|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
cbr
HV Guru

|
05.08.2005 21:39:46
|
|
|
No kui see mäng sul enamiku mälust ära kasutab, siis võib ikkagi olla pärast appide laadimine aeglane.
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
05.08.2005 21:45:23
|
|
|
No aga sellist mängu ei ole, mis üle 1giga mälu kasutab
|
|
| tagasi üles |
|
 |
v6sa
HV Guru

|
05.08.2005 21:48:30
|
|
|
| LauriTed kirjutas: |
No aga sellist mängu ei ole, mis üle 1giga mälu kasutab  |
battlefield võtab küll...
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
05.08.2005 21:53:47
|
|
|
| Kas keegi on ATI catalyst beta 1 driverid ka toole saanud Vista all kusimark
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pcworld
Bännitud
|
05.08.2005 21:58:59
|
|
|
| Erksxx kirjutas: |
| Kas keegi on ATI catalyst beta 1 driverid ka toole saanud Vista all kusimark |
ATI kohta ei oska kosta, aga Nvidia hakkas küll tööle. Sa mõtled ikka seda beta draiverit mis ATI Vista jaoks teinud on?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
05.08.2005 22:01:06
|
|
|
| pcworld kirjutas: |
| Kas keegi on ATI catalyst beta 1 driverid ka toole saanud Vista all kusimark |
ATI kohta ei oska kosta, aga Nvidia hakkas küll tööle. Sa mõtled ikka seda beta draiverit mis ATI Vista jaoks teinud on? |
ja jaa, seda ikka jah. Tegin kull opetuse jargi, kuid midagist, ei vota nagu kulgegi drivereid. ei naita, et oleks peal midagi jne... jube piin on browsida.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pcworld
Bännitud
|
05.08.2005 22:08:58
|
|
|
| pcworld kirjutas: |
ATI kohta ei oska kosta, aga Nvidia hakkas küll tööle. Sa mõtled ikka seda beta draiverit mis ATI Vista jaoks teinud on? |
ja jaa, seda ikka jah. Tegin kull opetuse jargi, kuid midagist, ei vota nagu kulgegi drivereid. ei naita, et oleks peal midagi jne... jube piin on browsida. |
http://tweakvista.com/ äkki saad sealt mingit abi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
05.08.2005 22:42:29
|
|
|
T'nud !
btw, keegi Avalon mootorit on proovinud toole panna voi tema moningaid uusi efekte lisada kusimark
http://tweakvista.com/WindowsVistaUserInterface.aspx
jutu pohjal on ainult 9800 roughly supported, kuid uldse votab julmalt videokaart...
ma ei hakka proovimagi, kui ma pole neid beta drivereidki toole saanud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| tagasi üles |
|
 |
pcworld
Bännitud
|
06.08.2005 09:08:05
|
|
|
| tsitaat: |
| btw, keegi Avalon mootorit on proovinud toole panna voi tema moningaid uusi efekte lisada |
