Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ReinZ
HV kasutaja

|
25.06.2005 14:53:56
|
|
|
Olen ATF-st päris palju juppe ostnud/tellinud.. nimelt ise olen saarel ja pole poodi kunagi näinud... siimaani on kõik ikka enamvähem norm olnud. emaili teel saab täitsa hästi suheldud. aga ükskord juhtus ühe maxtori kettaga nii et tellisin ära ja siis pole päris nädal aega vist kipu ega kõppu asjsast olnud. võtsin ühendust, siis öeldi et ketast ei ole hetkel kusagil ja tuleb ei tea millal....... selle peale ütlesin et võtan tellimuse tagasi ja tehti mulle ülekanne tagasi nii et mina olen kll rahule jäänud nendega vähemalt seni
_________________ HAHA  |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
27.06.2005 19:40:43
|
|
|
tsitaat: |
Mis ma seda ikka endalt küsin, tean, et ei oska ega tahagi osata
Aga fakt on see, et venelastel on venelaste poes siiski tiba parem/sõbralikum teenindus |
no vot tänapäeva noorus kui veel tähele pole pannud siis venekeel aitab päris palju suht erinevates kohtades
selle õppimisest on päris palju abi
kuigi jah osad vanemad ja enamus värskemaid õpib kenasti eestikeelt ja ka räägivad (vähemalt yritavad)
siis on ka neid kes miskit eestikeelest aru eisaa ja seega ega nad miskile heale järjele kah ei jõua
ja kui vaadata asja kaupluste seisukohast siis venekeele oskus on suhteliselt oluline kuna kohati venelased jätavad proodi pea 2 3 korda rohkem raha kui eestlased , ja omast kogemusest venelased virisevad vähem just suke keskealine ja natuke noorem osa neist (vanamuttidest parem ei räägiks)
seega kui myya on venelane ja saab sinu tahtmisest aru kuid ise ei oska päris täpselt ennast väljendada siis seda ei tasu küll talle pahaks panna . kuigi jah kipuvad inimesed tavaliselt sukse vägisi ja valesti väljapigistatud sõnade yle naerma(seda teevad just eestlased aga mitte venelased )
ning kuna venelasi eestis palju on ka tunduvalt mugavam ja mõttekam nendega suhelda yhtses keeles et oleks vähem arusaamatusi .
pealegi on ka siin foorumis venelasi ja keegi neist ei ole öölnud et suhelge venekeeles kuna nad on siiski vähemuses aga pakun et siiski eelistaksid nad suhtlemist venekeeles foorumiväliselt.
jutu point kui ise ei oska ja ei taha siis ära halvusta teisi kui nad yritavad
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
xerox
Kreisi kasutaja

|
26.07.2005 21:23:48
|
|
|
tellisin sony mp3 pleieri, pidi tulema teisipäeval kohale, eks näe
edit: noh, täna helistati, et jõuab homme kohale. Pidi homme lõunal uuesti helistama.
vähemalt see inimene, kes mulle helistas ei olnud umbkeelne, kuid läbi telefoni läks ajuti paar sekki ennem kui aru sain mida mulle öeldi, see siis aktsendi pärast
edit: noh, siis just helistati ja öeldi, et võin järgi minna pleierile
viimati muutis xerox 27.07.2005 11:01:52, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjand
HV kasutaja

|
27.07.2005 02:47:02
|
|
|
mind kergelt irriteerib see, et ükskõik mis hinda sa HinnaVaatluse alt vaatad on atf'i nimi pea alati esiemene s.t. kõige soodsam ja iga asja taga on tellitav. Usun jah, et mõned kaubad on ka olemas aga HinnaVaatluse põhipoint on seetõttu palju hägusem.
Vahest olen ka täheldanud, et HV hind on vahest väga väike võrreldes afi koduka hinnakirjaga - ühesõnaga, et oleks ikka esimene nimekirjas.
Sisuliselt on mul muidugi pohh.
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Malefactor
HV vaatleja
|
27.07.2005 13:34:47
|
|
|
xerox kirjutas: |
tellisin sony mp3 pleieri, pidi tulema teisipäeval kohale, eks näe
edit: noh, täna helistati, et jõuab homme kohale. Pidi homme lõunal uuesti helistama.
vähemalt see inimene, kes mulle helistas ei olnud umbkeelne, kuid läbi telefoni läks ajuti paar sekki enne kui aru sain mida mulle öeldi, see siis aktsendi pärast
edit: noh, siis just helistati ja öeldi, et võin järgi minna pleierile  |
mul oli ka ASUS EAX700PRO/TVD/256 paar päeva tagasi tellitud,täna sain kätte!!!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
korndog412
HV veteran

