Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Naljakad Bännid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 15.07.2005 19:27:26 vasta tsitaadiga

Eelinfoks: kunagi ammu sai CSi pelatud Mark0 nime all, mõnikord ka "sad"-i või "pure.holocaust"-ina.

http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater/banned_in_inca.jpg - kunagi ammu ühes klanniserveris. Pildi keskelt on näha ka, kuidas 3 selli sai järjest maha võetud, aega läks selleks vist 3 sekundit..aimboti mulje võis jääda küll icon_smile.gif.

http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater/csmainor2_cheat.jpg ja http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater/csmainor_ban.jpg - pildid räägivad enda eest.

http://www.zone.ee/mark1/cs/cheater/ ja http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater - seal on muidu kõikvõimalikke pilte niiet tapab. Vanad head CSi ajad icon_wink.gif.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sirius
HV kasutaja

sõnum 16.07.2005 19:00:42 vasta tsitaadiga

Permanent bän siis UDU Bg-st adminni ownimise pärast.
Lihtsalt lasin adminni panzaga päri mitu korda järjest maha ja tal viskas närv üles.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
gamzzz
HV kasutaja
gamzzz

sõnum 16.07.2005 19:01:54 vasta tsitaadiga

ise olen AA samal põhjusel kicki saanud (krt need n00bid teevad siis servusi kui hakkama ei sa icon_evil.gif )
tagasi üles
siimp
Kreisi kasutaja
siimp

sõnum 16.07.2005 19:09:47 vasta tsitaadiga

olc kirjutas:
Ardo kirjutas:
Kui veel Rate'i kasutasin, siis mainisin sealses foorumis, et moded ei suuda vahest oma tööd korralikult teha ja sain hoiatuse. Kui see 2. korda kuhugi kogemata kirja sai pandud lendas kohe ka bänn.

no see ju ammu teada et rate ja kriitika ei sobi kokku, olen ka sealt lennanud et julgesin suu lahti teha

http://www.zone.ee/feikfiles/kriitik.wmv

muidu tore koht

icon_biggrin.gificon_biggrin.gif mosseroolis olevat kutti tean, võttis algul lausa nina vastu kuvarit.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
raiko52
HV vaatleja

sõnum 21.07.2005 15:34:37 vasta tsitaadiga

sele sama video sarnane on yks lõik eestikeelsest LOTR ist kus lause kõlab umbes selliselt et "mina olen rate admin minuga ei mölise rzk tahad kustutan su konto kohe ära"

kui yxkord mingi rate ylem minuga hädaldama tuli saatsin talle selle lõigu peale seda vaikus majas icon_smile.gif
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 21.07.2005 23:38:34 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Eelinfoks: kunagi ammu sai CSi pelatud Mark0 nime all, mõnikord ka "sad"-i või "pure.holocaust"-ina.

http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater/banned_in_inca.jpg - kunagi ammu ühes klanniserveris. Pildi keskelt on näha ka, kuidas 3 selli sai järjest maha võetud, aega läks selleks vist 3 sekundit..aimboti mulje võis jääda küll icon_smile.gif.

http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater/csmainor2_cheat.jpg ja http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater/csmainor_ban.jpg - pildid räägivad enda eest.

http://www.zone.ee/mark1/cs/cheater/ ja http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater - seal on muidu kõikvõimalikke pilte niiet tapab. Vanad head CSi ajad icon_wink.gif.
Emm, miks mul on sellinne kahtlane tunne, et sa tahad hoobelda, et sa oled pro nagu mina, aga tgelt xiitisidki ?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 22.07.2005 00:06:24 vasta tsitaadiga

http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater/cs_italy-cheat.jpg?2
aga miks need kastikesed seal kahtlaselt heledad on??? afaik nad ei olnud originaalitalys nii heledalt valgustatud vaid varjud langesid ikka peale ülalt... nagu oleks r_fullbright 1 aga ilma sv_cheats 1-ta see ei toimind! Äkki seletad!

edit1:
http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater/de_dust2-cheat1.jpg?2
ja vaata dust2-e! Mudelid on tumedad küll, jah, ent miks silla all tume pole!! Jälle oleks nagu mingi häkk!

edit2:
http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater/de_dust2-cheat12.jpg?2
Arvatavasti kõik, kes on dust2-e alates CS 1.0-st mänginud, nõustuvad minuga, et seal silla all on tumedam kui mujal! Okei, mudelid on korras, aga map ISE!
Arvan, et sind ei bännitud põhjuseta.

