Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  HV foorumi mured/probleemid/lahendused III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Spott
HV Guru
Spott

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 01.08.2005 06:49:10 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
huvitav, kui vaadata kasutaja B6 sõnumeid, on tema kõige varasem postitus 5. juuni 2005 icon_question.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/search.php?search_author=B6

on küll ennegi siin juttu olnud, et postituste arv ja kuvatud postide hulk ei lange kokku, aga siin on ikkagi juba peaaegu kõik B6 postid (14 000+) kuhugi jalutama läinud

ja mis krt seal vahet on, palju kellelgi postitusi ja kes kuhu postitab?
Kommentaarid: 162 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 134
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dvd vader
HV Guru

sõnum 01.08.2005 11:58:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ja mis krt seal vahet on, palju kellelgi postitusi ja kes kuhu postitab?

see küsimus üllatab mind sinu puhul, oled piisavalt staažikas kasutaja, et teada, et vahe on selles, et kui kasutaja postitusi ei näidata, siis on ka oluliselt raskem selle kasutaja varasemaid postitusi leida, kui see peaks vajalik olema, kuigi varasemad postitused on foorumis olemas. neid on näiteks B6 puhul väga raske leida, nagu ma tuvastanud olen, ilmselt just sellelsamal põhjusel, et nad on küll olemas, aga neid ei näidata ei otsinguga ega profiili alt
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 01.08.2005 12:21:15 vasta tsitaadiga

sest kõik neid postitusi ei näegi.
Täpselt sama moodi ei näe näiteks kõiki Taneli ja Neverminde postitusi jne.
HV ei ole sugugi nii lihtne, kui välja paistab.

dvd vader
HV Guru

sõnum 01.08.2005 12:27:03 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kas sa väidad, et kõik B6 postid, mis on vanemad kui paar kuud, on sihilikult blokeeritud, et kõik kasutajad neid ei näekski? (st. neid ON näha, kui otse kuhugi teemasse minna, aga neid EI LEITA otsinguga ega lingilt "vaata kasutaja sõnumeid"). mis on sel juhul sellise asja mõte?
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 01.08.2005 13:30:17 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
tsitaat:

kas sa väidad, et kõik B6 postid, mis on vanemad kui paar kuud, on sihilikult blokeeritud, et kõik kasutajad neid ei näekski? (st. neid ON näha, kui otse kuhugi teemasse minna, aga neid EI LEITA otsinguga ega lingilt "vaata kasutaja sõnumeid"). mis on sel juhul sellise asja mõte?

miks sa seda arvad? Et kohe sihilikult blokeeritud. Selle teeb phpbb ise väga ilusti ära.
Kommentaarid: 162 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 134
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 01.08.2005 13:58:23 vasta tsitaadiga

this sucks sel juhul. ma vaatan, et ma ei leia isegi iseenda vanu postitusi, mida mul on senimaani aeg-ajalt vaja läinud. nad on olemas, aga ma ei leia neid mitte kuidagi kui ainult mälu järgi
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 05.08.2005 00:34:53 vasta tsitaadiga

Väga imelik asi toimub minuga. Kui kasutan uut HV portaali, siis natuke aega surfan normaalselt, kuni ühel hetkel Firefox jääb lihtsalt ootama saidi järel. Panen Stop ja klikin uuesti, panen isegi tabi kinni ja proovin lehekülge uuesti avada, kuid ei saa enam lehele. Nagu sulen Firefoxi ja lähen uuesti lehele, saan jälle mingi kindla aja seal ringi vaadata. Vana HV'ga, mis on aadressil classic.hinnavaatlus.ee sellist asja pole. Aga uuega lihtsalt ühel hetkel nagu jääb kinni icon_eek.gif Ma ei kujutagi ette, kas brauseri konfis midagi valesti või mis icon_rolleyes.gif
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 05.08.2005 07:37:47 vasta tsitaadiga

