|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Laifstaile
Kreisi kasutaja
|
26.07.2005 00:24:00
|
|
|
| Osasid kultus masinaid EI SAA ilusasti tuunida vähemalt mitte mõnes mängus mitte. NFSU olid kõik laiendid, tagatiivad nii suured nagu oleks mõeldud rekkale. Mis on mõnede arust ilus pole teiste arust. Saage aru see mis masin mängu pannakse sõltub sellest mis turule on mäng suunatud kui mängumaailmas määrab suundasid USA siis pannakse enam rõhku USA masinatele mitte riisi põletajatele või saksa masinatele
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
26.07.2005 02:57:45
|
|
|
nfs siiani kõik olnud suures enamuses siinse mandri autod, usa-s polegi ühtegi normaalset autofirmat mis arendaks vastuvõetavalt tuunitavaid masinaid, mitsu evo, toyota supra, mazta rx, nissan skyline, jne vanad head klassikud ferrari ja maclaeren mida uutes seeriates pole enam näinud, liiga karmid pillid
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
| Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
3 :: |
230 |
|
| tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
26.07.2005 12:05:53
|
|
|
| Auron kirjutas: |
| Asi vast pole üldse aastas ja arengus vaid osadel mängudel on mingi kindel stiil.Nuh näiteks kui võtta trackmania sunrise (mis ma ei tea ise kah miks mulle meeldib) siis seal on ju concept ülimalt vana ja labane ehk siis miskid 1000 kilti tunnis sõitvad autod kuskil imekosmose radade peal ja kogu moos.Sellegipoolest on asi omas zhanris hea. |
Kahju et NFS sellesse zhanrisse peale III-ndat osa üle läks. Aga noh, muidugi on ta omas zhanris parim, kuid mulle see zhanr peale ei lähe
| Nu aga mis seal siis niiväga oli?Grav.gun ära kaotada ja olekski tegu lihtsalt hea grafaga kaasaegse shuuteriga ja kogu moos.HL'ga ju sama pull mis doomigagi, et tegelt pole ta niihea ühti, lihtsalt meie kui natuke vanem generatsioon mäletab neid eriti omas ajas ja mahlas esimesi mängusid nagu mingeid superasju(mis need omal ajal tõesti olid) ja selletõttu paljud annavad tulevastele samanimelistele asjadele rohkem nö.krediiti kui nad tegelt väärivad. |
No aga omas zhanris ikkagi parim Ja ma ühtlasi annan ka andeks neile selle, et neil 1 aasta täielik kaos tekkis ja mänguga hiljem välja tulid.
Justnimelt tänu sellele oligi paljude silmis seninägematu, et eelmine popp oli.Kes nii niisama ei uskund see ise kinnitas endale, et "kamoon see tegelt on vägev ja kui ma veel nii ei arva siis ma järelikult ei mõista" ja niikaua korrutas kuni hakkaski uskuma.Minupuhul seda mõju polnud.See nagu mingi tiinekate moevärk, et kui popp meessoost tegelane hakkaks ükspäev roosas kleidis käima siis algul naerdaks aga varsti koogutavad kõik rullnokad jne.et kui sigavinge roosa kleit neil on.Lambakarja mentaliteet.Massiphühhoos.Ostmise kohapealt jah, tõesti käisid paljud plekki välja, sest disabled AI jne. vanaema versiooni bugid hakkasid liialt segama üheltmaalt  |
Kindlasti ka see, aga usun et enamik ostsid selle ikkagi eesmärgiga tegijaid toetada ning nad ka ootasid suurt meistriteost, mis minu silmis ta oligi...täitsa maitse asi, eksju Ja tegelt näide väga ei olnudki suunatud sellele kui hea ta oli, pigem sellele milline muudatus toimus HL1'st HL2'ni. Aga miks HL, on ka paremaid näiteid
Aga selles on õigus jah, et mängud on enamjaolt suunatud suuremale tarbijaskonnale ehk ameeriklastele ning nendele siuksed arkaadid peale ka lähevad...
