praegune kellaaeg 19.06.2025 01:24:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
suur13
HV veteran

|
27.07.2005 14:25:32
|
|
|
hollywer kirjutas: |
Tõmbasin kaamerast DV formaadis üle, kuid MPEG2 oli talutav vaid maksimum kvaliteediga 8 Mbit/s. Algkvaliteedil pole küll midagi häda. Väga mõnus ja selge pilt. |
Nohjah, OK. Mulle tavaliselt 5-6Mb/s DV pakkimise puhul kõlbab.
Eks sul on võib-olla kõrgemad nõudmised. Aga kui ta ikka "julmalt ruuduline" on, on midagi muud viga.
tsitaat: |
Ok, tegin nüüd katse P4-ga ka. Ma nüüd stopperiga ei hakanud mõõtma, kuid vaatasin, mitu kaadrit sekundis ta surub. P4 oli tõesti veidi kiirem AMD-st, kuid mitte oluliselt AMD tegi peamiselt kuskil 2.6 fps, kuid P4 3 fps, kuid kohati suutis ka 4 kätte saada, kuid enamasti on 3.0 juures ja käib ka allpool seda ära. HT puhul on võimalik juurde tõmmata DivX Helium, mis kiirendab kompressi HT ja Dual Core prosede puhul. Eile öösel panin tegema ja tegi päris kiiresti, peaaegu poole kiiremini, kuid siis pani õde arvuti kinni ja nüüd jookseb arvuti Heliumi puhul kinni ja uuesti installeerimised ja asjad ka ei aita. Mul siin mingi 16 minutine videolõik: DivX 6 ennustab 2 tundi ja 15 minutit lõppajaks, kuid Helium pakkus selle protsessi pikkuseks poolteist tundi.
|
Uvitav. Kahtlaselt aeglaselt teeb. Kasutad sa mingeid filtreid vahel ?
5mbit on vaikimisi kehtestatud DVD video tihedus. Kui hoolega vaadata, siis on DVD tooriku peale kirjutatud 120 min ning see saavutataksegi 5mbit/s bitratega. Tegin DVD video programmiga NeroVision Express. |
Default on ikka 6Mb/s. Ka TMPEnc'i ja teiste enkoodrite DVD template'd on 6Mb/s.
viimati muutis suur13 27.07.2005 16:32:25, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
176 |
|
tagasi üles |
|
 |
hollywer
HV kasutaja

|
27.07.2005 15:43:31
|
|
|
Aeglaselt teeb sellepärast, et ma võtan DivX kvaliteedilt viimast - insane quality. Kui mingi nõrgem kokkusurumine valida, siis teeb palju kiiremini.
Mitu minutit siis 6 Mbit/s kodeerimise tulemusena saab? Poolteist? Usun, et pilt on ka sellise bitrate juures keergelt ruuduline. tahaks originaalilähedast puhast pilti.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
suur13
HV veteran

|
27.07.2005 16:31:44
|
|
|
4,5GB toorik - 4500/(6000/8 )=6000 sek. see on 100 minutit.
Lisaks siis sound (koduvideo puhul oleks vast 192kbps MP2 piisav?).
See oleks ~144MB selle aja kohta.
Niiet umbes 1:35.
Ma ei tea kui hea on Nero MPEG-2 koodek. Proovi mõnda muud
(MainConcept, CinemaCraft, TMPGEnc, ffmpeg).
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
176 |
|
tagasi üles |
|
 |
hollywer
HV kasutaja

|
27.07.2005 16:52:30
|
|
|
Eelistan siiski DivX ja MP3 formaati
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cul
HV kasutaja
|
01.08.2005 11:36:16
|
|
|
Siin pole küsimus mitte niivõrd millega pakkisid, vaid mis see algmaterjal oli ? |
Halva ja hea pakkija vahe on ikka mäe kõrgune. Ise olen kasutanud ja minu arvates parim (ka paljud neti ülevaated peavad seda parimaks) oleks Cinema Craft Encoder.
_________________ Kui ma eksin siis ärge kõvasti lööge.
Paar pilti
Natuke juttu |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
H-huviline
HV vaatleja
|
08.08.2005 14:03:12
|
|
|
kas keegi oskab aidata?Kust saaks tasuta video tõmbamiseks ja formattimiseks teise formaati proget?
|
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
09.08.2005 16:42:20
|
|
|
Olen siin foorumis uus, aga videoga olen aastaid tegelenud. Lõpuks oleme jõudnud sinna aega kus kliendid nüüd nõuavad VHS-i asemel DVD. Endal on laenatud arvuti mis on 2GHz ja mälu 512 MB, edasi on nagu ikka arvutil küljes... Kasutan hetkel adobe premiere pro-d ja siis hakkasin tegema 2 tunnist videoklippi DVD-le. Kuna Premiere Prol on vaikimisi DVD salvestamismeetod olemas, valisin sealt siis kolme kvaliteedi vahelt esimese (halvema):
MPEG2, 48 mhz audio jne. Panin siis programmi käima ja see k..... renderdas ööpäev läbi...
Nagu aru saan, tavalised DVD mängijad toetavad rohkem MPEG2 kui MPEG4? Kvaliteet muidugi oli natuke kehvem DV-st, aga usun, kui panen kõrgema kvaliteedi siis peaks korras olema. Ning miks DVD-le ei mahu 2 tundi vaid 1h 45min? Loomulikult kõrgema kvaliteediga
mahub jälle 1h DVD-le. (Mõtlen selle all, et DVD-l on reklaam peale trükitud 2h.) Selles suhtes olen dvd peale võhik veel...
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|