... proovisin päris mitut moodi aga samasugust situatsiooni luua ei õnnestunud, ei windooza ega linux'i all. Ilmselt viga ikka lehitseja või mõne muu vidina, mis netiliiklust valvab/piirab konfis ...
nevermind
HV Guru
nevermind

sõnum 22.08.2005 21:07:53 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
huvitav, kui vaadata kasutaja B6 sõnumeid, on tema kõige varasem postitus 5. juuni 2005 icon_question.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/search.php?search_author=B6

on küll ennegi siin juttu olnud, et postituste arv ja kuvatud postide hulk ei lange kokku, aga siin on ikkagi juba peaaegu kõik B6 postid (14 000+) kuhugi jalutama läinud

Pole siin mingit kala - nagu juba mainitud on palju poste kustutatud ning osa asub ka kättesaamatutes foorumites - (HV-Rate,Prügikast jne.)

Samas teine ja natuke suurem kala:
nimelt foorumi tervise huvides on otsingut piiratud ning teatud arvust enam suuremaid tulemusi ei ole võimalik saada - hetkel 2000.
kui tahate midagi täpsemat otsida, siis piirake otsingut märksõnadega!

borru
HV veteran
borru

sõnum 22.08.2005 21:12:01 vasta tsitaadiga

cbr kirjutas:
Väga imelik asi toimub minuga. Kui kasutan uut HV portaali, siis natuke aega surfan normaalselt, kuni ühel hetkel Firefox jääb lihtsalt ootama saidi järel. Panen Stop ja klikin uuesti, panen isegi tabi kinni ja proovin lehekülge uuesti avada, kuid ei saa enam lehele. Nagu sulen Firefoxi ja lähen uuesti lehele, saan jälle mingi kindla aja seal ringi vaadata. Vana HV'ga, mis on aadressil classic.hinnavaatlus.ee sellist asja pole. Aga uuega lihtsalt ühel hetkel nagu jääb kinni icon_eek.gif Ma ei kujutagi ette, kas brauseri konfis midagi valesti või mis icon_rolleyes.gif

sama siin ja juba pikemat aega icon_neutral.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 23.08.2005 17:16:47 vasta tsitaadiga

tahaks välja tuua, et "paremas HV-s" on tihti olnud poleemikat selle üle, et kas pigem kutsuda mõnd kasutajat korrale privaatsõnumiga või teha seda avalikult otse teemas, kus see risustaks foorumit. olen ka viimasel ajal püüdnud rakendada seda võtet, et saadan privaatsõnumi, selle asemel, et hakata otse foorumis mingeid ebakõlasid välja tooma, aga endiselt saan väga tihti halvakspanu osaliseks, kus mul soovitatakse tihtipeale lihtsalt p*rse käia.

näiteks tänagi oli kirjavahetus kasutajaga borru, kus juhtisin privaatsõnumiga ta tähelepanu asjaolule, et ta ei ilmselt ei viitsi otsingut kasutada ega teemat lugeda, kuna postitas "naljakad videod" teemasse klipi lingi, mis kuus posti enne seda juba oli, sellist tegevust iseloomustasin oma kunagise matemaatikaõpetaja sõnadega "absoluutne põmmpea", mida ta kasutas siis, kui kellelgi oli asi silmade ees täiesti olemas, aga ei viitsinud lihtsalt seda kasutada ega vaadata. (kusjuures see eelmine link oli lisaks sellele, et oli teemas reaalselt nähtaval, ka otsinguga koheselt leitav). samuti mainisin, et sellise tegevuse korral, kui asi oleks minu otsustada, oleks see post ammu kustutatud ja borrul "aeg maha" tähelepanematuse eest. paarist kirjast koosnev kirjavahetus kulmineerus järgmise kirjaga kasutajalt borru:

tsitaat:
paistab, et mul õnnestus 100% juhtida su tähelepanu asjaolule, et sa ei ole sal alamfoorumis tegev.
selle asemel, et mulle mingeid idiootseid korduva sisuga privaatsõnumeid saata oleks võinud sa juba ammu mõnele administratiivsemale kasutajale oma esimese PS'i saata.