|
30.07.2005 18:56:57
|
|
|
Piisas vaid ühekordsest visiidist nende esindusse et eluaeg sellest kohast hoiduda
See ajab nati närvi et topivad kõik kohad HVs oma (TELLITAV) pakkumisi täis
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
r3nx
HV veteran
|
24.08.2005 09:31:17
|
|
|
korndog412 kirjutas: |
Piisas vaid ühekordsest visiidist nende esindusse et eluaeg sellest kohast hoiduda
See ajab nati närvi et topivad kõik kohad HVs oma (TELLITAV) pakkumisi täis |
Täpselt sama lugu mul.
Nojaa, ei tea miks, aga mulle kaupa müüa ei tahetud. No kui müüa ei taheta, ega ma siis ei osta ka.
(Väljendus puhtselgelt käitumisest...)
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
08.09.2005 15:41:45
|
|
|
Telefoni need ATF mehed ka vastu ei viitsi võtta ja nad on HV hinnakirjas täiesti suvaliselt oma nii- öelda tellitava kauba üles pannud.Huvitav kes HV hinnakirja korrektsuse eest vastutab?Käitumine on seal firmas jah masendav- täielik uimasus ja ükskõiksus.
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
23.09.2005 14:38:59
|
|
|
Sai hiljuti jälle ATF'ist veidi kraami tellitud. Võtsin hinnakirjast sobivad jubinad, saatsin mailiga neile, et soovin neid asju tellida. Arve tehti küll imekiirelt. Maksin ära ja vaatab kui ruttu kohale jõuab kraam..
EDIT:
Nonii, panen nüüd kommentaarid ka juurde.. Tellisin sellised asjad:
ASRock P4VM800 Socket 478
V-DATA PC-3200 CL 2.5 256MB
Samsung SpinPoint P80 Series SP0822N 80GB 7200rpm UDMA/133 2MB
Samsung CD-RW SH-R522C/BEWN CD-RW 52x32x52x bulk + Nero
Põhimõtteliselt tegu enamvähem kõige odavamate asjadega, mis leida oli, samas siiski ka võimekust silmas pidades.
Arve tuli kiirelt, 15 minutiga lausa. Samal päeval kandsin ka raha üle.
Järgmine päev(reede) sain kirja, et kaup jõuab kohale järgmise nädala algul, ainult et Samsungi RW'd ja V-Data mälu pole laos. Pakuti sama hinna eest asemele LITE-ON LTR52327S ja Apacer AM1 PC-3200 CL 2.5.
Mina olin nõus asjaga ning teisipäeval sain maili, et asjad on kohal, kuidas soovite kätte saada.
Kolmapäeval käisin poes kraamil järel ja sain ka kätte kõik.
Ainus asi, kodus avastasin, et Samsung SP0822N asemel oli SP0802N antud. Kuna hinna tõttu kannatada ei saanud (tegelikult SP0802N isegi 5 eeku kallim) ja kasutaja jaoks see väike kiiruse vahe tuntav pole, siis ei viitsinud hakata ümber vahetama kah. Muidugi minu soovitu oli uuem mudel.. 1 vs 2 platterit, vaiksem, kiirem jne, aga jah, vaevalt et reaalselt kasutades mingit vahet tunneb.
Niiet kokkuvõttes.. teenindus kiire ja paindlik(vähemasti maili teel küll), hinnad head ja eesti keele oskuse üle pole ka midagi kurta.
Julgen positiivseks pidada endiselt.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
28.09.2005 15:57:39
|
|
|