1. Open up Regedit.
2. Navigate thru HKEY_local_machine, Software, and Microsoft.
3. Create a new KEY called DWM.
4. In the new DWM key you created, create a DWORD called EnableMachineCheck.
5. Make sure this value is set to 0 and hardware checking is now disabled. |
Seda mõtlesid? Selline asi registris olemas küll jah, kõigi kirjade järgi peaks toimima
Skeptik, see link vist ei toimi?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
puff
HV kasutaja
|
06.08.2005 09:50:12
|
|
|
imo oli see ati driver 64-bitine, sul vist Vista 32-bitine versioon (seda siis sinu profiili järgi vaadatuna)? võin muidugi eksida..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pcworld
Bännitud
|
06.08.2005 09:54:50
|
|
|
| puff kirjutas: |
imo oli see ati driver 64-bitine, sul vist Vista 32-bitine versioon (seda siis sinu profiili järgi vaadatuna)? võin muidugi eksida..  |
Ongi vist 64 bitti draiver
| ATI is one of the first graphic providers to make a 64-bit driver that supports the Longhorn Display Driver Model (LDDM) the Microsoft Vista revolutionary graphic driver standard as well as the first to provide LDDM drivers for integrated graphics processors. By making LDDM drivers available more than a full year prior to Windows Vista release, ATI provides developers with a stable, feature-enabled and performance-optimized platform for application development. |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
06.08.2005 13:44:37
|
|
|
| kuradi jama lugu nende videokaardi driveritega. Metsa ma sain need 64 bitised isegi tööle(tööle, st. monitori hertsid 85 peale ning pildi ujumata jooksma), kuid siis tekkis mingi jama ja ma panin uuest vista peale ja nuud ei vota ta uldse mingeid drivereid vastu ei standard ega ka ati betasi. Pilt ujub ning hertsid 60 peal
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pcworld
Bännitud
|
06.08.2005 13:48:27
|
|
|
| Erksxx, kuidas sa panid, DVD-lt või mingi image drivega?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
06.08.2005 14:09:24
|
|
|
| DVD-lt nagu esimene kordki
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
06.08.2005 14:22:17
|
|
|
| Eih, ATI on teinud beta driverid nii 64 bitisele versioonile, kui ka 32 bitisele. Nii,et 32-sed ikka asin tööle eile, kuid täna mitte halligi enam.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
06.08.2005 15:45:32
|
|
|
Beetat lubas ATI oma draiverite koha pealt Keegi pole Windows Vista beetadest midagi rohkemat rääkindki
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
06.08.2005 16:37:18
|
|
|
| Sain mingite default driveritega lopuks 85 Hz katte, kuid videokaardi andmeid ei oska ikka win ara tunda. Seda ma sain siis parast win reinstalli (upgrade). Nuud hakkan muid aplikatsioone ning filme, 3D programme proovima, kas lahevad koik kaima ja jooksevad jne...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.08.2005 22:16:55
|
|
|
Nagu ka varem teatati, kuid nüüd juba ametlikult
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2109230#2109230
http://www.opengl.org/
Call to Action: Help to ensure that OpenGL remains a first class API under Windows Vista
Microsoft's current plan for OpenGL on Windows Vista is to layer OpenGL over Direct3D in order to use OpenGL with a composited desktop to obtain the Aeroglass experience. If an OpenGL ICD is run - the desktop compositor will switch off - significantly degrading the user experience. In practice this means for OpenGL under Aeroglass:
* OpenGL performance will be significantly reduced - perhaps as much as 50%
* OpenGL on Windows will be fixed at a vanilla version of OpenGL 1.4
* No extensions will be possible to expose future hardware innovations
It would be technically straightforward to provide an OpenGL ICD within the full Aeroglass experience without compromising the stability or the security of the operating system. Layering OpenGL over Direct3D is a policy decision more than a technical decision.
The OpenGL community should encourage hardware & software developers, as well as Microsoft to maintain OpenGL as a first class API under Windows Vista.
What can you do?:
1. Write to your preferred ISV, hardware developer, video card manufacturer or OEM and tell them to bring this up with Microsoft (e.g. 3Dlabs, ATI, Intel, Matrox, NVIDIA, HP, Dell). This will be the most effective action you can take.
2. Bring this issue up on other developer and tech-related web sites. If you have a personal blog or podcast, talk about the issue there. Windows Vista might end up being a great product, but not if OpenGL is crippled
3. Post your comments to our public message board. The more conversation and solution ideas, the better.
|
Väike mõttearendus kus võtab sõna ka üks NVidia GPU arhitekt/insener(teema autor):
http://www.allegro.cc/forums/view_thread.php?_id=516631
Tema tsitaat OpenGL.org foorumist(Võimalik et serverid ei pidanud vastu sest mul too link ei tööta):
Microsoft's current plan for OpenGL on Windows Vista is to layer OpenGL over Direct3D in order to use OpenGL with a composited desktop to obtain the Aeroglass experience. If an OpenGL ICD is run - the desktop compositor will switch off - significantly degrading the user experience.
In practice this means for OpenGL under Aeroglass:
OpenGL performance will be significantly reduced - perhaps as much as 50%
OpenGL on Windows will be fixed at a vanilla version of OpenGL 1.4
No extensions will be possible to expose future hardware innovations
It would be technically straightforward to provide an OpenGL ICD within the full Aeroglass experience without compromising the stability or the security of the operating system. Layering OpenGL over Direct3D is a policy more than a technical decision. |
Väike presentatsioon Vista graafika ülesehitusest kus veidi on ka näha kuidas OpenGL hakkab tööle:
http://download.microsoft.com/download/9/8/f/98f3fe47-dfc3-4e74-92a3-088782200fe7/TWPR05007_WinHEC05.ppt
Kui midagi taolist peaks tõepoolest juhtuma siis oma rikkis XP'd ma enam ära ei remondi ning iga viimane masin mida ma haldan saab Linuxi peale üle tõstetud. Ma loodan väga sügavalt et selline maailmavallutusplaan saab kusagilt vähe kõrgema võimu poolt varakult peatatud.