btw... kraba vahel ikka mõnda naist ka.. kasvõi oma matemaatika õpetajat kui ta naine on... oletades, et sina oled mees

nii et selle asemel, et võtta teadmiseks, et olla järgmine kord tähelepanelikum, kuna mõni moderaator võib tõesti borrule midagi kokku keerata sellise tegevuse eest, saan hoopis laari s*tta kaela

thumbs_down.gif
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 23.08.2005 17:23:38 vasta tsitaadiga

Kui see tõesti mitu sõnumit vältas, siis ma arvan, et oleksin isegi lõpuks mingi sellise kirjaga maha saanud, kui mind juba esimeses kirjas oleks "põmmpeaks" kutsutud ja "ametivõimudega" ähvardatud.
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 23.08.2005 17:25:05 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
tahaks välja tuua, et "paremas HV-s" on tihti olnud poleemikat selle üle, et kas pigem kutsuda mõnd kasutajat korrale privaatsõnumiga või teha seda avalikult otse teemas, kus see risustaks foorumit. olen ka viimasel ajal püüdnud rakendada seda võtet, et saadan privaatsõnumi, selle asemel, et hakata otse foorumis mingeid ebakõlasid välja tooma, aga endiselt saan väga tihti halvakspanu osaliseks, kus mul soovitatakse tihtipeale lihtsalt p*rse käia.

näiteks tänagi oli kirjavahetus kasutajaga borru, kus juhtisin privaatsõnumiga ta tähelepanu asjaolule, et ta ei ilmselt ei viitsi otsingut kasutada ega teemat lugeda, kuna postitas "naljakad videod" teemasse klipi lingi, mis kuus posti enne seda juba oli, sellist tegevust iseloomustasin oma kunagise matemaatikaõpetaja sõnadega "absoluutne põmmpea", mida ta kasutas siis, kui kellelgi oli asi silmade ees täiesti olemas, aga ei viitsinud lihtsalt seda kasutada ega vaadata. (kusjuures see eelmine link oli lisaks sellele, et oli teemas reaalselt nähtaval, ka otsinguga koheselt leitav). samuti mainisin, et sellise tegevuse korral, kui asi oleks minu otsustada, oleks see post ammu kustutatud ja borrul "aeg maha" tähelepanematuse eest. paarist kirjast koosnev kirjavahetus kulmineerus järgmise kirjaga kasutajalt borru:

tsitaat:
paistab, et mul õnnestus 100% juhtida su tähelepanu asjaolule, et sa ei ole sal alamfoorumis tegev.
selle asemel, et mulle mingeid idiootseid korduva sisuga privaatsõnumeid saata oleks võinud sa juba ammu mõnele administratiivsemale kasutajale oma esimese PS'i saata.

btw... kraba vahel ikka mõnda naist ka.. kasvõi oma matemaatika õpetajat kui ta naine on... oletades, et sina oled mees

nii et selle asemel, et võtta teadmiseks, et olla järgmine kord tähelepanelikum, kuna mõni moderaator võib tõesti borrule midagi kokku keerata sellise tegevuse eest, saan hoopis laari s*tta kaela

thumbs_down.gif
AM 20 kaks nädalat, "Lisaaega otsingu kasutamiseks"

EDIT:
Kuna nimes siiski erinevus (sisu sama), siis AM10

viimati muutis XYZ 23.08.2005 17:38:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 23.08.2005 17:27:18 vasta tsitaadiga

cbr kirjutas:
Kui see tõesti mitu sõnumit vältas, siis ma arvan, et oleksin isegi lõpuks mingi sellise kirjaga maha saanud, kui mind juba esimeses kirjas oleks "põmmpeaks" kutsutud ja "ametivõimudega" ähvardatud.
Aga siiski, veidi ülevalpool sama link (mille ma küll nüüd juba kasti toimetasin) icon_confused.gif icon_evil.gif
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 23.08.2005 17:32:02 vasta tsitaadiga

cbr kirjutas:

minu esimene kiri nägi välja selline:

tsitaat:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2147294#2147294

kas sa teemat ikka loed ka üldse? 6 posti ülalpool täpselt sama asi, peaaegu samasuguse aadressi järgi võiks nagu midagi kahtlustada. okei, oleks et mingi 10 lehte eespool, aga 6 posti

borru vastus:

tsitaat:
kle kahjuks ei ole aega jälgida ja selleks on leiutatud otsing. kahjuks viimane seda ei leidnud. eks kustuta siis ära see postitus kui ei meeldi vms.

