduse, sõnakasutuse ja lauseehituse analüüs. Kui nimesel endal kupli all see "filter" korralikult ei tööta ja ta soovib näha "paguneid", et oleks teada, keda pimesi uskuda ja kellele üleolevalt ühmata, siis oleks ehk parem IT maha jätta ja astuda kaitseväe koosseisu. Seal on hierarhia iluasti paigas ja koloneli aetud totaalne jama on olulisem kui veebli aetud mõistlik jutt. Lahingukooli uksed on avatud igale ajateenistuse läbinud noorele inimesele. Edu!
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
21.08.2005 17:47:00
|
|
|
Seoses ostumüügi kommentaaridega => olen mitmel juhul näinud kahte kasutajat kes teineteist kommenteerinud on a'la "Pani prose posti, kõik OK" jne...
Lähemal vaatlusel on selgunud, et kahel kasutajal on ühine e-mail
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
21.08.2005 17:49:22
|
|
|
No alustame näiteks sellest, et läbu kui selline, on täiesti erineva väärtusega. on täiesti mõtetut läbu, mis kedagi maha teeb, müügiteemade läbustamine jne. aga näiteks naljakate juhtumite foorumis on mõningane läbu täiesti omal kohal. vaatame juhtumit kui sul on ees 30 lehte postitustega mis peaksid kajastama naljakaid lehti. mingil hetkel tekib ikka tahtmine ainult neid "parimaid" vaadata. ja sellistel puhkudel on enamasti parem vaadata " , või " eelnenud postitust. imo.
Ränkide koha pealt niipalju, et ränk loeb ainult niikaua, kui ta on Uus kasutaja või Guru. vahepealsed on minu arust suht mõttetud, need küll näitavad mingit "staatust", aktiivsust või läburit. kuid mitte midagi rohkem. Seevastu Uus kasutaja teeb näiteks ärifoorumites mind küll natuke ettevaatlikumaks, ning Guru rank annab ka mingi väikese respecti või asja...
nati OT'd ka siis:
olles kogu teema läbilugenud, pean järjekordselt tõdema, et mõnele isikule on küll südameasjaks HV foorumi diktatuuri alla seadmine või viimasegi inimlikkuse ja demokraatia ära kaotamine. kahju. lõppude lpuks oleme me siiski täiesti tavalised inimesed tavaliste kuvarite taga, olenemata mis meie rank kuskil foorumis parasjagu on...
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
21.08.2005 18:38:29
|
|
|
eeh....jooksin üsna puusse? |
Jah, hea, et sa ise aru saad, säästsid mind pikast ja põhjalikust seletamisest. Tänan.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eser
HV veteran

|
21.08.2005 19:01:18
|
|
|
hehh, aga(ma väga vabandan) minu meelest mõttetu teema@ need rankid käivad küll ja milleks seda muuta koguaeg, on igaühe oma asi
kas ta vaatab neid või mitte. St. kui ei meeldi ära vaata, aga tuleb vaadata mis inimene ikka räägib ka, sest ega keegi ole just üleliia targem kui tema jutt ... ))
_________________ Must, ja karvane ! |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|