käisin nende õismäe "salongis" mingisugune kuu aega tagasi. poesildid koridoris olid suured ja ilusad. kui uksest sisse läksin märkasin esimese asjana suurt prügihunnikut paremat kätt saalis (võibolla hakkas remont?) vasakul märkasin leti taolist asja kus taga istusid kaks härrat, kellele mina ei tundnud üldse huvi pakkuvat (kedagi teist poes polnud). kui ma suvatsesin küsida ennast huvitava asja kohta ,et kas neil on, vaadati mind tigedalt ja mühiseti aktsendiga sõna ,tellitav. kuigi HV-s ei olnud märget ,et tellitav. ebameeldiv koht minu arust!
   |
2 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
29.09.2005 18:46:03
|
|
|
Ise sain emaplaadi ning videokaardi sealt kätte 4 päevaga. Sujus kõik hästi, õnneks..
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
29.09.2005 19:29:53
|
|
|
ffw kirjutas: |
käisin nende õismäe "salongis" mingisugune kuu aega tagasi. poesildid koridoris olid suured ja ilusad. kui uksest sisse läksin märkasin esimese asjana suurt prügihunnikut paremat kätt saalis (võibolla hakkas remont?) vasakul märkasin leti taolist asja kus taga istusid kaks härrat, kellele mina ei tundnud üldse huvi pakkuvat (kedagi teist poes polnud). kui ma suvatsesin küsida ennast huvitava asja kohta ,et kas neil on, vaadati mind tigedalt ja mühiseti aktsendiga sõna ,tellitav. kuigi HV-s ei olnud märget ,et tellitav. ebameeldiv koht minu arust! |
ärgem unustagem et HV kajastab ainult seda seisu mis firmad neile andnud on vähemalt minuteada ja kui firma on laisk siis ei ole ka hv's uuendusi põhjus ka miks on endiselt myygis mõnes poes r9700 4+K eest , lihtne laiskus ja hoolimatus
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
30.09.2005 04:08:46
|
|
|
ffw kirjutas: |
käisin nende õismäe "salongis" mingisugune kuu aega tagasi. poesildid koridoris olid suured ja ilusad. kui uksest sisse läksin märkasin esimese asjana suurt prügihunnikut paremat kätt saalis (võibolla hakkas remont?) vasakul märkasin leti taolist asja kus taga istusid kaks härrat, kellele mina ei tundnud üldse huvi pakkuvat (kedagi teist poes polnud). kui ma suvatsesin küsida ennast huvitava asja kohta ,et kas neil on, vaadati mind tigedalt ja mühiseti aktsendiga sõna ,tellitav. kuigi HV-s ei olnud märget ,et tellitav. ebameeldiv koht minu arust! |
Seal tavaliselt nii jah, et 2 venda ainult poseerivad seal ja 3's, seal tagapool veidi kõrgema leti taga, on see, kes siis klientidega ka tegeleb.
Üldiselt pole sinna jalga mõtet enne tõsta, kui pole teatatud, et sinu tellitud kraam kohal on. Joppamise peale kohale minek, et ehk on see asi olemas, ei ole tavaliselt edukas. Hea kui telefoni teel enne kinnituse saad, et antud kaup olemas.
Ruumikasutus kui selline on seal tegelikult jahh veidi kummaline.
ATF'iga suheldes tuleb lihtsalt õigeid nööre tõmmata, siis sujub asi mugavalt ja ka suht kiiresti.
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
toiret_of_godzirra
HV kasutaja