busted x3:
http://www.zone.ee/mark0/-ise-/cheater/de_inferno-cheat3-kick.jpg?2
Äkki seletad miks ka see siin kuidagi kummaliselt ilma varjudeta on?
Normaalselt mängud nii ei käitu!

tagasi üles
TanelJ
Kreisi kasutaja
TanelJ

sõnum 22.07.2005 00:20:14 vasta tsitaadiga

mingi tweagitud cfg... mitte abiprogramm
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
yakooza666
Piiratud kasutaja
yakooza666

sõnum 22.07.2005 00:20:29 vasta tsitaadiga

Kui kunagi rate'sse pilti üles lükkasin, vaatas mingi modemuhv seda läbi(mu nägu oli ilusti ära näha ja jumala enda nägu olin) ja ei lasnud läbi pilti. Põhjenduseks: Pildil olev isik ja konto omanik ei lange kokku. Mida on? Kust pekkist nemad teavad kuda ma välja näen. Lasin uuesti, siis sain läbi.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 22.07.2005 00:24:07 vasta tsitaadiga

yakooza666 kirjutas:
Kui kunagi rate'sse pilti üles lükkasin, vaatas mingi modemuhv seda läbi(mu nägu oli ilusti ära näha ja jumala enda nägu olin) ja ei lasnud läbi pilti. Põhjenduseks: Pildil olev isik ja konto omanik ei lange kokku. Mida on? Kust pekkist nemad teavad kuda ma välja näen. Lasin uuesti, siis sain läbi.

Rate ongi selliste asjade pärast mõttetu koht.. icon_biggrin.gif
Aga nuh mayby vanusevahe profillis võis lugeda.. thumbs_up.gif

kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.07.2005 00:37:01 vasta tsitaadiga

rate on oma piltide üleslaskmisega nii kirves koht, sinna võib panna oma pooled närvirakud magama.
sõber üritas endale pilti üles lasta, ei saanud, võõras pilt icon_evil.gif (ikka no sõber oli pildil). paar korda jamas ja siis lasti lõpuks üles. paar nädalat hiljem, vaatan et sõber uue konto teinud, tsekkin andmeid ja ei klappi kuidagi. helistasin sõbrale ja rääkisin temaga sutsu, no sa vaata aga, keegi oli sõbra piltidega varika teinud (osad pildid pilt.ee-st ja teised rate.ee-st võetud). Kui ikka ennast sinna paned, siis ei lasta üles, kui mingi suvaline tont paneb võõraid pilte, kus on nimeks hannibal, asukohaks LA ja elukutse A-Rühma pealik, no andke andeks, see pole ju endam normaalne icon_evil.gif icon_rolleyes.gif
Veel piltide jama rates. Nägin et uued pildid alt et ühel tüübil oli pilti tumedaks mixitud, täiega kussjuures, seal ei olnud ei nägu näha ega ka midagi muudki. Tegin ka kohe pildi, mixisin ka tumedamaks ning lükkasin üles, tunnikese pärast kiri et liikselt või halvasti jne ..... no mida icon_evil.gif (endal siis ikka normimalt muudetud ja ennast oli ikka näha ka icon_lol.gif ). tüüp oli mingite modede sõber icon_rolleyes.gif
lasin üles isegi täitsa korraliku pildi endast, palun kinnitage autoriõiduseid, endal ca 3 pilti oli juba eelnevalt üleval, kas oli raske mind sealt vaadata icon_lol.gif

tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 22.07.2005 00:58:03 vasta tsitaadiga

TanelJ kirjutas:
mingi tweagitud cfg... mitte abiprogramm
Ma olen ka CSi mänginud, ja kõval tasemel kunagi ka ETd, aga see tüüp cheadib, esiteks mingi suvaline nimi ei saa mängida nii hästi, et teda igalpool xiiteriks sõimataks, pildid on ka kahtlased, sest CS mängitaske suht def configa ja midagi erilist seal muuta pole, Pildid on üldse kahtlased, ise kasutan ka igast väljaspool CS programme millega gammat muuta, aga tumedamad kohad jäävad ikka natuke tumedamateks..Edit: vaadates sinu profiilis olevat arvutit ja ingame FPSi :O Niiet rääkisid ennast haledalt sisse, niiet keegi admin, HV kasutaja muuta hoopis xiiter icon_smile.gif
tagasi üles
crv
HV kasutaja

sõnum 22.07.2005 01:04:26 vasta tsitaadiga

sest CS mängitaske suht def configa

Ja kindlasti,kust sa seda kuulsid ? icon_lol.gif

Kõik kes oskavad confida confivad võimalikult mugavaks...
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 22.07.2005 01:12:49 vasta tsitaadiga