minu teine kiri:

tsitaat:
ma olen täiesti kindel, et sa valetad, või siis tõesti oled, kuidas sõnastagi, nagu meie matemaatikaõpetaja ütles, "absoluutne põmmpea", kui sellist asja leida ei suuda. mingil imelikul põhjusel mina leidsin kohe esimese otsinguga:
selle koha peal pilt

kui oleks minu võimuses, oleks see ammu kustutatud ja sul "aeg maha"

millele järgnes borru vastus, nagu eespool toodud...
tagasi üles
AMD
HV veteran
AMD

sõnum 23.08.2005 20:33:21 vasta tsitaadiga

Minu aravates sai borru praegu lambist am10 icon_confused.gif

Otsing ei taha www aadressidega õieti töötada ?

dvd vader
HV Guru

sõnum 23.08.2005 22:26:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Otsing ei taha www aadressidega õieti töötada ?

kui otsida nende reeglite ja juhendite järgi, mis on kirjas otsingu lehel, siis töötab väga hästi
tagasi üles
AMD
HV veteran
AMD

sõnum 24.08.2005 00:13:34 vasta tsitaadiga

Ei oska mina seda otsingut kasutada icon_redface.gif
Kui kirjutada otsingulahtrisse nt http://www.hot.ee/pilleriin23/Film.wmv siis leitakse 1261 vastust :s

otsing.... kirjutas:
Leht loodi 16.595112 sekundiga :: tehti 17 päringut :: GZIP pakkimine keelatud

edit: sain vist aadressi otsimise selgeks....

nevermind
HV Guru
nevermind

sõnum 24.08.2005 00:18:40 vasta tsitaadiga

samas näiteks otsides *pilleriin23* leitakse tulemus ülikiirelt
borru
HV veteran
borru

sõnum 25.08.2005 06:42:34 vasta tsitaadiga

oh johhaidii... siia ka veel vaja sul oma hingemuresid puistata.

Aga miks sa ei räägi parem nii nagu asjad tegelikult olid ? Lisaks kõigele muule hoidnuks sa kõvasti ruumi kokku HV SQL serveris.

Nimelt oli kogu probleem selles, et lisasin teema alla "naljakad videod" ühe videoklipi mis oli juba varem lisatud, kuid teise faili nimega (Movie.wmv vms).
Ja kust oleks võinud mina aimata seda, et keegi oma niigi väikesel hoti kontol ühte ja sama videoklippi erinevete nimedega hoiab.
Pealegi lisaks oma allika siia, kust tolle klipi üldse leidsin.

Läbu on pigem see, mida see (tühikargaja) vader siin ajab.. loodetavasti said oma orgasmi kätte!
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 25.08.2005 07:02:22 vasta tsitaadiga

borru kirjutas:
oh johhaidii... siia ka veel vaja sul oma hingemuresid puistata.

Aga miks sa ei räägi parem nii nagu asjad tegelikult olid ? Lisaks kõigele muule hoidnuks sa kõvasti ruumi kokku HV SQL serveris.

Nimelt oli kogu probleem selles, et lisasin teema alla "naljakad videod" ühe videoklipi mis oli juba varem lisatud, kuid teise faili nimega (Movie.wmv vms).
Ja kust oleks võinud mina aimata seda, et keegi oma niigi väikesel hoti kontol ühte ja sama videoklippi erinevete nimedega hoiab.
Pealegi lisaks oma allika siia, kust tolle klipi üldse leidsin.