Aga kui poleks Oleks mul nii suur sõber, siis oleks asjad teisiti
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
1 :: |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
26.07.2005 13:12:17
|
|
|
| corvette kirjutas: |
| Asi vast pole üldse aastas ja arengus vaid osadel mängudel on mingi kindel stiil.Nuh näiteks kui võtta trackmania sunrise (mis ma ei tea ise kah miks mulle meeldib) siis seal on ju concept ülimalt vana ja labane ehk siis miskid 1000 kilti tunnis sõitvad autod kuskil imekosmose radade peal ja kogu moos.Sellegipoolest on asi omas zhanris hea. |
Kahju et NFS sellesse zhanrisse peale III-ndat osa üle läks. Aga noh, muidugi on ta omas zhanris parim, kuid mulle see zhanr peale ei lähe |
No minuarust NFS suht ammendas oma kolme osaga end piisavalt, et järgmine taoline "võta äge ferrari millega lõikad läbi metsa ja üle põldude" ei oleks eriti enam peale läinud kuna autod samad ja muud tehe ei saa kui võta masin ja lihtsalt sõida.Inimesed tahavad oma käbarat järjest rohkem külge ajada ja tunnetada nagu seda enda elule lähemat situatsiooni.Samamoodi ju aastad tagasi järjest rohkematele hakkas üheltmaalt meeldima teleseriaalid kus ka head vastu näppe said(X-files näiteks) mitte ei taht ainult hävimatutu rambot vaadata, samuti mängudes läks popiks sneak'em up(thief) ja enam lihtlabane jookse ja tulista ei rahuldand.Automängudes samamooid, tahetakse chillida aga samas ei taheta mingit mõttetut raskust mis selle rõõmu kõik ära rikub.NFSU oli siuke mõnus kompromiss, eriti teine osa, sest esimene oli kah kuidagi kirves mis aegajalt vihastas ja nautida asja ei lasknud.Teine seevastu aga hoopis parem kus niisama sõita sai ja chillida, nautida auto tuunimist ja samas sõidud ei pand juukseid peast välja katkuma.Siuke mõnus relax mäng.On ju igast LFS, GTR. RBR ja muud siukesed mängud olemas millekohta tugitooli märtinid saavad rääkida, et see on nagu IRL
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
26.07.2005 13:15:44
|
|
|
| minu lemmik NFS on HIGH STAKES.eile panin mängu uuesti peale.ükski NFS pole siiamaani rohkem meeldinud.
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
26.07.2005 13:43:14
|
|
|
| me@homeq kirjutas: |
| minu lemmik NFS on HIGH STAKES.eile panin mängu uuesti peale.ükski NFS pole siiamaani rohkem meeldinud. |
Sama siin. Porsche Unleashed oli ka normaalne aga High Stakes on siiani parim.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
26.07.2005 15:38:20
|
|
|
Mis seal high stakes siis nii meeldivat oli, et porschest parem? Kas see, et HS olid sellised lihtsamad autod, aga porsches ainult porsched ja liiga 1luine seetõttu? Mu arust porsche maailma parim ja seda enam ei taha keegi kuidagi üle lüüa . SLR oli kah suht kobe, et mõte parem/sama hea, aga teostus alla nulli. SL-s meeldib see tuunimine rohkem, et näed, mis vidinaid kuhu paned, aga nii mõtte kui teostuse poolelt on PU siiani veel ületamata.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
26.07.2005 16:37:32
|
|
|
| sogar kirjutas: |
| Saage aru see mis masin mängu pannakse sõltub sellest mis turule on mäng suunatud kui mängumaailmas määrab suundasid USA siis pannakse enam rõhku USA masinatele mitte riisi põletajatele või saksa masinatele |
Mõte jääb segaseks. Kas pead silmas siis rahva enda eelistusi või USA suurfirmasid? Ise olen usa raua fanaatik, kuid ameeriklaste seas on siiski üle-lombi-masinad väga popid (bemaritest toyotadeni).