Õige, aga tema olemine on juba enam kui kahtlane! Kui ta kasutaks väljastpoolt mingeid gammaprogramme (ka mina kasutan, mängus kõige heledamaga ei näe ma ikka s*ttagi, lihtsalt monitor on nii kehva), oleksid ka mudelid heledamad ja keegi ei süüdistaks. Siin aga, on tegemist suhteliselt heledate tekstuuritud seintega, mis ei ole enam teps mitte normaalne.

Ma tean mängijaid kes on screenshottide järgi temast paremad, ka neid on xiiteriteks sõimatud, aga siiski üliharva. Nad on lihtsalt head mängijad.
Aga siiski on ilmvõimatu sellist moodi gammat ja brightnessi muuta, et mudelite värv tumedaks jääks! See tõesti lõhnab välispidise abi järgi ning mitte vähe.

tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 22.07.2005 01:37:17 vasta tsitaadiga

Nagu näha, siis kommenteerijad pole vanakooli CSiga kursis. Las ma arvan: CS 1.5 on vanim CS, mida olete näinud? Uurige sellist käsku nagu gl_monolights enne kui ärplema tulete. Nood pildid on enamuses muide pärit 1.1 ja 1.3 aegadest niiet konfis oleva arvutiga pole ka midagi pistmist, Light.

Ning lihtsalt infoks - ma pole kunagi cheatinud. Selline pilt oli vähemalt kuni 1.5ni saavutatav CSis enda vahenditega. Võibolla on siiani.

Kuradi lahe ikka - siit teemast saaks veel mõned skriinid teha huvi korral situatsioonidest kus inimesi haneks tõmmatakse icon_wink.gif.

http://www.zone.ee/mark0/-ise-/config.cfg on konf kui kedagi huvitab. Vanasti sai ikka CSis päris kõvasti pilti tuunida, mida aeg edasi läks seda rohkem hakati cheatimiseks pidama kõikvõimalike muutujate mudimist...suhtnukker. Niiet ma ei imesta, et te siin tolleaegset maailmavaadet cheatimiseks peate. Hoidku jumal kui te ETd või Q3 peaksite nägema - seal saab pildi ikka mängija jaoks äärmiselt mugavaks kruttida. Ja keegi ei pea seda petmiseks, vastupidi - loll on see, kes enda elu raskeks teeb.

Marko,
pelas CSi beta 5.2st 1.3ni aktiivselt, oli ka Gamelandis, cool.hot.ee's ja veel mõnes pisemas serveris CSi admin.

P.S. Kui juba kirjutamiseks läks - noid pilte on sellepärast nii palju, et mingil hetkel läks lambiserverites cheateriks sõimamine väga tihedaks, võib öelda, et sellest sai omaette eluviis osade tüüpide jaoks. Pealegi nagu te ise teate, siis on CSis suur osa luckil ning kui ikka mõni kogenum sell oskab mitu korda läbi seina vastase maha kobistada või laseb enamuse tiimist üksi maha, siis tekkis kohe inimestel kahtlus ning puberteet hakkas möllama. Rääkimata sellest, et omal ajal oli pro'sid üsna vähe ning vahe nende ja algajate vahel oli ikka meeeeletu. Näiteks kui ehk keegi teab tüüpi nimega [ERA]Matrix, hilisem MaT - too oli omal ajal praktiliselt jumal, suutis 40:0 skoore saada publicus ilma mingi mureta, talel lihtsalt polnud Eestis vastast. Aga mulle tundub, et te ei tea sellest ajajärgust mitte midagi.

http://www.zone.ee/mark0/-ise-/ - seal on ka veel mingi kogus vanakooli pilte.
http://www.zone.ee/evilmat/CS/ - MaTi ladu.

viimati muutis Dirty Harry 22.07.2005 01:40:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 22.07.2005 01:40:14 vasta tsitaadiga

