Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JOKKER666
HV veteran

|
07.12.2002 13:46:09
|
|
|
mul liteoni 52x lugeja
ootan ponevusega esimest pauku
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
07.12.2002 13:47:40
|
|
|
JOKKER666 kirjutas: |
mul liteoni 52x lugeja
ootan ponevusega esimest pauku  |
Ja kui pauk tuleb, ära siis ehmata!
Tee ilusti mõned pildid ja kirjuta ilus seletus ning postita siia!
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
lol
külaline
|
08.12.2002 00:03:04
eheh |
|
|
nu minul oli selline kena lugu yhe vanema 32x lite'on seedee rommiga....
ostsin uue arvuti ja win 2000...installin ilusti ära ja kõik ilusti tootab...nu hakkan siis plaati välja võtma.....(seedee rommil oli plaadi pidurtusel mingi jama)ilusti sahtel lahti ja välja vastu kappi puruks ta lendaski....
|
|
tagasi üles |
|
 |
külaline
|
08.12.2002 00:36:42
|
|
|
v2givaldne inimene....
|
|
tagasi üles |
|
 |
vanarebane
Kreisi kasutaja

|
09.12.2002 00:08:28
|
|
|
Hehee... üks mu sõbra sugulane oli kah lite-oniga lasknud terve arvuti perse, isegi korpus oli ullult lõmmis(cd-romi juurest) asi oli nimodi et tüüp oli pannud instailima ja ise sööma läinud, muidugi kohvi arvutipeale jätnud(cd-romi kohale)... siis se vajas teist plaati ja siis ejctis oli juhtunud nimodi et plaat oli kilduteks lennanud ja kohvi ümber ajanud, koh oli cd-rommist sisse tsipa tilkunud ja lühise tekitanud mis lasi korgid läbi ja samas ka terve arvuti terveks jäi aint GPU jahuti
lahe lugu eks
_________________ Tähenärimine on hammastele kahjulik! |
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
kmail
HV kasutaja

|
09.12.2002 18:19:33
|
|
|
tekkis ahelreaktsioon
aga kuda sai kohv cdrommi sisse tilkuda
ta peaks ikka allapoole tilkuma mitte kuidagi kurviga?
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
09.12.2002 18:27:10
|
|
|
vanarebane kirjutas: |
Hehee... üks mu sõbra sugulane oli kah lite-oniga lasknud terve arvuti perse, isegi korpus oli ullult lõmmis(cd-romi juurest) asi oli nimodi et tüüp oli pannud instailima ja ise sööma läinud, muidugi kohvi arvutipeale jätnud(cd-romi kohale)... siis se vajas teist plaati ja siis ejctis oli juhtunud nimodi et plaat oli kilduteks lennanud ja kohvi ümber ajanud, koh oli cd-rommist sisse tsipa tilkunud ja lühise tekitanud mis lasi korgid läbi ja samas ka terve arvuti terveks jäi aint GPU jahuti
lahe lugu eks  |
Järjekordne näide kohvi kahjulikusest
Lähen võtan ka ühe tassikese. Arvutist hoian targu eemale
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oraff
Kreisi kasutaja

|
11.12.2002 01:28:24
|
|
|
irw 2rge valesti aru saage, aga t6siselt lahe on lugeda seikadest CD plaatidega! Mul oli kunagi ammu mingi 24x samsung mis otsustas plaate "peksta" enne lugemist, ja nii m6nedki l6petasid oma elu seal:( ,siis mingi aeg tagasi oli mul Lite-on 52x isend millega ma olin rahul seni kuni ta mu back-up plaadi "surnuks peksis" ja siis m6ni p2ev hiljem otsad andis(irw revenge of a dead CD???) sain siis selle Lite-on`i garantiikorras ymber vahetatud(K-saluun) vastu sain mingi NEC`i isendi, mis 6nneks on palju vaiksem ja pole siiani (ptyi, ptyi, ptyi) plaate peksma hakanud!
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
10.10.2003 22:33:05
|
|
|
wicked kirjutas: |
http://theage.com.au/articles/2002/12/09/1039379784015.html
tsitaat: |
Mr Stadje suggests owners of PCs and digital video equipment should sit at least five metres from their equipment.
He also urges users to consider wearing protective goggles and clothing possibly made from kevlar, a material usually used by the military and police forces in the manufacture of soft body armour. |
 |
Kas see nagu mingi naljaleht
Enivei, mul endal on ka üks plaat juppideks lennanud, tahtsin teada, kas teistel ka sellist jama on olnud ja tegin uue teema siia, kuna lihtsalt ei osanud otsingusse mingit sõna panna
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
madis
HV veteran
|
10.10.2003 22:59:39
|
|
|
tegelt sept. arvutikasutajas on ka sellest juttu
CD'd ei tohi:
painutada ja jätta CD-seadme sahtli vahele (kesse loll selle siis sahtli vahele jätab )
kriimustada ega muud moodi kahjustada, sest suurtel kiirustel võib saada saatuslikuks ka udupeen kriips ketta sädeleval pinnal
jätta kuuma kätte, näiteks palaval suvepäeval aknalauale vedelema
(nr. 9 (27) september 2003)
minul pole ühtegi plaati surma saanud, aga tuttaval on 2 tükki puruks lennanud (talle ma enda orig. plaate eriti ei julge laenata - mitte et mul neid palju oleks )
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
11.10.2003 12:06:32
|
|
|
madis kirjutas: |
tegelt sept. arvutikasutajas on ka sellest juttu
painutada ja jätta CD-seadme sahtli vahele (kesse loll selle siis sahtli vahele jätab ) |
mina? vahel ikka juhtub, et kiiruga ja hajameelselt pandud plaat ei ole korralikult oma pesas, vaid jääb sahtli vahele...
mul endal pole õnneks ühtegi plaati purunenud (Nec, vist oli 40x), kuid mu sõbral küll, kelle tõttu ma pole enam aastajagu Worms 4 mängida saand
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|