Kui M$ hakkas Vistat arendama siis laskis ta revolvrist kuuli. Mida rohkem Vista kohta teada saan seda rohkem mulle tundub et see suundub otse M$'i pea poole. Edu neile. Nüüd kus Apple hakkab PC'del oma OS'i ja tarkvara arendama siis koos Linuxiga saab loodetavast mõne aasta pärast üks monopoolne seisund vähem monopoolsesse seisusesse suruda.
[edit]
Teemaarendus gamedev.net'is
http://www.gamedev.net/community/forums/topic.asp?topic_id=337097
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
06.08.2005 22:21:12
|
|
|
To Ho Ho: Ehk räägid ka paari sõnaga "maaleeles" sellest probleemist lähemalt, sest ehk mõni tava-arvutikasutaja ei saa sellest keerulisest spetsiifikast teemaprobleemist aru ehk siis sellest mis teda tulevikus ees ootab
Tnx
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
06.08.2005 22:37:17
|
|
|
2 päeva jamasin, kuid õiget konfi ei leidnud, kus kõik töötaks õlitatult... jään tuleviku video ning emme drivereid ootama. See beeta oli usna saast @ default win seadetega + natuke esitlust tõstetud ja muud vaeva nahtud... ATI ja nvidia ei tundu eriti hasti koos tootama seal Vista beta 1-es.
Ho Ho
Võibolla seletaksid lühidalt eesti keeles, mida see OpenGL krempel nüüd tähendab? Ei saanud üldist pilti kokku.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.08.2005 22:42:40
|
|
|
Niipalju kui ma ~15min jooksul olen teada saanud siis Vista all hakkavad kõik aknas töötavad OpenGL'i rakendused töötama läbi D3D emulaatori mis implementeerib ainult OpenGL1.4 ilma igasugu extensioniteta.
Sellega kaasneb suur kiirusekadu. Lisaks sellele ei saa kasutada väga paljusid feature, näiteks shadereid(iirc shaderid on kuni 2.0'ni ainult extensionitena kasutatavad).
Seega D3'e aknas mängida ei saa. Samuti on väga suuri probleeme näiteks CAD/CAM ja muude modelleerimise programmidega, rääkimata sellistesta asjadest nagu mängude map editorid(mis kasutavad uuemaid featureid, kasvõi näiteks VBO'sid ja muid extensioneid) ning selline tore programm nagu openGL Shader Designer.
Full screenis on olukord vist pisut parem kuid ma pole veel päris täpselt aru saanud kuidas see tegelikult käib.
[edit]
OpenGL 1.4 final spec anti välja 2002 juuli, ehk siis Vista väljumise ajaks ~4a tagasi.
Tundub siiski et 1.4 oli esimene versioon mis sisaldas vertex shadereid. Kahjuks ei tea ma selle aja OpenGL'ist suurt midagi ning ma arvan et sisuliselt oli tegu millegagi enne Shader Model 1.0'i.
[edit2]
Slashdot:
http://slashdot.org/article.pl?sid=05/08/06/177251&tid=109&tid=152
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
viimati muutis Ho Ho 06.08.2005 22:43:51, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
06.08.2005 22:43:11
|
|
|
Kuidas on võimalik, et maailma suurim tarkvara firma nii lolle otsuseid vastu võtab
Ma olen isiklikult Win XP jõudluses täiesti pettunud, Vistast ei tasu vist siis enam rääkidagi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.08.2005 22:46:37
|
|
|
Üks postitus Gamedev.net'ist kus tundub et keegi vähe asjatundjam selgitab millal see probleeme tekitama hakkab
http://www.gamedev.net/community/forums/topic.asp?topic_id=337097&whichpage=4�
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
06.08.2005 22:52:52
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
Full screenis on olukord vist pisut parem kuid ma pole veel päris täpselt aru saanud kuidas see tegelikult käib.
|
Pisut parem Vista 50 %lisest jõudluse kadust OpenGL aknas? või pisut parem XP fullscreen opengl jõudlusest?
anyway, kas siin on kuidagi seotud ka niisama windows exploreris sirvimine, maletan, et suht aeglane oli teine, isegi kui koik visuaalsed efektid maha votsin, ikka oli sama aeglane, vahekene ainult kiirem, taiega uimas koik...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|