|
|
| Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fhlouz
HV kasutaja

|
26.07.2005 17:28:32
|
|
|
| s4nder kirjutas: |
| minu lemmik NFS on HIGH STAKES.eile panin mängu uuesti peale.ükski NFS pole siiamaani rohkem meeldinud. |
Sama siin. Porsche Unleashed oli ka normaalne aga High Stakes on siiani parim. |
olete selle HS korralikult xp peal tööle ka saand? viimane kord kui ma selle peale panin siis ei savend masinaid ära ja üldse jamas igatepidi
keegi teab kuda see korralikult tööle saada siis öelge, hea meelega pelaks seda =)
_________________ Wordpress/Woocommerce kodulehed/epoed. |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
26.07.2005 17:50:46
|
|
|
| Fhlouz kirjutas: |
Sama siin. Porsche Unleashed oli ka normaalne aga High Stakes on siiani parim. |
olete selle HS korralikult xp peal tööle ka saand? viimane kord kui ma selle peale panin siis ei savend masinaid ära ja üldse jamas igatepidi
keegi teab kuda see korralikult tööle saada siis öelge, hea meelega pelaks seda =) |
Vaata siia .. sealkirjutajate väitel pidi elu ilusaks minema
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
26.07.2005 18:28:42
|
|
|
| Fukiku kirjutas: |
| Fhlouz kirjutas: |
olete selle HS korralikult xp peal tööle ka saand? viimane kord kui ma selle peale panin siis ei savend masinaid ära ja üldse jamas igatepidi :(
keegi teab kuda see korralikult tööle saada siis öelge, hea meelega pelaks seda =) |
Vaata siia .. sealkirjutajate väitel pidi elu ilusaks minema ;) |
graafika on nüüd mega hea :o .ennem oli pilt päris kandiline aga nüüd (y) .graafika alla tuli päris palju valikuid juurde ja udu saab ka panna.nüüd on lemmik NFS parem mängida
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
26.07.2005 19:01:10
|
|
|
ei viitsi kogu teemat läbi lugeda aga millal see peli välja kargab?
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
1 :: |
105 |
|
| tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
26.07.2005 19:10:44
|
|
|
| novembri lõpus
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Laifstaile
Kreisi kasutaja
|
26.07.2005 22:44:05
|
|
|
| sevenhugs kirjutas: |
| sogar kirjutas: |
| Saage aru see mis masin mängu pannakse sõltub sellest mis turule on mäng suunatud kui mängumaailmas määrab suundasid USA siis pannakse enam rõhku USA masinatele mitte riisi põletajatele või saksa masinatele |
Mõte jääb segaseks. Kas pead silmas siis rahva enda eelistusi või USA suurfirmasid? Ise olen usa raua fanaatik, kuid ameeriklaste seas on siiski üle-lombi-masinad väga popid (bemaritest toyotadeni). |
pean seda silmas et turg määrab autode valiku
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
27.07.2005 08:38:08
|
|
|
MWahahahaha
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
27.07.2005 09:00:52
|
|
|
mnjaa... vähemalt tibide osas on neil asi kindlasti hästi õnnestunud
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
27.07.2005 18:19:03
|
|
|
| Nu kurat videodes oli üks asi mis mulle kohe absoluutselt ei meeldind.Nimelt see kui tüüpi mingi 10 menti taga ajas siis kurvis täiega NOS'i andes sõitis ment kohe näha, et scriptitult sisekurvis lihtsalt kiiremini ja ette.Ülimalt idiootne, meenutab NFSU'd kus sõidad hardi peal mingi tüübiga võidu, lased kõrval täiega NOS'i tühjaks, tüüp sõidab ilma ja absull maha ei jää ega ise järgie i jõua.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wa666ou
HV veteran
|
27.07.2005 20:41:53
|
|
|
kena tüdruk, rinnad aint tsipa väiksemad kui Brooke'l
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
27.07.2005 22:01:28
|
|
|
dee-moo! dee-moo! dee-moo! Ma tahaks juba demo kätte saada ja mängida seda. Tra nad ikka peavad novembris selle tembu tegema. Hinded kannatavad vist selle all peale riliissii mis ei ole üldse hea. tahan nüüd praegu ja kohe seda peli Heh huvitav millega täitub talve vaheaeg suusad ja kelk ja laud küll selle aasta lund ei näe 8) ja järgmise aasta esimest ka mitte, sest MW tagant ei sikuta mind enam miski ime eemale 8) kui see MW peale välja tulekut kräpiks ei osutu ja mind närvi ei aja. Uue klaveri raha vist ikka varuks hoidma. Noh igaks elujuhtumiks.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|