Läbu on pigem see, mida see (tühikargaja) vader siin ajab.. loodetavasti said oma orgasmi kätte!
Kui juba see juhtum rahu ei anna, siis mainiks, et olen üsna kindlalt kunagi varem seda klippi näinud, võimalik, et isegi kaks korda. Mispuhul seda üldse naljakaks peetakse, see jookseb mingil põhjusel minust mööda aga noh, sel pole tähtsust nii väga, maitsed ja naljadest arusaamised on erinevad. Hullem lugu on see, et kui algselt pidi naljafoorum olema arvutitega seotud teemadele/postitustele - siis tasapisi on sellest saanud täielik läbula.
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 25.08.2005 09:03:46 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Hullem lugu on see, et kui algselt pidi naljafoorum olema arvutitega seotud teemadele/postitustele - siis tasapisi on sellest saanud täielik läbula.

Seda arvutinalja polegi nii palju laksust v6tta. Kus nalja saab - seal kus puututakse kokku l6ppkasutajaga - eelk6ige arvutipoes ja helldeskis. Ma tean mitut garantiivenda, kes on 6ige ettevaatlikud sellga KUS ja MIDA nad avaldavad - juhtub see sama 6nnetu tainas, kes korraldas skandaali "tahan seda - ei tea mida, selleks - ei tea milleks" seda lugema ja lendab uuesti poodi skandaali tegema... niimoodi v6ib to"o"koht ohtu sattuda. Samamoodi on kasutajasuppordi lugudega. Ma panin kirja paar juhtumit elust enesest - t6si küll, ma olen sellest kohast juba lahkunud. Ilmselt keegi eriti "va"rskeid" juhtumeid ei taha panna. Teine probleem on selles, et HVs mo"llab kaunis palju kodukasutajat/koolipoissi. Nood teevad nalja küll (enamasti masendavat), aga ise nad seda kuigi naljakaks ei pea. Ma kardan, et kui asi eksklusiivselt arvutinaljale reserveerida, siis kahaneb tra'ffik seal pea olematuks.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 25.08.2005 10:24:19 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
XYZ kirjutas:
Hullem lugu on see, et kui algselt pidi naljafoorum olema arvutitega seotud teemadele/postitustele - siis tasapisi on sellest saanud täielik läbula.

Seda arvutinalja polegi nii palju laksust v6tta. Kus nalja saab - seal kus puututakse kokku l6ppkasutajaga - eelk6ige arvutipoes ja helldeskis. Ma tean mitut garantiivenda, kes on 6ige ettevaatlikud sellga KUS ja MIDA nad avaldavad - juhtub see sama 6nnetu tainas, kes korraldas skandaali "tahan seda - ei tea mida, selleks - ei tea milleks" seda lugema ja lendab uuesti poodi skandaali tegema... niimoodi v6ib to"o"koht ohtu sattuda. Samamoodi on kasutajasuppordi lugudega. Ma panin kirja paar juhtumit elust enesest - t6si küll, ma olen sellest kohast juba lahkunud. Ilmselt keegi eriti "va"rskeid" juhtumeid ei taha panna. Teine probleem on selles, et HVs mo"llab kaunis palju kodukasutajat/koolipoissi. Nood teevad nalja küll (enamasti masendavat), aga ise nad seda kuigi naljakaks ei pea. Ma kardan, et kui asi eksklusiivselt arvutinaljale reserveerida, siis kahaneb tra'ffik seal pea olematuks.
Ja siinsamas kõrval on teema kus kurdetakse foorumi aegluse üle... icon_wink.gif Miks peab just naljafoorumis olema kõva traffik? Kas poleks õigem kui raskuspunkt püsiks ikka probleemfoorumitel. Ärifoorumid saavad muidugi konkurentsitult maksimumi endale.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 25.08.2005 12:16:29 vasta tsitaadiga

... Naljakate juhtumite kohitsemine ei tekitaks minus küll mingeid erilis tundeid, pigem aitaks see vähe ka foorumi mainet parandada. Päris ära kaotadamist ei pooldaks, huumoril on reeglina ikka igas valdkonnas oma koht olemas, kuid igasugune jama võiks sealt küll täiesti laokooniliselt kaduda ...
Kommentaarid: 198 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 163
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 25.08.2005 12:20:35 vasta tsitaadiga

DigeBeni, täiesti nõus thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  HV foorumi mured/probleemid/lahendused III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.