|
20.10.2005 02:55:53
|
|
|
Oli kunagi ebameeldiv kogemus praagi ning hiljem õige kauba kättesaamisega.
Kahju, et ASUS-e kraami mujalt saada pole.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastix
Kreisi kasutaja
|
20.10.2005 14:00:53
|
|
|
toiret_of_godzirra kirjutas: |
Oli kunagi ebameeldiv kogemus praagi ning hiljem õige kauba kättesaamisega.
Kahju, et ASUS-e kraami mujalt saada pole. |
what about PCT Arvutid? Imho nemad impordivad asust.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
toiret_of_godzirra
HV kasutaja

|
20.10.2005 14:14:38
|
|
|
eks neid tellimisvõimalusi peab mujalt ka uurima jah
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
elloruut
HV kasutaja

|
27.10.2005 13:03:42
|
|
|
Tellisin neilt ühe videokaardi (Sparkle GF 6600GT 128MB DDR3, 128Bit, 2ns, 500/1000, HDTV-OUT, DVI PCI-E) eks siis saab näha, mis mulle saadetakse.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
resistor
HV kasutaja

|
27.10.2005 13:37:46
|
|
|
esimene kord tellisin ASUSe emaplaadi, kaup tuli kahe päevaga
nüüd tellisin samsungi DVD kirjutaja, Samsungi HDD ja PQI mälu, eile ütlesid nad meili teel et kõvaketast pole laos, siis lasin selle asemel Seagate oma saata ja loobusin DVD kirjutajast, ülejäänud raha lubasid üle kanda, aga pole seda veel teinud
kaup peaks kohale jõudma laupäeval, eks annan teada mis edasi sai...
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
elloruut
HV kasutaja

|
29.10.2005 22:50:20
|
|
|
tjah täna sain teate, et postkontoris on , enne esmaspäeva kätte ei saa , aga kitsid on muidu, saab ikka e-poodidest tasuta ekspress kulleri 500 kroonise ostu puhul, need saadavad tavalise postiteenusega ja ma pean veel postiteenuse ka tasuma.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
06.12.2005 17:45:31
|
|
|
Tere! Sain ATF-ist ettemaksuarve (PDF), kas ma pean neile nüüd raha üle kandma nende kontole vms? Või tuleb see ettemaksuarve kuidagi täita?
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
xerox
Kreisi kasutaja

|
06.12.2005 18:10:39
|
|
|
nende arvele saada see summa, jah
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
06.12.2005 22:26:18
|
|
|
Killer89 kirjutas: |
Tere! Sain ATF-ist ettemaksuarve (PDF), kas ma pean neile nüüd raha üle kandma nende kontole vms? Või tuleb see ettemaksuarve kuidagi täita? |
Ma isiklikult läksin kohale. Esimene kord ning vormistasin selle kaupluses.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
07.12.2005 02:11:51
|
|
|
NorthB kirjutas: |
Tere! Sain ATF-ist ettemaksuarve (PDF), kas ma pean neile nüüd raha üle kandma nende kontole vms? Või tuleb see ettemaksuarve kuidagi täita? |
Ma isiklikult läksin kohale. Esimene kord ning vormistasin selle kaupluses. |
Pole eriti mõtet. Maili teel tellida ning netipangast pappi üle kanda ju tunduvalt mõnusam. Jalgu hakkad liigutama alles siis, kui kaup kohal. Mugavamad või kaugemad mehed lasevad veel kojugi kulleriga tuua
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGL
HV kasutaja

|
07.12.2005 10:31:19
|
|
|
minul pole nendega mitte yhtegi positiivset kogemust..
kunagi tahtsin tellida neilt sülearvutit kuid see toode mis oli kirjas et on alos polnud kohale kunagi jõudnud ja nad ise ka ei teadnud millal see võib kohale jõuda..
ja keeleliselt oli väga raske nendega suhelda telefoni teel..
arvuti paistis väga heade näitajatega kuid teenindus tasemest me siin kohal oaraku rääkida ei saa..
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
07.12.2005 10:33:55
|
|
|
Lemmy kirjutas: |
NorthB kirjutas: |
Ma isiklikult läksin kohale. Esimene kord ning vormistasin selle kaupluses. |
Pole eriti mõtet. Maili teel tellida ning netipangast pappi üle kanda ju tunduvalt mõnusam. Jalgu hakkad liigutama alles siis, kui kaup kohal. Mugavamad või kaugemad mehed lasevad veel kojugi kulleriga tuua  |
Nu samas ma ei usaldanud neid. Tahtsid mult meiliteel mingi 500 eeku ettemaksuks saada 1000 asjast. Mina kui kõhklev inimene, ei usalda ka igatühte esmakordselt
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|