ET-d oskan ma confida jalatallast hiinamüürini, teen ka scripte, olin vahepeal Eesti paremuselt 3ndas klannis jms. Aga jah, minu CS sai alguse 1.4. CSk, sina ole üldse kuss icon_wink.gif, cheatisid HLO servus, m8lisesid ja sõimasid kõiki, kui ma lambist ütlesin cheater hakkas nali pihta, mida sellisest käitumisest järeldada? Tegime 1o1, haledalt said rape, ja siis spammis kogu meie klanni IRC chani läbi icon_wink.gif.. Eks ma varsti uuri siis ise 1.3 :/
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 22.07.2005 01:45:20 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
ET-d oskan ma confida jalatallast hiinamüürini, teen ka scripte, olin vahepeal Eesti paremuselt 3ndas klannis jms. Aga jah, minu CS sai alguse 1.4. CSk, sina ole üldse kuss ;), cheatisid HLO servus, m8lisesid ja sõimasid kõiki, kui ma lambist ütlesin cheater hakkas nali pihta, mida sellisest käitumisest järeldada? Tegime 1o1, haledalt said rape, ja siis spammis kogu meie klanni IRC chani läbi ;).. Eks ma varsti uuri siis ise 1.3 :/

Just-just, täpselt sinusuguseid oli siis kõvasti. Õnneks on neil praeguseks puberteet läbi ja seosetut möla enam ei aja. See oli ka põhjuseks, miks CSi kuradile saatsin ja teise mängu juurde liikusin - vähem virinat, vähem lihtlabast lucki mängus ja rohkem mängumõnu. Maitse asi.
tagasi üles
crv
HV kasutaja

sõnum 22.07.2005 11:40:46 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
ET-d oskan ma confida jalatallast hiinamüürini, teen ka scripte, olin vahepeal Eesti paremuselt 3ndas klannis jms. Aga jah, minu CS sai alguse 1.4. CSk, sina ole üldse kuss icon_wink.gif, cheatisid HLO servus, m8lisesid ja sõimasid kõiki, kui ma lambist ütlesin cheater hakkas nali pihta, mida sellisest käitumisest järeldada? Tegime 1o1, haledalt said rape, ja siis spammis kogu meie klanni IRC chani läbi icon_wink.gif.. Eks ma varsti uuri siis ise 1.3 :/

"ok" ,näete nüüd isegi puberteeti lighT näitel,sa lighT võid ükstapuha kelle käest küsida ja ma ei koodi icon_lol.gif noob oled,mis teha. icon_sad.gif sadface...
Isegi madedog teab kuidas ma mängin,olen temaga isegi CS:S'i korraks pelanud,ma ei kujuta ette mida sa madedogile ütleksid kui sa temaga pelaksid,sest minu 1aastat ei anna tema 2(või oli 3) aastase staašiga veel võrreldagi...Ja ainuke keda ma seal hlo serveris sõimasin olid sina,sest sa noob karjusid mulle pidevalt näkku wh'er wh'er... (praegu tuli meelde kui ükskord forfun madedogiga kuskil 1.6 servus pelasime ja mõlemad socalled "wh" eest bani saime icon_lol.gif )

EDIT: nendelt piltidelt on jah selgelt näha ,et on tegemist 1.5 või vanema versiooniga,sest see seal on vana inferno,1.6's on juba uus inferno...
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 22.07.2005 11:49:24 vasta tsitaadiga

Tõsi... aga ma pole CS 1.6-te sellest ajast kui me sinuga viimati pelasime üldsegi enam peland icon_razz.gif Niiet tõenäoliselt... jah.
Ja CSS-i pelamine on ka "kohustuste" tõttu kahjuks tsipa unarusse läind. Aegajalt oman küll koffris, ent mitte enam nii hästi kui vanasti icon_sad.gif
Aga jah, ka minu mängimise ajal on mind hullult sõimatud tegelikult icon_biggrin.gif Ikka "wh ja ab". Ka DracSi (ühte CSS silmalaskjat) on tihtipeale xiit0riks sõimatud. Ega jah, kui ikka suur fragidest on HS-id, siis pole ka midagi öelda.

(okei, aegajalt pelan veel CZ-i, bottidega siis, neile teen veel ää, netis pelada ei saa, kuna torrenteid on na palju icon_razz.gif)

Aga aitab offtopicust icon_biggrin.gif

(umm... ps - umbes 15-st serverist olen "cheatimise" eest bänni saand icon_lol.gif)

tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 22.07.2005 12:40:27 vasta tsitaadiga

CSk kirjutas:
lighT kirjutas:

"ok" ,näete nüüd isegi puberteeti lighT näitel,sa lighT võid ükstapuha kelle käest küsida ja ma ei koodi icon_lol.gif noob oled,mis teha. icon_sad.gif sadface...
Isegi madedog teab kuidas ma mängin,olen temaga isegi CS:S'i korraks pelanud,ma ei kujuta ette mida sa madedogile ütleksid kui sa temaga pelaksid,sest minu 1aastat ei anna tema 2(või oli 3) aastase staašiga veel võrreldagi...Ja ainuke keda ma seal hlo serveris sõimasin olid sina,sest sa noob karjusid mulle pidevalt näkku wh'er wh'er... (praegu tuli meelde kui ükskord forfun madedogiga kuskil 1.6 servus pelasime ja mõlemad socalled "wh" eest bani saime icon_lol.gif )

EDIT: nendelt piltidelt on jah selgelt näha ,et on tegemist 1.5 või vanema versiooniga,sest see seal on vana inferno,1.6's on juba uus inferno...

OFFTOPIC:
Aga sina oledki ju karm egopoiss, kui ma ütlen wh siis reageerid sa sellele karjumisega ja hakkad ja ircu spammima siis tõesti, mida ma järeldan? Hiljem tegime 1o1 kus sa said karmilt owni ja siis m8lin jätkis, soz aga kahjuks oli nii icon_sad.gif... EDIT: Ma olin ainult ET squadis, mille ma suht ise tegin Cyberi algatusel. EDIT2: Ma oskan ETd ja Q3 väga hästi koodida..Lahkusin sealt klannisisestel põhjustel..
ONTOPIC:
Kunagi mängisime runescape 4 fun klassivennaga .. Meil oli paremusel 4-5 Eesti klann(mõlemal oma klann) . Tegevus toimus 4 aasta eest, ja siis kui meil oli sõda, tulid ET (Eesti Runescape) foorumi adminnid ja segasid vahele ja tegid meile tugeva kambaka icon_razz.gif.. Siis hiljem rääkisime sellest foorumist ja mõlemad saime bani icon_smile.gif.. Naljakas selle asja juures on see, et seal foorumis oli aktiivseid kasutajaid 800 ja meie oli kõige eeskujulikemad icon_razz.gif..

viimati muutis lighT 22.07.2005 18:45:19, muudetud 4 korda
tagasi üles
crv
HV kasutaja

sõnum 22.07.2005 12:42:35 vasta tsitaadiga

ma ei viitsi sinusuguste mõtetute tüüpidega vaielda,huvitav samuti ,miks sa kicki said xPz-et'st ? icon_eek.gif äkki wajni eest? icon_cry.gif see oli mu viimane post siia teemasse...
tagasi üles
Terminator III
HV veteran

sõnum 22.07.2005 14:04:30 vasta tsitaadiga

madedog, tegid teema nimega "naljakad bännid" ja ikka hakkad siin läbustama icon_neutral.gif . L6petage see OT ära icon_wink.gif ja lighT, mis sa t6esti arvad, et kedagi huvitab kui hea sa olid/oled?
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
yakooza666
Piiratud kasutaja
yakooza666

sõnum 22.07.2005 14:25:31 vasta tsitaadiga

Terminator III kirjutas:
madedog, tegid teema nimega "naljakad bännid" ja ikka hakkad siin läbustama icon_neutral.gif . L6petage see OT ära icon_wink.gif ja lighT, mis sa t6esti arvad, et kedagi huvitab kui hea sa olid/oled?
Juust nimelt! Piirake erutust, CS ei ole elu!icon_smile.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
neros
HV Guru
neros

sõnum 22.07.2005 14:58:40 vasta tsitaadiga

Ei, ma lihtsalt ei saanud vahele segamata jätta icon_razz1.gif Kuidagi imelikuks läks teema kätte icon_razz1.gif
Sorry, enam ei tee icon_biggrin.gif

tagasi üles
nn3_
HV kasutaja
nn3_

sõnum 22.07.2005 17:14:48 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
Emm, miks mul on sellinne kahtlane tunne, et sa tahad hoobelda, et sa oled pro nagu mina, aga tgelt xiitisidki ?

Ei teagi kas selle lause peale nutta või naerda.
lighT kirjutas:
suvaline nimi ei saa mängida nii hästi, et teda igalpool xiiteriks sõimataks, pildid on ka kahtlased jäävad ikka natuke tumedamateks
[..]
Edit: vaadates sinu profiilis olevat arvutit ja ingame FPSi :O Niiet rääkisid ennast haledalt sisse, niiet keegi admin, HV kasutaja muuta hoopis xiiter :)

Nagu näha ei tea Sa ilmselt vanemast CSist ja mängijatest mitte midagi. Ära lahmi.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Naljakad Bännid mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.